שונות > חמ"ל הימין האמיתי

מי זה בדיוק חיים בם פסח ומה פועלו ?

<< < (12/12)

nofar16:

--- ציטוט של: מתן92 על מאי 13, 2010, 03:40:52 ---אח שלי אנחנו לא אומרים לך  מה לעשות תשנא את מי שאתה רוצה אבל תכבד את האנשים שיש פה

--- סוף ציטוט ---

!!!!!

אתה מכליל באופן בוטה! המזרחים באו עם תרבות, והאשכנזים רצו לעשות להם "כור היתוך" במקום לתת להם לקיים את המנהגים שלהם.
אתה לא יכול להאשים אנשים שבאו עם תרבות מסויימת ולהפוך אותם למי שהם לא.

nofar16:

--- ציטוט של: glizur על יוני 06, 2010, 12:37:28 ---אז האשכנזים הם הרעים פה?

--- סוף ציטוט ---

לא בכללותם. בנתיים אני לא אמרתי "כל האשכנזים רעים".
באותה תקופה (וגם היום זה נשמר ככה) האשכנזים שהיו בדרגות הגבוהות של המדינה, ניסו לייצור דימוי של המזרחים כברברים, טיפשים, עבריינים. וזה ככה עד היום, גם אם לא נעים לשמוע את זה. ניסו להפוך אותם למי שהם לא, לקחת מהם את התרבות שהייתה מיוחדת להם, את המאכלים. את הדוגמא הכי ברורה לזה אתה יכול לראות בסרט הגאוני "סלאח שבתי".
ותבין את ההבדל בין אלה בעלי המשרות הבכירות במדינה, שהם אלה אחראיים לכך (כולל התשקורת), לבין האזרחים הפשוטים האשכנזים.

F-C-B-J:
שלום לכם
פשוט מגעיל אותי  לשמוע את הגזענות שלכם כלפי עמכם!

בעבר כולנו היינו בגלות בין אשכנזים ומזרחיים עברנו הרבה בגלות גם המזרחיים וגם האשכנזים הביאו לנו ארץ שנוכל לחיות בה בלי שישנאו אותנו בלי שירצחו אותנו ובלי שיגידו מאוחרי גבנו "זה יהודי" ועכשיו הנה אנחנו כאן ויש לנו אויב שנקרא פלסטינאי ואנחנו נלחמים בעצמנו במקום להילחם בו...!

הדיון הזה פשוט מעצבן ומאכזב לשמוע שיש עוד יהודים שגזענים לעדות וכ'ו...!

תתעוררו האויב נמצא בפתח!!!!!!!!!!!!

בת ימי 1:

--- ציטוט של: F-C-B-J על יוני 23, 2010, 17:59:39 ---שלום לכם
פשוט מגעיל אותי  לשמוע את הגזענות שלכם כלפי עמכם!

בעבר כולנו היינו בגלות בין אשכנזים ומזרחיים עברנו הרבה בגלות גם המזרחיים וגם האשכנזים הביאו לנו ארץ שנוכל לחיות בה בלי שישנאו אותנו בלי שירצחו אותנו ובלי שיגידו מאוחרי גבנו "זה יהודי" ועכשיו הנה אנחנו כאן ויש לנו אויב שנקרא פלסטינאי ואנחנו נלחמים בעצמנו במקום להילחם בו...!

הדיון הזה פשוט מעצבן ומאכזב לשמוע שיש עוד יהודים שגזענים לעדות וכ'ו...!

תתעוררו האויב נמצא בפתח!!!!!!!!!!!!

--- סוף ציטוט ---
מסכים בהחלט.יש לנו מספיק אויבים גם ככה.יאללה חבר'ה,תפגינו יותר פטריוטיות.

MATAN:

--- ציטוט של: nofar16 על יוני 06, 2010, 13:56:46 ---
לא בכללותם. בנתיים אני לא אמרתי "כל האשכנזים רעים".
באותה תקופה (וגם היום זה נשמר ככה) האשכנזים שהיו בדרגות הגבוהות של המדינה, ניסו לייצור דימוי של המזרחים כברברים, טיפשים, עבריינים. וזה ככה עד היום, גם אם לא נעים לשמוע את זה. ניסו להפוך אותם למי שהם לא, לקחת מהם את התרבות שהייתה מיוחדת להם, את המאכלים. את הדוגמא הכי ברורה לזה אתה יכול לראות בסרט הגאוני "סלאח שבתי".
ותבין את ההבדל בין אלה בעלי המשרות הבכירות במדינה, שהם אלה אחראיים לכך (כולל התשקורת), לבין האזרחים הפשוטים האשכנזים.

--- סוף ציטוט ---
צודקת.."כור ההיתוך" ככה קראו לזהה על מנת להפוך אותם ישראלים..התרבות והסממנים הכל מחקו להםם..ממליץ להכנס לקישור שממחיש מעטט ממה שהיה שמה! http://www.nosachteiman.co.il/?CategoryID=522&ArticleID=4582&Page=1

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה