שונות > חמ"ל הימין האמיתי
מי זה בדיוק חיים בם פסח ומה פועלו ?
MATAN:
--- ציטוט של: רק_כך על מאי 16, 2010, 16:47:00 ---אז כנראה שגם קיומם של המזרחים החילוניים הביאו עלינו זוהמה אחת גדולה.
אין הבדל בין השואה הרוחנית שעברה יהדות רוסיה בברית המועצות לשואה הרוחנית שעברה העדה המזרחית כאן.
ממך לא ציפיתי.
--- סוף ציטוט ---
מצטער אחיי צודק..במיוחד שאני מכיר אותך אישית..
כוונתי הייתה כלפי העליות האחרונות של השנים האחרונות כשהעלו גויים-זנות חזיר אלימות ניאו נאצים שתיה..את כל הזבל פוטין שלח לפה!
El Blanco:
אם אתה מתכוון לרוסים הגויים - אתה צודק. מקומם ברוסיה ולא כאן.
אבל התקפה נגד עדה יהודית שלמה כמו העדה הרוסית לא מקובלת, לא הגיונית ואפשר לנסות
להגיד את אותם הדברים על עדות אחרות.
MATAN:
--- ציטוט של: רק_כך על מאי 16, 2010, 16:52:44 ---אם אתה מתכוון לרוסים הגויים - אתה צודק. מקומם ברוסיה ולא כאן.
אבל התקפה נגד עדה יהודית שלמה כמו העדה הרוסית לא מקובלת, לא הגיונית ואפשר לנסות
להגיד את אותם הדברים על עדות אחרות.
--- סוף ציטוט ---
אני חוזר שום אינלי שום משהו נגד העדה היהודית אלא על העולים האחרונים שרובם גויים אנטישמים!
El Blanco:
--- ציטוט של: MATAN על מאי 16, 2010, 16:59:11 ---אני חוזר שום אינלי שום משהו נגד העדה היהודית אלא על העולים האחרונים שרובם גויים אנטישמים!
--- סוף ציטוט ---
היו בעליות האלו גם יהודים.
El Blanco:
--- ציטוט של: glizur על אפריל 18, 2010, 17:32:11 ---לא זה ככה הולך, האשכנזיים כמעט כולם באו אחרי שואה עם מצב הרבה יותר קשה גם רגשית,
אבל הרבה אומרים שאשכנזים הם שמאלנים, למעשה אנחנו שונאים אותם כמוכם, כי משפחותינו באו מאירופה אחרי שואה (לא שאין משפחות מזרחיות אחרי שואה), ובאנו לארצינו אחרי שנוצרים,בולשביקים ונאצים טבחו בנו אלפי שנים ועוד שוב פעם רוצים להשמיד אותנו, וגם המזרחיים לא נופלים מיזה, ובצדק, שמו אותם בבידוד ועל הרג יהודי תמים לא בהכרח היו מקבלים עונש, והכל איסלם, איסלם, איסלם, ואיזה נוצרי תלוי על עץ,
ואז חוזרים לארץ ומי מהגר לפה חוץ מאחיהם שחזרו משאר הארצות? ערבים, המון ערבים, טרוריסטים נאצים שטבחו לנו (היהודים בכלל)עשרות אלפי אחים,חפים מפשע ואם אתם חושבים, שהאשכנזיים הם שמאלנים, אז אתם באמת נופלים מאיתנו....
--- סוף ציטוט ---
זה לא משנה איפה יש יותר שמאלנים. שמאלנות זאת בעיה יהודית ולא בעיה עדתית.
--- ציטוט ---וחוץ מיזה, זה שאתם זורקים אבנים על ערבים, או שרים מוחמד מת, או דורסים ערבי ועושים רוורס (לקחתי מאיזו בדיחה פה P:) לא אומר שאנחנו אוהבים אותם הרי במשך יותר ממאה שנה יהודים טובים מאירופה ואמריקה תרמו כל שנה מיליונים ואף מילארדים לצבא, לבניית מקלטים, לקניית נשק להגנה ועוד,
--- סוף ציטוט ---
לכל אלו יש מקבילים ספרדיים.
--- ציטוט ---אגב לא מעניין אותי שבאתם מארצות עם השכלה נמוכה יותר,
--- סוף ציטוט ---
תסלח לי אבל יהודי עם השכלה תורנית מתימן או ממרוקו משכיל בהרבה מיהודון מהקרמלין שלא קרא מעולם פסוק מהתורה. יהודי המזרח היו גאונים פיננסיים שבלעדיהם האימפריות האיסלאמיות היו שום דבר אלא נמר של נייר שלא היה שווה כלום - לא מבחינה כלכלית ולא מבחינה טכנולוגית.
--- ציטוט ---אתם כבר דור ראשון או שני ואף שלישי בארץ, ויש לכם ראש כמו של האשכנזיים, אז תפסיקו להסתבך בפשע, ולהתנהג כמו פרחות וערסים ותראו שאתם חכמים מאוד,
--- סוף ציטוט ---
אין פושעים, פרחות וערסים אשכנזיים ורוסיים?
--- ציטוט ---וזה תקף גם לאשכנזיים, כל השתיינים ואלא שמשחקים אותה ב"מאפייה רוסית" הם מטומטמים רצח,
--- סוף ציטוט ---
מסכים
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה