סקר

מתי אתם חושבים שהיחסים ינותקו לגמרי עם השטן הגדול?

בעזרת ה' תוך שנה - שנתיים לכל היותר
2 (16.7%)
בעזרת ה' השנה זה קורה
3 (25%)
בעזרת ה' הכי מאוחר בחודש אב
0 (0%)
יחסים? תוך חודשים בודדים הם פותחים במלחמה !!!
2 (16.7%)
הם ינסו לשמור אותנו על אש קטנה כדי להשתיק את רצוננו
5 (41.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: בשעה טובה הסיום של היחסים האסטרטגיים המיוחדים בין ארצות הברית וישראל הגיע  (נקרא 8884 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד

תיקדבקה: למרות דבריו של נשיא ארה''ב באראק אובמה (ביום ה' 4.6) בקהיר, כי הקשר בין ארצות הברית וישראל איננו ניתן לשבירה, היווה הנאום את נקודת הסיום של היחסים האסטרטגיים המיוחדים בין ארצות הברית וישראל, והקמת ציר משולש חדש במזרח התיכון אשר יישען על וושינגטון, ריאד, וקהיר.
יום חמישי, יב סיוון תשס"ט, 14:32, 4 ביוני 2009

המקורות המזרח תיכוניים של תיקדבקה מציינים, כי מול הדברים של הנשיא על חובתה של ישראל, וגם של הפלסטינים למלא את ההתחייבויות שהם קבלו עליהם במפת הדרכים, הנשיא קבע גם כי 'ארצות הברית תשתף פעולה עם אלה שיקדמו את השלום'. במילים אחרות, מי שוושינגטון תקבע שאיננו מקדם את השלום, לא יזכה יותר לשיתוף פעולה מצדה.

ציטוט המקור: America will align its policies with those who seek peace – Israelis, Palestinians or Arabs

לאחר שתיאר את הסבל שהעם היהודי עבר בשואה, והסבל שהפלסטינים עוברים ב-60 השנה האחרונות, הדגיש אובמה כי על הפלסטינים להפסיק את האלימות, כולל ירי טילים על ילדים ישנים, ולפוצץ נשים (ישראליות) הנוסעות באוטובוסים. עכשיו על הפלסטינים, אמר הנשיא, להתחיל לבנות (את מדינתם.)

הנשיא קרא לישראל לאפשר לפלסטינים בגדה המערבית וברצועת עזה תנאי חיים אנושיים, ולקיים את ההתחייבויות שלקחה על עצמה במפת הדרכים.

בפתיחת דבריו סקר הנשיא את ההתנקשות שהתחוללה בין ארצות הברית ואל קעידה לאחר פיגועי 9/11 בניו יורק ובוושינגטון. הנשיא קבע כי יחסי ארצות הברית והאיסלם צריכים להיות מבוססים על מה שיש באמת באיסלם ולא על מה שנראה מבחוץ שיש בו.

הנשיא הקדיש חלק גדול מנאומו לתפקיד שממלאת הקהילה המוסלמית בת 7 מיליון האזרחים האמריקנים בחיי היום יום של ארצות הברית והדגיש, כי האיסלם הוא חלק מאמריקה. ציטוט המקור: Islam is part of America.

לאחר מכן התעכב הנשיא על המצב באפגניסטן ובעיראק. לגבי המשך המלחמה באפגניסטן ובפקיסטן הנשיא אמר, כי המודבר לא במלחמה נגד האיסלם, אלא במלחמה בקיצונים המפרים את העיקרון של הקוראן כי מי שהורג חף משפע כאילו הורג את העולם כולו.

לגבי עיראק חזר הנשיא והתחייב להוציא את כל הכוחות האמריקנים ממנה עד סוף 2012, כלומר בעוד למעלה משנתיים.

בסוף דבריו התרכז אובמה בצורך להנהיג דמוקרטיה וחינוך בארצות המוסלמיות, שני הנושאים אשר יהוו את הבסיס עליו יושתת שיתוף הפעולה שלהם עם אמריקה.

המקורות המזרח התיכוניים של תיקדבקה מציינים כי מאחורי המילים וההגדרות הכלליות של הנשיא, נמצא החלק המעשי של ביקורו הנוכחי במזרח התיכון והוא הקמת הציר החדש האסטרטגי בין וושינגטון, קהיר, וריאד.

זו הפעם הראשונה בהיסטוריה ש-3 מדינות אלה הן נכנסות לקשר-ברית כזאת, כאשר הבסיס המשותף עליו הם מתכוונים לפעול הוא בלימת האיסלם הקיצוני, אל קעידה, הטאליבן, וארגוני טרור מוסלמיים רדיקאלים אחרים, ובלימת איראן החמושה בנשק גרעיני. זו הייתה הסיבה מדוע אובמה הקדיש כמה משפטים בלבד לבעיה הגרעינית האיראנית, ובה קבע כי בעוד שלאיראן יש זכות לתוכנית גרעינית אזרחית, היא חייבת להפסיק את המרוץ שלה לנשק גרעיני.

המקורות שלנו מציינים, כי עבור כל אחת משלוש המדינות האלה, וגם עבור ישראל מדובר במהפך אסטרטגי ממדרגה ראשונה. פירושו המעשי של מהלך זה עבור ארצות הברית, היא היפרדות, שתהייה הדרגתית, מהציר האסטרטגי שלה עם ישראל. היחסים הצבאיים והמודיעיניים המיוחדים שהיו קיימים בין וושינגטון וירושלים, יבואו בהדרגה, לפי תוכניתו של הנשיא אובמה ויועציו האסטרטגיים לסיומם. במקום שוושינגטון תתאם את מהלכיה הצבאיים והמודיעיניים במזרח התיכון ובעולם המוסלמי עם ישראל, כפי שעשתה עד כה, היא תתאם אותם קודם עם ריאד וקהיר, ורק אחר באם היא תמצא לנחוץ עם ירושלים.

מהלך אמריקני כזה ישחרר/יאפשר, לפי דעת המתכננים האמריקנים, את ארצות הברית לנהל משא ומתן חופשי עם איראן, שיהיה 'משוחרר' מכל 'עכבות ישראליות', ומו''מ מקביל עם מדינות ערביות ומוסלמיות, כמו סוריה למשל בהן הממשל ישקיע מאמצים רבים לצרפן לציר המתון החדש
« עריכה אחרונה: יוני 04, 2009, 15:17:27 על ידי שמע ישראל »
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

למה הרב אמנון יצחק לא הזהיר את עם ישראל על ברק חוסיין אובמה לפני שנתיים כמו שרק אנו מהימין האמיתי עשינו? עכשיו זה קל לומר שאובמה רע. איפה כל ה"חכמים" האלה היו כשהמומחים אמרו לנו שאובמה הוא ידידנו?
« עריכה אחרונה: יוני 04, 2009, 17:43:20 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אכן, חיים צדק לאורך כל הדרך, אין מי שיכול לומר שלא.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

למה הרב אמנון יצחק לא הזהיר את עם ישראל על ברק חוסיין אובמה לפני שנתיים כמו שרק אנו מהימין האמיתי עשינו? עכשיו זה קל לומר שאובמה רע. איפה כל ה"חכמים" האלה היו כשהמומחים אמרו לנו שאובמה הוא ידידנו?
בס"ד
הרב אמנון יצחק הזהיר את עם ישראל עוד בהסכמי אוסלו
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

בס''ד

לאורך כל השנים הרב אמנון יצחק הזהיר מפני הרשעים האלה
לפני יותר משנה ההיתי בשיעור של הרב בערב שבת שדיבר על כך שהוא יצא נגדנו
רק לאחרונה התחלתי לשמוע הרצאות של הרב מהתקופה האחרונה

לאורך התקופה של ראשי פחי הזבל האחרונים הרב לא הפסיק להזהיר
ביבי קיבל קלטת של הרב אם אני לא טועה לפני או בזמן הקדנציה הקודמת שלו ואמר "אם זה מה שצריך להיות שיהיה"

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
הרב אמנון יצחק הוא רב גאון כמה גזירות בזכותו כבר התבטלו מעל עם ישראל
בזכות כל מי שהוא החזיר בתשובה וגם
הוא מזהיר אותנו שנחזור כבר בתשובה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד
הרב אמנון יצחק הוא רב גאון כמה גזירות בזכותו כבר התבטלו מעל עם ישראל
בזכות כל מי שהוא החזיר בתשובה וגם
הוא מזהיר אותנו שנחזור כבר בתשובה!

הרל"ש של היושב במרומים הגיע לעיר...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
בס''ד

הרב אמנון יצחק מזהיר את עם ישראל זה 30 שנה מפני מנהיגי 70 אומות העולם שייאספו על ירושלים למלחמה - כולל ארה"ב - באחרית הימים כמו שכתוב בנביא. הרב מתריע ומרעים על כך בכל הרצאה והרצאה שלו, ואני זוכר הרצאות משנת 92'.

גם ה"חכמים" כפי שאתה מכנה אותם לא טענו מעולם ש"אובאמה טוב". להיפך- העמדות שלהם ישרות מאד עם דעת הכהניסטים. רק שהם משתדלים לדבר פחות, וגם אז יהיה מי שיהיה שיצעק להם 'רל"שים'...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הרב אמנון יצחק תמך במפלגת ש''ס כשהמפלגה המושחתת הזאת הייתה אחראית להסכמי אוסלו. בלי ש''ס, לא היו הסכמי אוסלו ולא היינו במצב הנורא שאנו נמצאים בו כיום.

הרב אמנון יצחק מאמין בדרכו של הרב עובדיה יוסף. הרב עובדיה תמיד תמך במסירת ארץ ישראל לאוייב הערבי הנאצי. האם הרב עובדיה ותלמידו הרב אמנון יצחק צדקו שצריך למסור את ארץ ישראל לבני עמלק הערבים המרצחים הנאצים?

האם הש''סניקים צדקו כשהם הצטרפו לממשלת הזדון של רעבין-פרס שהזמינה את יאסר ערפאת ו80,000 מחבלים חמושים נאצים לארץ ישראל?

האם הש''סניקים צדקו כשהם הצטרפו לממשלת הזדון של ראש הממשלה אהוד ברח כשאהוד ברח הציע למסור 98% מיהודה ושומרון, 100% מחבל עזה, 100% מרמת הגולן, ואפילו את ירושלים בירתנו לערבים הנאצים?

האם הש''סניקים צדקו כשהם התלוננו בממשלת נתניהו הראשונה שנתניהו לא מוותר מספיק ל"שלום", והם לחצו על נתניהו לוותר לערפאת?

האם הש''סניקים צדקו כששר הפנים שלהם אלי סוויסה שר''י גירש אותי מארץ ישראל, ואחר כך שוב דחה את בקשתי לעלות לארץ ישראל? (זה אותו אלי סוויסה שנפגש עם מחבלי אש''ף-פת''ח שרצחו אלפי יהודים הי''ד.)

האם הש''סניקים צדקו כשהם הצטרפו לממשלת הזדון של אהוד שמאלמרט, ציפורה שפיצר ואהוד ברח, והם תמכו בממשלת הזדון הזאת במשך מלחמת לבנון השנייה?

האם הש''סניקים צדקו כשהם הציעו לתת יותר כסף לערבים הנאצים בניסיון לקבל קולות ערביים בבחירות?

האם הש''סניקים צדקו כשהצביעו למען הפושע שמעון פרס לנשיאות, כי הרב עובדיה הילל ושיבח את הפושע שמעון פרס יש''ו שר''י?

האם זה מה שאתם מגדירים כ"מזהירי העם"? אוי לעם עם "מזהירים" כאלה! דוקא חייבים להזהיר את העם מפניהם!
« עריכה אחרונה: יוני 05, 2009, 10:08:01 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני תמיד אמרתי שש"ס זו מפלגה מושחטת והרב עובדיה הוא סתם נאחס אבל כל פעם יוצאים נגדי בגלל זה הנה חיים אמר לכם את כל האמת על המפלגה הזאת ועל עובדיה יוסף הזה שכולם אומרים שהוא כזה "חכם" ו "צדיק"

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני תמיד אמרתי שש"ס זו מפלגה מושחטת והרב עובדיה הוא סתם נאחס אבל כל פעם יוצאים נגדי בגלל זה הנה חיים אמר לכם את כל האמת על המפלגה הזאת ועל עובדיה יוסף הזה שכולם אומרים שהוא כזה "חכם" ו "צדיק"

בס''ד

א. למרות שאני חולק על הרב עובדיה לגבי ארץ ישראל, אני לא מזלזל בתלמיד חכם חס וחלילה. והרב עובדיה הוא כן תלמיד חכם. מותר לבקר ולא להסכים אבל אסור לבזות תלמיד חכם ח''ו.

ב. כשאני מבקר ואומר שהרב עובדיה לא צדק לגבי ארץ ישראל או הסכמי אוסלו או ערפאת או ממשלות שמאלניות, אני סומך על תלמידי חכמים אחרים. כי אני רק יהודי פשוט. אולם הרוב המכריע של הרבנים בדורנו לא הסכימו עם הרב עובדיה וש''ס לגבי אוסלו וממשלת הזדון של רעבין-פרס למשל. הרוב המכריע של הרבנים בדורנו מתנגדים למסירת ארץ ישראל לערבים הנאצים ולנוכרים בכלל. אני סומך על דעותיהם של גדולי הדור כמו הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד, הרב דב ליאור שליט''א (רבה של ישיבת ניר בקרית ארבע-חברון), הרב זלמן ברוך מלמד שליט''א (רבה של ישיבת בית אל), הרב דוד חי הכהן שליט''א, הרב מרדכי אליהו שליט''א, הרב אברהם שפירא זצוק''ל והרבה אחרים. וגם רבנים חרדים כמו הרבי מליובאוויטש התנגדו בחריפות לכל נסיגה או אפילו דיבור על נסיגה מארץ ישראל.

ג. אני רק הגבתי לאשכול הזה אחרי שראיתי עשרות על גבי עשרות אשכולות שמשבחים את הרב אמנום יצחק כאילו הוא צדק במשך כל השנים. זה פשוט לא נכון. הרב אמנון יצחק תמיד תמך במפלגה מושחתת ושמאלנית. מפלגתו הביאה אסונות איומים לעם ישראל. פשוט לא יכולתי לשתוק יותר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אגב, אני רק רוצה להזכיר שפעילי ש"ס ונשותיהם עדיין מגיעים לכל מיני כנסים של מטה יוזמת ז'נבה של יוסי ביילין וחבר מרעיו, דבר לא השתנה בש"ס, הכל שקרים ושחיתות.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

הרב אמנון יצחק לא פוליטי, לא בוחר ולא מתעסק בפוליטיקה

חיים לא אני ולא אתה יכולים לחלוק על גדולים, ובטח שלא על גדולי הדור
ובטח שלא להאשים אותם באשמות
צריך לדעת מה ההלכה אומרת לפני שמאשימים אשמות, זה לא הכל שחור ולבן

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הרב אמנון יצחק לא פוליטי?! הוא מדבר על עניינים פוליטיים בכמעט כל הרצאה. והמנהיג שלו הוא הרב עובדיה שמצווה את כולם להצביע ש''ס. הרי הרב עובדיה כבר אמר שמובטח לכל מצביעי ש''ס מקום בעולם הבא, בעולם הנצח! הרב אמנון יצחק לא רוצה מקום בעולם הבא? מתי הרב אמנון יצחק אמר שהוא לא בוחר? אם הוא היה אומר זאת, הוא היה הולך נגד הרב עובדיה. כשהוא אומר שהרב עובדיה מנהיגו, הוא מביא אנשים לש''ס שהיא מפלגתו של הרב עובדיה.

אתה כותב שאנו לא יכולים לחלוק על גדולי הדור. אבל אתה חולק על הרב צבי יהודה קוק זצוק''ל, הרב שלמה גורן זצוק''ל, הרב מורדכי אליהו שליט''א, הרב אברהם שפירא זצוק''ל, הרב דב ליאור שליט''א, הרב זלמן ברוך מלמד שליט''א, הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד והרבה אחרים שפסקו שמדינת ישראל היא אתחלתא דגאולה. הם פסקו שחייבים להתנגד לממשלה המרושעת אבל בו בזמן חייבים לתמוך במושג של מדינה יהודית ריבונית עצמאית בארץ ישראל השלמה.

לעומת זאת, הרב עובדיה מש''ס ורבני אגודה ("דגל התורה") מתיחסים למדינת ישראל כאל קללה. והם פוסקים ההפך מהרבנים הלאומיים: הם מתנגדים למדינה אבל דוקא תומכים בממשלה המרושעת תמורת כסף.

אז מי צודק?

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
הרב אמנון יצחק אינו נמנה על תומכי ש"ס (כפי שנאמר כבר פעמים רבות כאן, אך יש מי שלא נוח לו עם עובדה זאת). הוא נפגש בעבר עם הרב עובדיה יוסף שליט"א לקבלת ברכה, שהוא תלמיד-חכם מובהק ובזה אין שום פקפוק גם לדידי גדולי הרבנים מהזרם ה"דתי-לאומי" ובכללם גדול דורנו ורבנו הרב מאיר דוד כהנא זצוק"ל הי"ד בעצמו, וכן כבוד יו"ר תנועתנו חיים בן-פסח הגיבור, וכן הכהניסטים בכללם (חוץ מהמזלזלים החילוניים הקבועים, שממילא אין להם בעיה לזלזל ולהסתייג מכל רב שאומר משהו שלא מסתדר עם חוכמת-חייהם ודעתם הרחבה והמלומדת).

שתיים. לפני שמדברים על ש"סניקים, ראוי להיזהר בהכללות פוליטיות. לו היה קיים כהנא בכנסת, אין אנו יודעים כמה בוחרי ש"ס היו תומכים בו. הרב אמנון יצחק במיוחד משדר בקטגוריה המזוהה עם תנועת כ"ך. הוא אומר שאין עם פלסטיני, הוא מדבר באותם ארגומנטים שאנו מדברים בהם, משתמש באותם מושגים ומציג את אותן הוכחות, עושה קידוש ה' ברבים, והוא מחזיר יהודים ליהדות. כזה סוג 'ש"סניקים' (אני אומר במרכאות כי הרי הוא ושכמותו לא 'ש"סניקים' במובן הפוליטי) -- כאלה 'ש"סניקים' אנחנו צריכים. והוא אישית עושה בשביל הכהניסטים הרבה עבודת שטח שחיים לא יכול לעשות כי הוא לא בארץ, ומרבה תורה בעם ישראל.

חשוב לזכור: כששניים אומרים אמת, לא שייך מי "יותר" צודק. מחלוקת לשם-שמיים סופה להתקיים; מחלוקת שאינה לשם-שמיים אין סופה להתקיים. להרבות אמת כמה שיותר- היא הנכונה והאמיתית.

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הרב אמנון יצחק לא פוליטי?! הוא מדבר על עניינים פוליטיים בכמעט כל הרצאה. והמנהיג שלו הוא הרב עובדיה שמצווה את כולם להצביע ש''ס. הרי הרב עובדיה כבר אמר שמובטח לכל מצביעי ש''ס מקום בעולם הבא, בעולם הנצח! הרב אמנון יצחק לא רוצה מקום בעולם הבא? מתי הרב אמנון יצחק אמר שהוא לא בוחר? אם הוא היה אומר זאת, הוא היה הולך נגד הרב עובדיה. כשהוא אומר שהרב עובדיה מנהיגו, הוא מביא אנשים לש''ס שהיא מפלגתו של הרב עובדיה.

אתה כותב שאנו לא יכולים לחלוק על גדולי הדור. אבל אתה חולק על הרב צבי יהודה קוק זצוק''ל, הרב שלמה גורן זצוק''ל, הרב מורדכי אליהו שליט''א, הרב אברהם שפירא זצוק''ל, הרב דב ליאור שליט''א, הרב זלמן ברוך מלמד שליט''א, הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל הי''ד והרבה אחרים שפסקו שמדינת ישראל היא אתחלתא דגאולה. הם פסקו שחייבים להתנגד לממשלה המרושעת אבל בו בזמן חייבים לתמוך במושג של מדינה יהודית ריבונית עצמאית בארץ ישראל השלמה.

לעומת זאת, הרב עובדיה מש''ס ורבני אגודה ("דגל התורה") מתיחסים למדינת ישראל כאל קללה. והם פוסקים ההפך מהרבנים הלאומיים: הם מתנגדים למדינה אבל דוקא תומכים בממשלה המרושעת תמורת כסף.

אז מי צודק?

חיים, הרב אמנון יצחק אומר תמיד כששואלים אותו שהוא אינו בוחר בשום מפלגה ושהוא אינו מצביע בבחירות. זה ידוע לא מכבר ואין בכך כל חידוש. אם אתה מעוניין שאביא לך קישור להרצאה או יותר שלו, בשמחה.

לגבי ההתנגדות למושג של "מדינה חילונית", אני מזמין אותך ואת כל החברים כאן למצוא לי סימוכין בתלמוד לדבר כזה. ה"מדינה" החילונית כפתה את עצמה על חרדים שהתגוררו כאן ולא הפוך. כל אלה שתמכו ביצור המשועטנז-מלאכותית הזה שנקרא "דתיים-לאומיים", סופם שהמחנה שלהם מתפזר לכל הגשרים שהם יצרו מן היהדות אל הציונות ה"חילונית", ואלה שעדיין נשארו עם ה"יהדות" התפכחו כבר מזמן אך חוששים בצדק להודיע זאת בציבור שלהם.

הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצ"ל, היה חרדי צדיק מתלמידיו של אחד מגדולי ישראל החרדים. כשבא לארץ, היה תמים וכוונותיו היו טהורות לשם-שמיים. הוא לא ידע לאן ימשיכו אותו "ממשיכיו". לו היה חי היום, היה בוודאי מצטער צער גדול.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

חיים אם אתה לא שמעת שהרב אמר שהוא לא פוליטי ולא בוחר אז לא שמעת כמעט את הרב אמנון יצחק כנראה
הרב עובדיה לא מנהיגו של הרב אמנון יצחק

רבו של הרב אמנון יצחק היה לאחרונה הרב יהודה שפירא זצ"ל שהיה תלמידו של החזון איש הקדוש זצ"ל
הרב של אמנון יצחק בהלכה הוא הרב עזרא מחפוד

אתה אמרת את הדברים על הרב עובדיה בשם עצמך וזה אסור לנו לעשות
כאשר אני אומר וידוי ביום העצמאות של המלכות זה לא שאני חולק על פוסקים שאומרים שכן לומר זה שאני הולך אחרי מי שאומר לומר תחנון
זה לא אני חולק החזון אי"ש חולק על כך, הרב הבן ציון אבא שאול חולק על כך, ועוד רבים פוסקים שחולקים על כך
הרב מרדכי אליהו לא אמר ולא יגיד על מרן הרב עובדיה את מה שאתה אמרת, יש מחלוקות בין הפוסקים אבל זה לא איך שאתה מציג את זה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים, הרב אמנון יצחק אומר תמיד כששואלים אותו שהוא אינו בוחר בשום מפלגה ושהוא אינו מצביע בבחירות. זה ידוע לא מכבר ואין בכך כל חידוש. אם אתה מעוניין שאביא לך קישור להרצאה או יותר שלו, בשמחה.

לגבי ההתנגדות למושג של "מדינה חילונית", אני מזמין אותך ואת כל החברים כאן למצוא לי סימוכין בתלמוד לדבר כזה. ה"מדינה" החילונית כפתה את עצמה על חרדים שהתגוררו כאן ולא הפוך. כל אלה שתמכו ביצור המשועטנז-מלאכותית הזה שנקרא "דתיים-לאומיים", סופם שהמחנה שלהם מתפזר לכל הגשרים שהם יצרו מן היהדות אל הציונות ה"חילונית", ואלה שעדיין נשארו עם ה"יהדות" התפכחו כבר מזמן אך חוששים בצדק להודיע זאת בציבור שלהם.

הרב אברהם יצחק הכהן קוק זצ"ל, היה חרדי צדיק מתלמידיו של אחד מגדולי ישראל החרדים. כשבא לארץ, היה תמים וכוונותיו היו טהורות לשם-שמיים. הוא לא ידע לאן ימשיכו אותו "ממשיכיו". לו היה חי היום, היה בוודאי מצטער צער גדול.

בס''ד

אם הרב אמנון יצחק אומר שהוא לא בוחר, זה פחות גרוע ממה שחשבתי ואני חוזר בי חלקית. למה רק חלקית? כי ראיתי לפחות שני סרטונים שבהם הרב אמנון יצחק מופיע עם הרב עובדיה, וזה באמת נראה כאילו הרב עובדיה הוא רבו. וזה כן עוזר לש''ס כשהרב אמנון יצחק מופיע פומבית עם הרב עובדיה. אבל אם הוא לא בוחר ש''ס, והוא אומר שהוא לא בוחר, ז''א שטעיתי בעניין זה ואני חוזר בי ומתנצל.

אבל לגבי מדינת ישראל, היא מדינה קדושה שהקב''ה יצר בניסים ונפלאות. הממשלה מרושעת ובוגדנית אבל המדינה היהודית העצמאית היא קדושה. אפילו כשהיו לנו מלכים רשעים בימי התנ''ך, אף אחד לא אמר ש"המדינה החילונית" שלהם לא הייתה מדינה יהודית. והתנ''ך מגדיר מפורשות את רוב המלכים של ממלכות יהודה וישראל כרשעים. כידוע היו לנו מלכים שרצחו נביאים, שעשקו את עם ישראל, שעבדו עבודה זרה, וששפכו הרבה דם יהודי. אף על פי כן, כשהם שלטו על חלק כלשהו של ארץ ישראל, הממלכה שלהם נחשבה כממלכה יהודית.

יש במחנה הדתי הלאומי הרבה אנשים שמכונים "ממלכתיים". כלומר, הם תומכים בממשלות מרושעות. מועצת פשע היא דוגמה בולטת של התופעה הזאת. כמובן שאנו הכהניסטים לא "ממלכתיים". אנו מאמינים במדינה יהודית וריבונות יהודית, ודוקא בגלל זאת אנו מתנגדים לכל ממשלה רשעה.

אני מכבד יהודים טובים כמו גם בשן ושמע ישראל שלא מסכימים איתי. בגלל זאת, לא התערבתי בויכוחים הרבים שהיו בפורום על הנושא של הכרה במדינת ישראל. אני מכבד אלה שלא רוצים להצביע בבחירות או שמתנגדים למה שהם מגדירים כ"ציונות". כמו שכתבתי למעלה, אני לא מסכים איתם, אבל אני מבין אותם ומכבד אותם.

אולם אני לא מכבד אלה שמציעים למסור את ארץ הקודש לנוכרים בכלל ולערבים הנאצים בפרט. אלה שתומכים במסירת ארץ אבותינו לאוייב ובגירוש אחינו מאדמתם - אלה שנוקטים בעמדות הללו בוגדים בנו ומסכנים את כולנו. זוהי הסיבה שאני כל כך מתנגד לש''ס.
« עריכה אחרונה: יוני 05, 2009, 16:42:52 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם הרב אמנון יצחק וגם אנחנו מזהים את השמאלנים ואת הערבים כאויב משותף, אולם אני חושב שיש הבדל בדרכים בהן אנו דוגלים.
עד כמה שאני מבין, הרב אמנון יצחק רואה את הגאולה רק בדרך של חזרה בתשובה, אין לו כוונה לראות יישוב של שטחים, זה לא כל-כך מעניין אותו, דברים כאלה הוא משאיר לקב"ה.
בעוד אנחנו דוגלים גם בחזרה בתשובה וגם ביישוב שטחים.

בנוגע לרב עובדיה יוסף. אינני מוכן להתחייב על זה אך אני שמעתי שבחוגים סגורים הוא אומר שמה שפסק בנוגע להחזרת שטחים תמורת שלום נוגע רק לחבל עזה ולא ליהודה ושומרון. אף על פי כן, רואים אנו שהחזרת חבל עזה לא הביאה שום שלום.
« עריכה אחרונה: יוני 05, 2009, 17:18:46 על ידי oferst »

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אגב, אני רק רוצה להזכיר שפעילי ש"ס ונשותיהם עדיין מגיעים לכל מיני כנסים של מטה יוזמת ז'נבה של יוסי ביילין וחבר מרעיו, דבר לא השתנה בש"ס, הכל שקרים ושחיתות.
חשוב להזכיר את זה!!! O0

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

בס''ד

אם הרב אמנון יצחק אומר שהוא לא בוחר, זה פחות גרוע ממה שחשבתי ואני חוזר בי חלקית. למה רק חלקית? כי ראיתי לפחות שני סרטונים שבהם הרב אמנון יצחק מופיע עם הרב עובדיה, וזה באמת נראה כאילו הרב עובדיה הוא רבו. וזה כן עוזר לש''ס כשהרב אמנון יצחק מופיע פומבית עם הרב עובדיה. אבל אם הוא לא בוחר ש''ס, והוא אומר שהוא לא בוחר, ז''א שטעיתי בעניין זה ואני חוזר בי ומתנצל.

אבל לגבי מדינת ישראל, היא מדינה קדושה שהקב''ה יצר בניסים ונפלאות. הממשלה מרושעת ובוגדנית אבל המדינה היהודית העצמאית היא קדושה. אפילו כשהיו לנו מלכים רשעים בימי התנ''ך, אף אחד לא אמר ש"המדינה החילונית" שלהם לא הייתה מדינה יהודית. והתנ''ך מגדיר מפורשות את רוב המלכים של ממלכות יהודה וישראל כרשעים. כידוע היו לנו מלכים שרצחו נביאים, שעשקו את עם ישראל, שעבדו עבודה זרה, וששפכו הרבה דם יהודי. אף על פי כן, כשהם שלטו על חלק כלשהו של ארץ ישראל, הממלכה שלהם נחשבה כממלכה יהודית.

יש במחנה הדתי הלאומי הרבה אנשים שמכונים "ממלכתיים". כלומר, הם תומכים בממשלות מרושעות. מועצת פשע היא דוגמה בולטת של התופעה הזאת. כמובן שאנו הכהניסטים לא "ממלכתיים". אנו מאמינים במדינה יהודית וריבונות יהודית, ודוקא בגלל זאת אנו מתנגדים לכל ממשלה רשעה.

אני מכבד יהודים טובים כמו גם בשן ושמע ישראל שלא מסכימים איתי. בגלל זאת, לא התערבתי בויכוחים הרבים שהיו בפורום על הנושא של הכרה במדינת ישראל. אני מכבד אלה שלא רוצים להצביע בבחירות או שמתנגדים למה שהם מגדירים כ"ציונות". כמו שכתבתי למעלה, אני לא מסכים איתם, אבל אני מבין אותם ומכבד אותם.

אולם אני לא מכבד אלה שמציעים למסור את ארץ הקודש לנוכרים בכלל ולערבים הנאצים בפרט. אלה שתומכים במסירת ארץ אבותינו לאוייב ובגירוש אחינו מאדמתם - אלה שנוקטים בעמדות הללו בוגדים בנו ומסכנים את כולנו. זוהי הסיבה שאני כל כך מתנגד לש''ס.

זה שהרב אמנון יצחק נפגש עם מר"ן זה לא קשור לש"ס הרי יש לנו תורה אחת

נכון כאשר היו מלכים רשעים זו היתה ממלכה יהודית, בכל מצב הגאולה שלנו היתה עוד ביציאת מצרים וגם כאשר יצאנו לגלות אנחנו ממשיכים לחגוג את חג הפסח
פה העיניין שונה, יש על זה מחלוקת פוסקים מאוד גדולה לגבי וידוי והלל וברור לכולם שהמנהיגות היא כופרת ולא על זה השמחה הילקוט יוסף אומר שזה לא דבר שצריך לגרום מחלוקת חס ושלום בבית הכנסת

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בשעה טובה הסיום של היחסים האסטרטגיים המיו
« להגיב #21 ב- : יוני 08, 2009, 02:15:15 »
בס''ד

ראשית-כל, חיים היקר, קטונתי שתחוס על כבודי! הוכח תוכח את עמיתך ולא תישא עליו חטא! כל מה שעם ליבך חושה-נא ואל תתעלם!! גם אם לא נסכים על הכל, אין פה משום פגיעה בכבודי, מה פתאום! איננו מוכרחים להסכים על הכל, כמו שתמיד דאגת להזכיר לנו.

לגבי הרב אמנון יצחק: נראה לי שלא צפית מספיק בחומר שלו..
מעבר למה שציין שמע ישראל, איני מבין מדוע אתה רואה את הופעת הרב אמנון יצחק במחיצת מר"ן עובדיה יוסף באור שלילי. הלא הרב עובדיה יוסף הוא רב גדול בהלכה המוכר כתלמיד-חכם ענק בתורה, שנסמכים עליו רבנים מכל קצוות המחנה ה"דתי-לאומי" שאתה מתיימר להשתייך אליו. כולם רוחשים לו כבוד של ת"ח אדיר, כולל אתה בעצמך ששיבחת את חוכמתו בתורה. אך לפני מספר חודשים, שמעתי את הרב שמואל יניב מן הזרם ה"דתי-לאומי" משבח בהתלהבות את הרב עובדיה יוסף בתכניתו הקבועה בערוץ 7. הוא העיר אמנם שבענייני ארץ-ישראל וההתייחסות למושג ה"מדינה" ישנו הבדל מסויים ביניהם בתפיסות, אבל אין בין זה לבין עניין גדולתו של מר"ן ושום נים.

ארץ ישראל - קדושה; המדינה -- חס-וחלילה!!! ה"לאומיות" היא מושג זר לחלוטין לתורה, שלא זו בלבד שאין לו שום שייכות לתורה, אלא אדרבה ואדרבה-- כל תכליתו היא ביטול תורה! ניתוק שורשי היהדות מקרב העם והעברת בנינו על אמונתם ועל דתם! אויה לנו כי "נקדש" אותה-- אין בה שום קודש, רק היפך מכך- חילול הקודש, טימאון, התבוללות ועבודה זרה. רעיון ה"מדינה" כולו נולד כרעיון אנטי-יהודי שנועד לעקור תורה ולהמיט שואה רוחנית על עם ישראל רח"ל, ולהגיד 'הלל' על זה, זה כמו להגיד 'הלל' על טבח אחינו היהודים בשואה בידי הנאצים ימ"ש! אין עיוות מוסרי גדול יותר מ-הפיכת האידיום הרשמי של מחיקת תורת ישראל, לאיזו בשורה קדושה ונעלה! ועוד שבתלמוד אנחנו מוזהרים מפניה!

כל המחניף לרשע - סופו שנופל בידיו!

כתוב בכתובים מתי ואיך תסתיים הגלות ותבוא הגאולה, ולא כתוב בשום מקום שה"מדינה" (או כל מושג דומה לזה) היא-היא "אתחלתא דגאולה". כתוב משהו אחר! כתוב בדיוק, ש"סוף ישראל לעשות תשובה בסוף גלותן ומיד הן נגאלין". ו-"אם אין עושין תשובה מעצמן, הקב"ה מעמיד עליהם מלך שגזרותיו קשות כהמן, ומחזירן למוטב". כלומר קודם תשובה, אח"כ יבוא המשיח ותהייה גאולה ועם ישראל יחזור לגבולות ההבטחה כפי שהבטיח הקב"ה לאברהם אבינו בהר המוריה בכתביה"ק. ללא תשובה, משיח וגאולה (בסדר הזה), אין לנו רשות (עפ"י התורה) להקים "מלכות" או "ריבונות" בארץ-ישראל, וודאי שלא כזו שחקוקה עליה כפירה המונית ממוסדת. וכתוב: "ובא לציון גואל ולשבי פשע ביעקב". ועוד: "שובו אלי ואשובה אליכם". קודם נשוב אליו, אח"כ ניגאל. וכן כל הנביאים ציוו על התשובה. הקמת "מדינה" או המשׂגת "לאומיות" כביטוי של "גאולה" -- אינם מן התנ"ך ואינם מן התורה! אלא נטע זר ביהדות, וניגוד גמור לדברי התורה.

ניסים ונפלאות נעשו ונעשים לבני-עמנו במהלך כל הדורות גם בלי ה"מדינה". שנאמר "בכל דור ודור עומדים (בהווה) עלינו לכלותנו, והקב"ה מצילנו מידם". אנחנו עם שכל-כולו "ניסי", כל מציאותו וחיותו - ניסית. וזה בוודאי לא בזכות כוחי ועוצם-ידי וכל המרעין-בישין וכל הלכלוך של ההשפעות והמושגים החילוניים, שהם היפך- מביאים רק קיטרוג על עם ישראל לפי התלמוד כמו שהסברתי; אלא זה בזכות בני-תורה ויראי שמיים, והבל פיהם של תינוקות של בית-רבן ובזכות צדיקי יסוד-עולם (חלקם ב"אדיבות" כספה של המדינה- כסף שמחזיק ישיבות וכוללים). זרוק את החרדים מהארץ, ותראה שהיא "נהפכת" כמו סדום ועמורה תוך 40 יום.

כמו שהרב אמנון יצחק אוהב לומר: "לא אתחלתא דגאולה ולא כאילו דכאילו". לתורה יש אמת משלה, גם אם לא תמיד היא מסתדרת עם מה שהכי נוח לנו לקבל. ואותי אתה כבר מכיר - אני אוהב אמת, מחפש אמת ודורש אמת. אז אלא-אם אתה מכיר אמת אחרת בתורה (עם סימוכין והכל), אני הולך ישר עם הדרך המוכחת, שהלכו בה אבות-אבותינו וניצחו בה את כל אוייבינו.
« עריכה אחרונה: יוני 08, 2009, 02:51:23 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

לפני השואה, הרבנים החרדים הקימו את "אגודת ישראל" כדי להלחם נגד הרעיון של מדינה יהודית בארץ ישראל. אגודת ישראל נוסדה בי"א בסיוון תרע"ב (1912).

אז התנועה הציונית הייתה קטנה יחסית. רוב העם לא היו ציוניים - כי הם חשבו שזה רק חלום לא מציאותי.

לעומת התנועה הציונית הקטנה עמדו מיליוני חרדים באירופה. החרדים היו יכולים להשתלט על התנועה הציונית בקלות אילו היו רוצים. אילו היו עושים זאת, כל התנועה הציונית הייתה דתית ואמונית. אבל החרדים לא עשו זאת בגלל העיוורון הגלותי שלהם. הם פשוט לא רצו לעזוב את פולין והונגריה ויתר מדינות הגלות הארורה.

לכן, רשעים השתלטו על התנועה הציונית. רשעים שלא רצו להציל את היהודים בשואה כי רוב היהודים באירופה היו יותר מדי דתיים, יותר מדי לאומיים, ויותר מדי יהודיים - לא כמו ה"נאורים" הסוציאליסטים דוד בן גוריון, חיים וייצמן ותומכיהם שר''י.

לא רק זה. הרבנים החרדים הזהירו את היהודים באירופה לא לעלות לארץ ישראל. יותר בטוח לנו כאן באירופה, הם אמרו. זה מסוכן מדי בארץ ישראל והציוניים סתם "משוגעים".

הרוב המכריע של היהודים באירופה ששמעו בקולותיהם של הרבנים החרדים נרצחו במחנות המוות יחד עם משפחותיהם הי''ד.

אילו הרבנים החרדים היו מובילים את התנועה הציונית, והיו מובילים מסע ענקי לעלייה לארץ ישראל עם מיליוני פעילים חרדים, אני אומר בפירוש שלא הייתה שואה. בהתחלה, הגרמנים יש''ו היו מוכנים רק לגרש את היהודים מאירופה והיו מוכנים לעזור ליהודים לעזוב. גם מדינות אנטישמיות אחרות כמו פולין היו מוכנות דוקא לעזור ליהודים לעזוב ולהקים מדינה יהודית - כי הם רק רצו שלא יהיו יהודים במדינותיהם. לכן, פולין סיפקה נשק ואימונים לחברי בית''ר והארגון הצבאי הלאומי (שהיו ארגונים חילוניים ימניים עם יהודים טובים שכן רצו להציל את עם ישראל).

שוב, אילו מיליוני חרדים היו חלק מהמאבק הזה, לא הייתה שואה. כי אפילו אצ''ל הקטן הצליח להציל עשרות אלפי יהודים. ותומכי אצ''ל בארה''ב הצילו מאות אלפי יהודים כשהצליחו להכריח את האמריקאים להקים ועד ממשלתי להצלת יהודים.

במצרים, 80% מהעברים לא רצו לצאת עם משה רבנו. והקב''ה הרג את כולם במכת החושך. 80% שלא רצו לעלות לארץ ישראל נהרגו בבת אחת במכת החושך במצרים. רק 20% מהעברים במצרים יצאו עם משה רבנו. אז ביציאת מצרים ראינו שכש יש הזדמנות לעלות לא''י ולא עושים זאת, העונש האלוקי הוא מוות. או עלייה או מוות.

ראינו אותו דבר בשואה. המגזר שסבל את האבדות הגדולות ביותר בשואה היה המגזר החרדי. הרוב המכריע של החרדים שהיו בעולם נרצחו בשואה. והרוב המכריע של הציונים ה"משוגעים" שרדו וזכו להקים משפחות בארץ הקודש.

אני גם יכול לשים כאן קישורים לשיעורים של רבנים גדולים שמוכיחים שהציונות האמיתית היא קדושה והיא כן אתחלתא דגאולה. אבל קודם רציתי רק לציין שאילו החרדים לא היו כל כך גלותיים, היו לנו מיליוני יהודים נוספים כאן וכולם היו דתיים. והמזרחיים היו דתיים גם כן, כי אילו היו לנו מנהיגים אמוניים במדינה, לא הייתה שטיפת המוח לבני נוער המזרחיים ולא היו חוטפים את ילדי תימן וכו'. במקום למנוע את כל הפשעים האלה, המושחתים החרדים של "אגודה" תמכו בממשלת הזדון של בן גוריון כשהשואה הרוחנית הזאת התרחשה. למה הם תמכו בממשלת הזדון של בן גוריון? כי הרבנים שלהם הורו להם לעשות זאת.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
תבין חיים השואה זאת גזירה משמיים גם אם היינו מנהלים חיים של גויים בחו"ל או בא"י אז זה היה קורה!!!!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
תבין חיים השואה זאת גזירה משמיים גם אם היינו מנהלים חיים של גויים בחו"ל או בא"י אז זה היה קורה!!!!

אפשר להגיד את זה על כל דבר!נכון הכל משמיים אבל אדם צריך לנסות למנוע דברים כאלה!