בס"ד
חזק וברוך רן על התגובה חיזקת אותי

יש הלכה שמחייבת אותנו אכן לצייט לחוקי המלכות אך אסור לעשות זאת כאשר הם סותרים את ההלכה, זו ההלכה עכשיו לעיניין
כאשר יהודי אומר טרנספר לערבים הוא פנאט ומשגוע - כאשר ערבי רוצה לגרש יהודים הוא נקרא שוחר שלום
כאשר יהודי צועק שמע ישראל הוא משוגע שעושה פרובוקציות - כאשר ערבי מפעיל את המואזין זה נקרא חופש דת
כאשר יהודי מקבל קיצת ילדים הוא עושק את המדינה - כאשר ערבי מקבל קיצבת ילדים הוא אדם עני שרק רוצה אוכל לבית
כאשר יהודי שורף את דגל ישראל <לא שאני בעד זה אני מדבר על דברים שהיתרחשו> אז הוא שונא ישראל - כאשר ערבי עושה את זה הוא נקרא "מדוכא"
כאשר יהודי הורג ערבים אז הוא פנאט משוגע וצריך לקבור אותו כלא כל יהודי - כאשר ערבי רוצח יהודים זה בגלל שצה"ל מדכא אותו ואין לו ברירה
כאשר יהודי רוצה הפרדה בין גברים לנשים הוא נקרא חומייני מטורף שחי בימי הביניים - כאשר ערבי עושה הפרדה בין גברים לנשים זה פלוראליזם
כאשר יהודי אוסר על ביתו להיתלבש בפריצות זו כפיה דתית - כאשר דרוזים איימו ברצח על דוגמנית דרוזית שלא להישתטף בטקס מתועב זה "בשטח שלהם"
כאשר יהודים שורפים חנויות של חזיר הם ברברים - כאשר שמאלני פנאט מחלל בית כנסת ולא נותן לרבנים לדרוש דרשה הוא שומר על הדמוקרטיה
כאשר יהודי צריך למצוא דירה אחרי שגירשו אותו מביתו בכוח הוא חצוף הורס שטחים של צמחיה יקרה - כאשר ערבי יש לו איפה לגור מביאים לו כסף ואת עזה
כאשר יהודי אין לו אוכל בבית אז הוא רשע שמביא הרבה ילדים - כאשר ערבי אין לו מה לאכול אז שולחים לו תרומות כי הוא מסכן (גם הוא עם 8 ילדים)
חזק וברוך על השאלה יוסף, שאלות זה מצויין כי אחרי זה מקבלים תשובות ומתחזקים ביותר

אתה יכול ללכת לשאול את הבהמות את השאלה הזו

וכמו שציינתי יש הלכה והיא קובעת מה אסור ומה מותר, ההלכה אומרת מה הגבול