סקר

סרי לנקה החלה לפני מספר שבועות מבצע שמטרתו לחסל את כל קיני הטרור של אוכלוסיית הטאמיל, וכמובן שנפגעו גם אזרחים "חפים מפשע".

כן
8 (66.7%)
לא - להשאיר את המצב כמות שהוא
1 (8.3%)
לא - ליישם טרנספר שבהשוואה למדיניות של ממשלת סרי לנקה יראה כפתרון מתון והומאני
3 (25%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: האם כדאי לישראל לקחת דוגמא מסרי לנקה?  (נקרא 4425 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בס"ד

הצביעו והסבירו את בחירתכם.  האו"ם מאשים כעת את ממשלת סרי לנקה ב"פשעים נגד האנושות", ובניגוד לשמוקים שמנהיגים את מדינת ישראל, מנהיגי סרי לנקה לא פראיירים, והם מתכוונים ללכת עד הסוף ולהתעמת עם נמושות האו"ם.  אזרחי סרי לנקה, בדרכם הם, הביעו את הרעיון, "לעולם לא עוד".
« עריכה אחרונה: מאי 26, 2009, 13:27:56 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
האם כדאי לישראל לקחת דוגמא מסרי לנקה?
« להגיב #1 ב- : מאי 26, 2009, 13:51:27 »
בס"ד

אנחנו צריכים לקחת דוגמא מהצדיקה שהיתה לנו בדורות קודמים שקראו לה גולדה אה.. סליחה אסתר :)
שאמרה לנו צומו עלי שלושת ימים

כמו שאז היתה עלינו גזירת שמד בגלל שנהננו מסעודת הפרסי הרשע עכשיו יש עלינו גזירת שמד בגלל שאנחנו מתנהגים בחוקות הגויים ולא הולכים בחוקות ה'
לאחר שצמנו שלושת ימים וחזרנו בתשובה הקדוש ברוך הוא נתן לנו את האישור להרוג את השונאים אנחנו לא יכולים לעלות למדרגה 2 לפני שהגענו למדרגה אחת
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : מאי 26, 2009, 14:46:41 »
איזה מן בחירה זו?

"האם אתה רוצה ללכת לבת שמוש?"
1)כן - אני רוצה שלשול
2)לא - עדיף לי עצירות

התמילים זה לא דוגמה טובה.  הם באמת הקרבנים והממשלה שמה הם המורשעים.  תלמד קצת היסטוריה.  רק חבל שהטמילים התחברו את התנועה שלהם אם הערבים, לכן אני לא מסוגל לתמוך בהם.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #3 ב- : מאי 26, 2009, 18:57:49 »
בס"ד

אנחנו צריכים לקחת דוגמא מהצדיקה שהיתה לנו בדורות קודמים שקראו לה גולדה אה.. סליחה אסתר :)
שאמרה לנו צומו עלי שלושת ימים

כמו שאז היתה עלינו גזירת שמד בגלל שנהננו מסעודת הפרסי הרשע עכשיו יש עלינו גזירת שמד בגלל שאנחנו מתנהגים בחוקות הגויים ולא הולכים בחוקות ה'
לאחר שצמנו שלושת ימים וחזרנו בתשובה הקדוש ברוך הוא נתן לנו את האישור להרוג את השונאים אנחנו לא יכולים לעלות למדרגה 2 לפני שהגענו למדרגה אחת
כיף לצטט מהרב אמנון יצחק אה?

אל תשכח שגם בימי החשוורוש בסופו של דבר "הרגו היהודים ואבד" בחרב, ברור שבתור יהודים עלינו לפנות לבורא עולם המתהלך
בקרב מחנינו, אך פה הוא מדבר איתך מהבחינה הטקטית, שנית נקמה בגויים אינו "השתדלות בדרך הטבע" לא קיום צו ה' ומחיית חילול ה'
ולכן הינו מעשה רוחני למרות שנעשה בכלים גשמיים.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : מאי 27, 2009, 23:47:30 »
כיף לצטט מהרב אמנון יצחק אה?

אל תשכח שגם בימי החשוורוש בסופו של דבר "הרגו היהודים ואבד" בחרב, ברור שבתור יהודים עלינו לפנות לבורא עולם המתהלך
בקרב מחנינו, אך פה הוא מדבר איתך מהבחינה הטקטית, שנית נקמה בגויים אינו "השתדלות בדרך הטבע" לא קיום צו ה' ומחיית חילול ה'
ולכן הינו מעשה רוחני למרות שנעשה בכלים גשמיים.
הוא ערן 2, שום דבר ממה שהם אומרים לא מקורי, והציטוטים (מהרב נויגרשל או הרב אמנון יצחק לא באמת משנה) הם פשוט מיחזור חומר עד לעייפה, שום דבר מקורי משלהם, שום חידוש, שום דבר שלא שמענו קודם, חומר לעוס עד לזרא הלוך וחזור כמו פטיפון שבור.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #5 ב- : מאי 28, 2009, 10:07:19 »
הוכח שניתן לנצח טרור מתאבדים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מאי 28, 2009, 11:15:08 »
ברור שאפשר לנצח טרור השאלה היא איך נלחמים. דבר ראשון צריך להבין שהאויב הוא לא הטרור. הטרור זו טקטיקה ולא יותר מזה.
איך פותרים את הבעיה? בקלות טובחים באוכלוסיה עדי שהאוכלוסיה עצמה תפעל נגד אותם מחבלים ואם לא, אז עד שהיא לא תפעל בכללל

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #7 ב- : מאי 28, 2009, 13:09:46 »
ברור שאפשר לנצח טרור השאלה היא איך נלחמים. דבר ראשון צריך להבין שהאויב הוא לא הטרור. הטרור זו טקטיקה ולא יותר מזה.
איך פותרים את הבעיה? בקלות טובחים באוכלוסיה עדי שהאוכלוסיה עצמה תפעל נגד אותם מחבלים ואם לא, אז עד שהיא לא תפעל בכללל
זה פתרון שעם ישראל לא יכול להרשות לעצמו, אפילו אם יחפוץ בכך
הטרנספר זהו הרעיון של הרב כהנא והוא הנכון לישום
אך אני בטוח שהוא לא יבוצע ללא מהפכה עצומה בישראל
ועד שזה יקרה, עם כל הרצון הטוב שלנו, כנראה שיתעופפו בעולם פצצות וכו'

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : מאי 28, 2009, 13:18:03 »
זה פתרון שעם ישראל יכול גם יכול להרשות לעצמו, אבל לא היום בזמן שזהותה של האליטה השלטת היא כזו הנוכחית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מאי 28, 2009, 13:42:12 »

חחחח אחי אני מצטער אבל אתה פשוט גורם לי לצחוק. עם כל הכבוד לרב כהנא, ואני יודע שאני מסתכן בסגירת המשתמש שלי כשאני אומר את זה, הוא לא המנהיג הדגול שאתה עושה ממנו. אתה עושה מכהנא בדיוק מה שהשמאל עושה מרבין. כהנא הקדים את זמנו אין ספק בכך ואם לא היה נרצח היה יכול לתרום עוד הרבה למדינה אבל בזמן שהיה בחיים ובזמן שהיה בכנסת הוא נאם ונאם ונאם אבל תכלס מה הוא עשה חוץ מרעש? שום דבר.

והתפיסה שלך לגבי הטרנספר זה אבסורדי. יש לך אויב שיכול לעלות לאחת הגבעות ליד ביתו ולהשקיף על ביתך לא משנה היכן אתה חי הוא רוצה להרוג אותך ולהוציא אותך מארצך ומה התשובה שלך? להעביר אותו דירה. כבר אמרתי את זה בעבר, אויב משמידים וקורעים אותו עד העצם לא מעבירים דירה. תעביר אותו דירה הוא עדיין אויב, תהרוג אותו והוא כלום.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : מאי 28, 2009, 14:11:26 »
אז תגדיר לנו ולעצמך את האויב?ערבים,דרוזים,מוסלמים,חילונים,שמאלנים.מי האויב שבו תטבח?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #11 ב- : מאי 28, 2009, 14:15:05 »
אז תגדיר לנו ולעצמך את האויב?ערבים,דרוזים,מוסלמים,חילונים,שמאלנים.מי האויב שבו תטבח?
איסלם ומרכסיסטים אקטיביים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מאי 28, 2009, 14:26:14 »
זה פשוט מאוד. העם היהודי לא נועד לדמוקרטיה. זה עם גלותי עם שנאנס במשך 2000 שנה עם שחי ללא מנהיג שחי ללא חופש בכלל.
ועכשיו אחרי 2000 שנות גלות 2000 שנה של פשוט להיות זונה של שאר העמים אתה נותן לעם הזה מדינה? שיתנהל בעצמו? בחיים לא יעבוד. העם היהודי צריך מנהיג אמיתי.

אנשים כמו יוסי ביילין אביב גפן יוסי שריד, אנשים כאלה המוסד או השב"כ צריך לחסל. לא צריך לחסל כל פעיל מרצ כי הוא בסך הכל טיפש הוא פשוט הולך אחרי העיוור. הבעיה היא במנהיגים של השמאל, אותם צריך להרוג, אנשים כאלה שפועלים נגד המדינה ומחלישים את העם מבפנים. האנרכיסטים נגד הגדר ודומיהם? להוציא להורג את כולם.

אנשים כמו טלי פחימה יש להרוג. הם סרטן לעם היהודי. לא להסיר אזרחות להסיר זכויות ושטויות כאלה, פתרון פשוט, כדור בראש.

זה בנוגע לאויב העם מבפנים. עכשיו לדרוזים, בעקרון אני מאמין שהעם היהודי צריך לחיות בא"י ולא אף עם אחר אבל אין מה לעשות הם הרוויחו את מקומם בארץ וכמה שאני לא אוהב את זה הם ראויים לחיות פה לצידנו, ברגע שהם יתחילו לפעול נגדינו, להתראות.

החילוניים ואני ביניהם אני לא חושב שהם הבעיה. תלוי בפעולותיהם. כל יהודי רשאי לחיות את חייו כרצונו, כל עוד הוא לא פוגע בשאר האוכלוסיה אתה רוצה להיות הומו? סבבה תאכל בתחת בביתך אל תעשה מצעדים בעיר הקדושה.

אתה רוצה ליסוע בשבת? סבבה זו זכותך.

הערבים הם האויב שלנו יש לחסלם. האסלאם הוא האמצעי שבו הם משתמשים כדי לתרץ את המלחמה. שלא תהיה טעות המלחמה היא יוזמה של הערבים לא של היהודים.

את מי אני הייתי מחסל? כל ערבי שחי בא"י, כל ערבי שמאיים על א"י מבחוץ אם זה כמו אחמדיניג'אד או כל ילד בעזה שמרים אבן על חייל. כל מנהיג שמאלני שמחליש את העם מבפנים כמו הדוגמאות שציינתי, ויש עוד רבים.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
דמוקרטיה זה לא מושג יהודי
« להגיב #13 ב- : מאי 28, 2009, 14:31:08 »
בס"ד

דמוקרטיה זה מושג יווני ----"דמוס וחרטוס" בורא-עולם לא חפץ בדמוקרטיה.
הדמוקרטיה היא עגל-הזהב של ימינו ושל השמאלנים.

אנחנו מפרנסים את הערבים הנאצים,הם רוצחים אותנו ואנחנו נותנים להם מתנות >:( כמו ביטוח-לאומי ולימודים באוניברסיטה ושירותים-רפואיים.

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
דמוקרטיה זה לא מושג יהודי
« להגיב #14 ב- : מאי 28, 2009, 14:33:07 »
בס"ד

דמוקרטיה זה מושג יווני ----"דמוס וחרטוס" בורא-עולם לא חפץ בדמוקרטיה.
הדמוקרטיה היא עגל-הזהב של ימינו ושל השמאלנים.

אנחנו מפרנסים את הערבים הנאצים,הם רוצחים אותנו ואנחנו נותנים להם מתנות >:( כמו ביטוח-לאומי ולימודים באוניברסיטה ושירותים-רפואיים.

אתה מייחס את זה לרצון שלך להיות שונה מכל מה שאינו יהודי, אני מייחס את זה לעובדות בשטח, עצובות כמה שיהיו.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #15 ב- : מאי 28, 2009, 17:16:02 »
חחחח אחי אני מצטער אבל אתה פשוט גורם לי לצחוק. עם כל הכבוד לרב כהנא, ואני יודע שאני מסתכן בסגירת המשתמש שלי כשאני אומר את זה, הוא לא המנהיג הדגול שאתה עושה ממנו. אתה עושה מכהנא בדיוק מה שהשמאל עושה מרבין. כהנא הקדים את זמנו אין ספק בכך ואם לא היה נרצח היה יכול לתרום עוד הרבה למדינה אבל בזמן שהיה בחיים ובזמן שהיה בכנסת הוא נאם ונאם ונאם אבל תכלס מה הוא עשה חוץ מרעש? שום דבר.

והתפיסה שלך לגבי הטרנספר זה אבסורדי. יש לך אויב שיכול לעלות לאחת הגבעות ליד ביתו ולהשקיף על ביתך לא משנה היכן אתה חי הוא רוצה להרוג אותך ולהוציא אותך מארצך ומה התשובה שלך? להעביר אותו דירה. כבר אמרתי את זה בעבר, אויב משמידים וקורעים אותו עד העצם לא מעבירים דירה. תעביר אותו דירה הוא עדיין אויב, תהרוג אותו והוא כלום.
תפישת הטרנספר היא במקרה הטוב
וכנראה שלא יהיה טוב עם מרצחים נאצים

הטרנספר הוא הצגת הפתרון ההתחלתי,
בשלבים הבאים יש לפנות לביצועים קשים וכואבים יותר

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : מאי 28, 2009, 17:21:19 »
תפישת הטרנספר היא במקרה הטוב
וכנראה שלא יהיה טוב עם מרצחים נאצים

הטרנספר הוא הצגת הפתרון ההתחלתי,
בשלבים הבאים יש לפנות לביצועים קשים וכואבים יותר

אין דבר כזה מקרה הטוב מקרה הפחות טוב. יש את העובדות בשטח, האויב יושב לך מרחק הליכה ארוכה מהבית יכול לפרוץ לך בכל רגע עם סכין לדקור את בני משפחתך לחזור לביתו בלי שבכלל תדע מה פגע בך. המצב הזה לא יכול להמשך והפתרון הוא לא להעביר אותם דירה אלא להעביר אותם לעולם הבא. ואם תתחיל בטרנספר פשוט תשאיר את האויב חי ותניח לו להתחזק ופשוט תדחה את המלחמה במספר שנים אבל תכפיל בכמה עשרות את ההרוגים בצד שלך.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #17 ב- : מאי 28, 2009, 17:30:19 »
אין דבר כזה מקרה הטוב מקרה הפחות טוב. יש את העובדות בשטח, האויב יושב לך מרחק הליכה ארוכה מהבית יכול לפרוץ לך בכל רגע עם סכין לדקור את בני משפחתך לחזור לביתו בלי שבכלל תדע מה פגע בך. המצב הזה לא יכול להמשך והפתרון הוא לא להעביר אותם דירה אלא להעביר אותם לעולם הבא. ואם תתחיל בטרנספר פשוט תשאיר את האויב חי ותניח לו להתחזק ופשוט תדחה את המלחמה במספר שנים אבל תכפיל בכמה עשרות את ההרוגים בצד שלך.
אז אתה מסכים איתי בצה"ל לא מבצע את העבודה
היות ויש אויב מוכן לתקוף, ואנו לא משמידים אותו

בכל זאת צריך גם זכויות אצל בית דין של מעלה לעם ישראל
על מנת שהאויבים שלנו יושמדו ויהיה שקט ושלום בארץ
יש עוונות ובלאגן במדינה אז אנו משלמים בפצועים ונרצחים

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מאי 28, 2009, 17:36:25 »
אז אתה מסכים איתי בצה"ל לא מבצע את העבודה
היות ויש אויב מוכן לתקוף, ואנו לא משמידים אותו

בכל זאת צריך גם זכויות אצל בית דין של מעלה לעם ישראל
על מנת שהאויבים שלנו יושמדו ויהיה שקט ושלום בארץ
יש עוונות ובלאגן במדינה אז אנו משלמים בפצועים ונרצחים

צה"ל הוא לא הבעיה, צהל הוא הצבא החזק באיזור ואחד החזקים בעולם הבעיה היא בהוראות שהוא מקבל. יש דרך פשוטה מאוד לפתור את בעיית הערבים בארץ. תן להם אולטימטום של 72 שעות לקום ולעזוב את הארץ. אלא שישארו יכלאו או יומתו. הבעיה היא שעד שיבוא מנהיג חזק לתת את ההוראות האלה כבר יהיה מאוחר מדי, למרות שרואים שהעם היהודי עובר שינוי ושהוא מאס מהשמאל בבחירות האחרונות כשליברמן הפך לכוח הפוליטי החזק ביותר במדינה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #19 ב- : מאי 28, 2009, 17:45:30 »
צה"ל הוא לא הבעיה, צהל הוא הצבא החזק באיזור ואחד החזקים בעולם הבעיה היא בהוראות שהוא מקבל. יש דרך פשוטה מאוד לפתור את בעיית הערבים בארץ. תן להם אולטימטום של 72 שעות לקום ולעזוב את הארץ. אלא שישארו יכלאו או יומתו. הבעיה היא שעד שיבוא מנהיג חזק לתת את ההוראות האלה כבר יהיה מאוחר מדי, למרות שרואים שהעם היהודי עובר שינוי ושהוא מאס מהשמאל בבחירות האחרונות כשליברמן הפך לכוח הפוליטי החזק ביותר במדינה.
שיוכיח לי שהוא חזק

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : מאי 28, 2009, 17:48:17 »
אתה שם על כלב מחסום ורוצה שהוא יתקוף, תוריד לו את המחסום והוא יקרע לגזרים את המטרה.