זה פשוט מאוד. העם היהודי לא נועד לדמוקרטיה. זה עם גלותי עם שנאנס במשך 2000 שנה עם שחי ללא מנהיג שחי ללא חופש בכלל.
ועכשיו אחרי 2000 שנות גלות 2000 שנה של פשוט להיות זונה של שאר העמים אתה נותן לעם הזה מדינה? שיתנהל בעצמו? בחיים לא יעבוד. העם היהודי צריך מנהיג אמיתי.
אנשים כמו יוסי ביילין אביב גפן יוסי שריד, אנשים כאלה המוסד או השב"כ צריך לחסל. לא צריך לחסל כל פעיל מרצ כי הוא בסך הכל טיפש הוא פשוט הולך אחרי העיוור. הבעיה היא במנהיגים של השמאל, אותם צריך להרוג, אנשים כאלה שפועלים נגד המדינה ומחלישים את העם מבפנים. האנרכיסטים נגד הגדר ודומיהם? להוציא להורג את כולם.
אנשים כמו טלי פחימה יש להרוג. הם סרטן לעם היהודי. לא להסיר אזרחות להסיר זכויות ושטויות כאלה, פתרון פשוט, כדור בראש.
זה בנוגע לאויב העם מבפנים. עכשיו לדרוזים, בעקרון אני מאמין שהעם היהודי צריך לחיות בא"י ולא אף עם אחר אבל אין מה לעשות הם הרוויחו את מקומם בארץ וכמה שאני לא אוהב את זה הם ראויים לחיות פה לצידנו, ברגע שהם יתחילו לפעול נגדינו, להתראות.
החילוניים ואני ביניהם אני לא חושב שהם הבעיה. תלוי בפעולותיהם. כל יהודי רשאי לחיות את חייו כרצונו, כל עוד הוא לא פוגע בשאר האוכלוסיה אתה רוצה להיות הומו? סבבה תאכל בתחת בביתך אל תעשה מצעדים בעיר הקדושה.
אתה רוצה ליסוע בשבת? סבבה זו זכותך.
הערבים הם האויב שלנו יש לחסלם. האסלאם הוא האמצעי שבו הם משתמשים כדי לתרץ את המלחמה. שלא תהיה טעות המלחמה היא יוזמה של הערבים לא של היהודים.
את מי אני הייתי מחסל? כל ערבי שחי בא"י, כל ערבי שמאיים על א"י מבחוץ אם זה כמו אחמדיניג'אד או כל ילד בעזה שמרים אבן על חייל. כל מנהיג שמאלני שמחליש את העם מבפנים כמו הדוגמאות שציינתי, ויש עוד רבים.