עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מכתב בכתב יד של הרה"ג הרב יהודה שפירא זצוק"ל לרב אמנון יצחק שליט"א מלפני 12 שנה
MATAN:
לק"י
גלות הרוחנית של יהודי תימן הייתה יותר חמורה בארץ מאשר בתימן!
סתכל איך נראים היום יהודי תימן ואיך כשהם היו בתימן!על זה אתה לא יכול להתווכח!
וממליץ לך לקרוא את הספר "על ציפרוני נשרים" יתן לך קצת רקע מה עבר על יהודי תימן פה בארץ!
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: MATAN על יוני 05, 2009, 14:16:44 ---לק"י
גלות הרוחנית של יהודי תימן הייתה יותר חמורה בארץ מאשר בתימן!
סתכל איך נראים היום יהודי תימן ואיך כשהם היו בתימן!על זה אתה לא יכול להתווכח!
וממליץ לך לקרוא את הספר "על ציפרוני נשרים" יתן לך קצת רקע מה עבר על יהודי תימן פה בארץ!
--- סוף ציטוט ---
אני יודע בדיוק מה עבר על יהודי תימן פה תחת השלטון של מפא"י, הספר לא יחדש לי דבר.
ועדיין ביחס לגלות תימן, זה כפי שקראו לעלייה זו באמת "על כנפי נשרים".
אינני מבין כיצד אתה יכול לאמר דבר טוב, על קהילה, שחטפה פוגרומים שאין ספור יהודים התאסלמו אצלם לאורך הדורות בגלל החיים הבלתי אפשריים תחת האיסלם, שאיסלמו אצלם בכח יתומים יהודים מאב ומאם עד גיל 18 וכו' וכו' ושוב אני חוזר
אני חייב לנפץ פה שקר הסטורי מתוך הנכתב כאן, יהודי תימן לפני עלותם ארצה ובדגש על טווח הזמן של 300 שנה לפני הקמת המדינה ועד הקמת המדינה, סבלו מתת תנאים תחת שלטון האסלם בתימן, היה חוק בתימן שכל ילד וילדה יהודיים לפני מתחת לגיל 18 שהתייתמו מאב ואם, ילקחו מהקהילה היהודית
ו-י-א-ו-ס-ל-מ-ו בכח אם צריך מעבר לזה, היו כמה וכמה פשיטות של המוני מוסלמים זועמים על אזורי מגורים של יהודי תימן ובוצעו גם בוצעו פוגרומים ב400 שנים האחרונות, הכל תלוי ועומד בגחמת השליט התימני התורן.
שלא לדבר על איסלומים בכח הזרוע וחטיפת ילדים לצורך איסלום וכן גם חטיפת נשים ונערות יפות שישמשו כשפחות מין בהרמונות השליטים והשייח'ים ומנהיגי השבטים האיזוריים.
שלא לדבר על תנאי עומאר שהם חיו תחתיהם שזה חיים בלתי נסבלים נמשכים יום יומיים שלא לדבר על הזמן של תשלום מס גולגולת - הג'יזיה וכל הטקס שמסביב
אז בא נראה, רצח ,אונס, חטיפות ,איסלום בכח, פוגרומים, פיספסתי משהו?
ושואל במה להתאסלם יותר טוב מרק לא לשמור תורה ומצוות אבל לפחות עדיין להשאר בקרב יהודים במדינה של יהודים עם אופציה תמידית בעתיד של פתח לתשובה (אלמנט שלא קרה כמעט לעולם אצל אחד שהתאסלם)?
MATAN:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 05, 2009, 18:17:04 ---אני יודע בדיוק מה עבר על יהודי תימן פה תחת השלטון של מפא"י, הספר לא יחדש לי דבר.
ועדיין ביחס לגלות תימן, זה כפי שקראו לעלייה זו באמת "על כנפי נשרים".
אינני מבין כיצד אתה יכול לאמר דבר טוב, על קהילה, שחטפה פוגרומים שאין ספור יהודים התאסלמו אצלם לאורך הדורות בגלל החיים הבלתי אפשריים תחת האיסלם, שאיסלמו אצלם בכח יתומים יהודים מאב ומאם עד גיל 18 וכו' וכו' ושוב אני חוזר
אני חייב לנפץ פה שקר הסטורי מתוך הנכתב כאן, יהודי תימן לפני עלותם ארצה ובדגש על טווח הזמן של 300 שנה לפני הקמת המדינה ועד הקמת המדינה, סבלו מתת תנאים תחת שלטון האסלם בתימן, היה חוק בתימן שכל ילד וילדה יהודיים לפני מתחת לגיל 18 שהתייתמו מאב ואם, ילקחו מהקהילה היהודית
ו-י-א-ו-ס-ל-מ-ו בכח אם צריך מעבר לזה, היו כמה וכמה פשיטות של המוני מוסלמים זועמים על אזורי מגורים של יהודי תימן ובוצעו גם בוצעו פוגרומים ב400 שנים האחרונות, הכל תלוי ועומד בגחמת השליט התימני התורן.
שלא לדבר על איסלומים בכח הזרוע וחטיפת ילדים לצורך איסלום וכן גם חטיפת נשים ונערות יפות שישמשו כשפחות מין בהרמונות השליטים והשייח'ים ומנהיגי השבטים האיזוריים.
שלא לדבר על תנאי עומאר שהם חיו תחתיהם שזה חיים בלתי נסבלים נמשכים יום יומיים שלא לדבר על הזמן של תשלום מס גולגולת - הג'יזיה וכל הטקס שמסביב
אז בא נראה, רצח ,אונס, חטיפות ,איסלום בכח, פוגרומים, פיספסתי משהו?
ושואל במה להתאסלם יותר טוב מרק לא לשמור תורה ומצוות אבל לפחות עדיין להשאר בקרב יהודים במדינה של יהודים עם אופציה תמידית בעתיד של פתח לתשובה (אלמנט שלא קרה כמעט לעולם אצל אחד שהתאסלם)?
--- סוף ציטוט ---
איזה אין ספור יהודים יהודים התאסלמו?!??.מאיפה אתה מביא את זה?!.
אהרון.א.:
אני מסכים עם מתן שהסבל שעברו יהודי תימן בידי האשכנזים בני המעמד העליון, אשר עד היום שולטים במדינתנו, הוא קשה מנשוא.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: MATAN על יוני 06, 2009, 20:38:13 ---איזה אין ספור יהודים יהודים התאסלמו?!??.מאיפה אתה מביא את זה?!.
--- סוף ציטוט ---
אני מביא את זה מעצם העובדה שלפני ימי מוחמד היו בתימן מעל מאה אלף יהודים, ואף היה אפילו ממלכה יהודית עצמאית, מוחמד בעצמו שחט בחצי האי ערב 24000 יהודים וחיסל 4 קהילות (בנו נאדיר, בנו קורייזה, קאינוקה וחייב'ר) שני הח'ליפים הראשונים, אבו באכר ועומאר איבן אל חטאב, הפכו את חציח האי ערב ליודנריין (נקי מיהודים) למעט הפינה הקטנה של תימן בדרום מערב חצי האי, אין ספור יהודים נמלטו לתימן להצטרף לשאר אחיהם, והעובדה היא שלפני העליות הגדולות של קהילת תימן היו בתימן פחות מ-30000 יהודים, תעשה את החשבון לבד.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה