עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
מכתב בכתב יד של הרה"ג הרב יהודה שפירא זצוק"ל לרב אמנון יצחק שליט"א מלפני 12 שנה
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: MATAN על יוני 01, 2009, 11:33:06 ---יחסית..היהודים בתימן בשנים לקראת העלייה לא היו רעים עד כדי כך,למדו תורה חיו כיהודים(דווקה כשהגיעו לארץ תושבי הארץ נילחמו והפריעו להם לחיות כיהודים)!
היו צרות,בכל זאת חיו בגלות אבל בגדול לא היו חיים בסבל!
--- סוף ציטוט ---
אם מה שתארתי לא היו חיים בסבל, אני לא יודע מה כן.
לא היו רעים כל כך? מתי בפעם האחרונה לימדו אותך הבנת הנקרא, הנה שוב כדי שזה יהיה מובן:
אני חייב לנפץ פה שקר הסטורי מתוך הנכתב כאן, יהודי תימן לפני עלותם ארצה ובדגש על טווח הזמן של 300 שנה לפני הקמת המדינה ועד הקמת המדינה, סבלו מתת תנאים תחת שלטון האסלם בתימן, היה חוק בתימן שכל ילד וילדה יהודיים לפני מתחת לגיל 18 שהתייתמו מאב ואם, ילקחו מהקהילה היהודית
ו-י-א-ו-ס-ל-מ-ו בכח אם צריך מעבר לזה, היו כמה וכמה פשיטות של המוני מוסלמים זועמים על אזורי מגורים של יהודי תימן ובוצעו גם בוצעו פוגרומים ב400 שנים האחרונות, הכל תלוי ועומד בגחמת השליט התימני התורן.
שלא לדבר על איסלומים בכח הזרוע וחטיפת ילדים לצורך איסלום וכן גם חטיפת נשים ונערות יפות שישמשו כשפחות מין בהרמונות השליטים והשייח'ים ומנהיגי השבטים האיזוריים.
שלא לדבר על תנאי עומאר שהם חיו תחתיהם שזה חיים בלתי נסבלים נמשכים יום יומיים שלא לדבר על הזמן של תשלום מס גולגולת - הג'יזיה וכל הטקס שמסביב
אז בא נראה, רצח ,אונס, חטיפות ,איסלום בכח, פוגרומים, פיספסתי משהו?
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: MATAN על יוני 01, 2009, 12:37:14 ---הגלות של יהודי תימן התחילה פה בארץ! :old_cry:
--- סוף ציטוט ---
הבנת הנקרא :'(
MATAN:
נץ מאיפה אתה יודע את זה בדיוק??.לא אומר שזה לא קרה אבל הרבה שנים לפני העליה!
אני בתור תימני ששומע סיפורים ממקור ראשון לא היו כל כך דומים לגרסאות שלך!
וכשרשמתי הגלות של יהודי תימן התחילה פה בארץ התכוונתי מהבחינה הדתית!שווה פה לאנשים מהפורום להתעניין קצת מה עבר על יהודי תימן בשנות העלייה "על ציפורני נשרים"!
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: MATAN על יוני 02, 2009, 00:00:35 ---נץ מאיפה אתה יודע את זה בדיוק??.לא אומר שזה לא קרה אבל הרבה שנים לפני העליה!
אני בתור תימני ששומע סיפורים ממקור ראשון לא היו כל כך דומים לגרסאות שלך!
וכשרשמתי הגלות של יהודי תימן התחילה פה בארץ התכוונתי מהבחינה הדתית!שווה פה לאנשים מהפורום להתעניין קצת מה עבר על יהודי תימן בשנות העלייה "על ציפורני נשרים"!
--- סוף ציטוט ---
א.) זה לא "על ציפורני נשרים" אלא "על כנפי נשרים".
ב.) ואיסלום בכח הזרוע של יתומים יהודים מתחת לגיל 18 זה לא בגדר "הבחינה הדתית"?
ג.) זה קרה ממש לפני העלייה, אז חדל קשקשת, אני לא יודע איזה סיפורים אתה שומע, אני שמעתי גם סיפורים אחרים של תימנים זקנים, ששמעתי מהם שיהודים אכלו שם קש בתקופתם! ומעבר לזה אני מאוד ממליץ לקרוא בנדון את ספרה הגאוני של "בת יאור" (שמה הספרותי של החוקרת היהודיה ג'יזל ליטמן)
הד'ימים- יהודים ונוצרים תחת האיסלם הנה זה בגרסא האנגלית:
ובגרסא העברית:
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=69197
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על יוני 05, 2009, 00:14:16 ---א.) זה לא "על ציפורני נשרים" אלא "על כנפי נשרים".
ב.) ואיסלום בכח הזרוע של יתומים יהודים מתחת לגיל 18 זה לא בגדר "הבחינה הדתית"?
ג.) זה קרה ממש לפני העלייה, אז חדל קשקשת, אני לא יודע איזה סיפורים אתה שומע, אני שמעתי גם סיפורים אחרים של תימנים זקנים, ששמעתי מהם שיהודים אכלו שם קש בתקופתם! ומעבר לזה אני מאוד ממליץ לקרוא בנדון את ספרה הגאוני של "בת יאור" (שמה הספרותי של החוקרת היהודיה ג'יזל ליטמן)
הד'ימים- יהודים ונוצרים תחת האיסלם הנה זה בגרסא האנגלית:
ובגרסא העברית:
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=69197
--- סוף ציטוט ---
תודה על המידע.
יופי של אתר. לא ידעתי על קיומו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה