סקר

סקר: יש מנהיגי ש''ס שתומכים ב"יוזמת ג'נבה" של יוסי ביילין והשמאל הקיצוני. דעתכם?

הש''סניקים צודקים. צריך לוותר על יהודה, שומרון, רמת הגולן וירושלים כדי להשיג שלום.
0 (0%)
ש''ס היא מפלגה גלותית ושמאלנית שלא למדה דבר אחרי שהיא תמכה בהסכמי אוסלו.
2 (18.2%)
ש''ס היא מפלגה מושחתת בלי שום עקרונות, אז זה לא מפתיע.
0 (0%)
גם 2' וגם 3'.
9 (81.8%)
הרב עובדיה מבין את המצב יותר טוב מהרבנים הלאומיים שאומרים שאסור למסור חבלי ארץ הקודש לנוכרים.
0 (0%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: יש מנהיגי ש''ס שתומכים ב"יוזמת ג'נבה" של יוסי ביילין והשמאל הקיצוני. דעתכם?  (נקרא 4803 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

הפרטים נחשפו על ידי הגיבורה נדיה מטר הי''ו בערוץ 7. הנה הקטע מתוכניתה של נדיה שהעלינו כסרטון:

ביוטיוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3211096

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
זה מוזר כי בוחרי ש"ס ימנים ואפילו כהניסטים.עובדה שאלי ישי שולל אזרחות מערבים ואף אחד לא נהג כמוהו אפילו מי שנחשב כימני.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הדבר ידוע. הקשר של יוזמת ג'נבה לש"ס
הוא דרך כלתו של הרב עובדיה - יהודית יוסף.

יהודית יוסף מושכת בחוטים של אריאל אטיאס,
הידוע בדעותיו השמאלניות.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
בני אלבז כהניסט
« להגיב #3 ב- : מאי 15, 2009, 16:14:26 »
בס"ד

וניסים זאב תומך ברב כהנא זצוק"ל-הי"ד ,וכאמור גם בני אלבז.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה מוזר כי בוחרי ש"ס ימנים ואפילו כהניסטים.עובדה שאלי ישי שולל אזרחות מערבים ואף אחד לא נהג כמוהו אפילו מי שנחשב כימני.

בש"ס יש כמה אגפים.

אלי ישי וניסים זאב, למשל, מחזיקים בדעות
ימניות יותר אולי אפילו מאנשי האיחוד הלאומי.

אבל יש גם אגף של אטיאס, שהינו אליטיסט
שמאלני קיצוני.

יש מאבק מתמשך בין האגפים על ליבו של הרב
עובדיה ועל ראשות המפלגה, ולכן אנחנו צריכים
לחזק את אלי ישי בכל דרך אפשרית.
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2009, 16:18:32 על ידי האלקשי »

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אני חשבתי שהרב עובדיה שולט בש"ס ועכשיו אני קורא שמתמרנים אותו ועושים עליו מניפולציות כלומר לא מדובר בדעת תורה או פסק הלכה אלא באישה תככנית.איך יתכן שהתלמיד אטיאס יקבע לרב מה לעשות?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
In 1996, Eli Yishai voted for Peres, and Rabbi Yosef voted for Barak in 1999

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ועוד משהו יש צדק היסטורי.10 שנים רדפו השמאלנים את אריה דרעי שהלך עם רבין לאוסלו ובסוף קיבלו את אלי ישי הימני...זה משמח אותי.נסתרות דרכי השם.באופן עקיף אריה דרעי נענש על אוסלו וישב בכלא על עבירה ששמאלנים עושים ולהם יש שכפ"ץ הגנה בפרקליטות וכך דרעי ורבין נענשו ואלי ישי נוהג כימני.
גם אמנון אברמוביץ' קרא להתפטרות ישי ולמינוי אטיאס ויש לקחת בחשבון שהשמאל יתפור תיק לישי כדי שאטיאס ינהל את ש"ס.
גם אם אלי ישי נמנע באוסלו עכשיו הוא מכפר באמצעות שלילת אזרחות מערבים לכן שמחתי שהוא שר הפנים ולא שטרית.
הבא להורגך השכם להורגו

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
Excuse me, but Deri and certainly Rabin are more righteous then Eli Yishai, who, as I have mentioned before, voted in 1996 for Peres

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ש"ס ישבה ב96 עם ממשלת נתניהו וברק העיף אותם מהממשלה ונשאר רק עם הערבים.רבין עצמו היה בוגד.לי כאב על דרעי אישית בגלל 60 אלף דולר לשבת בכלא כשווייצמן גנב 6 מליון דולר.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
Excuse me, but Deri and certainly Rabin are more righteous then Eli Yishai, who, as I have mentioned before, voted in 1996 for Peres
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,13684.0.html
רבין הוא בוגד קומוניסט נאלח שמכר את נשמתו לאמא רוסיה ולקרמלין...אה שכחתי עם מי אני מדבר, עם סוכן של הציויליזציה הנוצרית אורתודוכסית שמוכוון מהקרמלין, ד"ש מפוטין...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ש''ס תמיד מעמידה פנים ימניות כשיש בחירות. אבל כל זה שקר. כשאין בחירות, הם שמאלניים.

אלי ישי אמר שהוא רוצה להפגש עם מנהיגי חמאס. וישי מציע להגביר את תשלומים לערבים. אם זה ימני, אני האפיפיור.

ש''ס תמכה בהסכמי אוסלו וישבה בממשלת רעבין-פרסקי (פרס) כשכל המפלגות הדתיות האחרות התנגדו לממשלה הזדונית הזאת. דמם של 1800 יהודים שנרצחו כתוצאה של אוסלו על ידיהם של הש''סניקים.

כשש''ס ישבה בממשלת נתניהו הקודמת, הם איימו לפרוש הרבה פעמים כי הם טענו שביבי לא עושה מספיק ל"שלום".

ש''ס גם ישבה בממשלות אהוד ברח ואהוד שמאלמרט.

הרב עובדיה גם ציווה את חברי ש''ס להצביע לשמעון פרס כנשיא אחרי כל הפשעים שהבוגד המרושע הזה ביצע נגד עם ישראל.

לדעתי תנועת ש''ס היא חילול השם בריבוע.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מאיפה בדיוק אתה שולף את ה"מידע" הזה?

מאותו המקור לפיו פוטין הוא מנהיג דמוקרטי?  :old_rolleyes:

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ש"ס מעולם לא פרשה מסיבות מדיניות כי היא חייבת תקציבי ממשלה ל"אל המעיין",חשוב לציין שזאת הפרנסה של בכירי ש"ס וכוונתי לאו דווקא לשרים או רבנים אלא לפעילים.
בלי קמח אין תורה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ש''ס תמיד מעמידה פנים ימניות כשיש בחירות. אבל כל זה שקר. כשאין בחירות, הם שמאלניים.

אלי ישי אמר שהוא רוצה להפגש עם מנהיגי חמאס. וישי מציע להגביר את תשלומים לערבים. אם זה ימני, אני האפיפיור.

ש''ס תמכה בהסכמי אוסלו וישבה בממשלת רעבין-פרסקי (פרס) כשכל המפלגות הדתיות האחרות התנגדו לממשלה הזדונית הזאת. דמם של 1800 יהודים שנרצחו כתוצאה של אוסלו על ידיהם של הש''סניקים.

כשש''ס ישבה בממשלת נתניהו הקודמת, הם איימו לפרוש הרבה פעמים כי הם טענו שביבי לא עושה מספיק ל"שלום".

ש''ס גם ישבה בממשלות אהוד ברח ואהוד שמאלמרט.

הרב עובדיה גם ציווה את חברי ש''ס להצביע לשמעון פרס כנשיא אחרי כל הפשעים שהבוגד המרושע הזה ביצע נגד עם ישראל.

לדעתי תנועת ש''ס היא חילול השם בריבוע.

ישי היה היחיד שדחף בכל כוחו לשחרור אסירים יהודים
שהרגו ערבים. גם לפני וגם אחרי הבחירות.

ישי עמד איתן מול הלחצים של פרס למסור את עיר דוד לותיקן.

ישי הוא השר היחיד בממשלה שדרש מהבוגדים ביבי וברק
לא להסיר את המחסומים בגדה.

כל זאת בלי קשר לבחירות - הרי הש"סניקים בחרו ש"ס גם
כשדרעי עמד בראשם, ודרעי מעולם לא הסתיר את דעותיו
השמאלניות החולניות.

כמובן שהחסרון הוא שהוא נתון למרוּת בית הגר"ע יוסף,
ולכן הוא הצביע בעד פרס בבחירות לנשיאות. כש"סניק
הוא חייב להיות זונה פוליטית, ולכן הוא עמד וגם לא יעמוד
על עקרונותיו - אבל כאדם פרטי דעותיו הן ימניות ביותר.

לפיכך עלינו לחזק את השפעתו של ישי, כי אם אטיאס יגיע
לעמדת יו"ר ש"ס - הוא ימיט חורבן על עם ישראל.
« עריכה אחרונה: מאי 15, 2009, 17:39:38 על ידי האלקשי »

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סקר: יש מנהיגי ש''ס שתומכים ב"יוזמת ג'נבה" של י
« להגיב #15 ב- : מאי 16, 2009, 21:56:47 »
"מאיפה בדיוק אתה שולף את ה"מידע" הזה?"
I am going to check if I have it written on a note in my possession. If not, then when I am in Israel, I am going to check there and reply in Hebrew. This is a fact, though, and I have written it down together with the details of the newspaper I have read it in (I think it was Hatzofe). I might have not written down where I read that Rabbi Yosef voted for Barak
"אותו המקור לפיו פוטין הוא מנהיג דמוקרטי?" "רבין הוא בוגד קומוניסט נאלח שמכר את נשמתו לאמא רוסיה ולקרמלין...אה שכחתי עם מי אני מדבר, עם סוכן של הציויליזציה הנוצרית אורתודוכסית שמוכוון מהקרמלין, ד"ש מפוטין..."
This is, unfortunately, a typical Israeli/Western response. Yet I do respect and appreciate Rabin for being friendly with Russia and saying that Pervert Clinton was "not the greatest friend of Israel (in fact he and his female mate are one of the worst enemies of humanity). And still, though I respect and appreciate Rabin, I hope Yigal Amir will be paroled soon, please God
« עריכה אחרונה: מאי 16, 2009, 21:58:41 על ידי Bravo, Dr. Karadzic »

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
תפסיקו לדבר לשון הרע על גדולי עולם כמו הרב עובדיה יוסף
!!!!!
אין לכם זכות בכלל!
אפילו דברי אמת זה לשון הרע מה זה נותו לכם שאתם שופטים אנשים זה לא נותו שום תועלת! >:(
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד
תפסיקו לדבר לשון הרע על גדולי עולם כמו הרב עובדיה יוסף
!!!!!
אין לכם זכות בכלל!
אפילו דברי אמת זה לשון הרע מה זה נותו לכם שאתם שופטים אנשים זה לא נותו שום תועלת! >:(

אף אחד לא אומר כאן לשון הרע על הרב עובדיה יוסף, אינני קונה את הטיעון שאישיות ציבורית היא חפה מביקורת בגלל שיש לו תואר "רב" לפני שמו, יהיה מעמדו אשר יהיה.
זה גובל בעבודה זרה, התפיסה הקתולית היא שאפיפיור לא טועה אף פעם, כנציגו של יש"ו עלי אדמות, מה בין זה ובין יהדות? תמהני...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
סקר: יש מנהיגי ש''ס שתומכים ב"יוזמת ג'נבה" של י
« להגיב #18 ב- : מאי 16, 2009, 22:32:12 »
"אותו המקור לפיו פוטין הוא מנהיג דמוקרטי?" "רבין הוא בוגד קומוניסט נאלח שמכר את נשמתו לאמא רוסיה ולקרמלין...אה שכחתי עם מי אני מדבר, עם סוכן של הציויליזציה הנוצרית אורתודוכסית שמוכוון מהקרמלין, ד"ש מפוטין..."
This is, unfortunately, a typical Israeli/Western response. Yet I do respect and appreciate Rabin for being friendly with Russia and saying that Pervert Clinton was "not the greatest friend of Israel (in fact he and his female mate are one of the worst enemies of humanity). And still, though I respect and appreciate Rabin, I hope Yigal Amir will be paroled soon, please God
רבין היה ונותר בוגד קומוניסטי נאלח, סוכן של הקרמלין בישראל, ומכיוון שאתה גם כזה (לפחות לא בידיעת הקרמלין), שום דבר שתגיד בנדון לא יפתיע אותי החבר רבינוביץ'.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד
אני מציע שתשאל רב הוא כבר יגיד לך
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
בס"ד
אני מציע שתשאל רב הוא כבר יגיד לך
דווקא שאלתי מספר רבנים, וזאת הייתה תגובתם פחות או יותר
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עדיין יש פה את הקטע של הכבוד לרב!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
עדיין יש פה את הקטע של הכבוד לרב!
ביקורת עיינינית ללא הטחת עלבונות וכינויי גנאי איננה מהווה פגיעה בכבוד הרב, אלא אם כן הוא בעצמו ביזה את עצמו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
דווקא שאלתי מספר רבנים, וזאת הייתה תגובתם פחות או יותר
איזה רבנים??.ומה בדיוק שאלתה אותם?.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איזה רבנים??.ומה בדיוק שאלתה אותם?.
רבנים בישיבת ההסדר בו אני לומד ושאלתי הייתה האם ניתן לבקר ביקורת עיניינית רב וזה מבלי לפגוע בכבודו שהוא כבוד התורה, תשובתם- חד משמעית כן! שאם לא הרי זה גובל בעבודה זרה והופך את היוצרות חלילה בין הרב -כל רב, לקדוש ברוך הוא, רק לשם השוואה, התפיסה הקתולית גורסת שהאפיפיור כמחליפו של יש"ו עלי אדמות איננו טועה אף פעם, זה עבודה זרה מובהק, אז מהם אתה רוצה להעתיק את הדוגמה הזו? צר לי, אתה רוצה לסגוד לאדם שלא טועה אף פעם אתה מוזמן להמיר דתך לנצרות הקתולית או לחלופין לדת השינטו המדינית שראתה בקיסר היפני אל כל יכול שאיננו טועה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל