סקר

סקר: יש מנהיגי ש''ס שתומכים ב"יוזמת ג'נבה" של יוסי ביילין והשמאל הקיצוני. דעתכם?

הש''סניקים צודקים. צריך לוותר על יהודה, שומרון, רמת הגולן וירושלים כדי להשיג שלום.
0 (0%)
ש''ס היא מפלגה גלותית ושמאלנית שלא למדה דבר אחרי שהיא תמכה בהסכמי אוסלו.
2 (18.2%)
ש''ס היא מפלגה מושחתת בלי שום עקרונות, אז זה לא מפתיע.
0 (0%)
גם 2' וגם 3'.
9 (81.8%)
הרב עובדיה מבין את המצב יותר טוב מהרבנים הלאומיים שאומרים שאסור למסור חבלי ארץ הקודש לנוכרים.
0 (0%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: יש מנהיגי ש''ס שתומכים ב"יוזמת ג'נבה" של יוסי ביילין והשמאל הקיצוני. דעתכם?  (נקרא 4797 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
לא יעזור חסיד חב"ד לא מאמין שהרבי מלובביץ' יכול לטעות ואותו הדבר ש"סניק לגבי הרב עובדיה והרב אמנון יצחק.הרב כהנא בעצמו אמר שהוא יכול לטעות.
אבל אם הרב עובדיה מדבר בשם אלוהים אז הוא לא יכול לטעות.מי לה' אלי,הצבע ש"ס.יש בכך עבודה זרה ללא ספק למשל לטעון שהרבי מלובביץ' חי,זה חילול השם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
לא יעזור חסיד חב"ד לא מאמין שהרבי מלובביץ' יכול לטעות ואותו הדבר ש"סניק לגבי הרב עובדיה והרב אמנון יצחק.הרב כהנא בעצמו אמר שהוא יכול לטעות.
אבל אם הרב עובדיה מדבר בשם אלוהים אז הוא לא יכול לטעות.מי לה' אלי,הצבע ש"ס.יש בכך עבודה זרה ללא ספק למשל לטעון שהרבי מלובביץ' חי,זה חילול השם.
אני לא אמרתי יעזור או לא, אני היטב יודע שזה גובל בעבודה זרה או אף חוצא את הגבול הזה, משיחיות שקר (כמו זו של כת המשיחסטים הטפילים שבתוך החסידות הנפלאה ושמה חב"ד) ועוד אלמנטים שאינם מתוך היהדות אלא זרים לה במוצהר.
לכן צריך להלחם נגד מגמות אלו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.