צודק ליברמן לא מתאים לראש ממשלה אבל הוא הכי מתאים מהאופציות הקיימות, אולי חוץ מבן ארי אבל אני לא מכיר את הבנאדם ולא יודע עליו דבר פרט לכך שהוא ימני ותלמידו של כהנא.
ביבי היה שר אוצר מצוין! הוא חילץ את ישראל מהמיתון בכך שהביא משקיעים זרים וכיום זה מיתון עולמי כלומר בכל העולם כלומר לא באשמת ביבי, והוא האדם הנכון לחלץ אותנו מכך הוא אולי יפגע בשכבות החלשות אבל בשורה התחתונה רק כך אפשר להחלץ ממשבר כזה תוך זמן יחסית קצר.
למה לשים אדם ימני כמו בן ארי כשר הפנים? אדם שמאלני וטיפש לא יידע למי כדאי לתת לעלות ואת מי כדאי להעיף החוצה כלומר הערבים וזה האיום המיידי כרגע ולכן צריך את הימני ביותר לטפל בזה.
שר התשתיות הוא עוד תפקיד שאדם ימני חייב לאייש כדי להוריד את כלל המבנים הלא חוקיים של הערבים ויש עשרות אלפי מבנים כאלו.
ברק יכול להיות שר בטחון מצוין כשינהיג אותו ראש ממשלה ימני, ברק מכיר את הצבא מכיר את ההליכים ואת עופרת יצוקה הוא הנהיג בצורה מצוינת, תחת ממשל ימני אמיתי במקום לשלוח מפציצים על כל ערבי עם אקדח יופעלו התותחנים שזה הרבה יותר זול וייגרום ליותר הרוגים.
לבני צריכה לעוף קיבינימט אין מקום לנשים בממשלה תחת מלחמה, חייבים להוריד את הקצבאות לערבים ולדתיים!
ערבים תעופו החוצה, דתיים תזיזו ת'תחת לעבודה ותעשו צבא!
הומואים, תעופו מירושלים עיר הקודש תשארו בשנקין ובדיזינגוף
עוד בעיות שאפשר לפתור לך?
פשששששש עתיד ורוד מצפה לנו איתך, לרגע הייתי באשלייה שקראתי את התגובה שלך...
רק חבל שבין השורות הכל שטויות.
"צודק ליברמן לא מתאים לראש ממשלה אבל הוא הכי מתאים מהאופציות הקיימות, אולי חוץ מבן ארי אבל אני לא מכיר את הבנאדם ולא יודע עליו דבר פרט לכך שהוא ימני ותלמידו של כהנא."ליברמן הכי מתאים מהאופציות הקיימות?? אולי האופציות שאתה נתת, מי אמר שהאופציות שלך טובות ?
ליברמן כבר במשך 2 ממשלות ברצף אחרי שמשהו לא נראה לו הוא קם ופרש מהממשלה ולא שם *** על אף אחד מהבוחרים שלו שתמכו בו
שמשהו לא היה נראה לו הוא היה קם ועוזב ולא נשאר להילחם ולהתמודד על הבעיה, הוא חלש אופי!!! הסמכות היחידה שהייתי נותן לו זה ליהיות גננת...
ואז מה אם הוא שונא ערבים?! גם אני שונא ערבים אז מה תבחר בי??
ואם אתה לא יודע שום דבר על מיכאל בן ארי אפילו אתה לא מכנה אותו ד"ר מיכאל בן ארי שאולי אתה לא יודע שזה מה שהוא אז למה אתה ממליץ עליו לראשות
הממשלה?? לרב כהנא זכרונו לברכה היו הרבה תלמידים לא בטוח שהם היו מתאימים לנהל את המדינה, יכול ליהיות שכן...
והרב כהנא זצ"ל לא היה חבר שלך וציון שמו ללא כיניו "רב" זה פגיעה בשמו ובכבודו שאתה לא מציין את הדבר שהוא עסק בו במשך כל חייו והאידיאלוגיה שלו מבוססת על התורה וההלכה!
בקשר לשר פנים ימני זה נכון זה חשוב, אני בכלל הייתי מעדיף שאת כל התיקים יקחו אנשיים ימניים- אבל מי שאל אותי?
בקשר לברק ואללה נכון גם אני הייתי מפסוט ממנו במשך המלחמה בעזה, הוא אישר להוריד מסגדים וגני ילדים ובתי ספר ומקומות שאשכרה צריך ביצים
כי יש לזה השלכות בעולם...
אבל מעניין כ"כ שזה היה לפני הבחירות, אולי הוא רצה להשיג את קולות הימניים?? והוא עשה זאת בגדול!!
תדע לך הרבה ימניים הצביעו לעבודה בגלל מה שברק עשה, הרבה שמאלנים מהעבודה וממרצ הצביעו לקדימה בשביל שביבי לא יבחר
אז בגלל זה העבודה נפלו טיפה אבל הם קיבלו הרבה קולות מהימין...
אז אולי ברק בכל זאת פועל לפי האינטרסים שלו, אני רוצה שר בטחון אידיאליסט ואמין שלנגד עיניו רואה רק את עם ישראל ואת ארץ ישראל ולא את הכיסא
שלו בממשלה!!!