סקר

סקר: איך אתם מגדירים את בנימין נתניהו?

פטריוט מלא אהבת ישראל.
3 (12%)
זונה פוליטית בלי אידיאולוגיה.
18 (72%)
גם פטריוט וגם זונה.
4 (16%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: איך אתם מגדירים את בנימין נתניהו?  (נקרא 7677 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : מרץ 03, 2009, 23:10:55 »
פיפי הוא ליברמן מבוגר יותר שכן יודע עברית בלי להתבלבל כל מילה שנייה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : מרץ 03, 2009, 23:19:33 »
אדם בעל אידיאולוגיה שאוהב את המדינה.

כסף יש לו והוא בנאדם שבאמת נתן כל חייו למען המדינה.

מדובר בבנאדם שבמו ידיו הציל את הכלכלה במדינת ישראל מלהפוך לכלכלה כמו בירדן או סוריה.

אה וחיים, מה קרה לפיפי נתניויו?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 03, 2009, 23:22:07 »
אדם בעל אידיאולוגיה שאוהב את המדינה.

כסף יש לו והוא בנאדם שבאמת נתן כל חייו למען המדינה.

מדובר בבנאדם שבמו ידיו הציל את הכלכלה במדינת ישראל מלהפוך לכלכלה כמו בירדן או סוריה.

אה וחיים, מה קרה לפיפי נתניויו?
בן אדם שהיה אוהב את המדינה באמת לא היה מפליץ אפילו רעיון כזה דיבילי על לשבת ולדבר עם ערפאת הנאצי

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : מרץ 03, 2009, 23:24:15 »
בן אדם שהיה אוהב את המדינה באמת לא היה מפליץ אפילו רעיון כזה דיבילי על לשבת ולדבר עם ערפאת הנאצי

כל מה שאני יכול להגיד לך על זה זה שכנראה שהוא ידע דברים שאנחנו לא ידענו.

גם אני נגד חלק מהמעשים שלו אבל אין ספק שהוא פעל למען המדינה לפעמים בהצלחות לפעמים בכשלונות אבל זה לא בנאדם כמו יוסי שריד שבמוצע פיו החליש את המדינה ודברים כאלה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : מרץ 03, 2009, 23:27:13 »
כל מה שאני יכול להגיד לך על זה זה שכנראה שהוא ידע דברים שאנחנו לא ידענו.

גם אני נגד חלק מהמעשים שלו אבל אין ספק שהוא פעל למען המדינה לפעמים בהצלחות לפעמים בכשלונות אבל זה לא בנאדם כמו יוסי שריד שבמוצע פיו החליש את המדינה ודברים כאלה.
כנראה כבר ידע להיכנע
כל אדם עם אהבת ישראל בלב,בשכל ובתחת (סליחה על הביטוי) יבוא וייגן בגופו על כל ס"מ מהאדמה הקדושה,מה שפיפי לא עשה ודווקא נתן לפיסת הצואה המדברית לזהם את חברון (לדוגמא). הוא שמאלני בדיוק כמו יוסי שריד יש"ו-שר"י,התשקורת הופך אותו לימין.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 03, 2009, 23:28:33 »
ב-96 ביבי היה בעל דעות ימניות - והסיבה שהניעה אותו
להסחף לשמאל הקיצוני היתה נעוצה באופיו. אחרי הכל,
מדובר באיש קטן, בוגדני, שקרן, לחוץ ולחיץ מטבעו.
וטבע אנושי קשה מאוד לשנות.

היום, גם דעותיו האישיות של ביבי הן שמאלה משמאל,
והוא לא מסתיר את זה. אלא שהוא נתקע עם קואליציה
שהוא לא רוצה בה - מה שיגרום לו לצווח מרוב תסכול.

ונקווה שאכן הוא יהיה זה שיסבול, ולא יגרום לעם ישראל לסבול.

מנותק ברוך הגבר

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : מרץ 04, 2009, 02:31:52 »
במילה אחת ?
שקרן
בשתי מילים ?
שקרן ורמאי

הבנאדם מבין רק בכלכלה וגם אותה הוא הרס ועוד יהרוס למדינת ישראל.
לא מבין כלום הדבר היחיד שמעניין אותו זה שיגידו שהוא יהיה ראש ממשלת ישראל .
אדם ללא חוכמה אדם שקרן אדם שפל ומי שמוכן לשקר ככה שנים על גבי שנים,אני לא רוצה אפילו לחשוב מה יקרה שהוא יהיה שוב ראש ממשלת ישראל.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
« להגיב #8 ב- : מרץ 04, 2009, 04:30:20 »
פרוצה פוליטית (בשפה מרוככת) שכל תאוות-ליבו היא הקריירה האישית והמעמד שלו. ביבי, שהוא "המזגזג האידיאלי" (שרון עמוד-ברזל על-ידו), מצטיין במכירת לוקשים בסיטונות ומצליח להלעיט ולהפנט את העם באופן שראוי להכרה ולמופת.

מיטב אנשי המקצוע יועצים באזניו בכל פסיעה מה לומר, מה לא לומר, מתי, איך, כמה ולמה - והוא, ממלא אחר הוראותיהם בהקפדה חמורה. עוד מותג תורן של הקוברה האליטיסטית יצרנית מותגים נולדים להשקטה המונית, מפס-הייצור המכונה "ראשי-ממשלה".
« עריכה אחרונה: מרץ 04, 2009, 04:55:27 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #9 ב- : מרץ 04, 2009, 06:35:33 »
בס''ד

עליו נאמר ''והנחש הי'ה ערום מכל חית השדה'' !! ביבי נחשייהו הוא רודן מתוחכם שכדרכו השקר והתרמית עומדים ביסוד הווייתו !! הוא התגלמות הימין-המזוייף , והעובדה היא שבימים אלו הוא מנסה להכניס לממשלתו שמאלנים משוקצים שר''י !, וזאת למרות שעומדים לרשותו כל הכלים להקים ממשלה על יסודות יותר נוטים ימינה !! אלא שהוא בערמתו הנתעבת שואף להגיע למצב של ''איזון'' בין הדעות המתיימרות להיות ימניות ,ובין הדעות של השמאל המשוקץ ואז הוא ורק הוא נותר ''הגורם המכריע'' !! כלומר, שוב שלטון אבסולוטי של ימין-מזוייף ומושחת ,כאשר בתוכו ישנם נציגויות הן ימניות , והן שמאלניות משוקצות , ו ''המכריע'' הו-א ביבי נחשייהו ש''סוגר עניינים'' מאחורי הקלעים עם מפעיליו השמאלניים המתועבים והמשוקצים כגון ה''נשיא'' שהוכתר באמצעות שידול קודמו לזנות ועברה ר''ל הו-א שמעון שרץ(פרס) ואהוד ברדק (ברק) הו-א ''ראש-הממשלה'' שהביא את דרום ירושלים רבתי להיות תחת אש (הירי על שכונת גילה בדרום מזרח העיר רבתי) ואותו שיש שנטש חיילים פצועים למוות בתאונת אימונים במחנה ''צאלים'' !! הו-א אותו איש שעלה למשרות רמות כאשר הוא דורך על גוויותיהם של היהודים היקרים שעשו עבורו את העבודה ונזרקו מעבודתם בכדי שלא י'הוו מתחרים שלו !! על אהוד ברדק וביבי נחשייהו נאמר '' מצא מין את מינו !! '' ואשר לציפורה שפיצר הי-א (ציפי ליבני) הרי ידוע וברור לכולכם שתוצאות הבחירות זוייפו !! והאיום של הנוגעים בדבר ( ביבי נחשייהו ואהוד ברדק) לחשוף את העניין וללכת לבחירות חוזרות ההו-א הו-א הסיבה ל''וויתור'' של ציפורה שפיצר (ציפי ליבני) שאיננה אלא הבובה של שמאלמרט שמועמד לדין על מעשי השחיתות ורדיפות הבצע שלו באותה מלכודת שטמן לקודמיו הפילו הם אותו !! , וידוע לכולכם שמה שנחשף כתוצאה מהמאבקים על השלל הגזול שבידי הפיראטים הללו איננו אלא טפח קטן ביחס למה שמתנהל ''מאחורי הקלעים'' וקולות העשוקים שנשארו ללא פת לחם בעקבות ''מדיניות הכלכלה'' שהנהיג אותו ביבי נחשייהו שהומשכה על-ידי שלטון העוולה הנוכחי מכיוון שנוח לעשוק דלים ולהשליט את האוייב הערבי הנאצי והגיס החמישי שלו על כלל שוק העבודה ,ובכך נוצר ''כוח עבודה זול'' ש''משלים '' את מחיר העבודה במעשי נבלה של שוד אכזרי , וגניבות של רכוש , ושידול בנות יהודיות להיות יצאניות ר''ל ת וך מיכורן לסמים ושיעבודן בבתי אוייב ערבי נאצי יש''ו ושלטון העוולה השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י טומן את ראשו בחול כ''בת יענה'' !! וכל זאת בכדי להצהיר על הנייר ש''יש צמיחה כלכלית'' כמובן שכאשר אדם מת (אדם=מדינה לעניין המשל הזה) אין לו עוד צורך בהוצאות לעישון מכיוון שממילא ה''פסיק לעשן'' !! כך ה''צמיחה'' שהציג ביבי נחשייהו הינה תוצאה של סגירת מפעלים ב''מדינה'' ופתיחתם תחת שמות אחרים בתוך ''מדינות'' האוייב הערבי הנאצי יש''ו כגון מצרים וירדן , פיטורי כלל האוכלוסי'ה היהודית מכל ענפי הייצור בעקבות כך מה שנקרא לשם הסוואה ''הפרטה'' !!,וכך מופקרים הדם היהודי הי''ד ורכושו על ידי בני העוולה השמאלניים הציונים -ממלכתיים בולשביקיים שר''י שהופקדו עליהם !! הדברים דלעיל הינם''טיפה בים'' ביחס למעשי הנבלה והעוולה האנטי-יהודיים של גרעין השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י השולט בשלטון במישרין ו/ואו בעקיפין , סוכניו אנשי הימין-המזוייף שר''י ( ובכלל זה ביבי נחשייהו) , ובן בריתם האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו ,שחברו יחדיו בכדי למנוע ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א מכיוון שזהו אינטרס אנטי-יהודי המשותף לשלושתם למרות היותם עויינים האחד את השני , וברית-הדמים הזו עומדת מעל העויינות שלהם זה כלפי זה , מכיוון שציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי (שבע''ה וישועתו יכון במהרה ) וחשוף את מעשי הנבלה שלהם בכלל ובפרט וימחה בע''ה וישועתו אותם ואת שמם מתחת שמי השמי-ם ,זהו ה''שילוש'' הטמא והמשוקץ שעל כולכם להכיר !! והקב''ה י'הי'ה בעזרנו ויכרית מלכות הרשעה ויעביר ממשלת זדון מן הארץ ,ויקים במהרה סוכת דוד הנופלת ויזכנו במהרה בבניין בית-מקדשנו ותפארתנו על מכונו ,ויזכנו בביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק arter1

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 04, 2009, 15:29:52 »
ביבי הוא אדם הכי לחיץ
האמריקאים רק אומרים מילה
והוא ישר מבצע
כמו טירון שהמפקד זרק לו מילה
וישר מבצע

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 04, 2009, 15:34:01 »
למה "זונה פוליטית"??
בכל מקרה הייתי מגדיר אותו כנוכל ולא יותר...
פועל לפי האינטרסים שלו ושל חבריו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 04, 2009, 19:36:08 »
אני לא אומר שהבנאדם מתאים להיות מנהיג,

לדעתי הממשלה צריכה להיות כשביבי הוא שר אוצר ברק הוא שר בטחון ליברמן הוא ראש הממשלה לבני שתלך קיבינימט להביא שר חוץ ימני מהמפלגה של ליברמן אבל לא אדם בלי נסיון שיסתבך ויעשה טעויות ולמשרד הפנים צריך גם כן מישהו ימני שיטפל בבעיה הערבית, לדעתי בן ארי מתאים לזה

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #13 ב- : מרץ 05, 2009, 07:37:32 »
בס"ד

בנימין נתניהו הוא נציג הימין המזוייף, בדיוק כמו שהאלקשי תאר אותו.  לא ממנו תבוא הישועה.  כשיבוא רגע האמת, הוא יתמוטט, בדיוק כמו מנחם בגין (להבדיל אלף אלפי הבדלות) ובדיוק כמו אריק שרון.  נקווה שהקב"ה ברחמיו לא יתן לנתניהו לחלל את שמו ולהמיט על עמנו אסון.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 05, 2009, 10:17:22 »
אני לא אומר שהבנאדם מתאים להיות מנהיג,

לדעתי הממשלה צריכה להיות כשביבי הוא שר אוצר ברק הוא שר בטחון ליברמן הוא ראש הממשלה לבני שתלך קיבינימט להביא שר חוץ ימני מהמפלגה של ליברמן אבל לא אדם בלי נסיון שיסתבך ויעשה טעויות ולמשרד הפנים צריך גם כן מישהו ימני שיטפל בבעיה הערבית, לדעתי בן ארי מתאים לזה
מזל שלא אתה מחלק את התיקים...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : מרץ 05, 2009, 11:48:09 »
מזל שלא אתה מחלק את התיקים...

חחח
אם אני הייתי מחלק את התיקים הייתי פותר לנו את כל הבעיות תאמין לי

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #16 ב- : מרץ 05, 2009, 11:57:51 »
ימני אמיתי או ירצח כמו הרב כהנא וגנדי או יכלא כמו נועם פדרמן,מרזל ובן גביר או יוחרם כמו מיכאל בן ארי.לכן מי שרוצה להמנע מהגורל הזה מתנהג כמו נתניהו וליברמן.
לדבר זה קל,נראה אתכם בחקירות משטרה כל החיים או שהבן שלכם יכלא כמו שעשו לשרון.
בגין התמוטט נפשית מהפגנות שלום עכשיו שגם הסיתו לרצח כהנא וגנדי.
היחיד שהחזיק מעמד היה שמיר וגם הוא בממשלת אחדות ופסל את כהנא וביצע את עיסקת ג'יבריל.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : מרץ 05, 2009, 12:00:29 »
חחח
אם אני הייתי מחלק את התיקים הייתי פותר לנו את כל הבעיות תאמין לי
איך בדיוק????

בזה שאתה ממנה את ליברמן לראש ממשלה.?
את ביבי לשר אוצר שעוד פעם ידרוס את השכבות החלשות
ויהרוס עוד יותר את הכלכלה שגם ככה במשבר והוא יוריד
את כל הקצבאות ויעלה מיסים ??
טוב בציינת שצריך מישהו ימני- אבל למה במשרד הפנים?
היית אומר לי כשר בטחון כשר חוץ הייתי מבין...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : מרץ 05, 2009, 12:07:53 »
איך בדיוק????

בזה שאתה ממנה את ליברמן לראש ממשלה.?
את ביבי לשר אוצר שעוד פעם ידרוס את השכבות החלשות
ויהרוס עוד יותר את הכלכלה שגם ככה במשבר והוא יוריד
את כל הקצבאות ויעלה מיסים ??
טוב בציינת שצריך מישהו ימני- אבל למה במשרד הפנים?
היית אומר לי כשר בטחון כשר חוץ הייתי מבין...

צודק ליברמן לא מתאים לראש ממשלה אבל הוא הכי מתאים מהאופציות הקיימות, אולי חוץ מבן ארי אבל אני לא מכיר את הבנאדם ולא יודע עליו דבר פרט לכך שהוא ימני ותלמידו של כהנא.

ביבי היה שר אוצר מצוין! הוא חילץ את ישראל מהמיתון בכך שהביא משקיעים זרים וכיום זה מיתון עולמי כלומר בכל העולם כלומר לא באשמת ביבי, והוא האדם הנכון לחלץ אותנו מכך הוא אולי יפגע בשכבות החלשות אבל בשורה התחתונה רק כך אפשר להחלץ ממשבר כזה תוך זמן יחסית קצר.

למה לשים אדם ימני כמו בן ארי כשר הפנים? אדם שמאלני וטיפש לא יידע למי כדאי לתת לעלות ואת מי כדאי להעיף החוצה כלומר הערבים וזה האיום המיידי כרגע ולכן צריך את הימני ביותר לטפל בזה.

שר התשתיות הוא עוד תפקיד שאדם ימני חייב לאייש כדי להוריד את כלל המבנים הלא חוקיים של הערבים ויש עשרות אלפי מבנים כאלו.

ברק יכול להיות שר בטחון מצוין כשינהיג אותו ראש ממשלה ימני, ברק מכיר את הצבא מכיר את ההליכים ואת עופרת יצוקה הוא הנהיג בצורה מצוינת, תחת ממשל ימני אמיתי במקום לשלוח מפציצים על כל ערבי עם אקדח יופעלו התותחנים שזה הרבה יותר זול וייגרום ליותר הרוגים.

לבני  צריכה לעוף קיבינימט אין מקום לנשים בממשלה תחת מלחמה, חייבים להוריד את הקצבאות לערבים ולדתיים!

ערבים תעופו החוצה, דתיים תזיזו ת'תחת לעבודה ותעשו צבא!

הומואים, תעופו מירושלים עיר הקודש תשארו בשנקין ובדיזינגוף

עוד בעיות שאפשר לפתור לך?

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : מרץ 05, 2009, 20:17:44 »
צודק ליברמן לא מתאים לראש ממשלה אבל הוא הכי מתאים מהאופציות הקיימות, אולי חוץ מבן ארי אבל אני לא מכיר את הבנאדם ולא יודע עליו דבר פרט לכך שהוא ימני ותלמידו של כהנא.

ביבי היה שר אוצר מצוין! הוא חילץ את ישראל מהמיתון בכך שהביא משקיעים זרים וכיום זה מיתון עולמי כלומר בכל העולם כלומר לא באשמת ביבי, והוא האדם הנכון לחלץ אותנו מכך הוא אולי יפגע בשכבות החלשות אבל בשורה התחתונה רק כך אפשר להחלץ ממשבר כזה תוך זמן יחסית קצר.

למה לשים אדם ימני כמו בן ארי כשר הפנים? אדם שמאלני וטיפש לא יידע למי כדאי לתת לעלות ואת מי כדאי להעיף החוצה כלומר הערבים וזה האיום המיידי כרגע ולכן צריך את הימני ביותר לטפל בזה.

שר התשתיות הוא עוד תפקיד שאדם ימני חייב לאייש כדי להוריד את כלל המבנים הלא חוקיים של הערבים ויש עשרות אלפי מבנים כאלו.

ברק יכול להיות שר בטחון מצוין כשינהיג אותו ראש ממשלה ימני, ברק מכיר את הצבא מכיר את ההליכים ואת עופרת יצוקה הוא הנהיג בצורה מצוינת, תחת ממשל ימני אמיתי במקום לשלוח מפציצים על כל ערבי עם אקדח יופעלו התותחנים שזה הרבה יותר זול וייגרום ליותר הרוגים.

לבני  צריכה לעוף קיבינימט אין מקום לנשים בממשלה תחת מלחמה, חייבים להוריד את הקצבאות לערבים ולדתיים!

ערבים תעופו החוצה, דתיים תזיזו ת'תחת לעבודה ותעשו צבא!

הומואים, תעופו מירושלים עיר הקודש תשארו בשנקין ובדיזינגוף

עוד בעיות שאפשר לפתור לך?
פשששששש עתיד ורוד מצפה לנו איתך, לרגע הייתי באשלייה שקראתי את התגובה שלך...
רק חבל שבין השורות הכל שטויות.

"צודק ליברמן לא מתאים לראש ממשלה אבל הוא הכי מתאים מהאופציות הקיימות, אולי חוץ מבן ארי אבל אני לא מכיר את הבנאדם ולא יודע עליו דבר פרט לכך שהוא ימני ותלמידו של כהנא."
ליברמן הכי מתאים מהאופציות הקיימות?? אולי האופציות שאתה נתת, מי אמר שהאופציות שלך טובות ?
ליברמן כבר במשך 2 ממשלות ברצף אחרי שמשהו לא נראה לו הוא קם ופרש מהממשלה ולא שם *** על אף אחד מהבוחרים שלו שתמכו בו
שמשהו לא היה נראה לו הוא היה קם ועוזב ולא נשאר להילחם ולהתמודד על הבעיה, הוא חלש אופי!!! הסמכות היחידה שהייתי נותן לו זה ליהיות גננת...
ואז מה אם הוא שונא ערבים?! גם אני שונא ערבים אז מה תבחר בי??
ואם אתה לא יודע שום דבר על מיכאל בן ארי אפילו אתה לא מכנה אותו ד"ר מיכאל בן ארי שאולי אתה לא יודע שזה מה שהוא אז למה אתה ממליץ עליו לראשות
הממשלה?? לרב כהנא זכרונו לברכה היו הרבה תלמידים לא בטוח שהם היו מתאימים לנהל את המדינה, יכול ליהיות שכן...
והרב כהנא זצ"ל לא היה חבר שלך וציון שמו ללא כיניו "רב" זה פגיעה בשמו ובכבודו שאתה לא מציין את הדבר שהוא עסק בו במשך כל חייו והאידיאלוגיה שלו מבוססת על התורה וההלכה!

בקשר לשר פנים ימני זה נכון זה חשוב, אני בכלל הייתי מעדיף שאת כל התיקים יקחו אנשיים ימניים- אבל מי שאל אותי?
בקשר לברק ואללה נכון גם אני הייתי מפסוט ממנו במשך המלחמה בעזה, הוא אישר להוריד מסגדים וגני ילדים ובתי ספר ומקומות שאשכרה צריך ביצים
כי יש לזה השלכות בעולם...
אבל מעניין כ"כ שזה היה לפני הבחירות, אולי הוא רצה להשיג את קולות הימניים?? והוא עשה זאת בגדול!!
תדע לך הרבה ימניים הצביעו לעבודה בגלל מה שברק עשה, הרבה שמאלנים מהעבודה וממרצ הצביעו לקדימה בשביל שביבי לא יבחר
אז בגלל זה העבודה נפלו טיפה אבל הם קיבלו הרבה קולות מהימין...
אז אולי ברק בכל זאת פועל לפי האינטרסים שלו, אני רוצה שר בטחון אידיאליסט ואמין שלנגד עיניו רואה רק את עם ישראל ואת ארץ ישראל ולא את הכיסא
שלו בממשלה!!!
« עריכה אחרונה: מרץ 06, 2009, 08:43:21 על ידי אחים באמת »

מנותק Gloomwraith

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • ממתין לגאולה
« להגיב #20 ב- : מרץ 06, 2009, 00:18:01 »
ליברמן הוא שקרן ובוגד וזה יהיה אסון אם הוא יהיה ראש ממשלה.
הוא יפנה התנחלויות, הוא ייסוג משטחים והוא יתן לחמאס ריבונות על ירושלים חס וחלילה, וכל זה במסגרת "2 מדינות ל2 עמים"...
איזה קשקוש, הבן אדם שמאלני מובהק והוא הצליח לעבוד על הרבה ישראלים תמימים כמוך m4a1 בצורה טובה מאוד (הוא קיבל 15 מנדטים).
כל מה שהוא עשה לפני הבחירות זה להראות סרטונים שלו צועק על ערבים בכנסת ומבטיח לממש את הדעות הימניות קיצוניות שלו... כן ממש

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : מרץ 06, 2009, 10:35:40 »
מה שאתם לא מבינים זה שההנהגה זה חשוב אבל הנכונות של העם חשובה יותר, לפי המצב של העם היום מדינה פלסטינאית תקום ואין דבר שניתן לעשות כיום כדי למנוע זאת אתם צריכים להכניס את זה לראש.

פינוי יתנחלויות הוא בלתי נמנע, כמו גם המלחמה שתבוא בעקבות הפינוי.

ליברמן שקרן ובוגד?

תשמע אני אישית הצבעתי לו בגלל החוק של אין אזרחות בלי נאמנות לדעתי זה חוק שיתחיל את נקודת המפנה ואולי יישנה את רמת הנכונות של העם ואולי אולי כתוצאה מכך אפשר יהיה למנוע עוד מדינה ערבית.

אה ויחיאל208, לא ידעתי שהוא דוקטור ורב וזה לא משנה, הבנאדם תלמיד של כהנא וממשיך דרכו בכנסת לכן לתת לו תפקיד בממשלה קצת שונה מלתת לך תפקיד.

וברק צריך להיות שר בטחון לא בגלל האידיאולוגיה הימנית שלו כי ברור לי שהוא שמאלני אלא בגלל הידע הרב שיש לו, הוא צריך להיות שר בטחון בממשלה ימנית כדי להפיק את המיטב מהיכולות שלו.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
« להגיב #22 ב- : מרץ 06, 2009, 11:13:34 »
בס"ד
כל עוד הוא לא בא בשם ה' צבאות אין מה לדבר בכלל
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #23 ב- : מרץ 06, 2009, 12:03:57 »
בס"ד
כל עוד הוא לא בא בשם ה' צבאות אין מה לדבר בכלל
בס''ד
ידידנו היהודי היקר ''שמ-ע ישרא'ל '' הי''ו .
יישר כוח על פעלך לקירוב אחינו השבויים בידי שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י ! אנא השתדל שלא לכתוב שמות קדושים כהווייתם . לדוגמא ''צב-קות'' ולא כפי שכתבת בהודעה זו . והקב''ה ינחנו ברחמיו בדרך הישר והטוב וימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך אכי''ר .
                                                                                         שב-ת שלו-ם  :)
                                                                                             הגולה בארץ 
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : מרץ 06, 2009, 12:42:14 »
בס''ד
ידידנו היהודי היקר ''שמ-ע ישרא'ל '' הי''ו .
יישר כוח על פעלך לקירוב אחינו השבויים בידי שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י ! אנא השתדל שלא לכתוב שמות קדושים כהווייתם . לדוגמא ''צב-קות'' ולא כפי שכתבת בהודעה זו . והקב''ה ינחנו ברחמיו בדרך הישר והטוב וימלא כל משאלות ליבך לטובה לעבודתו יתברך אכי''ר .
                                                                                         שב-ת שלו-ם  :)
                                                                                             הגולה בארץ 

אתה באמת חושב שלה' איכפת איך אתה כותב את שמו?