כתב נושא: משפחה שמאלנית  (נקרא 1570 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מגן דוד

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
משפחה שמאלנית
« ב- : פברואר 24, 2009, 20:44:22 »
אני חי במשפחה שמאלנית, שמאלנית עד כדי מרץ למרות שרובם מצביעים עבודה... בקיצור, אני מקשיב לשיחות שלהם על המדינה ופוליטקה וזה ממש מעצבן אותי, אבא שלי מדבר על ליברמן שהוא פשיסט והכל אפילו קורא לו אנטישמי, למרות שאני עצמי שונא את ליברמן מה שמעצבן אותי זה שהוא בטוח שמדובר בכהנא חדש, גם באיחוד הלאומי ובמרזל הוא מזלזל שזה באמת משגע אותי, גם סבתא שלי אפילו יותר גרוע, היא בכלל חברה במפלגת העבודה... היא נתנה לי נאומים שלמים למה אני תומך ב"פשיסטים", "נאצים", "טרוריסטים", אני אמרתי לה שאם נוותר על שטחים ולא נטרנספר את הערבים אין טעם לציונות, אין לנו מה לעשות כאן, באנו הנה כדי לבנות מדינה יהודת בה כל יהודי יכול לחיות בלי פחד בארץ משלו עם עמו, אחרי זה היא פשוט שתקה... אבל עדיין זה משגע אותי לא משנה מה אני הגיד זה לא ישנה את דעתם, אני לא יכול יותר עם השמאלניות הדוחה הזאת שמקיפה אותי מה אני עושה? יש לכם עצות איך להתמודד איתם?

די לפולש הפלסטינאצי!

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
משפחה שמאלנית
« להגיב #1 ב- : פברואר 24, 2009, 21:51:27 »
אתה בן אדם גדול אחי ...
אמא שלי הייתה מכניסה לי הרבה לראש שהייתה את התתנתקות אני חושב שהייתי בן 13 ואשכרה תמכתי בזה והכל
רק שהתבגרתי קצת יותר והחכמתי , עכשיו יש לי דעה משל עצמי , כל מה שיש לך לעשות זה לשמור על הדעה שלך
ואל תתעצבן מהם , לכל אחד יש את הזכות להביע את דעותו, ואם הם רוצים להמשיך עם הראש בקיר , שימשיכו , תעשה את זה בשקט
מתוך אהבה והבנה של דרך הימין , ולא מתוך שנאה לשמאל

ככה גם תהנה וגם תרגיש שליחות מה שיעשה לך הרגשה הרבה יותר טובה ! [:
מקווה שעזרתי !