עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
הפתרון שלי לבעיה האיסלמית, שלא תגידו שלא אמרתי
eran:
פשששש נץ איזה מתווה מדיני בנית פה, ממש פילושמי...
רק דבר אחד קטן - לא גיבית אף אחד מהטענות שלך במקורות הלכתיים... אתה לא חושב שלתורה יש גם מה לומר בנושא? ואם אתה כן מסתמך, אשמח שתביא אותם...
ולגבי גיור המוסלמים, אני רוצה להביא נימוק תורני, ברשותך:
אמרו רבותינו הראשונם וכתוב בפסוקי התנ"ך במפורש, וכתוב במדרשי חז"ל שישמעאל עתיד לחזור בתשובה, "מעשה אבות סימן לבנים" - כמו שישמעאל אבי האומה הישמעאלית חזר בתשובה בסוף ימיו כמו שכתוב בפסוק "ויקברו אותו יצחק וישמעאל בניו" דהיינו ישמעאל הכיר בעליונותו של יצחק למרות שהוא היה מבוגר ממנו ב-13 שנה ולמרות שבהתחלה הוא רצה להרוג אותו בגלל זה, ששרה ראתה את ישמעאל מצחק ע"ז גילוי עריות ושפיכות דמים עם יצחק, בכל אופן בסוף הוא חזר בתשובה והוא נתן ליצחק את הכבוד המגיע לו להיות לפניו. אומרים חז"ל לעתיד לבוא עתיד ישמעאל לחזור בתשובה. והראנו את זה גם בפסוקים שמדברים על ענף של ישמעאל, הפלשיתים כפי שדברנו בזמנו ע"פ הפרקי דרבי אליעזר שהפלישתים התערבבו בישמעאלים, שכתוב שם בזכריה פרק ט': "ונשאר גם הוא לאלוהינו", דהיינו בסופו של דבר "ונשאר גם הוא לאלוהינו".
El Blanco:
מעולה O0
--- ציטוט ---ה.) השמדה מוחלטת של 4 המדינות (על תושביהם) המובילות בעולם המוסלמי והמקדמות הגדולות שלו- 1.) מצרים, 2.) סעודיה+מדינות הלווין משופעות הנפט שלה, 3.) איראן, 4.) פקיסטן- במצב של קאזוס בלי
--- סוף ציטוט ---
שכחתי, אתה יכול להזכיר לי מה זה קאזוס בלי?
zelhar:
--- ציטוט של: F-35 Lightning על מרץ 10, 2009, 10:17:22 ---מעולה O0שכחתי, אתה יכול להזכיר לי מה זה קאזוס בלי?
--- סוף ציטוט ---
עילה להכרזת מלחמה.
El Blanco:
--- ציטוט של: zelhar על מרץ 10, 2009, 10:30:21 ---עילה להכרזת מלחמה.
--- סוף ציטוט ---
תודה רבה.
נץ וגאה בזה:
--- ציטוט של: eran על מרץ 10, 2009, 03:50:36 ---פשששש נץ איזה מתווה מדיני בנית פה, ממש פילושמי...
רק דבר אחד קטן - לא גיבית אף אחד מהטענות שלך במקורות הלכתיים... אתה לא חושב שלתורה יש גם מה לומר בנושא? ואם אתה כן מסתמך, אשמח שתביא אותם...
ולגבי גיור המוסלמים, אני רוצה להביא נימוק תורני, ברשותך:
אמרו רבותינו הראשונם וכתוב בפסוקי התנ"ך במפורש, וכתוב במדרשי חז"ל שישמעאל עתיד לחזור בתשובה, "מעשה אבות סימן לבנים" - כמו שישמעאל אבי האומה הישמעאלית חזר בתשובה בסוף ימיו כמו שכתוב בפסוק "ויקברו אותו יצחק וישמעאל בניו" דהיינו ישמעאל הכיר בעליונותו של יצחק למרות שהוא היה מבוגר ממנו ב-13 שנה ולמרות שבהתחלה הוא רצה להרוג אותו בגלל זה, ששרה ראתה את ישמעאל מצחק ע"ז גילוי עריות ושפיכות דמים עם יצחק, בכל אופן בסוף הוא חזר בתשובה והוא נתן ליצחק את הכבוד המגיע לו להיות לפניו. אומרים חז"ל לעתיד לבוא עתיד ישמעאל לחזור בתשובה. והראנו את זה גם בפסוקים שמדברים על ענף של ישמעאל, הפלשיתים כפי שדברנו בזמנו ע"פ הפרקי דרבי אליעזר שהפלישתים התערבבו בישמעאלים, שכתוב שם בזכריה פרק ט': "ונשאר גם הוא לאלוהינו", דהיינו בסופו של דבר "ונשאר גם הוא לאלוהינו".
--- סוף ציטוט ---
ערן, ערן, ערן מה יהיה?
כנראה שלא הבנת, מה שכתבתי זה הצעת פעולה מעשית ולא קובץ טענות ולכן אין שום עניין כאן לגבות את זה במקורות הלכתיים, אם זה היה וורט או קובץ טענות יכול להיות שהייתי עושה את זה, פשוט לא קשור האחד לשני.
זה בדיוק כמו שאני לא אכתוב את סדר פעולות בהתנהלות של גדוד במצב חירום גזרתי בגיבוי של כל סעיף במגילה הלכתית, זה פשוט אבסורד.
לתורה יש הרבה מה לומר בנושא יש פנים לכאן ולכאן, אתה יכול למצוא מקורות הלכתיים בעד ונגד כמעט כל סעיף שמניתי, לא באתי באשכול זה לפתוח שקלא וטריא הלכתית, אם אתה מתעקש, תפתח על זה דיון נפרד בפורום הנוגע בעינייני הלכה- http://hayamin.org/forum/index.php/board,6.0.html
אני לא יודע מה זה אומר בפועל בימינו שישמעאל יחזור בתשובה, אני לא עוסק בכבשי דרחמנא, וגם אתה לא מזכירו האישי של היושב במרומים, לגבי מה זה אומר בפועל, אני לא יודע, מצד שני אני יכול להביא מקור אחר על ישמעאל שהוא הרבה יותר נחרץ ותוקפני כלפיו להלן:
(סוכה דף נ"ב עמוד ב')- "אמר רב חנא בר אחא אמרי בי רב ארבעה מתחרט עליהן הקב"ה שבראם ואלו הן גלות כשדים וישמעאלים ויצר הרע גלות דכתיב (ישעיהו נב) ועתה מה לי פה נאם ה' כי לקח עמי חנם וגו' כשדים דכתיב (ישעיהו כג) הן ארץ כשדים זה העם לא היה ישמעאלים דכתיב (איוב יב) ישליו אהלים לשודדים ובטוחות למרגיזי אל לאשר הביא אלוה בידו"
קיבלת מקור, פורים שמח.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה