אני לא מבין.
יש מצווה לסקול את מחללי השבת בתורה שבכתב שמחייבת את כל הזרמים? חסידיות למיניהם, קראים, אורתודוכסים וכו'... כולם סוברים שאסור לשנות אפילו אות מהתורה שבכתב, עד כאן נכון?
יש ציווי כזה? יש.
אני מחלל שבת? כן. יש ציווי לסקול אותי? יש. תעשו זאת? אם אתם סבורים שצריך לקיים הלכות שמיטה, שצריך לאכול אך ורק מאכלים כשרים, שאסור לאכול חמץ בפסח - סימן שדברי התורה שבכתב מקודשים לכם! וכך גם הציווי להרוג אותי!
אכן היהדות הומאנית, שפויה ומתונה הרבה יותר מן האיסלאם האיום, אך גם ביהדות יש לשפר ולתקן דברים כדוגמת הציווי שהצגתי לעיל.
נניח שאתה חילוני ומתנגד לכפיה דתית מהיכן זכותך על ארץ ישראל?אולי הערבים צודקים וכאן זה פלשתין!
זכותי על הארץ לא רשומה בשום מקום, זה נכון. אך:
*העם היהודי עבר את השואה, ומכאן שבעולם נאור לכל עם מגיעה מדינה משלו, יש לתקן את טעויות העבר וללמוד מהן.
*הא"ום החליט שתקום מדינה יהודית בעם ישראל. איננו לסטים, לא באנו והשתלטנו על הארץ בכח הזרוע.
*פנינו לשלום, איננו מעוניינים לכפות את תרבותנו על אף אחד, כל אדם באשר הוא אדם, אשר יאמץ את ערכי ההומאניזם, השוויון והחירות (ואלו לא סתם ססמאות מפגרות שאני זורק, תאמינו לי) לא יובדל בעיני מאף אדם אחר.
איך זה מסתדר עם ימין קיצוני? פשוט, כל עוד ארגון אסלאמי (קיצוני, סופר קיצוני, מתון, חמא"ס, לא חמ"אס, חצי אסלאמי, אסאמי עם רפורמה זה לא משנה) שולט במדינות האוייב אין שום סיבה שנושיט ידינו לשלום ונסמוך עליו. כפי שהצגתם בסרט: "כל האמת על האסלאם", יש להזהר מהם כמו מאש ("חקייה", וכו'.. אתם יודעים הרי על מה אני מדבר).
ברגע שיקום שלטון חילוני אשר כופר באסלאם, רק אז נוכל להתפשר ולהגיע להסכם ואז איני שולל אפ' מדינה אחת ל2 העמים שתכיל את שני התרבויות (אך שוב, אסלאם לא נחשב כתרבות). אך מי שסבור שערבים ויהודים פשוט לא יכולים לחיות ביחד רק מפני שמוצאם שונה (ושדת אינה הסיבה למלחמה הזו), אין לי הרבה מה לומר לו - שיעיין באמנת החמאס (יש תרגומים לעברית) וייווכח שאני צודק (הם מודים בזה בצורה ישירה).
סך הכל, הדת הוכיחה את עצמה כאחראית למלחמות רבות, וכל אדם בר דעת ודאי יוכל לראות שחמאס ודאי לא חזק (מבחינה צבאית וטכנולוגית) כמו ישראל. אם כן, מה סוד הכוח שלו? אחדות וליכוד - ומה מגבש אותם? לא המוצא שלהם (אנחנו לא רואים את השוודים, הנורווגים, האנגלים וכו' כל כך מאוחדים וחזקים) אלא הדת שלהם.