כתב נושא: "חיים בן פסח: מנהיגי ישראל הם בוגדים" - סרטון  (נקרא 3001 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

כן, עוד סרטון של בוגדי "שלום עכשיו".

כדאי לחברינו היקרים להגיב גם ביוטוב וגם בפליקס, וכדאי לסמן את הסרטון "1" (הציון הנמוך ביותר).

ביוטוב:

בפליקס: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3063428
« עריכה אחרונה: פברואר 01, 2009, 09:57:25 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
"חיים בן פסח: מנהיגי ישראל הם בוגדים" - סרטון
« להגיב #1 ב- : פברואר 01, 2009, 10:27:20 »
נמאס לי כבר מהסרטונים הדפוקים שלהם...

סרטונים בשקל, כל מה שהם עושים זה לשים מצגת כתוביות בהתחלה, להציג את "חיים המשוגע" ולהראות אותו מדבר. לא ממש הפקת ענק.

הם מבריחים רק שמאלנים שגם ככה לא היו מצטרפים לתנועה, מי שימין אמיתי לא מושפע מהם.
« עריכה אחרונה: פברואר 01, 2009, 10:28:34 על ידי blue and white »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : פברואר 01, 2009, 11:02:53 »
תגידו מה נסגר עם התנועה שלנו?? אני לא יודע אם שמתם לב אבל התנועה ממש הולכת ונעלמת וכבר מזמן מזמן אין סרטונים חדשים של חיים כמו שהיה פעם שכל יומיים שלושה היה סרטון חדש של חיים שהיה מדבר על הענינים האקטואלים,מה קורה איתו שכבר לא שומעים ממנו? כבר שנתים וחצי מאז שהאתר והתנועה קמה וחיים עד היום לא הצליח לעלות לארץ בגלל הבולשיביקים שיושבים פה בשלטון ובקצב הזה גם לא יזוז כלום אם זה יימשך ככה.נמאס כבר שכל יומיים שאני נכנס לאתר אז כל יומים הם מציפים אותנו בסרטונים הדפוקים של שלום עכשיו וכרגיל חיים אומר כל הזמן דרגו את הסרטון בציון 1 ותנו לו את הציון הנמוך ביותר.נמאס כבר מזה רוצים לראות סרטים חדשים ומעודכנים וזה לא מענין ולא צריך לענין אותנו בכלל מה השמאלנים האלה חושבים עלינו.שיעשו מה שהם רוצים. וד"א מזמן כבר לא משודרת התכניות של נועם פדרמן אם למישהו יצא להכיר אותה.וגיל אברהם למי ששמע מזמן כבר נמחק מהשטח ולא שומעים ממנו,שלא נדבר על כך שאני זוכר שכל שבוע היתה את התכנית המאלפת "שאלו את הימין האמיתי" שאנחנו הגולשים הינו כותבים לחים שאלות והוא היה עונה לנו.בקיצור ולצערי הרב אני לא רואה כמו שהתנועה מתנהלת בזמן האחרון אני לא רואה אותה מתקדמת לאיזשהו מקום בקצב הזה ולאט לאט היא הולכת ונעלמת וחבל :old_sad:
[gif[/img]

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : פברואר 01, 2009, 12:01:54 »
תגידו מה נסגר עם התנועה שלנו?? אני לא יודע אם שמתם לב אבל התנועה ממש הולכת ונעלמת וכבר מזמן מזמן אין סרטונים חדשים של חיים כמו שהיה פעם שכל יומיים שלושה היה סרטון חדש של חיים שהיה מדבר על הענינים האקטואלים,מה קורה איתו שכבר לא שומעים ממנו? כבר שנתים וחצי מאז שהאתר והתנועה קמה וחיים עד היום לא הצליח לעלות לארץ בגלל הבולשיביקים שיושבים פה בשלטון ובקצב הזה גם לא יזוז כלום אם זה יימשך ככה.נמאס כבר שכל יומיים שאני נכנס לאתר אז כל יומים הם מציפים אותנו בסרטונים הדפוקים של שלום עכשיו וכרגיל חיים אומר כל הזמן דרגו את הסרטון בציון 1 ותנו לו את הציון הנמוך ביותר.נמאס כבר מזה רוצים לראות סרטים חדשים ומעודכנים וזה לא מענין ולא צריך לענין אותנו בכלל מה השמאלנים האלה חושבים עלינו.שיעשו מה שהם רוצים. וד"א מזמן כבר לא משודרת התכניות של נועם פדרמן אם למישהו יצא להכיר אותה.וגיל אברהם למי ששמע מזמן כבר נמחק מהשטח ולא שומעים ממנו,שלא נדבר על כך שאני זוכר שכל שבוע היתה את התכנית המאלפת "שאלו את הימין האמיתי" שאנחנו הגולשים הינו כותבים לחים שאלות והוא היה עונה לנו.בקיצור ולצערי הרב אני לא רואה כמו שהתנועה מתנהלת בזמן האחרון אני לא רואה אותה מתקדמת לאיזשהו מקום בקצב הזה ולאט לאט היא הולכת ונעלמת וחבל :old_sad:

בס''ד

בכלל לא נכון משה. ההפך. יש לנו הרבה יותר פירסום מאי פעם גם ביוטוב וגם בפליקס.
האם לא ראית כמה צפיות יש לסרטונים האלה ביוטוב? יש סרטון אחד שם עם 16,519 צפיות! הנה הסרטון:
לאחרונה יש עשרות אלפי צופים כל שבוע לסרטונים שאוייבינו עורכים עלינו. אני יודע שיש להם כוונות רעות, ואני יודע שהם אומרים דברים מגעילים, אבל פירסום זה פירסום, והם כן משתמשים בקטעים מהסרטים שלנו.
הרבה בני נוער נחשפים למסר שלנו עכשיו. ישראל היא מדינה קטנה של 5.5 מיליון יהודים. כשמקבלים עשרות אלפי צופים כל שבוע ממדינה קטנה כזאת, זה כבר מרשים!
וזה דוקא הולך וגדל יום יום.
אם זה ימשיך לגדול בקצב הזה, יהיו מאות אלפי צפיות בקרוב בע''ה! אתה יודע מה זה מאות אלפי צפיות במדינה קטנה כמו ישראל, משה? יש לתוכניות הפופולריות ביותר בטלוויזיה בישראל מאות אלפי צפיות. אם בע''ה יהיו מאות אלפי צפיות לסרטונים עלינו, זה יגיע לחלק גדול מאוד מבני הנוער בישראל.
האם אתה יודע שרוב בני הנוער בישראל גולשים ליוטוב? אתה יודע שיש הרבה בני נוער בישראל שמבלים ביוטוב יותר מהטלוויזיה ויותר מאתרים בשפת העברית? אם בני הנוער האלה יחשפו לתנועתנו ולמסר שלנו, אתה לא מבין איך זה יכול להשפיע עליהם?
ועוד דבר - למה יש כל כך הרבה צופים לסרטונים עלינו? הסרטונים ברמה נמוכה, אבל בכל זאת יותר ויותר אנשים צופים בהם. למה? כי המסר שלנו מעניין אנשים.
לסיכום, אם זה ימשך, תוך כמה חודשים הרבה אנשים יכירו אותנו, והרבה אנשים ישמעו לפחות קטעים מהמסר שלנו.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : פברואר 01, 2009, 14:21:26 »
בס''ד

בכלל לא נכון משה. ההפך. יש לנו הרבה יותר פירסום מאי פעם גם ביוטוב וגם בפליקס.
האם לא ראית כמה צפיות יש לסרטונים האלה ביוטוב? יש סרטון אחד שם עם 16,519 צפיות! הנה הסרטון:
לאחרונה יש עשרות אלפי צופים כל שבוע לסרטונים שאוייבינו עורכים עלינו. אני יודע שיש להם כוונות רעות, ואני יודע שהם אומרים דברים מגעילים, אבל פירסום זה פירסום, והם כן משתמשים בקטעים מהסרטים שלנו.
הרבה בני נוער נחשפים למסר שלנו עכשיו. ישראל היא מדינה קטנה של 5.5 מיליון יהודים. כשמקבלים עשרות אלפי צופים כל שבוע ממדינה קטנה כזאת, זה כבר מרשים!
וזה דוקא הולך וגדל יום יום.
אם זה ימשיך לגדול בקצב הזה, יהיו מאות אלפי צפיות בקרוב בע''ה! אתה יודע מה זה מאות אלפי צפיות במדינה קטנה כמו ישראל, משה? יש לתוכניות הפופולריות ביותר בטלוויזיה בישראל מאות אלפי צפיות. אם בע''ה יהיו מאות אלפי צפיות לסרטונים עלינו, זה יגיע לחלק גדול מאוד מבני הנוער בישראל.
האם אתה יודע שרוב בני הנוער בישראל גולשים ליוטוב? אתה יודע שיש הרבה בני נוער בישראל שמבלים ביוטוב יותר מהטלוויזיה ויותר מאתרים בשפת העברית? אם בני הנוער האלה יחשפו לתנועתנו ולמסר שלנו, אתה לא מבין איך זה יכול להשפיע עליהם?
ועוד דבר - למה יש כל כך הרבה צופים לסרטונים עלינו? הסרטונים ברמה נמוכה, אבל בכל זאת יותר ויותר אנשים צופים בהם. למה? כי המסר שלנו מעניין אנשים.
לסיכום, אם זה ימשך, תוך כמה חודשים הרבה אנשים יכירו אותנו, והרבה אנשים ישמעו לפחות קטעים מהמסר שלנו.

אבל מה לגבי המשך פעילות התנועה ,איך היא תתקדם? הרי התנועה והאתר נוצרו עוד כבר ב-2006,אם התנועה והכל היתה מתנהלת בצורה יותר רצינית,אני לא אומר שעד היום היא לא התנהלה בצורה רצינית,אבל אם היא כן היתה אז יכול להיות שכבר אתה חיים הית היום בארץ והתנועה היתה רצה לכנסת בבחירות הקרובות.ודרך אגב מה קורה עם הסרטונים של נועם פדרמן וגיל אברהם?
[gif[/img]

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : פברואר 01, 2009, 21:37:32 »
אבל מה לגבי המשך פעילות התנועה ,איך היא תתקדם? הרי התנועה והאתר נוצרו עוד כבר ב-2006,אם התנועה והכל היתה מתנהלת בצורה יותר רצינית,אני לא אומר שעד היום היא לא התנהלה בצורה רצינית,אבל אם היא כן היתה אז יכול להיות שכבר אתה חיים הית היום בארץ והתנועה היתה רצה לכנסת בבחירות הקרובות.ודרך אגב מה קורה עם הסרטונים של נועם פדרמן וגיל אברהם?

בס''ד

שנתיים וחצי שנים זה לא הרבה זמן. בהיסטוריה היו הרבה תנועות שלא הצליחו לעלות לשלטון עשרות שנים, ופתאום הזמן שלהם הגיע והם עלו לשלטון.

תנועתו של ג'בוטינסקי רק הוציאה מאמרים ואירגן מפגשים במשך מעל 20 שנה עד שהארגון הצבאי הלאומי התחיל את המרד נגד הבריטים בארץ ישראל.

הקומוניסטים התחילו עם הארגון שלהם ב1848, אבל הם לא הצליחו לתפוס את השלטון ברוסיה עד 1917 - כלומר זה לקח להם 69 שנים.

הליגה להגנה יהודית התמוטטה אחרי עלייתו לארץ ישראל של גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד ב1971. הליגה לא הצליחה להתארגן כראוי מחדש עד 1984, ורק אז הליגה הובילה את המסע ההיסטורי לשחרר מעל מיליון יהודים מברה''מ. אולם זה יקח 13 שנים עד שהזמן היה בשל.

התנועה שלנו היא לא רק פורום עברי ופורום אנגלי. התנועה שלנו מממנת פעולות חיוניות ביותר ביהודה ושומרון כמו בניית מאחזים במקומות חשובים.

ועכשיו אנו מקבלים הרבה פירסום ביוטוב. אם זה ימשך, יתכן שגם נקבל יותר פירסום מהתשקורת. יתכן שמשהו גדול עומד לקרות בקרוב.

נעם פדרמן לא משדר תוכניות כי הרסו את המחשב שלו, ואת כל הציוד שלו. אין לו כלום עכשיו. אבל כשיהיה לו ציוד בע''ה, נעם מאוד רוצה לשדר תוכניות שבועיות שוב.

« עריכה אחרונה: פברואר 01, 2009, 21:39:57 על ידי חיים בן_פסח »