תגידו מה נסגר עם התנועה שלנו?? אני לא יודע אם שמתם לב אבל התנועה ממש הולכת ונעלמת וכבר מזמן מזמן אין סרטונים חדשים של חיים כמו שהיה פעם שכל יומיים שלושה היה סרטון חדש של חיים שהיה מדבר על הענינים האקטואלים,מה קורה איתו שכבר לא שומעים ממנו? כבר שנתים וחצי מאז שהאתר והתנועה קמה וחיים עד היום לא הצליח לעלות לארץ בגלל הבולשיביקים שיושבים פה בשלטון ובקצב הזה גם לא יזוז כלום אם זה יימשך ככה.נמאס כבר שכל יומיים שאני נכנס לאתר אז כל יומים הם מציפים אותנו בסרטונים הדפוקים של שלום עכשיו וכרגיל חיים אומר כל הזמן דרגו את הסרטון בציון 1 ותנו לו את הציון הנמוך ביותר.נמאס כבר מזה רוצים לראות סרטים חדשים ומעודכנים וזה לא מענין ולא צריך לענין אותנו בכלל מה השמאלנים האלה חושבים עלינו.שיעשו מה שהם רוצים. וד"א מזמן כבר לא משודרת התכניות של נועם פדרמן אם למישהו יצא להכיר אותה.וגיל אברהם למי ששמע מזמן כבר נמחק מהשטח ולא שומעים ממנו,שלא נדבר על כך שאני זוכר שכל שבוע היתה את התכנית המאלפת "שאלו את הימין האמיתי" שאנחנו הגולשים הינו כותבים לחים שאלות והוא היה עונה לנו.בקיצור ולצערי הרב אני לא רואה כמו שהתנועה מתנהלת בזמן האחרון אני לא רואה אותה מתקדמת לאיזשהו מקום בקצב הזה ולאט לאט היא הולכת ונעלמת וחבל 
בס''ד
בכלל לא נכון משה. ההפך. יש לנו
הרבה יותר פירסום מאי פעם גם ביוטוב וגם בפליקס.
האם לא ראית כמה צפיות יש לסרטונים האלה ביוטוב? יש סרטון אחד שם עם 16,519 צפיות! הנה הסרטון:
לאחרונה יש עשרות אלפי צופים כל שבוע לסרטונים שאוייבינו עורכים עלינו. אני יודע שיש להם כוונות רעות, ואני יודע שהם אומרים דברים מגעילים, אבל פירסום זה פירסום, והם כן משתמשים בקטעים מהסרטים שלנו.הרבה בני נוער נחשפים למסר שלנו עכשיו. ישראל היא מדינה קטנה של 5.5 מיליון יהודים. כשמקבלים עשרות אלפי צופים כל שבוע ממדינה קטנה כזאת, זה כבר מרשים!
וזה דוקא הולך וגדל יום יום.
אם זה ימשיך לגדול בקצב הזה, יהיו מאות אלפי צפיות בקרוב בע''ה! אתה יודע מה זה מאות אלפי צפיות במדינה קטנה כמו ישראל, משה? יש לתוכניות הפופולריות ביותר בטלוויזיה בישראל מאות אלפי צפיות. אם בע''ה יהיו מאות אלפי צפיות לסרטונים עלינו, זה יגיע לחלק גדול מאוד מבני הנוער בישראל.האם אתה יודע ש
רוב בני הנוער בישראל גולשים ליוטוב? אתה יודע שיש הרבה בני נוער בישראל שמבלים ביוטוב יותר מהטלוויזיה ויותר מאתרים בשפת העברית? אם בני הנוער האלה יחשפו לתנועתנו ולמסר שלנו, אתה לא מבין איך זה יכול להשפיע עליהם?
ועוד דבר - למה יש כל כך הרבה צופים לסרטונים עלינו? הסרטונים ברמה נמוכה, אבל בכל זאת יותר ויותר אנשים צופים בהם. למה?
כי המסר שלנו מעניין אנשים.לסיכום, אם זה ימשך, תוך כמה חודשים הרבה אנשים יכירו אותנו, והרבה אנשים ישמעו לפחות קטעים מהמסר שלנו.