כתב נושא: לאחינו היקר חיים בן פסח  (נקרא 7184 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ארז_בדרך_כהנא

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • "אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים"
לאחינו היקר חיים בן פסח
« ב- : ינואר 20, 2009, 15:45:13 »
בס"ד

שלום לכל הפורום היקר הזה שמי ארז ואני מצפון ישראל ,חיפה, מאז ומתמיד הייתי תומך, ומהלל רבנו הקדוש כהנא זצוק"ל השם יקום דמו אמן!! , ב"ה בתקופה האחרונה (חודש) הצלחנו אני וחברי היקר שרון לגייס, וליידע יהודים יקרים תורתו הקדושה של רבנו כהנא, בעוד אנחנו ב"ה יתברך מתייעצים כיצד להחדיר ,ולהעמיק את האידיאלים שלנו הימין האמיתי אל תוך כותלי ביתם של יהודים  באזור חיפה והקריות, בין היתר הפעולות יתבצעונה בסעייתא דישמייא בהפצת דיסקים שבתוכם הרצאות, ותוכניות של מנהיגנו היקר והאהוב חיים בן פסח, אני בימים אלה ב"ה, ישקיע זמן וכובד ראש על מנת לערוך היטב ,ולדחוס ככל הניתן מספר תוכניות המדברות על נושאים שונים ומגוונים, של העיקרים והאידיאולוגיות החשובות לנו הימין האמיתי אל תוך דיסק אחד רבויי עותקים.

בנוסף, אני רוצה ליידע את כולם לגבי מצבו של שלום אברושמי ,יהודי יקר שרוב וותיקי ימין האמיתי מכירים וודאי את מעשיו הטובים, לצערנו הרב הוא נתון שנים רבות במאסר שבבית סוהר "חרמון" שליד כפר מרר קרוב לטבריה, מצבו הכללי טוב ב"ה, ואני משתדל להיות איתו בקשר ככל הניתן מאז שיחרורי מבית סוהר חרמון , מילבד העובדה המצערת והכואבת שהמינהל והדרג הבכיר של השב"ס המליץ עליו לרעה, והוא אינו זכאי לקבל שליש (שיחרור מוקדם) ,החלטה מרושעת נאצית של המישטר הכופר פה בארץ.

כעת אני אפנה למנהיגנו היקר חיים בן פסח....
אין מילים בפי מגודל השימחה ונחת הרוח שיש לנו פה באזורינו (תומכי ופעילי הימין האמיתי) מכך שב"ה יש היום כימעט בכל אתר מדייה שיתופית  כגון "פליקס" ו -"יו טיוב", ועוד רבים מסוגם , תוכניות בהם אתה מראה את פני ההנהגה הפולשביקית הכופרת פה בארץ, על הצד האובייקטיבי ראליסטי לחלוטין! ,כמובן שזה תורם למודעות הבינלאומית וביכלל ,ליידע ולהתיידע מתורתו ,והנהגותיו של רבנו הקדוש מאיר כהנא זצוק"ל, דבר אשר מקרב לבבות ישראל ,מרים שכינה מעפרה, מרצה נחת רוחו של הקדוש - ברוך - הוא, וכמובן גם את רבנו הקדוש כהנא! ,אני בשם כל הצוות המועט והיקר פה בחיפה והקריות, מתפללים להשם יתן לך ולאנשיך היקרים כוח עזר וסיוע, בכדי להמשיך בעבודת הקודש הציונית שאתם מפיצים באופן יום יומי.

מהיום ב"ה יתברך אהיה פעיל באופן שבועי בפורום זה,ואשתדל לעדכן את הפורום לגבי התקדמות "המבצע הקדוש" שאנו יוזמים בצפון בסעייתא דישמייא,
אשמח לקבל הצעות ,ליצור קשרים עם מי שאני עוד לא מכיר.

מאחל לכולם יום עלייה באמונה להשם יתברך, יום משיח ואליהו התישבי.

« עריכה אחרונה: ינואר 20, 2009, 16:42:19 על ידי ארז_בדרך_כהנא »
"אין אדם נוקף אצבעו מלמטה, אלא אם כן מכריזין עליו מלמעלה"
"יהי ביתך פתוח לרוחה, ויהיו עניים בני ביתך"
"הוי מתלמידיו של אהרן, אוהב שלום ורודף שלום, אוהב את הבריות ומקרבן לתורה"
"דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד לתן דין וחשבון.
מאין באת, מטפה סרוחה.
ולאן אתה הולך, למקום עפר רמה ותולעה"

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #1 ב- : ינואר 20, 2009, 15:47:50 »
שלום לכל הפורום היקר הזה שמי ארז אוחנה ואני מצפון ישראל ,חיפה, מאז ומתמיד הייתי תומך, ומהלל רבנו הקדוש כהנא זצוק"ל השם יקום דמו אמן!! , ב"ה בתקופה האחרונה (חודש) הצלחנו אני וחברי היקר שרון לגייס, וליידע יהודים יקרים תורתו הקדושה של רבנו כהנא, בעוד אנחנו ב"ה יתברך מתייעצים כיצד להחדיר ,ולהעמיק את האידיאלים שלנו הימין האמיתי אל תוך כותלי ביתם של יהודים  באזור חיפה והקריות, בין היתר הפעולות יתבצעונה בסעייתא דישמייא בהפצת דיסקים שבתוכם הרצאות, ותוכניות של מנהיגנו היקר והאהוב חיים בן פסח, אני בימים אלה ב"ה, ישקיע זמן וכובד ראש על מנת לערוך היטב ,ולדחוס ככל הניתן מספר תוכניות המדברות על נושאים שונים ומגוונים, של העיקרים והאידיאולוגיות החשובות לנו הימין האמיתי אל תוך דיסק אחד רבויי עותקים.

בנוסף, אני רוצה ליידע את כולם לגבי מצבו של שלום אברושמי ,יהודי יקר שרוב וותיקי ימין האמיתי מכירים וודאי את מעשיו הטובים, לצערנו הרב הוא נתון שנים רבות במאסר שבבית סוהר "חרמון" שליד כפר מרר קרוב לטבריה, מצבו הכללי טוב ב"ה, ואני משתדל להיות איתו בקשר ככל הניתן מאז שיחרורי מבית סוהר חרמון לפני כימעט שנתיים, מילבד העובדה המצערת והכואבת שהמינהל והדרג הבכיר של השב"ס המליץ עליו לרעה, והוא אינו זכאי לקבל שליש (שיחרור מוקדם) ,החלטה מרושעת נאצית של המישטר הכופר פה בארץ.

אין מילים בפי מגודל השימחה ונחת הרוח שיש לנו פה באזורינו (תומכי ופעילי הימין האמיתי) מכך שב"ה יש היום כימעט בכל אתר מדייה שיתופית  כגון "פליקס" ו -"יו טיוב", ועוד רבים מסוגם , תוכניות בהם אתה מראה את פני ההנהגה הפולשביקית הכופרת פה בארץ, על הצד האובייקטיבי ראליסטי לחלוטין! ,כמובן שזה תורם למודעות הבינלאומית וביכלל ,ליידע ולהתיידע מתורתו ,והנהגותיו של רבנו הקדוש מאיר כהנא זצוק"ל, דבר אשר מקרב לבבות ישראל ,מרים שכינה מעפרה, מרצה נחת רוחו של הקדוש - ברוך - הוא, וכמובן גם את רבנו הקדוש כהנא! ,אני בשם כל הצוות המועט והיקר פה בחיפה והקריות, מתפללים להשם יתן לך ולאנשיך היקרים כוח עזר וסיוע, בכדי להמשיך בעבודת הקודש הציונית שאתם מפיצים באופן יום יומי.

מהיום ב"ה יתברך אהיה פעיל באופן שבועי בפורום זה,ואשתדל לעדכן את הפורום לגבי התקדמות "המבצע הקדוש" שאנו יוזמים בצפון בסעייתא דישמייא,

בס"ד
ברוך הבא :dance:
מחזק את דבריך!
איך הגעת אלינו?דרך פליקס?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק ארז_בדרך_כהנא

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #2 ב- : ינואר 20, 2009, 15:52:12 »
בס"ד
ברוך הבא :dance:
מחזק את דבריך!
איך הגעת אלינו?דרך פליקס?

בס"ד
גם בין היתר ב"ה
« עריכה אחרונה: ינואר 20, 2009, 16:46:27 על ידי ארז_בדרך_כהנא »
מאין באת, מטפה סרוחה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #3 ב- : ינואר 20, 2009, 17:32:05 »
בס"ד

שלום לכל הפורום היקר הזה שמי ארז ואני מצפון ישראל ,חיפה, מאז ומתמיד הייתי תומך, ומהלל רבנו הקדוש כהנא זצוק"ל השם יקום דמו אמן!! , ב"ה בתקופה האחרונה (חודש) הצלחנו אני וחברי היקר שרון לגייס, וליידע יהודים יקרים תורתו הקדושה של רבנו כהנא, בעוד אנחנו ב"ה יתברך מתייעצים כיצד להחדיר ,ולהעמיק את האידיאלים שלנו הימין האמיתי אל תוך כותלי ביתם של יהודים  באזור חיפה והקריות, בין היתר הפעולות יתבצעונה בסעייתא דישמייא בהפצת דיסקים שבתוכם הרצאות, ותוכניות של מנהיגנו היקר והאהוב חיים בן פסח, אני בימים אלה ב"ה, ישקיע זמן וכובד ראש על מנת לערוך היטב ,ולדחוס ככל הניתן מספר תוכניות המדברות על נושאים שונים ומגוונים, של העיקרים והאידיאולוגיות החשובות לנו הימין האמיתי אל תוך דיסק אחד רבויי עותקים.

בנוסף, אני רוצה ליידע את כולם לגבי מצבו של שלום אברושמי ,יהודי יקר שרוב וותיקי ימין האמיתי מכירים וודאי את מעשיו הטובים, לצערנו הרב הוא נתון שנים רבות במאסר שבבית סוהר "חרמון" שליד כפר מרר קרוב לטבריה, מצבו הכללי טוב ב"ה, ואני משתדל להיות איתו בקשר ככל הניתן מאז שיחרורי מבית סוהר חרמון , מילבד העובדה המצערת והכואבת שהמינהל והדרג הבכיר של השב"ס המליץ עליו לרעה, והוא אינו זכאי לקבל שליש (שיחרור מוקדם) ,החלטה מרושעת נאצית של המישטר הכופר פה בארץ.

בס''ד

ברוך הבא!
אנו שמחים מאוד לקרוא את ההודעה הנפלאה הזו.
אם תוכלו להקים סניף פעיל בחיפה ובצפון, זה יהיה חשוב ביותר לתנועתנו.
הפצת דיסקים זה רעיון מעולה.
שהקב''ה יתן לכם הצלחה בכל מה שאתם עושים, ושהקב''ה יברך אתכם וישמור עליכם. אתם באמת צדיקים.
יישר כח!

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #4 ב- : ינואר 20, 2009, 20:23:32 »
סוף סוף מישהו שבאמת פועל בשטח ולא רק מדבר...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #5 ב- : ינואר 20, 2009, 20:50:53 »
בס"ד

בס''ד יישר כוח לכל אחינו בית-ישרא'ל הבאים לעזרת ה' בגיבורים בכל מקום ואתר !! אנא פעלו להפצת האמ-ת ולהשיב את אחינו לצור מחצבתם ,ולגאול אותם מממלכודת המוות של השקר השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !!
אנו מחזקים את ידיו של אחינו היהודי היקר הגיבור יונה אברושמי הי''ו , ויקויים בו הכתוב ''ידיו רב לו ועזר מצריו תהי'ה '' , פירוש , מכיוון שהשתמש בידיו לקדש שם שמי-ם ולפגוע במפקירי הדם היהודי ובמשסי האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו באחינו בכל מקום , הרי שקבל את ברכתו של יערב אבינו ע''ה זיע''א כפי שנתנבא על דוד מלכנו ע'הה זיע''א , שלמרות שיאחוז בחרב שהוא נחלת עשיו ( בהיותו אדמוני כדם) הרי שהשכינה הקדושה מגינה עליו !ויה'י רצון שהקב''ה יסייעהו ויצילהו במהרה משיביו ! ויה'י רצון שנזכה במהרה בביאת גואל-צדק בבאכי''ר !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #6 ב- : ינואר 20, 2009, 21:25:09 »
אמת, אני מקווה שכל אחד עושה לפחות משהו :old_rolleyes:

יישר כוח, ה' יסייע בידכם לקדש את שמו בעולם O0
ולקרב את אחינו לאמת הנפלאה והזועקת :old_afro:

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #7 ב- : ינואר 21, 2009, 00:06:06 »
וברצוני לענות אמן על ברכת "ידיו רב לו ועזר מצריו תהיה".

מנותק צ.י.ה (צבא יהודי אמיתי)

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #8 ב- : ינואר 21, 2009, 00:34:30 »
בס"ד
ברוך הבא ארז הצדיק לפורום, כן ירבו כמותך בישראל!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #9 ב- : ינואר 21, 2009, 12:48:51 »
שלום ארז ברוך הבא,
אני שמח שסוף סוף יש מישהו שהחליט לפעול בשטח באשר לתנועה שלנו
יהי רצון שהשי"ת יצליחנו וימלא את כל משאלותינו ושיהיה בהצלחה לכולם בשטח
[gif[/img]

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #10 ב- : ינואר 21, 2009, 13:02:49 »
ברוך הבא  O0

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #11 ב- : ינואר 21, 2009, 13:39:34 »

בס''ד

לידיעתך, תנועת הימין האמיתי מממנת הרבה פעולות בשטח ביהודה ושומרון. אנו שולחים אלפי דולרים כל חודש לפעילים עיקריים במאבק על ה"מאחזים" וה"גבעות" ביו''ש שזהו המאבק העיקרי כעת למנוע גירוש היהודים הגיבורים מלב ליבה של ארץ ישראל. יש לתנועתנו תפקיד חיוני במאבק הזה. אם חס וחלילה נפסיד את המאחזים והגבעות ביו''ש, זה יסכן את קיום ההתישבות היהודית בכלל. אנשינו במאחזים ובגבעות הם האופוזיציה האמיתית לתבוסתנים ממועצת פש''ע שהרסו את המאבק על גוש קטיף וצפון השומרון. בוגדי מועצת פש''ע הם האחראים למשבר שיש לנו היום בדרום ארץ ישראל, כי אילו היה לנו מאבק המוני יעיל כמו בעמונה, היינו יכולים להציל את גוש קטיף.

חוץ ממה שאנו מממנים ביהודה ושומרון, גם פתחנו חזית שנייה כשהקמנו את הפורום. בפורום, המטרה שלנו עד כה הייתה להפיץ את האמת ליהודים שלא גרים במאחזים או בגבעות של יהודה ושומרון. יש לנו מאות אלפי צפיות בסרטונים שלנו בפליקס וביוטוב. אנו מגיעים לבני הנוער בתוך "הקו הירוק" עם המסר הכהניסטי. לא חשוב לעשות זאת?
« עריכה אחרונה: ינואר 21, 2009, 13:43:58 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #12 ב- : ינואר 21, 2009, 17:59:10 »
בס''ד

לידיעתך, תנועת הימין האמיתי מממנת הרבה פעולות בשטח ביהודה ושומרון. אנו שולחים אלפי דולרים כל חודש לפעילים עיקריים במאבק על ה"מאחזים" וה"גבעות" ביו''ש שזהו המאבק העיקרי כעת למנוע גירוש היהודים הגיבורים מלב ליבה של ארץ ישראל. יש לתנועתנו תפקיד חיוני במאבק הזה. אם חס וחלילה נפסיד את המאחזים והגבעות ביו''ש, זה יסכן את קיום ההתישבות היהודית בכלל. אנשינו במאחזים ובגבעות הם האופוזיציה האמיתית לתבוסתנים ממועצת פש''ע שהרסו את המאבק על גוש קטיף וצפון השומרון. בוגדי מועצת פש''ע הם האחראים למשבר שיש לנו היום בדרום ארץ ישראל, כי אילו היה לנו מאבק המוני יעיל כמו בעמונה, היינו יכולים להציל את גוש קטיף.

חוץ ממה שאנו מממנים ביהודה ושומרון, גם פתחנו חזית שנייה כשהקמנו את הפורום. בפורום, המטרה שלנו עד כה הייתה להפיץ את האמת ליהודים שלא גרים במאחזים או בגבעות של יהודה ושומרון. יש לנו מאות אלפי צפיות בסרטונים שלנו בפליקס וביוטוב. אנו מגיעים לבני הנוער בתוך "הקו הירוק" עם המסר הכהניסטי. לא חשוב לעשות זאת?

לא אמרתי שלא, אבל אני רוצה לספר לך סיפור קטן עלי:
יום אחד נסעתי אם חברים חילונים שלי באוטו ופיתאום אטני שומע אותם אומרים את השם שלך...
שאלתי אותם מאיפעה הם מכירים את השם שלך והם אמרו מיוטיוב...
לאחר מכן הראתי לעוד חברים חילנים שלי כמה סירטונים וגם הם נשפכו מצחוק.
מסתבר שהסרטונים שלך מצחיקים יותר מכל סטנדאפיסט ביוטיוב, אני חשבתי שאתה רק לא מספיק כריזמטי, מסתבר שרבים חושבים כמוני, אם זה בגלל המיבטא המציחק, אם זה בגלל האופי הנאצי לכאורה של הדיבור וכו'.
תבדוק אם הצפיות שלך ביוטיוב הן באמת יועדו ללמידה ולא לצחוק.
דרך אגב, תאמין לי שזה דבר שעשיתי להרבה אנשים מכל האזור...
עכשיו, זה שהתנועה שלך תורמת כסף רב לא אומר שהפורום באמת עוזר במשהו, רק אנשים שכבר משוכנעים באמיתות התורה ובצדקת דרכנו מגיעים לפה למעט אחד שהיה פה וגילה שלעומתנו הוא שמלאני, כמו שאני גיליתי פתאום שלעומתכם אני שמלאני.
לדעתי הפורום צריך לרכז פעילות של אנשים, אם חוקית אז בריש גלי ואם לא חוקית לכאורה אז ברמזים ובלי להודו, גם ככה אף אחד פעה לא חושף פרטים...

מנותק ארז_בדרך_כהנא

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #13 ב- : ינואר 21, 2009, 20:01:07 »
בס''ד

ברוך הבא!
אנו שמחים מאוד לקרוא את ההודעה הנפלאה הזו.
אם תוכלו להקים סניף פעיל בחיפה ובצפון, זה יהיה חשוב ביותר לתנועתנו.
הפצת דיסקים זה רעיון מעולה.
שהקב''ה יתן לכם הצלחה בכל מה שאתם עושים, ושהקב''ה יברך אתכם וישמור עליכם. אתם באמת צדיקים.
יישר כח!

בס"ד

חיים בן פסח היקר ,אנו נעשה השתדלות ככל הניתן והאפשרי ב"ה, על מנת להתחיל בשלום את המיבצע הקדוש הזה ,אני וחברי כבר לקחנו על עצמנו התחייבות ללא תנאים ,למרות שהמצב הכלכלי מקשה עלינו לבצע את המטלה הקדושה הזאת, אנו ב"ה ננסה לגייס תרומות מיהודים בעלי יכולת כלכלית, שיוכלו לסייע ,על מנת שיהיו מספיק צורבים, ודיסקים שיוכלו לכסות כמות מספקת של תוצר לחלוקה.

בנוסף אבקש לדעת מספר פרטים....
א: האם הפצת הדיסקים שהתוכן שלהם הוא התוכניות שלך וכו'... ,יכולות ליצור בעיות משפטיות ,חוקתיות (בהתאם להנהגה הכופרת פה בארץ) ?
ב: באם אני צריך לדעת מה לצנזר ומה לא?

כל זאת חשוב מאוד לדעת מבחינתנו,שנוכל בס"ד להתחיל בהצלחה את המיבצע הזה.
מאין באת, מטפה סרוחה.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #14 ב- : ינואר 22, 2009, 00:50:47 »
בס"ד

חיים בן פסח היקר ,אנו נעשה השתדלות ככל הניתן והאפשרי ב"ה, על מנת להתחיל בשלום את המיבצע הקדוש הזה ,אני וחברי כבר לקחנו על עצמנו התחייבות ללא תנאים ,למרות שהמצב הכלכלי מקשה עלינו לבצע את המטלה הקדושה הזאת, אנו ב"ה ננסה לגייס תרומות מיהודים בעלי יכולת כלכלית, שיוכלו לסייע ,על מנת שיהיו מספיק צורבים, ודיסקים שיוכלו לכסות כמות מספקת של תוצר לחלוקה.

בנוסף אבקש לדעת מספר פרטים....
א: האם הפצת הדיסקים שהתוכן שלהם הוא התוכניות שלך וכו'... ,יכולות ליצור בעיות משפטיות ,חוקתיות (בהתאם להנהגה הכופרת פה בארץ) ?
ב: באם אני צריך לדעת מה לצנזר ומה לא?

כל זאת חשוב מאוד לדעת מבחינתנו,שנוכל בס"ד להתחיל בהצלחה את המיבצע הזה.

לא יעשו לך שום בעיות כמו שלא עושים באינטרנט, זה חופש הביטוי ואין בזה כל פסול...
למרות שבמקומך ההיתי מסתכל על ההודעה הקודמת שלי ומסיק מסכנות...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #15 ב- : ינואר 22, 2009, 10:38:17 »
יום אחד נסעתי אם חברים חילונים שלי באוטו ופיתאום אטני שומע אותם אומרים את השם שלך...
מסתבר שהסרטונים שלך מצחיקים יותר מכל סטנדאפיסט ביוטיוב, אני חשבתי שאתה רק לא מספיק כריזמטי, מסתבר שרבים חושבים כמוני, אם זה בגלל המיבטא המציחק, אם זה בגלל האופי הנאצי לכאורה של הדיבור וכו'.
עכשיו, זה שהתנועה שלך תורמת כסף רב לא אומר שהפורום באמת עוזר במשהו, רק אנשים שכבר משוכנעים באמיתות התורה ובצדקת דרכנו מגיעים לפה למעט אחד שהיה פה וגילה שלעומתנו הוא שמלאני, כמו שאני גיליתי פתאום שלעומתכם אני שמלאני.
לדעתי הפורום צריך לרכז פעילות של אנשים, אם חוקית אז בריש גלי ואם לא חוקית לכאורה אז ברמזים ובלי להודו, גם ככה אף אחד פעה לא חושף פרטים...
אופי נאצי? האם מי ששונא את אוייבו הוא נאצי או מי שכמוך שתומך במסירת הארץ לאוייבינו הוא תומך נאצים?(הערבים מצדיעים במוהל יד ומנופפים בצלבי קרס)
עברת כל גבול!
« עריכה אחרונה: ינואר 22, 2009, 10:42:23 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #16 ב- : ינואר 22, 2009, 11:01:22 »

בס''ד

א. אני לא מאמין לך שהראת את הסרטונים להרבה אנשים וכולם צחקו.
ב. ברור ש"שלום עכשיו" והשמאל לא צוחקים. הם עשו 56 סרטונים נגדנו רק ב3 החודשים האחרונים. לא עושים כל כך הרבה מאמץ רק כדי לצחוק.
ג. היו מאות תגובות לסרטונים של "שלום עכשיו" ביוטוב ולא ראיתי אפילו אחת שבה נאמר שזה מצחיק.
ד. היה לדוד בן גוריון ולגולדה מאיר מבטא לועזי והם נבחרו לראשות הממשלה. לגולדה היה מבטא יותר גרוע מהמבטא שלי.
ה. יש לאביגדור ליברמן מבטא לועזי והוא עומד לרכוש הרבה מנדטים.
ו. אם תבדקו את הדירוג (RATING) של סרטוני "שלום עכשיו" ביוטוב, תמצאו שהרוב המכריע של הצופים דירגו את הסרטונים כגרועים. ז''א שרוב הצופים לא מסכימים עם מה ש"שלום עכשיו" מנסה לומר עלי.
ז. אפילו המגיבים השמאלניים ביוטוב ששונאים אותי לא כותבים שזה מצחיק.
ח. אמנם "שלום עכשיו" מנסה להפוך את דעותי ללעג, אבל אני לא חושב שהם מצליחים.
ט. רק אתמול דיברתי לפני קבוצה של ישראלים שלצערי הרב ירדו לארה''ב. קבוצה של 20 אנשים בערך. הם היו חילוניים והם אפילו אמרו לי שהם לא רוצים מדינה דתית. אחרי שדיברתי איתם, כמה מהם אמרו לי שהם מתכוונים להצטרף לתנועתנו פה, ושניים מהם נתנו לי כסף. אף אחד לא צחק. דיברתי איתם בעברית עם המבטא שלי, ואמרתי פחות או יותר מה שאני אומר בסרטונים.
« עריכה אחרונה: ינואר 22, 2009, 11:06:19 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #17 ב- : ינואר 22, 2009, 15:45:53 »
תמיד רציתי להעיר בנושא הזה וקצת התביישתי.חייב לומר שמה שאתה אומר חיים זה דברים נכונים וחשובים.אבל יש בעיה.קח בחשבון שאני אומר מה שאני אומר לא כי אני חושב שאני יכול לעשות את זה יותר טוב ממך,אלא בתור צופה מהצד,וגם להוסיף ולתת לך את הקרדיט שלך יש אומץ לעשות ולומר מה שאני או אחרים לא יכולים.
אבל.. הבעיה היא בצורה שאתה מתבטא,אתה מוציא את כל התסכול שלך מול המצלמה,וזה נותן את הרושם שאתה בן אדם קצת לא יציב (אני לא אומר שאתה לא יציב!!,אבל הרבה פעמים ככה אתה,וחלק קטן מחברי הפורום משתקפים למי שאיננו מבין את הסכנות על מדינת ישראל !!).

קח לדוגמא את הסרטון על רבין,כל כך הרבה דברים נכונים נאמרו שם,אבל צחקתי עד דמעות בפעם הראשונה שראיתי את זה,אתה יודע למה ? בגלל הצורה שהעברת את זה!
עשיתי נסיון,הראתי את הסרטון לבן אדם ימני,דתי,בגיל שלי (27),בהתחלה הוא צחק,ואחרי זה הוא אמר שעדיף לי להתרחק מהשטויות האלה (הכוונה לפורום הזה).שאלתי אותו בכנות,אבל למה ? אתה דתי,אתה ימני,המסר שלהם מדבר אליך יותר מאשר אלי,הרי אני חילוני גמור,ואתה דתי מאמין בשלמות ארץ ישראל,והוא ענה לי בפשטות,אלה קיצוניים אלה,עזוב אותך משטויות.

בקשר למבטא שלך,ובכן נולדת בארצות הברית ואכן טבעי שיהיה לך מבטא,ומי שמזלזל בך בגלל זה הוא אידיוט.חד משמעית.
אבל הבעיה היא שיש לך טעויות( לא קריטיות) בדיבור (מה שטבעי לגמרי למי שלא נולד בישראל) שנובעות מתרגום מאנגלית לעברית,והמסר הולך לאיבוד בינהם.
אל תשווה בינך לבין ליברמן,מכיוון העברית של ליברמן גם אם בעלת מבטא,היא רהוטה ונכונה (לפחות מה שראיתי עד כה),ושלך קצת פחות.
הצעה אישית שלי אליך,דבר באנגלית,אתה נשמע הרבה יותר רהוט,והרבה יותר אינטילגנטי באנגלית,כתוביות בעברית יפתרו את הבעיה למי שלא דובר אנגלית.
בארץ שגדלה על סרטים אמריקאים,המסר שלך יועבר בצורה הרבה יותר משמעותית בשפה האנגלית.

בהצלחה.

נ.ב
תפסיק לקרוא לעצמך הגיבור שגורש,בן אדם שנותן לעצמו את התואר גיבור מוריד לעצמו מהערך.

« עריכה אחרונה: ינואר 22, 2009, 15:48:24 על ידי David_27 »
I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #18 ב- : ינואר 22, 2009, 17:13:13 »
דוד אתה לא מעודכן!
לא חיים הוא שהכין את הסרטון "הגיבור שגורש" אלא עז, מספיק להסיק מסקנות לפני שמבררים דבר!
פה זה לא פורום תפוז,פה זה פורום ענייני שמדבר על דברים שבנפשינו כך שלפני שכותבים מבררים!
חיים מעולם לא קרא לעצמו גיבור! אנו קוראים לו כך. לא את כל הסרטונים של הימין האמיתי חיים הכין, למען האמת
מלבד הסרטונים בהם הוא מדבר למקרופון ללא כל הוספות הוא לא הכין אף אחד מהם. את הסרטון הערוך על רבין הכין אושרי, את הגיבור שגורש
הכין עז 77, את עוזי מלך הספות הכין עז 77, את נבואת הימין האמיתי הכין עז 77, את האמת מאחורי דת האיסלם הכין גם כן עז 77 וכן הלאה
מלבד הסרטונים הנקיים ללא עריכה כלל חיים לא הכין אף אחד מהם.

מנותק David_27

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #19 ב- : ינואר 22, 2009, 23:24:53 »
דיברתי על הסרטון של חיים שנעשה על ידי חיים,ומככב בו חיים,שבוא הוא מופיע ומעביר ביקורת על רבין (מחזיק ביד בקבוק שנראה כמו אלכוהול,ועושה חיקוי של רבין כשיכור שאומר שהרוגי אוסלו הם קורבנות השלום,רעש הפרופלורים וכו..),אולי לא הבהרתי מספיק על איזה סרטון אני מדבר.
בקשר לסרטון שנקרא "חיים גיבור שגורש",שמופיע בראש האתר,אני יודע שזה לא נעשה על ידי חיים,אבל עדיין זה מופיע באתר ששייך לחיים בניהולו של חיים,והכותרת היא "חיים בן פסח - גיבור שגורש",זה נראה כאילו הוא קורא לעצמו ככה.

יש להדגיש שהוא יכול לשים מה שהוא רוצה באתר,מין הסתם,זה האתר שלו,אני רק מנסה להביע את דעתי,זה הכל.

I would rather be a winner,then a loser,and i would rather have the entire world hate the state of Israel ,which is a winner, then love the state of Israel ,which is dead

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #20 ב- : ינואר 23, 2009, 01:27:07 »
דיברתי על הסרטון של חיים שנעשה על ידי חיים,ומככב בו חיים,שבוא הוא מופיע ומעביר ביקורת על רבין (מחזיק ביד בקבוק שנראה כמו אלכוהול,ועושה חיקוי של רבין כשיכור שאומר שהרוגי אוסלו הם קורבנות השלום,רעש הפרופלורים וכו..),אולי לא הבהרתי מספיק על איזה סרטון אני מדבר.
בקשר לסרטון שנקרא "חיים גיבור שגורש",שמופיע בראש האתר,אני יודע שזה לא נעשה על ידי חיים,אבל עדיין זה מופיע באתר ששייך לחיים בניהולו של חיים,והכותרת היא "חיים בן פסח - גיבור שגורש",זה נראה כאילו הוא קורא לעצמו ככה.

יש להדגיש שהוא יכול לשים מה שהוא רוצה באתר,מין הסתם,זה האתר שלו,אני רק מנסה להביע את דעתי,זה הכל.

הסרט נקרא הגיבור שגורש בגלל שזהו שמו של הסרטון ביוטוב, כמו שלסרטוני שלום עכשיו חיים קורא בשמם.
שנית גם את דף הבית לא עשה חיים אלא שלמה מארה"ב, תיהיה מעודכן חביבי...

מנותק the child of gd

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #21 ב- : ינואר 25, 2009, 15:52:41 »
ברוך הבא  O0

הרב כהנא צדק !

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #22 ב- : ינואר 25, 2009, 16:23:46 »
ברוך הבא  O0
בס"ד
ברוך הבא איך הגעת אלינו?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #23 ב- : ינואר 25, 2009, 19:16:31 »
ברוך הבא  O0
ברוכה הבאה ענבר! מקווה שתהני ותמצאי כאן את ביתך האידיאולוגי.

מנותק the child of gd

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לאחינו היקר חיים בן פסח
« להגיב #24 ב- : ינואר 25, 2009, 19:52:47 »
תודה רבה .

הרב כהנא צדק !