בס"ד
שלום לכל הפורום היקר הזה שמי ארז ואני מצפון ישראל ,חיפה, מאז ומתמיד הייתי תומך, ומהלל רבנו הקדוש כהנא זצוק"ל השם יקום דמו אמן!! , ב"ה בתקופה האחרונה (חודש) הצלחנו אני וחברי היקר שרון לגייס, וליידע יהודים יקרים תורתו הקדושה של רבנו כהנא, בעוד אנחנו ב"ה יתברך מתייעצים כיצד להחדיר ,ולהעמיק את האידיאלים שלנו הימין האמיתי אל תוך כותלי ביתם של יהודים באזור חיפה והקריות, בין היתר הפעולות יתבצעונה בסעייתא דישמייא בהפצת דיסקים שבתוכם הרצאות, ותוכניות של מנהיגנו היקר והאהוב חיים בן פסח, אני בימים אלה ב"ה, ישקיע זמן וכובד ראש על מנת לערוך היטב ,ולדחוס ככל הניתן מספר תוכניות המדברות על נושאים שונים ומגוונים, של העיקרים והאידיאולוגיות החשובות לנו הימין האמיתי אל תוך דיסק אחד רבויי עותקים.
בנוסף, אני רוצה ליידע את כולם לגבי מצבו של שלום אברושמי ,יהודי יקר שרוב וותיקי ימין האמיתי מכירים וודאי את מעשיו הטובים, לצערנו הרב הוא נתון שנים רבות במאסר שבבית סוהר "חרמון" שליד כפר מרר קרוב לטבריה, מצבו הכללי טוב ב"ה, ואני משתדל להיות איתו בקשר ככל הניתן מאז שיחרורי מבית סוהר חרמון , מילבד העובדה המצערת והכואבת שהמינהל והדרג הבכיר של השב"ס המליץ עליו לרעה, והוא אינו זכאי לקבל שליש (שיחרור מוקדם) ,החלטה מרושעת נאצית של המישטר הכופר פה בארץ.
כעת אני אפנה למנהיגנו היקר חיים בן פסח....
אין מילים בפי מגודל השימחה ונחת הרוח שיש לנו פה באזורינו (תומכי ופעילי הימין האמיתי) מכך שב"ה יש היום כימעט בכל אתר מדייה שיתופית כגון "פליקס" ו -"יו טיוב", ועוד רבים מסוגם , תוכניות בהם אתה מראה את פני ההנהגה הפולשביקית הכופרת פה בארץ, על הצד האובייקטיבי ראליסטי לחלוטין! ,כמובן שזה תורם למודעות הבינלאומית וביכלל ,ליידע ולהתיידע מתורתו ,והנהגותיו של רבנו הקדוש מאיר כהנא זצוק"ל, דבר אשר מקרב לבבות ישראל ,מרים שכינה מעפרה, מרצה נחת רוחו של הקדוש - ברוך - הוא, וכמובן גם את רבנו הקדוש כהנא! ,אני בשם כל הצוות המועט והיקר פה בחיפה והקריות, מתפללים להשם יתן לך ולאנשיך היקרים כוח עזר וסיוע, בכדי להמשיך בעבודת הקודש הציונית שאתם מפיצים באופן יום יומי.
מהיום ב"ה יתברך אהיה פעיל באופן שבועי בפורום זה,ואשתדל לעדכן את הפורום לגבי התקדמות "המבצע הקדוש" שאנו יוזמים בצפון בסעייתא דישמייא,
אשמח לקבל הצעות ,ליצור קשרים עם מי שאני עוד לא מכיר.
מאחל לכולם יום עלייה באמונה להשם יתברך, יום משיח ואליהו התישבי.