יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

ארץ ישראל באחרית הימים

<< < (4/7) > >>

jewlover and arabhater:
בס"ד
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2649771

בעקבות צפניה פרק - ב' שמופץ בהמון קהילות באתר

כתוב בצפניה , פרק ב':

הִתְקוֹשְׁשׁוּ, וָקוֹשּׁוּ--הַגּוֹי, לֹא נִכְסָף. ב בְּטֶרֶם לֶדֶת חֹק, כְּמֹץ עָבַר יוֹם; בְּטֶרֶם לֹא-יָבוֹא עֲלֵיכֶם, חֲרוֹן אַף-יְהוָה--בְּטֶרֶם לֹא-יָבוֹא עֲלֵיכֶם, יוֹם אַף-יְהוָה. ג בַּקְּשׁוּ אֶת-יְהוָה כָּל-עַנְוֵי הָאָרֶץ, אֲשֶׁר מִשְׁפָּטוֹ פָּעָלוּ; בַּקְּשׁוּ-צֶדֶק, בַּקְּשׁוּ עֲנָוָה--אוּלַי תִּסָּתְרוּ, בְּיוֹם אַף-יְהוָה. ד כִּי עַזָּה עֲזוּבָה תִהְיֶה, וְאַשְׁקְלוֹן לִשְׁמָמָה; אַשְׁדּוֹד, בַּצָּהֳרַיִם יְגָרְשׁוּהָ, וְעֶקְרוֹן, תֵּעָקֵר. {ס}

אני חייבת להגיד משהו , ביום שישי ראה את זה רב גדול אשכנזי , שמכהן בקרית ספר במעמד מאוד גבוה בעיר , וכתב לנו כך במייל (והנה ציטוט):

"זו לא נבואה על מלחמת ההשרדות של ברק ולבני,
זה היפך ממה שקורה!
להפסיק לסלף את התנ"ך!!!!!
או לחילופין לעיין במפרשים לפני שמצטטים משהו!!!!"

היה חשוב לי להגיד את זה, כי כל אחד מתחיל להיות חכם בתנ"ך (כשאת רש"י בקושי יודעים לקרוא....) ומתחילים לנבא לאנשים נבואות שגורמות לנפילה נפשית....

צריך לחזור בתשובה ולהתפלל כשמטרת החזרה בתשובה היא: להתקרב לקב"ה ולדבוק במצוותיו!
ולא כשהמטרה היא: "איך אני ניצל ממלחמת אחרית הימים ...."

כי ברגע שחוזרים בתשובה כשהמטרה שעומדת מולנו היא: הקב"ה ואהבתנו אליו, ברור שנינצל מכל דבר בעולם וגם מימות המשיח!

זה פחות אגואיסטי... ויותר אמיתי בעיני הקב"ה!

אני גם חייבת לציין כי לא רק רב אחד אוסר את הנבואות הללו , אלה כל הרבנים - הגיע הזמן שנבין שאנחנו קטנים מלהבין נבואות מזמן התנ"ך !
כי אם היינו מבינים היינו כולם שומרי מצוות "קלה כחמורה"!!!!

אם יש מידע על רב שאמר כמה נבואות , וידוע שהוא אמר, ודבריו לא סולפו - ניתן להגיד אותם (כמו שכתבתי על הרב קנייבסקי שאמר שאמורה לפרוץ מלחמה) אבל לא להתחיל לסלף את התנ"ך!

ואם יש מידע שהוא כמו: "כדאי להתמגן" , או " חובה לקרוא תהילים" - ויש מי שמפחד מזה , אז זאת בעיה אחרת, אבל כשאנחנו משייכים נבואות קשות (שאולי בעצם התממשו כבר לפני שנולדנו...) אז זה אסור!!!!

ושוב פעם אני חוזרת : אם היינו מבינים היינו כולם שומרי מצוות "קלה כחמורה"!!!!
ובטח לא היינו באתר "מקושרים" ... כי היינו עסוקים בתפילות ולימוד תורה....

גם אם המלחמה הנוכחית תהיה האחרונה – מי אנחנו שנקבע זאת?! ומי אמר שאנחנו ראויים למסור את דברי ה' לכל אחד ?!

לא לחינם אמר שלמה המלך , החכם באדם : "תמים תהיה עם ה' אלוקיך"

אז לפני שאנחנו מפחידים את הציבור , כדאי לשקול מילים ...

יהודי הררי:
arter1 תודה לך מקרב לב על הפוסט המדהים הזה :old_smiley:

מישהו יודע על איזה רבי ישמעאל מדובר פה?....כי היו כמה אם אני לא טועה.

תודה!

אחים באמת:

--- ציטוט של: יהודי הררי על מרץ 08, 2009, 21:22:36 ---arter1 תודה לך מקרב לב על הפוסט המדהים הזה :old_smiley:

אתה יכול לפרט בבקשה, מאיפה לקוח בדיוק הציטוט של רבי ישמעאל, ואיזה רבי ישמעאל זה בדיוק?.....כי היו כמה אם אני לא טועה.

תודה!

--- סוף ציטוט ---
מזמן לא הייתי כאן
ברוך השב

אחים באמת:

--- ציטוט של: יהודי הררי על מרץ 08, 2009, 21:22:36 ---arter1 תודה לך מקרב לב על הפוסט המדהים הזה :old_smiley:

מישהו יודע על איזה רבי ישמעאל מדובר פה?....כי היו כמה אם אני לא טועה.

תודה!

--- סוף ציטוט ---
ברוך השב, מזמן לא השתמענו...

יהודי הררי:

--- ציטוט של: אחים באמת על מרץ 08, 2009, 21:23:53 ---מזמן לא הייתי כאן
ברוך השב

--- סוף ציטוט ---

אתה צודק אח שלי!

עכשיו אני יהיה יותר פעיל בפורום O0

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא