יש לא מעט זוגות שהכירו דרך אתרי הכרויות ,ככה שלפסול את זה לגמרי זה לא כזה נכון
קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף ... אבל בקריאת ים סוף היה מאמץ אנושי , נחשון קפץ למים וצעק הגיעו מים עד נפש,ורק אז הקב"ה קרע את הים . "פתחו לי פתח כחודו של מחט - ואני אפתח לכם פתח כחודו של אולם" אדם צריך לעשות מאמץ אנושי אם כן . ואין שום סיבה לפסול משהו שאפשרי דרכו בעידן המודרני להכיר את הזיווג הפוטנציאלי , מצד שני , לא צריך להתבסס רק על אופציה אחת
מי שאמר שזה פתטי , זה לא פתטי בכלל , מה פתטי בלרשום פרטים ולהשים תמונה , "מי יודע " ?
יש אתרים לא מעטים שעושים לשם שמים בלי שום מטרת רווח . למשל S-NET.CO.IL .
ומשה בקשר למה שאתה אומר - אל תשים לב , למה שאמרו לך ,אין בזה שום סטייה , ואני לא חושב שיש גבר דתי שלא נתקל בקשיים מסוג זה לפני שמצא את זיווגו
המהות של התפקיד שלנו זה להגביר את השכל על החומר כדברי הבונה . צריך לכוף את היצר , לשלוט עליו , אין דרך לעקוף את זה מאשר לעשות מלחמה עם היצר ולנצח , ואין מה להתייאש , הכלי מלחמה העיקרי של האדם בעניין - זה התורה , איתה בעזרת השם ,היצר מתבטל , וכמו שאומרים בצה"ל מה שלא הולך בכח הולך ביותר כח , אם צריך אז להגביר , להגביר את התורה , מתישהו היצר יכנע .
לא לחינם הקב"ה ברא את היצר הרע , דרכו אנחנו מתעלים על הבהמיות , דרכו אנחנו מגבירים את השכל על החומר ... ודרך היצר הרע אפשר להגיע לרוממות הרוחנית הכי גבוהה, או חס וחלילה לבהמיות שפלה מאין כמותה ... הדרך של אדם צדיק היא לעולם לא להתייאש , שבע נפל צדיק וקם ... מתישהו הצדיק יתגבר ויקום על היצר, העיקר לא להתיאש ולהמשיך לרכב על הסוס , לקום , ולהתגבר על היצר .
חזק חזק ונתחזק