סקר

האם אתם מאמינים שאתרי הכרויות זה דבר אמיתי?

כן,מאמין בזה שיכול לצאת מזה משהו ואפילו אולי חתונה
7 (63.6%)
לא,זה לא רציני כי הבנות שם לא רציניות
4 (36.4%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר בנושא אתרי הכרויות  (נקרא 5883 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« ב- : ינואר 05, 2009, 16:45:12 »
תראו אני בנושא הזה של האתרי הכרויות כבר שמונה שנים בערך ואני יכול לספר מלא סיפורים בלי סוף על בנות שדיברתי איתם בטל' מבלי שהכרתי אותם ולא היתה פגישה בכלל כי רובם לא רצו,והרבה שם כותבות לי באתר בהודעות "יש לי חבר מצטערת,שיהיה לך בהצלחה" זה ממש נראה לי לא רציני כי אם יש לה מישהו אז בשביל מה בכלל היא נכנסה לאתר לבדוק אותי וראתה את ההודעה שלי,אז בשביל מה בכלל היא נכנסה לאתר אם יש לה מישהו,זה מה שאני לא מצליח להבין
חוץ מזה שרוב אלה שנפגשתי איתם וזה היה מעט רובן נראו על הפנים,רק לפני חודש אפשר לומר שהיה לי משהו שנסעתי לבית של מישהי שהזמינה אותי,ולצערי כל פעם שאני נזכר ברגעים שהיתי איתה אז יצר הרע ויצר העריות משתלט עלי חזק באותו רגע ואפילו קורה לי שאני נזכר בזה כשאני נמצא בתפילת שמונה עשרה :'(
אנא בחרו,נמקו והסבירו את בחירתכם
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #1 ב- : ינואר 05, 2009, 19:06:22 »
משה אתה לא רציני...
שמע הרבה פעמים שאני קורא הודעות שלך אני מתבייש מכיוון שאתה צריך להבין שזה פורום כהניסטי- דתי ולא פורום של סקס
ולא אתר הכרויות, כמו שאנחנו שמים לב יש פה אוכלוסייה רבה של ילדים וזאת לא דוגמא טובה בשבילהם!
חוץ מזה יש לנו עשרות כניסות ביום של אנשים שהם לא חברים בפורום, ואתה צריך לחשוב טוב טוב לפני שאתה פותח נושא לדיון ולוחץ 'שלח' - תחשוב על זה שיש מישהו אחר שקורא את זה שאין לו מושג מי אתה ויכול ליהיות שזאת הפעם הראשונה שהוא נתקל בדברים שאתה רושם, אנחנו כבר רגילים אז זה לא ממש מפתיע אבל אני יגיד לך משהו שאני מאוד לא רוצה שתיפגע
אבל אני חייב לומר... אם אני הייתי עכשיו איכשהו מגיע לאתר בפעם הראשונה והייתי מתרשם ממנו ומאוד רציתי להירשם אליו ובטעות הייתי מגיע לאשכול שאתה פתחת הייתי אומר ואללה מיזה הסוטה הזה וסוגר תמחשב.

מנותק שטרית

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #2 ב- : ינואר 05, 2009, 19:15:13 »
באמת מסכים עם זה שמעלי חבר ><
זה לא המקום לשאול , יש הרבה פורומים של דיבורים כללים לא חסר חחח
בכל מקרה , יש עולם בחוץ חבר , מה זה אתרי היכרות ? אל תעשה צחוק מעצמך !
זה שיטה פטתית ועלובה שכל הרצון של המפעילים האלה זה לסחוט כסף מציבור תמים שחושב שזה שווה משהו ...
העולם האמיתי זה הדבר , לא אתרים שפלים , בהצלחה ותשקול איפה אתה פותח את הנושאים שלך להבא !

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #3 ב- : ינואר 05, 2009, 19:17:06 »
כן,צודק,תקשיב אבל מה הקשר לסוטה בשאלה שלי שרשמתי בסקר יש פה סטיה? על איזה סטיה אתה מדבר? נכון,בגוף ההודעה במה שרשמתי יש את זה,אבל לא בשאלת הסקר עצמה
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #4 ב- : ינואר 05, 2009, 19:17:49 »
תראו אני בנושא הזה של האתרי הכרויות כבר שמונה שנים בערך ואני יכול לספר מלא סיפורים בלי סוף על בנות שדיברתי איתם בטל' מבלי שהכרתי אותם ולא היתה פגישה בכלל כי רובם לא רצו,והרבה שם כותבות לי באתר בהודעות "יש לי חבר מצטערת,שיהיה לך בהצלחה" זה ממש נראה לי לא רציני כי אם יש לה מישהו אז בשביל מה בכלל היא נכנסה לאתר לבדוק אותי וראתה את ההודעה שלי,אז בשביל מה בכלל היא נכנסה לאתר אם יש לה מישהו,זה מה שאני לא מצליח להבין
חוץ מזה שרוב אלה שנפגשתי איתם וזה היה מעט רובן נראו על הפנים,רק לפני חודש אפשר לומר שהיה לי משהו שנסעתי לבית של מישהי שהזמינה אותי,ולצערי כל פעם שאני נזכר ברגעים שהיתי איתה אז יצר הרע ויצר העריות משתלט עלי חזק באותו רגע ואפילו קורה לי שאני נזכר בזה כשאני נמצא בתפילת שמונה עשרה :'(
אנא בחרו,נמקו והסבירו את בחירתכם
בכל מקרה אני מרגיש צורך לעזור לך ולענות לך על מה שרשמת כי אנחנו כבר מכירים באתר המון זמן...
קודם כל לא ניסיתי אף פעם אתרי הכרויות אז כך שקטונתי בנושא ואני לא יכול להמליץ לך על משהו שבחיים לא ניסיתי וטוב שכך
לדעתי אתרי הכרויות זה דבר מאוד טפשי לרוב חסר תועלת ובעיקר בזבוז זמן!
תקן אותי אם אני טועה אבל אתה בחור רציני שבאמת רוצה להקים בית יהודי בישראל ולפרנס משפחה-בע"ה!
לדעתי כל האתרי הכרויות האלה 90% מהאוכלוסייה שלהם אלה אנשים משועממים שמנסים למצוא לעצמם פרטנר/ית לקיום יחסי מין ולא יותר- בזבוז זמן, כבר אמרנו?(בשביל מישהו כמוך, אלא אם זה מה שאתה מחפש אז שיהיה לך לבריאות)
דבר שני אתה בעצמך אומר שאתה כבר 8 שנים באתרי הכרויות, שמע יפה על 'ההתמדה' אבל לא מיצית את העניין? אולי תנסה להכיר בחורה בדרך יותר נורמלית?
אתה לא יודע מי מדבר איתך בצד השני, שמע לך תדע אתה גם יכול למצוא באינטרנט תמונה של אחת דוגמנית שהיא תתחיל איתך ותדבר איתך בטלפון בסוף זה איזה ילדה משועממת שניסתה לעבוד עלייך וסתם הכניסה אותך לאשליות והמצב שלך רק ידרדר מאכזבה כזאת.

ומה הקשר ליצר העריות שלך?? לא הבנתי את המשפט האחרון, אני מקווה לפחות שלא הבנתי נכון...
« עריכה אחרונה: ינואר 05, 2009, 19:22:05 על ידי יחיאל208 »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #5 ב- : ינואר 05, 2009, 19:20:15 »
בכל מקרה אני מרגיש צורך לעזור לך ולענות לך על מה שרשמת כי אנחנו כבר מכירים באתר המון זמן...
קודם כל לא ניסיתי אף פעם אתרי הכרויות אז כך שקטונתי בנושא ואני לא יכול להמליץ לך על משהו שבחיים לא ניסיתי וטוב שכך
לדעתי אתרי הכרויות זה דבר מאוד טפשי לרוב חסר תועלת ובעיקר בזבוז זמן!
תקן אותי אם אני טועה אבל אתה בחור רציני שבאמת רוצה להקים בית יהודי בישראל ולפרנס משפחה-בע"ה!
לדעתי כל האתרי הכרויות האלה 90% מהאוכלוסייה שלהם אלה אנשים משועממים שמנסים למצוא לעצמם פרטנר/ית לקיום יחסי מין ולא יותר- בזבוז זמן, כבר אמרנו?
דבר שני אתה בעצמך אומר שאתה כבר 8 שנים באתרי הכרויות, שמע יפה על 'ההתמדה' אבל לא מיצית את העניין? אולי תנסה להכיר בחורה בדרך יותר נורמלית?
אתה לא יודע מי מדבר איתך בצד השני, שמע לך תדע אתה גם יכול למצוא באינטרנט תמונה של אחת דוגמנית שהיא תתחיל איתך ותדבר איתך בטלפון בסוף זה איזה ילדה משועממת שניסתה לעבוד עלייך וסתם הכניסה אותך לאשליות והמצב שלך רק ידרדר מאכזבה כזאת.

ומהי "הדרך היותר נורמלית" שיש כדי להכיר בחורה?
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #6 ב- : ינואר 05, 2009, 19:25:06 »
כן,צודק,תקשיב אבל מה הקשר לסוטה בשאלה שלי שרשמתי בסקר יש פה סטיה? על איזה סטיה אתה מדבר? נכון,בגוף ההודעה במה שרשמתי יש את זה,אבל לא בשאלת הסקר עצמה
דיברתי על גוף ההודעה...
והיו הרבה נושאים שפתחת שתכלס אני יגיד לך אחי זה לא מתאים...
אפשר לדבר עם אנשים בפרטי, גם אתה תרגיש יותר בנוח וגם הם.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #7 ב- : ינואר 05, 2009, 19:28:22 »
ומהי "הדרך היותר נורמלית" שיש כדי להכיר בחורה?
אם אני רוצה להתקרב למישהי וליהיות איתה אז בדרך כלל אני מברר מה היא עושה בערב ואני בודק אולי אחד החברים שלי
או הידידות שלי מכירים אותה ויושבים איתה אז אני מנסה לסדר לעצמי מצב שניהיה באותו מקום וככה מכירים...
אפשר אחרי זה לדבר באיי סי קיו ואם זה מתחיל ליהיות רציני תזמין אותה לצאת לאיזה מקום.
« עריכה אחרונה: ינואר 05, 2009, 19:29:50 על ידי יחיאל208 »

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #8 ב- : ינואר 05, 2009, 19:36:42 »

אם אני רוצה להתקרב למישהי וליהיות איתה אז בדרך כלל אני מברר מה היא עושה בערב ואני בודק אולי אחד החברים שלי
או הידידות שלי מכירים אותה ויושבים איתה אז אני מנסה לסדר לעצמי מצב שניהיה באותו מקום וככה מכירים...
אפשר אחרי זה לדבר באיי סי קיו ואם זה מתחיל ליהיות רציני תזמין אותה לצאת לאיזה מקום.
[/ פשש יחיאל זה גדול,באמת רעיון גדול מהחים,אבל מה עושה במקרה שלי אדם דתי כמוניquote] O0
[gif[/img]

מנותק DBA

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #9 ב- : ינואר 05, 2009, 19:47:00 »
אחי אתה הזוי.
סתם בנאדם יכנס לפורום יחשוב שזה פורום של הזויים ויהיה בדעה כוללת על כולם.

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #10 ב- : ינואר 05, 2009, 20:30:43 »
אני חושב שדרך אתר הכריות אתה יכול להכיר לך מישהי
לא יודע אם בשביל חתונה וכל זה אבל חברה לביינתים
אני מסכים עם יחיאל גם שזה לא מתאים פה לפורום ובטח לא לדיונים כליים הייתה יכול לפרסם במה שבראש

מנותק Bravo, Dr. Karadzic

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #11 ב- : ינואר 05, 2009, 21:30:14 »
לא סביר להניח שמישהו יסיק מהודעה כזו שזהו אתר של סוטים, שכן לא מצאתי שום סטייה בתוכן ההודעה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #12 ב- : ינואר 05, 2009, 23:48:17 »
י

[ פשש יחיאל זה גדול,באמת רעיון גדול מהחים,אבל מה עושה במקרה שלי אדם דתי כמוניquote] O0
אממ להכיר בחורה ולדבר איתה זה אסור?
חוץ מזה שזה למטרות חתונה אז מה פסול בכך?

לא סביר להניח שמישהו יסיק מהודעה כזו שזהו אתר של סוטים, שכן לא מצאתי שום סטייה בתוכן ההודעה.
אני הזכרתי שאני מדבר באופן כללי על נושאים אחרי שמשה פתח לא ספציפי על זה, למרות שגם פה
הינה:
דיברתי על גוף ההודעה...
והיו הרבה נושאים שפתחת שתכלס אני יגיד לך אחי זה לא מתאים...
אפשר לדבר עם אנשים בפרטי, גם אתה תרגיש יותר בנוח וגם הם.
« עריכה אחרונה: ינואר 05, 2009, 23:50:10 על ידי יחיאל208 »

מנותק hebraic

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
סקר בנושא אתרי הכרויות
« להגיב #13 ב- : ינואר 06, 2009, 03:17:04 »
יש לא מעט זוגות שהכירו דרך אתרי הכרויות ,ככה שלפסול את זה לגמרי זה לא כזה נכון
קשה זיווגו של אדם כקריעת ים סוף ... אבל בקריאת ים סוף היה מאמץ אנושי , נחשון קפץ למים וצעק הגיעו מים עד נפש,ורק אז הקב"ה קרע את הים . "פתחו לי פתח כחודו של מחט - ואני אפתח לכם פתח כחודו של אולם"  אדם צריך לעשות מאמץ אנושי אם כן .  ואין שום סיבה לפסול משהו שאפשרי דרכו בעידן המודרני להכיר את הזיווג הפוטנציאלי , מצד שני , לא צריך להתבסס רק על אופציה אחת

מי שאמר שזה פתטי , זה לא פתטי בכלל , מה פתטי בלרשום פרטים ולהשים תמונה , "מי יודע " ?

יש אתרים לא מעטים שעושים לשם שמים בלי שום מטרת רווח . למשל S-NET.CO.IL .

ומשה בקשר למה שאתה אומר - אל תשים לב , למה שאמרו לך  ,אין בזה שום סטייה , ואני לא חושב שיש גבר דתי שלא נתקל בקשיים מסוג זה לפני שמצא את זיווגו
המהות של התפקיד שלנו זה להגביר את השכל על החומר כדברי הבונה . צריך לכוף את היצר , לשלוט עליו  , אין דרך לעקוף את זה מאשר לעשות מלחמה עם היצר ולנצח , ואין מה להתייאש , הכלי מלחמה העיקרי של האדם בעניין - זה התורה , איתה בעזרת השם ,היצר מתבטל , וכמו שאומרים בצה"ל מה שלא הולך בכח הולך ביותר כח , אם צריך אז להגביר , להגביר את התורה , מתישהו היצר יכנע .
לא לחינם הקב"ה ברא את היצר הרע , דרכו אנחנו מתעלים על הבהמיות , דרכו אנחנו מגבירים את השכל על החומר  ... ודרך היצר הרע אפשר להגיע לרוממות הרוחנית הכי גבוהה, או חס וחלילה לבהמיות שפלה מאין כמותה ... הדרך של אדם צדיק היא לעולם לא להתייאש , שבע נפל צדיק וקם ... מתישהו הצדיק יתגבר ויקום על היצר, העיקר לא להתיאש ולהמשיך לרכב על הסוס , לקום , ולהתגבר על היצר .

חזק חזק ונתחזק
LIONS OF JUDAH ARE AWAKEN , EAGER TO SPILL OUR ENEMIES BLOOD