כתב נושא: היום כמעט קניתי את הקוראן  (נקרא 4454 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
היום כמעט קניתי את הקוראן
« ב- : דצמבר 22, 2008, 15:43:00 »
נכנסתי לחנות ספרים ושאלתי אותם אם יש להם קוראן מתורגם לעברית ,ולפי התוכן ראיתי והבנתי איך שכל הדתות האחרות זה שקר כי בקוראן הכל לקוח מהיהדות רשום בתוכן על יצחק ועל יוסף ועוד כל מיני יהודים שכתובים בתורה ויוסיפו עוד כמה מי שיודע,ד"א האם יש קוראן בערבית שמתוגם ומפורש גם לעברית ורציתי לדעת מה זה החדיף או החדית' איך שקוראים לזה :old_huh:
[gif[/img]

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 22, 2008, 18:00:31 »
יש תרגום חדש (2005) של הקוראן לעברית של אורי רובין. אני חושב שזה תרגום מקצועי אך קצת יקר (למיטב זכרוני >= 100 ש"ח). אבל אני לא יודע אם יש תרגום אחר זמין, אולי יש תרגום ישן של ריבלין שאפשר למצוא באינטרנט.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : דצמבר 23, 2008, 10:25:54 »
יש תרגום חדש (2005) של הקוראן לעברית של אורי רובין. אני חושב שזה תרגום מקצועי אך קצת יקר (למיטב זכרוני >= 100 ש"ח). אבל אני לא יודע אם יש תרגום אחר זמין, אולי יש תרגום ישן של ריבלין שאפשר למצוא באינטרנט.
הקוראן בעברית ברשת סטימצקי שווה 146 ש"ח
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 23, 2008, 11:59:41 »
נכנסתי לחנות ספרים ושאלתי אותם אם יש להם קוראן מתורגם לעברית ,ולפי התוכן ראיתי והבנתי איך שכל הדתות האחרות זה שקר כי בקוראן הכל לקוח מהיהדות רשום בתוכן על יצחק ועל יוסף ועוד כל מיני יהודים שכתובים בתורה ויוסיפו עוד כמה מי שיודע,ד"א האם יש קוראן בערבית שמתוגם ומפורש גם לעברית ורציתי לדעת מה זה החדיף או החדית' איך שקוראים לזה :old_huh:
החדיף זה חרא!!!!!!!!!!!!!!!
זה יעני "התורה שבעל פה" שלהם שזה מקביל לתלמוד שלנו וכמובן שאין מה להשוות בין הרמות!
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : דצמבר 24, 2008, 00:43:55 »
כתוב  במשנה  מסכת  סנהדרין:
"כל  הקורא  בספרים החיצונים  אין  לו  חלק  לעולם  הבא" (זה  כולל  את  ה'ברית  החדשה', ה'קוראן', וכל  מה  שקשור לנושא)!!!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 24, 2008, 10:13:18 »
כתוב  במשנה  מסכת  סנהדרין:
"כל  הקורא  בספרים החיצונים  אין  לו  חלק  לעולם  הבא" (זה  כולל  את  ה'ברית  החדשה', ה'קוראן', וכל  מה  שקשור לנושא)!!!

אבל חז"ל אמרו שמותר רק כדי לדעת איךלהתמודד לא?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : דצמבר 24, 2008, 10:54:15 »
אבל חז"ל אמרו שמותר רק כדי לדעת איךלהתמודד לא?
אם זה כדי לדעת  איך להתמודד איתם אז מותר לקרוא הכל (למעט עיניינים הקשורים בזימה/מין וכו') ו"דע מה תשיב לאפיקורוס".
אם זה בשביל סתם הנאה או אפילו מוכנות לקבל את דבריהם אזי זה אסור בתכלית האיסור.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 24, 2008, 11:13:00 »
אם זה כדי לדעת  איך להתמודד איתם אז מותר לקרוא הכל (למעט עיניינים הקשורים בזימה/מין וכו') ו"דע מה תשיב לאפיקורוס".
אם זה בשביל סתם הנאה או אפילו מוכנות לקבל את דבריהם אזי זה אסור בתכלית האיסור.
צודק!
 :israel:               :israel:          :israel: