כתב נושא: עוד תמונות מזעזעות מהפרוגרום בחברון...  (נקרא 7428 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
עוד תמונות מזעזעות מהפרוגרום בחברון...

http://peacehouseexpulsionpictures.blogspot.com/
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק ביתרי-ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : דצמבר 17, 2008, 13:58:42 »
כואב הלב.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 17, 2008, 14:43:06 »
לערבים החארות האלה בחיים לא ירביצו ככה... >:(
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 17, 2008, 16:37:18 »
גועל נפש >:(

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #4 ב- : דצמבר 17, 2008, 19:33:24 »
לערבים החארות האלה בחיים לא ירביצו ככה... >:(

שנינו יודעים שזה לא נכון...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 17, 2008, 20:11:53 »
^
אבל לא יעשו מזה אותו רעש שעושים מזה שמרביצים לערבי...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #6 ב- : דצמבר 17, 2008, 20:53:28 »
^
אבל לא יעשו מזה אותו רעש שעושים מזה שמרביצים לערבי...

חחחחחחח אתה מדבר ברצינות?
אתה יודע כמה מרביצים לערבים (לא שאני פוסל את זה)?
וכמה מרביצים למתנחלים אתה יודע?
עכשיו אם תופסים מישהו מרביץ לערבים (על רקע לאומי) יעשו מזה עיניין, מן הסתם... אבל בדרך כלל אף אחד לא תופס, כשמדברים על זה זה בדיעבד, בדרך כלל על הערבים המסכנים ששרפו להם איזה פרדס מעפן או משו... :'( O0 או למשל אחרי הפיגוע במרכז הרב כל הזמן הרביצו לערבים ורק ברגע שדקרו יהודי שניסה להגן על הערבים (ששני הדברים לדעתי לא בסדר) מישו שם לב...
לעומת זאת כשמרביצים למתנחלים אין מצב שזה לא יגיע לאיזה כותרת ראשית... אז בואו לא ניתבכיין על מה שלא צריך להתבכיין עליו, יש נושאים הרבה יותר חשובים להתעסק בהם, כמו למשל העובדה שבסופו של דבר מרביצים למתנחלים, וזה אומר יהודי מכה יהודי כי הוא מתיישב בארץ שלו ומגן על הבית שלו...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 17, 2008, 23:45:10 »

עכשיו אם תופסים מישהו מרביץ לערבים (על רקע לאומי) יעשו מזה עיניין, מן הסתם... אבל בדרך כלל אף אחד לא תופס, כשמדברים על זה זה בדיעבד, בדרך כלל על הערבים המסכנים ששרפו להם איזה פרדס מעפן או משו... :'( O0 או למשל אחרי הפיגוע במרכז הרב כל הזמן הרביצו לערבים ורק ברגע שדקרו יהודי שניסה להגן על הערבים (ששני הדברים לדעתי לא בסדר) מישו שם לב...
לעומת זאת כשמרביצים למתנחלים אין מצב שזה לא יגיע לאיזה כותרת ראשית... אז בואו לא ניתבכיין על מה שלא צריך להתבכיין עליו, יש נושאים הרבה יותר חשובים להתעסק בהם, כמו למשל העובדה שבסופו של דבר מרביצים למתנחלים, וזה אומר יהודי מכה יהודי כי הוא מתיישב בארץ שלו ומגן על הבית שלו...

בס''ד

מגרשים ערבים?
מגרשים ערבים באשר הם ערבים?
חיילים ושוטרים מרביצים נשים ערביות?
חיילים ושוטרים מרביצים בנות ערביות?
הערב רב רק עושים דברים כאלה נגד יהודים צדיקים וגיבורים!
ימח שמם וזכרם לכל אלה שנתנו את ההוראות ולכל אלה שמילאו את ההוראות.
« עריכה אחרונה: דצמבר 17, 2008, 23:46:31 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #8 ב- : דצמבר 18, 2008, 11:45:12 »

לך למכונה ותחזיר את הסרט שאתה חי בו....

אבי שיחייה פרש ממשטרת חברון באוגוסט האחרון...לא רק שלא מרביצים לערבים כפי שמרביצים ליהודים אלא גם שמים להם אזיקים בצורה שהם יכולים להשתחרר ממנה,כי אחרת אתה מואשם ב"תקיפת אסיר"
וכדו'...

רק תראה מה קורה בבילעין,שנים של אלימות של ערבים ומשמאלנים נגד החיילים,חייל איבד עין,חיילים אחרים נפצעים בינוני ועד היום לא צצה שם ולו אלה אחת בודדה..שלא לדבר על סוס...
רק רימוני הלם(שעושים רק רעש הם פשוט כמו חזיז גדול) וגז מדמיע שבאיזור הררי(כמו יהודה ושומרון) כמעט לא רלוונטי בגלל הרוח...לרוב החיילים סובלים מהגז יותר מהמפגינים :old_WTF_Aza:

ואם זה לא מספיק...אז גם עציר שמאלני\ערבי שנעצר בהפגנה כזאת משתחרר תוך כמה שעות(אני יודע כי אבא שלי היה שוטר בבית המעצר...) ללא ניסיון להערכת מעצר בבית משפט(עקב
מסוכנות) שלא לדבר על כתב אישום..

ואילו לפעילי הימין....בא לא נרחיב:הסוסים,האלות,המכת"ז,האלימות הברוטלית,הפגיעות המיניות,המעצרים הסיטונאים שתמיד מגיעים לבקשת מעצר עד תום ההליכים ואם שחרור אז רק בתנאים
מגבילים כולל לפעמים גירוש מיו"ש(מהבית של הפעיל למעשה) של אנשים נשואים רחוק ממשפחתם למשך תקופות ממושכות של עד חצי שנה ויותר(!!)

אפשר להשוות בכלל?? :old_Angry2:

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #9 ב- : דצמבר 18, 2008, 14:23:07 »
לך למכונה ותחזיר את הסרט שאתה חי בו....

אבי שיחייה פרש ממשטרת חברון באוגוסט האחרון...לא רק שלא מרביצים לערבים כפי שמרביצים ליהודים אלא גם שמים להם אזיקים בצורה שהם יכולים להשתחרר ממנה,כי אחרת אתה מואשם ב"תקיפת אסיר"
וכדו'...

רק תראה מה קורה בבילעין,שנים של אלימות של ערבים ומשמאלנים נגד החיילים,חייל איבד עין,חיילים אחרים נפצעים בינוני ועד היום לא צצה שם ולו אלה אחת בודדה..שלא לדבר על סוס...
רק רימוני הלם(שעושים רק רעש הם פשוט כמו חזיז גדול) וגז מדמיע שבאיזור הררי(כמו יהודה ושומרון) כמעט לא רלוונטי בגלל הרוח...לרוב החיילים סובלים מהגז יותר מהמפגינים :old_WTF_Aza:

ואם זה לא מספיק...אז גם עציר שמאלני\ערבי שנעצר בהפגנה כזאת משתחרר תוך כמה שעות(אני יודע כי אבא שלי היה שוטר בבית המעצר...) ללא ניסיון להערכת מעצר בבית משפט(עקב
מסוכנות) שלא לדבר על כתב אישום..

ואילו לפעילי הימין....בא לא נרחיב:הסוסים,האלות,המכת"ז,האלימות הברוטלית,הפגיעות המיניות,המעצרים הסיטונאים שתמיד מגיעים לבקשת מעצר עד תום ההליכים ואם שחרור אז רק בתנאים
מגבילים כולל לפעמים גירוש מיו"ש(מהבית של הפעיל למעשה) של אנשים נשואים רחוק ממשפחתם למשך תקופות ממושכות של עד חצי שנה ויותר(!!)

אפשר להשוות בכלל?? :old_Angry2:

תקיפות מיניות???
בחיים לא שמעתי על זה... אתה יכול לתת לי מקור לזה?
אז מה עם עזה? ומה אם פגיעה של מתנחלים בערבים?
מה אם מעצרים מנהליים לערבים? זה לא קורה לדעתך? והם יושבים שנים, מאיפה לדעתך אנחנו מביאים מחבלים לשיחרור?

ציטוט
בס''ד

מגרשים ערבים?
מגרשים ערבים באשר הם ערבים?
חיילים ושוטרים מרביצים נשים ערביות?
חיילים ושוטרים מרביצים בנות ערביות?
הערב רב רק עושים דברים כאלה נגד יהודים צדיקים וגיבורים!
ימח שמם וזכרם לכל אלה שנתנו את ההוראות ולכל אלה שמילאו את ההוראות.

אני דיברתי על גירוש?
אני דיברתי על אלימות...
ואני חושב שנשים ערביות פשוט לא יוצאות מהבית כדי לתת הצדקה לאלימות כזאת.. תקן אותי אם אני טועה...

ולסיום אתם בטח תגידו שאני שמלאני כי אני מזכיר את זה אבל ספטמבר 2000 (אם אני לא טועה, ויש לי הרגשה שאני כן אז תקנו אותי) שבו פוזרו הגנות פלסטיניות באש חיה...
« עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2008, 14:33:39 על ידי יפרח »

מנותק blue and white

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 18, 2008, 14:37:50 »
כל הכבוד למי שהעלה את האתר עם התמונות של הגירוש.

חבלי משיח...

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #11 ב- : דצמבר 18, 2008, 14:40:53 »
בהחלט כל הכבוד...

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : דצמבר 18, 2008, 17:37:40 »
מה שמפריע לי בכל הקטע הזה שהבנות לא אמורות להיות שמה בכל זאת הם מגיעים למצב שהמגרשים הנבלות האלו נוגעים בהם בצורה ממש גסה!!!אם הם רוצות לעזור זה לא בקטע של הכח..
הבנות חייבות לשמור על הכבוד שלהם ולא להיות במצבים האלו זה לא התפקיד שלהם!!!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #13 ב- : דצמבר 18, 2008, 18:04:37 »
מה שמפריע לי בכל הקטע הזה שהבנות לא אמורות להיות שמה בכל זאת הם מגיעים למצב שהמגרשים הנבלות האלו נוגעים בהם בצורה ממש גסה!!!אם הם רוצות לעזור זה לא בקטע של הכח..
הבנות חייבות לשמור על הכבוד שלהם ולא להיות במצבים האלו זה לא התפקיד שלהם!!!
צודק בהחלט
לדעתי במעשים אלימים בשטח לא צריכות להיות נשים.( :old_WTF_Aza: הן עשו שם...)
כמו שהיו בעמונה למשל
צריך למצוא להן תפקיד אחר במאבק על העם הארץ.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #14 ב- : דצמבר 18, 2008, 20:13:36 »

תקיפות מיניות???
בחיים לא שמעתי על זה... אתה יכול לתת לי מקור לזה?
אז מה עם עזה? ומה אם פגיעה של מתנחלים בערבים?
מה אם מעצרים מנהליים לערבים? זה לא קורה לדעתך? והם יושבים שנים, מאיפה לדעתך אנחנו מביאים מחבלים לשיחרור?

המחבלים שמשתחררים זה לא מפגינים גם לא זורקי אבנים,זה מחבלים! אנשים שהרגו יהודים רק בעקיפין או שלא הוכח רק הוכח שסייעו לרצח.
בעזה מדובר באוייב ובמלחמה,איך אתה יכול להשוות? אנחנו האוייב של צה"ל? אנחנו אוייבי המדינה? את האוייב צריך להרוג-גם כשהוא ישן...
מעצרים מנהליים לערבים? על רקע בטחוני בלבד! לא על מסיק זייתים ואף אחד מהם לא מזוכה אח"כ כמו שפדרמן דוגמא זוכה 43 פעמים אם לא יותר...
לגבי תקיפות מיניות אני ראיתי בעיני,שמעתי באזני ועוד אלפים כמוני. רק מי שלא רוצה לדעת לא יודע...

באשר לעימותים בין מתנחלים לערבים,מאיפה אתה חושב זה מגיע? מי מיידה אבנים על יהודים שעוברים מתחת לגגות בחברון המלאכים? אולי החמור של מוחמד?
יש עימותים והתגובה צריכה ליהיות קשה,אנחנו דיברנו על זרועות החוק הצבא והמשטרה אז אל תעביר נושא כדי להתחמק!
לגבי מפגינים אלימים שמאלניים-ערבים אין אלימות כלפיהם וגם לא אכיפה אפילו לא עשירית ממה שעושים נגד יהודים שעושים אולי עשירית ממה שעושים מפגיני השמאל.

ושוב אני אומר זאת מידיעה! אבי שיחייה פרש ממשטרת חברון רק באוגוסט האחרון(!!) תקרא שוב את תגובתי הקודמת!

אני דיברתי על גירוש?
אני דיברתי על אלימות...
ואני חושב שנשים ערביות פשוט לא יוצאות מהבית כדי לתת הצדקה לאלימות כזאת.. תקן אותי אם אני טועה...

ולסיום אתם בטח תגידו שאני שמלאני כי אני מזכיר את זה אבל ספטמבר 2000 (אם אני לא טועה, ויש לי הרגשה שאני כן אז תקנו אותי) שבו פוזרו הגנות פלסטיניות באש חיה...
שוב גם לגבי הגירוש וגם לגבי האימות ראה לעיל.
לגבי הנשים הערביות שוב אתה זורק סיסמאות ללא כיסוי וללא ידיעה! לנשים ערביות לא רק שהן יוצאות מהבית(תסתובב קצת בשומרון ותראה) אלא החיילים במחסומים מוותרים להם
על הצגת ת.ז. בגלל שיש שם תמונה...(זה כאילו "פוגע" בהן) רק הן אומרות את המספר בע"פ. כשתושבות גוש-קטיף דרשו לקבל יחס דומה ערב הגירוש במחסום כיסופים כמובן שבקשתן
נדחתה על הסף... שלא לדבר על "הכבוד" לו "זוכות" בנותינו מהשוטרים הפדופילים והמטורפים וכאחד שמכיר את המערכת אני מדבר מידיעה(בניגוד אליך....).
« עריכה אחרונה: דצמבר 19, 2008, 08:49:34 על ידי גור-אריה »

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : דצמבר 19, 2008, 02:27:34 »
יפרח אתה בן אדם הזוי...
אני לא יודע אם רשמת את הדברים האלה מתוך בורות או מתוך טמטום, מה שזה לא יהיה- צא מזה!

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #16 ב- : דצמבר 19, 2008, 13:43:22 »
יפרח אתה בן אדם הזוי...
אני לא יודע אם רשמת את הדברים האלה מתוך בורות או מתוך טמטום, מה שזה לא יהיה- צא מזה!

על איזה מהדברים אתה מדבר?

והכוונה ביוצאות מהבית זה באופן מטפורי...
הכוונה זה עושות משהו...
הדת שלהן לא תאפשר להן ללכת לצעוק בהפגנות, מקסימום להיות שם כדי שהן יהיו בספירה...
כמו אצלנו בערך רק שאצלנו הנשים לא שמות על זה...
אז בסדר אז מקלים עליהן קצת במחסומים, זה לא איי איי גדול...
גם על יהודים דתיים מקלים פה בהרבה דברים, ראה להלן צבא עבודה וכו', שוב לא שאני אומר שזה לא בסדר, אני רק מציין את זה מנקודת המבט שלי...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #17 ב- : דצמבר 19, 2008, 15:18:41 »
על איזה מהדברים אתה מדבר?
והכוונה ביוצאות מהבית זה באופן מטפורי...
הכוונה זה עושות משהו...
הדת שלהן לא תאפשר להן ללכת לצעוק בהפגנות, מקסימום להיות שם כדי שהן יהיו בספירה...
כמו אצלנו בערך רק שאצלנו הנשים לא שמות על זה...
אז בסדר אז מקלים עליהן קצת במחסומים, זה לא איי איי גדול...
גם על יהודים דתיים מקלים פה בהרבה דברים, ראה להלן צבא עבודה וכו', שוב לא שאני אומר שזה לא בסדר, אני רק מציין את זה מנקודת המבט שלי...
על יהודים דתיים מקלים? באיזה מדינה אתה חי?  :::D :::D :::D
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #18 ב- : דצמבר 20, 2008, 18:23:40 »
סליחה אבל חרדים לא לומדים בישיבות ומקבלי קיצבאות?
דתיים לאומיים לא לומדים בישיבות הסדר שנה וחצי ואז עוד שנה וחצי צבא?
או שאני עוד פעם מדמיין?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #19 ב- : דצמבר 20, 2008, 23:03:39 »
סליחה אבל חרדים לא לומדים בישיבות ומקבלי קיצבאות?
דתיים לאומיים לא לומדים בישיבות הסדר שנה וחצי ואז עוד שנה וחצי צבא?
או שאני עוד פעם מדמיין?
בדקת כמה הם מול כל אלה שסתם משתמטים מה"צבא"?
בדקת כמה משפחה דתית (כיפה סרוגה) משלמת בשביל חינוך ילדיהם ביחס למשפחה לא דתית?
בדקת מה היחס בין התקצוב של המדינה אל מול התקצוב שמתקבל מתרומות למוסדות הללו?
בדקת את כל זה ביחס לכמה שהערבים סוחטים מהמדינה?
בדקת כמה כסף התנועה הקיבוצית שגדלה את כל הבוגדים של המדינה הזו מיום הקמתה, כמה הם סוחטים סוחטים מהמדינה?
בדקת איזה כאב ראש בירוקרטי יהודי צריך לעבור כדי לרכוש חלקת קרקע מול ערבי (שלא משלם אגורה, רק משתלט)?
בדקת כמה דתיים משלמים מכיסם באופן פרטי בשביל לקבל שירותי דת אקסטרה (מקווה, מקום בבית כנסת, תפילין, טליתות, ציציות, מזוזות, ספרי תורה, ארבע מינים, מצות, שופר, סידורים, תהילים, תנ"ך, ספרי קודש באופן כללי וכו' וכו' וכו') אפשר לחשוב שה"מדינה" מממנת ולו אגורה שחוקה מכל זה?
בדקת כמה המדינה נותנת לעומת זאת למוסדות שעסוקים 24/7 בלהכפיש אותה (אוניברסיטת חיפה/באר שבע/תל אביב/העברית, סינמטקים, תיאטרון, רדיו ציבורי, טלוויזיה ציבורית וכו')?
בדקת כמה הכפשות הדתיים באופן כללי חוטפים מהמוסדות הללו?
ולגבי הסדר, בדקת כמה חילונים עושים מסלול נח"ל שהוא רק שנתיים?
בדקת כמה נושרים מהצבא אחרי זמן קצר?
ולבסוף לגבי ההסדר, תבדוק היטב מי מגיע פק"ל לכל שירות המילואים שלו, תבדוק כמה מהם "מאיישים" קבורים בבתי הקברות הצבאיים (בעיקר מאז מלחמת יום כיפור), אני צריך להזכיר לך את שלושת ההסדרניקים שעד היום נמצאים אצל האויב (עוד לפני רון ארד) מאז קרב סולטן יעקוב 1982 (תרשום את השמות: זכריה באומל, יהודה כץ, צבי פלדמן).
תעשה גם בדיקה אצל כל המג"דים בצה"ל, מי הם החיילים הכי איכותיים שלהם, מי יוצאים באחוז גבוה לקורסי מ"כים, מט"קים, מתו"מתים (מה שמוסיף לשירות שלהם עוד 4 חודשים לפחות).
אז תחסוך לי את השטויות האלה.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #20 ב- : דצמבר 21, 2008, 17:00:54 »
בדקת כמה הם מול כל אלה שסתם משתמטים מה"צבא"?
בדקת כמה משפחה דתית (כיפה סרוגה) משלמת בשביל חינוך ילדיהם ביחס למשפחה לא דתית?
בדקת מה היחס בין התקצוב של המדינה אל מול התקצוב שמתקבל מתרומות למוסדות הללו?
בדקת את כל זה ביחס לכמה שהערבים סוחטים מהמדינה?
בדקת כמה כסף התנועה הקיבוצית שגדלה את כל הבוגדים של המדינה הזו מיום הקמתה, כמה הם סוחטים סוחטים מהמדינה?
בדקת איזה כאב ראש בירוקרטי יהודי צריך לעבור כדי לרכוש חלקת קרקע מול ערבי (שלא משלם אגורה, רק משתלט)?
בדקת כמה דתיים משלמים מכיסם באופן פרטי בשביל לקבל שירותי דת אקסטרה (מקווה, מקום בבית כנסת, תפילין, טליתות, ציציות, מזוזות, ספרי תורה, ארבע מינים, מצות, שופר, סידורים, תהילים, תנ"ך, ספרי קודש באופן כללי וכו' וכו' וכו') אפשר לחשוב שה"מדינה" מממנת ולו אגורה שחוקה מכל זה?
בדקת כמה המדינה נותנת לעומת זאת למוסדות שעסוקים 24/7 בלהכפיש אותה (אוניברסיטת חיפה/באר שבע/תל אביב/העברית, סינמטקים, תיאטרון, רדיו ציבורי, טלוויזיה ציבורית וכו')?
בדקת כמה הכפשות הדתיים באופן כללי חוטפים מהמוסדות הללו?
ולגבי הסדר, בדקת כמה חילונים עושים מסלול נח"ל שהוא רק שנתיים?
בדקת כמה נושרים מהצבא אחרי זמן קצר?
ולבסוף לגבי ההסדר, תבדוק היטב מי מגיע פק"ל לכל שירות המילואים שלו, תבדוק כמה מהם "מאיישים" קבורים בבתי הקברות הצבאיים (בעיקר מאז מלחמת יום כיפור), אני צריך להזכיר לך את שלושת ההסדרניקים שעד היום נמצאים אצל האויב (עוד לפני רון ארד) מאז קרב סולטן יעקוב 1982 (תרשום את השמות: זכריה באומל, יהודה כץ, צבי פלדמן).
תעשה גם בדיקה אצל כל המג"דים בצה"ל, מי הם החיילים הכי איכותיים שלהם, מי יוצאים באחוז גבוה לקורסי מ"כים, מט"קים, מתו"מתים (מה שמוסיף לשירות שלהם עוד 4 חודשים לפחות).
אז תחסוך לי את השטויות האלה.

אתה רוצה שהמדינה גם תממן את הבית שלך ואת המכונית ואולי שתממן לנו גם הפגנות? ושתדע שהממשלה כן תומכת כספית בהקמת בתי כנסת, היא לא בונה אותם היא עוזרת...

קודם כל אוניברסיטות הן הרבה רבה יותר מסתם גורמים שמכפישים את המדינה...
חשבת על השכל גבוהה? חשבת על הרעיון המקורי? לא מחלקים להם כסף כי הם מדברים נגד המדינה (שזה מותר, עד גבול ההסטה...) אלא כי הן מכשירות אנשים לשרת את המדינה...
למה רוב המישפחות משלמות יותר מהחילונים  על חינוך? אולי בגלל שהן בוחרות לא לשלוח את הילד לממ''ד אלא לישיבה עם שם (יוצר קרע בעם אם תשאל אותי), וזאת הבעיה שלהם...
וזה שהסדרניקים יושבים בשבי זה לא אומר חילונים לא, חוץ מזה הם בני אדם ולא מגזר שלם.
בקשר להשטמתות נכון, אבל ברגע שמנסים להצדיק את זה אז זה לא בסדר, אין הצדקה להשטמת...
כמה הכפשות כלליות הדתיים חוטפים באופן כללי? דתי שהוא באמת דתי ציוני לא יחטוף אפילו הכפשה אחת, כי הוא משרת בצבא והוא משלם מיסים והוא לא מנסה להרביץ לחיילים, אז כניראה אני דתי לא באמת ציוני, אבל לפחות אנילא מתלונן...

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : דצמבר 22, 2008, 23:46:38 »
אתה רוצה שהמדינה גם תממן את הבית שלך ואת המכונית ואולי שתממן לנו גם הפגנות? ושתדע שהממשלה כן תומכת כספית בהקמת בתי כנסת, היא לא בונה אותם היא עוזרת...
חשבת על השכל גבוהה? חשבת על הרעיון המקורי? לא מחלקים להם כסף כי הם מדברים נגד המדינה (שזה מותר, עד גבול ההסטה...) אלא כי הן מכשירות אנשים לשרת את המדינה...
למה רוב המישפחות משלמות יותר מהחילונים  על חינוך? אולי בגלל שהן בוחרות לא לשלוח את הילד לממ''ד אלא לישיבה עם שם (יוצר קרע בעם אם תשאל אותי), וזאת הבעיה שלהם...
וזה שהסדרניקים יושבים בשבי זה לא אומר חילונים לא, חוץ מזה הם בני אדם ולא מגזר שלם.
בקשר להשטמתות נכון, אבל ברגע שמנסים להצדיק את זה אז זה לא בסדר, אין הצדקה להשטמת...
כמה הכפשות כלליות הדתיים חוטפים באופן כללי? דתי שהוא באמת דתי ציוני לא יחטוף אפילו הכפשה אחת, כי הוא משרת בצבא והוא משלם מיסים והוא לא מנסה להרביץ לחיילים, אז כניראה אני דתי לא באמת ציוני, אבל לפחות אנילא מתלונן...
לא, אני לא רוצה שהמדינה תממן לי דבר, כשם שאני לא מוכן למממן לה אלף ואחד דברים אחרים, אני לא רוצה למממן את השוד של קופת המדינה על ידי- קיבוצים, ערבים, פליטים מדארפור, פרוצות מחבר העמים, ארגונים חוץ פרלמנטריים של בוגדים, עמותות שמטרתם הוא קיעקוע המדינה, מוסדות של הוויתם הוא הכפשת ישראל- מהסינמטקים עבור בבתי גלריות אמנות, סופרים וכלה בפקולטות מסויימות באוניברסיטות שונות, המדינה גם תומכת כספית בהקמת מסגדים וכנסיות, אז מה...
אבל עדיין, לית מאן דפליג, שהאוניברסיטאות הם חממות גידול לבוגדים, ואני אפילו לא צריך להתחיל ופרט למה.
חשבת על השכלה גבוהה? חשבת על הרעיון המקורי? לא מחלקים להם כסף כי הם מדברים נגד המדינה (שזה מותר, עד גבול ההסתה...) אלא כי הן מכשירות אנשים לשרת את המדינה...
פקולטות מסויימות וחוקרים ומרצים מסויימים עם קביעות (המציאות האוניברסיטאית) עסוקים במירב מרצם להכפשת המדינה והם כבר מזמן עברו גבולות ההסתה, אז חדל להצטדק.
לא, לא, לא ועוד פעם לא, הישיבות התיכוניות והאולפנות הם המשכם הישיר של בתי ספר הממ"דים (אני לא מדבר על מוסדות חרד"ליסטים דמויי סמינרים וישיבות קטנות בקונצטלציות כאלו ואחרות, בתי ספר תורניים וכו' וכו'), מוסדות המלמדות גם הרבה מעבר לתוכנית הליבה, ומלמדות את כל הלימודים הנצרכים ברמות הגבוהות ביותר (אנגלית, מתימטיקה, פיסיקה, כימיה, ביולוגיה, מחשבים, אזרחות, היסטוריה, תנ"ך, חינוך גופני, לשון (עברית), חיבור, ספרות וכו') מוסדות אלו מקבלים אליהם מכל העדות ללא כל אפליה, מכל מקומות הישוב במדינה ללא כל אפליה,למוסדות אלו יש תוכניות מעורבות בקהילה (הכללית, לא בהכרך הדתית), תוכניות התנדבות, וזה עוד הרבה לפני מוסד שירות הלאומי (קרע בעם...עלאק) ותסתכל על בתי הספר של האליטה השמאלנית-חילונית-אשכנזית שגם הם הומוגניים להפליא, והם ממש משמרים על "אחדות העם", ובוגריהם מוצאים זמן להצטרף להפגנות בבילעין, אז חדל עם הצביעות.
הם מייצגים את המסלול, וראויים למלוא ההכרה והזכרון הלאומי, ולא להתלונן על כמה הם משרתים פחות או כמה הם עושים בפועל, שכל אחד יסתכל על עצמו וישאל את עצמו כמה הוא תורם ושלא יקנא בחברו, חוץ מזה, אם להיות כנים, רובו המוחלט של צה"ל מורכב מחיילים שהם במובהק לא קרביים (ג'ובניקים ותומכי לחימה), בעוד רובו המוחלט של ההולכים להסדר, משרתים שירות קרבי, אתה באמת עכשיו רוצה להשוות בין שק"מיסט בשיזפון ומש"ק ממטרות בקריה שעושה 3 שנים מול הסדרניק שעושה שנה וארבע חודשים (לפחות, יש הרבה שהולכים גם לקורסי מפקדים או סתם מאריכים שירות בכמה חודשים מעבר לאורכו הפורמלי של המסלול) בתור חייל קרבי בגבעתי? אתה רוצה לערוך השוואה בין מט"ק בשיריון הסדרניק לעובד רס"ר שעושה 3 שנים?

לא חוטפים הכפשות? אני רוצה שתסתכל לאבא שלי בעיניים סגן אלוף מיל. ראש ענף נפגעים של קצין חי"ר וצנחנים ראשי, אדם שירק דם במשך 28 שנים בצבא הקבע, ותגיד את השטות הזאת שוב, אתה יודע כמה עלבונות אבא שלי ספג בשל היותו דתי עם כיפה סרוגה גדולה בצבא? כמה פעמים פגעו לו בקידום?
אז תפסיק לקשקש בקומקום.
« עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2008, 23:47:20 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יפרח

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לאומן מרקסיסט
« להגיב #22 ב- : דצמבר 23, 2008, 08:51:10 »
ציטוט
לא, אני לא רוצה שהמדינה תממן לי דבר, כשם שאני לא מוכן למממן לה אלף ואחד דברים אחרים, אני לא רוצה למממן את השוד של קופת המדינה על ידי- קיבוצים, ערבים, פליטים מדארפור, פרוצות מחבר העמים, ארגונים חוץ פרלמנטריים של בוגדים, עמותות שמטרתם הוא קיעקוע המדינה, מוסדות של הוויתם הוא הכפשת ישראל- מהסינמטקים עבור בבתי גלריות אמנות, סופרים וכלה בפקולטות מסויימות באוניברסיטות שונות, המדינה גם תומכת כספית בהקמת מסגדים וכנסיות, אז מה..

פרוצות מחבר העמים? אחיות שלך...קיבוצים? אחים שלך, הקימו את המדינה שבה אתה חי, פליטים מדארפור, בני אדם שצריכים עזרהכמו שאולי סבא וסבתא שלך היו צריכים בשואה אירגונים חוץ פרלמנטרים בוגדים? אני צריך להזכיר לך כמה קל היה להיתיישב ביש''ע לפני 4-5 שנים? יכולת לקנות קרקע במחיר מצחיק לעומת המחירים בתוך הקו הירוק, לדעתי זאת השקעה בימין...
מה מכפיש את ישראל בבתי קולנוע? וזה עוד כל הוויתם? גלריות אומנות? סופרים? זאת אומנות שצריך להשקיע בה ומשקיעים בה בערך כמו תורתם אומנותם... כמה משקיעים ברבנות הראשית? כמה משקיעים בצרכים של ש''ס? כמה משקיעים ברבנות הצבאית? אז כן גם באנשים שלא בדיוק מסכימים איתך צריך לתמוך זאת דמוקרטיה סוציאליסטית... פקולטות? המדינה ממנת אותם באופן פרטני? לא ניראה לי, בהשכלה גבוהה אני פחות מבין אבל לא ניראה לי שפקולטות מקבלות עוד כסף כי הן משמיצות את המדינה...
אז מה אם עוזרים להם בבניית בתי תפילה? מה קרה? מה רע לך בזה? כמה הם תומכים יותר כנסיות בתי כנסת או מסגדים? אני לא יודע אם הסתובבת פעם ביפו או באילת או בהרבה ערים אחרת... יש לך בית כנסת בכל פינה לכל עדה אפשרית...

ציטוט
אבל עדיין, לית מאן דפליג, שהאוניברסיטאות הם חממות גידול לבוגדים, ואני אפילו לא צריך להתחיל ופרט למה.

אז גם בתי ספר תיכוניים ואולי גם בתי ספר יסודיים? אולי פשוט נעבור ללימודי בית?
מי שבא בגישה שמלאנית נהיה שמלאני, זה בא מבית או מגנטיקה, אי אפשר לדעת...

ציטוט
פקולטות מסויימות וחוקרים ומרצים מסויימים עם קביעות (המציאות האוניברסיטאית) עסוקים במירב מרצם להכפשת המדינה והם כבר מזמן עברו גבולות ההסתה, אז חדל להצטדק.

ושוב פעם, מסויימים, אתה סתם מכליל...

ציטוט
לא, לא, לא ועוד פעם לא, הישיבות התיכוניות והאולפנות הם המשכם הישיר של בתי ספר הממ"דים (אני לא מדבר על מוסדות חרד"ליסטים דמויי סמינרים וישיבות קטנות בקונצטלציות כאלו ואחרות, בתי ספר תורניים וכו' וכו'), מוסדות המלמדות גם הרבה מעבר לתוכנית הליבה, ומלמדות את כל הלימודים הנצרכים ברמות הגבוהות ביותר (אנגלית, מתימטיקה, פיסיקה, כימיה, ביולוגיה, מחשבים, אזרחות, היסטוריה, תנ"ך, חינוך גופני, לשון (עברית), חיבור, ספרות וכו') מוסדות אלו מקבלים אליהם מכל העדות ללא כל אפליה, מכל מקומות הישוב במדינה ללא כל אפליה,למוסדות אלו יש תוכניות מעורבות בקהילה (הכללית, לא בהכרך הדתית), תוכניות התנדבות, וזה עוד הרבה לפני מוסד שירות הלאומי (קרע בעם...עלאק) ותסתכל על בתי הספר של האליטה השמאלנית-חילונית-אשכנזית שגם הם הומוגניים להפליא, והם ממש משמרים על "אחדות העם", ובוגריהם מוצאים זמן להצטרף להפגנות בבילעין, אז חדל עם הצביעות.

א) הבעיה שהם לא אמורים להיות, במשפחה נורמאלית שמתעלמת מסטיגמות, היו שולחים את הילד לבית ספר של עמית או בנ''ע וכו', בלי פנימיה וכאלה רק בית ספר כמו שאני הולך גם הם יכולים ללכת ואם היו מגיעים הרבה אנשים לתיכונים דתיים במקום לישיבות ואולפנות תקציבי התיכונים הדתיים היו גדלים...
ב)בתי הספר האלה מקבלים לפעמים מפה ומשם מעדות מסויימות כדי שיגידו שהם לא גיזעניים, בדרך כלל יעדיפו את האשכנזי על המזרחי... חוויה אישית אגב...
ג)מה שבוגריהם עושים לא קשור לבתי הספר עצמם, אדם בוחר בעצמו מה יעשה בזמן הפנוי שלו, אז במקרה הם מחליטים לא ללמוד גמרא, ושום בית ספר שמקבל של משרד החינוך אסור לו להביע דעה פוליטית לפני התלמידים, זה חוק... ובמקרה של מערכת החינוך אני דווקא מבין טיפה, במקרה אני יושב במועצת נוער הארצית...
אהה ולא אמרתי שהבתי ספר של האליטה האשכנזית החילונית הם בסדר...

ציטוט
הם מייצגים את המסלול, וראויים למלוא ההכרה והזכרון הלאומי, ולא להתלונן על כמה הם משרתים פחות או כמה הם עושים בפועל, שכל אחד יסתכל על עצמו וישאל את עצמו כמה הוא תורם ושלא יקנא בחברו, חוץ מזה, אם להיות כנים, רובו המוחלט של צה"ל מורכב מחיילים שהם במובהק לא קרביים (ג'ובניקים ותומכי לחימה), בעוד רובו המוחלט של ההולכים להסדר, משרתים שירות קרבי, אתה באמת עכשיו רוצה להשוות בין שק"מיסט בשיזפון ומש"ק ממטרות בקריה שעושה 3 שנים מול הסדרניק שעושה שנה וארבע חודשים (לפחות, יש הרבה שהולכים גם לקורסי מפקדים או סתם מאריכים שירות בכמה חודשים מעבר לאורכו הפורמלי של המסלול) בתור חייל קרבי בגבעתי? אתה רוצה לערוך השוואה בין מט"ק בשיריון הסדרניק לעובד רס"ר שעושה 3 שנים?

א) גם ג'ובניקים חשובים ותגיד מה שתגיד צה''ל לא היה מחזיק אותם אם לא...
ב) במקרה התיכון שלי מוציא כ90% מהבנים הכשירים לשירות קרבי, מקיף חילוני...
 במקום כזה זה בושה ללכת להיות ג'ובניק, ולא כל ההסדרניקים הולכים לשירות קרבי, חלקם הולכים לרבנות הצבאית...

ציטוט
לא חוטפים הכפשות? אני רוצה שתסתכל לאבא שלי בעיניים סגן אלוף מיל. ראש ענף נפגעים של קצין חי"ר וצנחנים ראשי, אדם שירק דם במשך 28 שנים בצבא הקבע, ותגיד את השטות הזאת שוב, אתה יודע כמה עלבונות אבא שלי ספג בשל היותו דתי עם כיפה סרוגה גדולה בצבא? כמה פעמים פגעו לו בקידום?
אז תפסיק לקשקש בקומקום.

אבא שלי אדם חילוני, אדם ישר, עובד ממשלה במינהל מקרקעי ישראל, גם ניפגע בקידום, רק בגלל היותו אדם ישר, אולי גם אבא שלך פשוט בנאדם ישר שלא מתעסק בפוליטיקה כזאת או אחרת
וגם אם כן אז יש לו גבולות, אולי אם נפסיק לחפש סיבות להפלייה נתקדם לאנשהו...
« עריכה אחרונה: דצמבר 23, 2008, 09:06:05 על ידי יפרח »

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #23 ב- : דצמבר 23, 2008, 11:08:20 »
פרוצות מחבר העמים? אחיות שלך...קיבוצים? אחים שלך, הקימו את המדינה שבה אתה חי, פליטים מדארפור, בני אדם שצריכים עזרהכמו שאולי סבא וסבתא שלך היו צריכים בשואה אירגונים חוץ פרלמנטרים בוגדים? אני צריך להזכיר לך כמה קל היה להיתיישב ביש''ע לפני 4-5 שנים? יכולת לקנות קרקע במחיר מצחיק לעומת המחירים בתוך הקו הירוק, לדעתי זאת השקעה בימין...
מה מכפיש את ישראל בבתי קולנוע? וזה עוד כל הוויתם? גלריות אומנות? סופרים? זאת אומנות שצריך להשקיע בה ומשקיעים בה בערך כמו תורתם אומנותם... כמה משקיעים ברבנות הראשית? כמה משקיעים בצרכים של ש''ס? כמה משקיעים ברבנות הצבאית? אז כן גם באנשים שלא בדיוק מסכימים איתך צריך לתמוך זאת דמוקרטיה סוציאליסטית... פקולטות? המדינה ממנת אותם באופן פרטני? לא ניראה לי, בהשכלה גבוהה אני פחות מבין אבל לא ניראה לי שפקולטות מקבלות עוד כסף כי הן משמיצות את המדינה...
אז מה אם עוזרים להם בבניית בתי תפילה? מה קרה? מה רע לך בזה? כמה הם תומכים יותר כנסיות בתי כנסת או מסגדים? אני לא יודע אם הסתובבת פעם ביפו או באילת או בהרבה ערים אחרת... יש לך בית כנסת בכל פינה לכל עדה אפשרית...

אז גם בתי ספר תיכוניים ואולי גם בתי ספר יסודיים? אולי פשוט נעבור ללימודי בית?
מי שבא בגישה שמלאנית נהיה שמלאני, זה בא מבית או מגנטיקה, אי אפשר לדעת...

ושוב פעם, מסויימים, אתה סתם מכליל...

א) הבעיה שהם לא אמורים להיות, במשפחה נורמאלית שמתעלמת מסטיגמות, היו שולחים את הילד לבית ספר של עמית או בנ''ע וכו', בלי פנימיה וכאלה רק בית ספר כמו שאני הולך גם הם יכולים ללכת ואם היו מגיעים הרבה אנשים לתיכונים דתיים במקום לישיבות ואולפנות תקציבי התיכונים הדתיים היו גדלים...
ב)בתי הספר האלה מקבלים לפעמים מפה ומשם מעדות מסויימות כדי שיגידו שהם לא גיזעניים, בדרך כלל יעדיפו את האשכנזי על המזרחי... חוויה אישית אגב...
ג)מה שבוגריהם עושים לא קשור לבתי הספר עצמם, אדם בוחר בעצמו מה יעשה בזמן הפנוי שלו, אז במקרה הם מחליטים לא ללמוד גמרא, ושום בית ספר שמקבל של משרד החינוך אסור לו להביע דעה פוליטית לפני התלמידים, זה חוק... ובמקרה של מערכת החינוך אני דווקא מבין טיפה, במקרה אני יושב במועצת נוער הארצית...
אהה ולא אמרתי שהבתי ספר של האליטה האשכנזית החילונית הם בסדר...

א) גם ג'ובניקים חשובים ותגיד מה שתגיד צה''ל לא היה מחזיק אותם אם לא...
ב) במקרה התיכון שלי מוציא כ90% מהבנים הכשירים לשירות קרבי, מקיף חילוני...
 במקום כזה זה בושה ללכת להיות ג'ובניק, ולא כל ההסדרניקים הולכים לשירות קרבי, חלקם הולכים לרבנות הצבאית...

אבא שלי אדם חילוני, אדם ישר, עובד ממשלה במינהל מקרקעי ישראל, גם ניפגע בקידום, רק בגלל היותו אדם ישר, אולי גם אבא שלך פשוט בנאדם ישר שלא מתעסק בפוליטיקה כזאת או אחרת
וגם אם כן אז יש לו גבולות, אולי אם נפסיק לחפש סיבות להפלייה נתקדם לאנשהו...
השטויות שלך רק מדרדרות מדחי אל דחי מתגובה לתגובה, כל מה שכתבת אפילו לא ראוי לתגובה ארוכה ורצינית,
רק לגבי הצבא אני אפת קצת את עיניך- http://www.kav.org.il/pages/show/?id=596
http://www.kav.org.il/pages/show/?id=596&page=2
http://www.kav.org.il/pages/show/?id=596&page=4
http://www.kav.org.il/pages/show/?id=596&page=3

האשכול ננעל
אלוף מיל. בני פלד ז"ל