כתב נושא: בעיית הפליטים בארץ  (נקרא 5117 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« ב- : דצמבר 16, 2008, 18:47:46 »
שלום

ובכן חזרתי לפעילות כי לא זכרתי את הסיסמא.
מישהו מוכן להסביר מה הטוב לב שאנו מגלים כלפי אותם פלטים אפריקאים שבאים לפה ומבקשים נדבות ועזרה??
כלומר לא חסר לנו פה בעיות שאלה גם יבקשו סיוע ומתן אזרחות זמנית.קראתי בוואלה שהם היום הפגינו שהם לא מהווים איום על ישראל.

http://news.walla.co.il/?w=/5700/1398863

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #1 ב- : דצמבר 16, 2008, 19:34:25 »
בשנה שעברה גלשתי באיזה פורום רומני, ואחד החברים שם, אזרח רומני שחי בפינלנד, הביא תרגום לכתבה מזעזעת על מעשה אונס חולני ששלושה קופים (כושים) מקונגו ביצעו באישה פינית בת 26 בעיר הפינית אאולו (Oulu). לפי הכתבה, בקיץ 2005 שלושת הקופים האלה חטפו שלוש נשים שחיכו לבדן בלילה בתחנת אוטובוס בעיר ואנסו אותן באכזריות. לבחורה השלישית שהם אנסו הם עשו פיסטולה (מנהג קונגולזי ידוע שבו הקוף כושי שאנס אישה משבט יריב חותך את העור בין איבר המין לפי הטבעת של הנאנסת) בעזרת מספריים. קורבנות הפיסטולה (קיימת גם מחלה מולדת שנקראת פיסטולה) מאבדות את היכולת לשלוט בצרכיהן, ועליהן ללבוש חיתולים לשארית חייהן. הבחורה הפינית הגיעה לבית החולים כשהיא מדממת ונזקקה לעשרות תפרים וניתוחים כדי לרפא את הנזק שנגרם לה. במקרה שהרופאים לא יצליחו לתקן את הנזק לגמרי, וברוב המקרים זה לא ניתן כלל לתיקון, היא תיאלץ ללבוש חיתולים לשארית חייה.

לא ניתן לתאר במילים את האכזריות של הכושים האפריקאים. אפילו קופי-המדבר (ערבושים) יותר מתורבתים מהם. התרבות שלהם עלובה וגועלית, הם מעולם לא יצרו או המציאו דבר חוץ מאונס, רצח, הרס, חורבן ומלחמות. היום יש בארץ אולי כמה מאות מהם (אני לא מתכוון ליהודים מאתיופיה, שהם יהודים וישראלים לכל דבר) מחר הם יהיו עשרות או מאות אלפים. אם שלושה כושים נוצרים מקונגו עשו דבר כזה לבחורה פינית בפינלנד, מה לדעתכם יעשו כושים מאריתראה, שחלקם בטח מוסלמים, ליהודיות בישראל?
« עריכה אחרונה: דצמבר 16, 2008, 19:40:31 על ידי DJ Luminus »

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #2 ב- : דצמבר 16, 2008, 19:57:11 »
שמע

אני חבר באתר HWZONE.
פתחתי שם דיון שמחיתי על הקלות הבלתי נסבלת שבא ישראל פותחת את הלב לפראים האלה.האשימו אותי בגזענות ועבירה על חוקי הפורום.
לא מקובל עלי שאנחנו נותנים מקלט לזרים שהם לא יהודים מוסלמים ויותר מזה לא ניראה מהם שום רווחיות.כי הם יהיו נטל כלכלי\חברתי

אחרי מה שאתה כותב אני חושב שצריך לעשות עצומה להעיף מפה את הבבונים האלה כי הם מהווים סכנה ממשית.צריך להתחיל לאסוף חתימות אחרת לך
תדע מה הם יעשו ברגע שתיהיה להם אזרחות.הרי הם תמיד יהיו מתוסכלים ויחפשו ישראליות תמימות להוציא עליהם את הזעם שלהם.

אם יהיה להם אזרחות אז לשבת בכלא יהיה מושלם בשבילם.
אוכל מיטה חמה ולשבת עם עוד כמה בבונים כמוהם.מה צריך יותר מזה. >:(

מנותק כוח יהודי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #3 ב- : דצמבר 16, 2008, 20:05:35 »
להעיף אותם בבעיטה למקום שמהם באו!!!!!!!!!!

(הם גם מוסלמים,לא?)

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #4 ב- : דצמבר 16, 2008, 20:09:08 »
כן הם מוסלמים
והם לדעתי סכנה דמוגרפית כשרה לכל דבר.אני אומר שהם מזימה של החמאס לפלוש אלינו דרך הלב הרחום שלנו.
אבל איך עוצרים את הפליטים האלה דרך חוק?
איך מגרשים אותם?
אם הם יקבלו מקלט זה יהפוך עם הזמן למעמד קבע.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #5 ב- : דצמבר 16, 2008, 20:45:31 »
 שילכו לסעודיה אולי למצרים מי הם בכלל שניתן להם להישאר פה חחחחחחחחחחחחחח.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #6 ב- : דצמבר 16, 2008, 20:50:56 »
שמע

אני חבר באתר HWZONE.
פתחתי שם דיון שמחיתי על הקלות הבלתי נסבלת שבא ישראל פותחת את הלב לפראים האלה.האשימו אותי בגזענות ועבירה על חוקי הפורום.
לא מקובל עלי שאנחנו נותנים מקלט לזרים שהם לא יהודים מוסלמים ויותר מזה לא ניראה מהם שום רווחיות.כי הם יהיו נטל כלכלי\חברתי

אחרי מה שאתה כותב אני חושב שצריך לעשות עצומה להעיף מפה את הבבונים האלה כי הם מהווים סכנה ממשית.צריך להתחיל לאסוף חתימות אחרת לך
תדע מה הם יעשו ברגע שתיהיה להם אזרחות.הרי הם תמיד יהיו מתוסכלים ויחפשו ישראליות תמימות להוציא עליהם את הזעם שלהם.

אם יהיה להם אזרחות אז לשבת בכלא יהיה מושלם בשבילם.
אוכל מיטה חמה ולשבת עם עוד כמה בבונים כמוהם.מה צריך יותר מזה. >:(

מרבית הגולשים באתר HWZone הם שמאלנים אתאיסטים שונאי יהדות. בעבר שאלתי בפורום שלהם כיצד לפתור בעיה מסויימת עם מערכת הפעלה ישנה במחשב ישן. הם מיד תקפו אותי בשאלות וירידות כמו "יא דפוק, לא שמעת אף פעם על תוכנות וירטואליזציה?" מאז אני לא גולש שם יותר.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #7 ב- : דצמבר 16, 2008, 20:56:07 »
אני ימני קיצוני  O0
ויש עוד כמה משוגעים כמוני שם רק שהם לא מעיזים לפתוח יותר מדי את הפה כי המנהלי פורום שם מפקחים ביד קשה על
כל ביטוי שלא במקום.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #8 ב- : דצמבר 17, 2008, 00:06:39 »
אין לכם מושג מה הם עושים אחד לשני במדינות שלהם באפריקה. מה שהם עושים בארה"ב זה כלום לעומת מה שקורה במדינות המטונפות שלהם. אני חייב לציין שאין לי דבר או חצי דבר נגדם בגלל צבע העור שלהם. הבעיה היא התרבות או יותר נכון התת-תרבות שלהם. אני משתמש במונח קופים בגלל חוסר התרבות שלהם, לא בגלל שאני חושב שהגזע שלהם נחות או משהו כזה. אם יש שחורים שהתגיירו ו/או עזבו את תרבות הרשע האפריקאית, אז אין לי בעיה איתם.

___________________________________________________________________________________________________ _________________________________
הנה התרגום המלא להודעה שקראתי בפורום הרומני, זה מזעזע:

"בחודש יולי 2005 בעיר אואולו (Oulu) שבצפון פינלנד, שלושה שחורים, מהגרים מקונגו, ביצעו אונס קבוצתי באישה פינית צעירה בת 26, וביצעו בה פיסטולה באמצעות מספריים. פיסטולה היא קרע שנוצר בעור שבין איבר המין לפי הטבעת כתוצאה מפגיעה או מלידה, וזה אומר שהיא תיאלץ ללבוש חיתולים אם הרופאים לא יוכלו לתקן זאת בניתוח, ובהרבה מקרים זה בלתי ניתן לתיקון. קורבנות רבים של אונס מסוג זה בקונגו נאלצות ללבוש שקיות ניילון לשארית חייהן. הקופים האלה לא רק השחיתו את נשמתה של האישה הזאת, הם גם השחיתו את האיברים הכי מוצנעים בגופה והשאירו אותה עם בעיות נפשיות ופיסיות בלתי הפיכות."

"כל אחד מהאנסים נשפט לארבע שנות מאסר וחוייב לשלם לקורבן 18,750 יורו פיצויים. ארבע שנות מאסר הן כלום לעומת מה שהם היו צריכים לקבל. אני הייתי מעניש אותם באותה דרך שבה ולאד צפש" (ולאד המשפד - נסיך ולאכיה, רומניה של אז, שהנהיג את המלחמה בעות'מנים במאה ה-15 ועליו מבוסס הספר דרקולה) "נהג להעניש את הרוצחים התורכים שבאו לכבוש את ארצינו." (אני לא אפרט מה הוא עשה להם, זה ממש לא המקום לדבר על זה.)

"הם אנסו שתי נשים נוספות באותה עיר פינית לפני כן. הם תקפו נשים שחיכו לבדן בתחנות אוטובוס, היכו אותן בראשן באמצעות חפץ כבד ומשכו אותן למקום מסויים שבו הם אנסו אותן. הנשים האחרות היו ברות מזל, כי הן רק נאנסו ולא הושחתו באופן בלתי הפיך."
___________________________________________________________________________________________________ __________________________________

אסור שהיצורים האלה יגיעו לכאן. אם ממשלת ישראל הזדונית תאשר את התאזרחותם, זה יוביל לגל הגירה ענק של קופים מוסלמים או סתם קופים (נוצרים, עובדי אלילים) מאפריקה. מה שקורה באיטליה וביוון (חדירת מהגרים כושים וערבים בלתי חוקיים דרך הים) יקרה גם בדרום הארץ.

מנותק צהוב בדם

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #9 ב- : דצמבר 17, 2008, 05:13:05 »
אין מה לעשות שיש שמאלנים מגעילים כאלה במדינה שלנו אז כל אפריקה יכולה לתפוס עלינו טרמפ
'' למות או ליכבוש את ההר ''

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #10 ב- : דצמבר 17, 2008, 07:25:08 »
אני ימני קיצוני  O0
ויש עוד כמה משוגעים כמוני שם רק שהם לא מעיזים לפתוח יותר מדי את הפה כי המנהלי פורום שם מפקחים ביד קשה על
כל ביטוי שלא במקום.

גם אני הייתי שם סתם פורום מעפן קיבלתי משם באן כי אמרתי שאני שונא ערבים

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #11 ב- : דצמבר 17, 2008, 08:08:23 »
בחיי
אני מרגיש כמו בבית .אני גאה להיות חבר בפורום הזה.אם רק הייתה לנו מפלגה זה היה מושלם. 8)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #12 ב- : דצמבר 17, 2008, 13:26:13 »
יש כבר המון אריתראים בת"א (טוב האמת היא שהם די בולטים בשטח, לפחות בשעות היום...). אלא מוסלמים שחייבים לגרש אותם מכאן. אני בטוח שברגע שייתנו להם מעמד של תושבי קבע הם ייפתחו מסגדים וייקשרו ידידות אמיצה עם קופי המדבר המקומיים שלנו. כמובן שברגע שהם יקבלו מעמד מוכר הם ייסתמכו על הביטוח הלאומי ושאר קצבאות הסעד ווייבאו עוד ועוד אריתראים על ידי הליך של איחוד משפחות.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #13 ב- : דצמבר 17, 2008, 13:43:17 »
אפשר להכות אותם ??

ולהראות להם שהם לא רצויים פה  >:( >:(??

:rapidfire: :rapidfire:

אני הייתי פעם אחת בתל אביב ראיתי את הבבונים האלה מנצלים תל אביבים תמימים עם הצאצאים שלהם וממש התאפקתי לא להעיף לאחת מהם
איזה מכה מצלצלת.

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #14 ב- : דצמבר 17, 2008, 13:44:37 »
אפשר להכות אותם ??

אני הייתי פעם אחת בתל אביב ראיתי את הבבונים האלה מנצלים תל אביבים תמימים עם הצאצאים שלהם וממש התאפקתי לא להעיף לאחת מהם
איזה מכה מצלצלת.
אין טעם להכות אותם כי מי שאשם זה יהודים שהביאו אותם לפה וזרקו אותם לרחובות--צריך לגרש אותם אבל לא להכות אותם מבלי סיבה.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #15 ב- : דצמבר 17, 2008, 13:57:48 »
נו ??

אז איך מגרשים מפה את הבני בליעל האלה??.הרי טוב לא יצא לנו מהם.הם ערבים לכל דבר.ברגע הנכון הם יתאחדו עם הערבים שיש פה.
ומה יהיה הלאה??.לא צריך לעזור להם ולא צריך לדאוג להם.כל יפי הנפש שמסייעים להם מחליאים אותי.צריך לנער את כולם שם ולחטוף אותם
לסיני ולזרוק אותם בגבול.
המצרים כבר יעשו מהם שיש קבב.אבל זה צריך להיות מעשי.

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #16 ב- : דצמבר 17, 2008, 14:08:35 »
אפשר להכות אותם ??

איזה מכה מצלצלת.
איך הם מנצלים את התל אביבים?
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #17 ב- : דצמבר 17, 2008, 14:40:53 »
בתמימות שלהם

מאיפה יש להם את המסיכות ואת החולצות בהפגנה הכל כך מתוכננת שהיתה אתמול ?
למה צריכים לעזור להם במקום לגרש אותם?? זה בזיון בעיני שיש הומלסים בתל אביב והם עוזרים לפראים הערבים האלה.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #18 ב- : דצמבר 17, 2008, 14:46:26 »
בתמימות שלהם

מאיפה יש להם את המסיכות ואת החולצות בהפגנה הכל כך מתוכננת שהיתה אתמול ?
למה צריכים לעזור להם במקום לגרש אותם?? זה בזיון בעיני שיש הומלסים בתל אביב והם עוזרים לפראים הערבים האלה.
מאיפה אתה יודע שהם עוזרים לערבים?

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #19 ב- : דצמבר 17, 2008, 14:58:09 »
ראיתי בכתבה בוואלה.

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #20 ב- : דצמבר 17, 2008, 15:03:57 »
ראיתי בכתבה בוואלה.
זאת כבר כתבה ישנה?יש מצב אתה שולח לי?

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #21 ב- : דצמבר 17, 2008, 15:22:25 »
עזוב את זה
יש לי דיון על זה ב HWZONE
הדיון דיי תוסס ואתה מוזמן לקרוא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381641.new#new

אם אתה לא חבר שם לא תוכל להגיב.רק תיראה איזה נאיביים מגיבים שם בחיי. :laugh:

הבעיה היא שהם לא מבינים את האיום שהפליטים האלה מהווים.חלק מבינים אבל מסתייגים מדבריי.
« עריכה אחרונה: דצמבר 17, 2008, 15:41:01 על ידי דני ימני »

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעיית הפליטים בארץ
« להגיב #22 ב- : דצמבר 17, 2008, 15:43:03 »
עזוב את זה
יש לי דיון על זה ב HWZONE
הדיון דיי תוסס ואתה מוזמן לקרוא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=381641.new#new

אם אתה לא חבר שם לא תוכל להגיב.רק תיראה איזה נאיביים מגיבים שם בחיי. :laugh:

הבעיה היא שהם לא מבינים את האיום שהפליטים האלה מהווים.חלק מבינים אבל מסתייגים מדבריי.
סתם ילדים בורים .........לא מבינים כלום  :laugh: :laugh: