אין לכם מושג מה הם עושים אחד לשני במדינות שלהם באפריקה. מה שהם עושים בארה"ב זה כלום לעומת מה שקורה במדינות המטונפות שלהם. אני חייב לציין שאין לי דבר או חצי דבר נגדם בגלל צבע העור שלהם. הבעיה היא התרבות או יותר נכון התת-תרבות שלהם. אני משתמש במונח קופים בגלל חוסר התרבות שלהם, לא בגלל שאני חושב שהגזע שלהם נחות או משהו כזה. אם יש שחורים שהתגיירו ו/או עזבו את תרבות הרשע האפריקאית, אז אין לי בעיה איתם.
___________________________________________________________________________________________________ _________________________________
הנה התרגום המלא להודעה שקראתי בפורום הרומני, זה מזעזע:
"בחודש יולי 2005 בעיר אואולו (Oulu) שבצפון פינלנד, שלושה שחורים, מהגרים מקונגו, ביצעו אונס קבוצתי באישה פינית צעירה בת 26, וביצעו בה פיסטולה באמצעות מספריים. פיסטולה היא קרע שנוצר בעור שבין איבר המין לפי הטבעת כתוצאה מפגיעה או מלידה, וזה אומר שהיא תיאלץ ללבוש חיתולים אם הרופאים לא יוכלו לתקן זאת בניתוח, ובהרבה מקרים זה בלתי ניתן לתיקון. קורבנות רבים של אונס מסוג זה בקונגו נאלצות ללבוש שקיות ניילון לשארית חייהן. הקופים האלה לא רק השחיתו את נשמתה של האישה הזאת, הם גם השחיתו את האיברים הכי מוצנעים בגופה והשאירו אותה עם בעיות נפשיות ופיסיות בלתי הפיכות."
"כל אחד מהאנסים נשפט לארבע שנות מאסר וחוייב לשלם לקורבן 18,750 יורו פיצויים. ארבע שנות מאסר הן כלום לעומת מה שהם היו צריכים לקבל. אני הייתי מעניש אותם באותה דרך שבה ולאד צפש" (ולאד המשפד - נסיך ולאכיה, רומניה של אז, שהנהיג את המלחמה בעות'מנים במאה ה-15 ועליו מבוסס הספר דרקולה) "נהג להעניש את הרוצחים התורכים שבאו לכבוש את ארצינו." (אני לא אפרט מה הוא עשה להם, זה ממש לא המקום לדבר על זה.)
"הם אנסו שתי נשים נוספות באותה עיר פינית לפני כן. הם תקפו נשים שחיכו לבדן בתחנות אוטובוס, היכו אותן בראשן באמצעות חפץ כבד ומשכו אותן למקום מסויים שבו הם אנסו אותן. הנשים האחרות היו ברות מזל, כי הן רק נאנסו ולא הושחתו באופן בלתי הפיך."
___________________________________________________________________________________________________ __________________________________
אסור שהיצורים האלה יגיעו לכאן. אם ממשלת ישראל הזדונית תאשר את התאזרחותם, זה יוביל לגל הגירה ענק של קופים מוסלמים או סתם קופים (נוצרים, עובדי אלילים) מאפריקה. מה שקורה באיטליה וביוון (חדירת מהגרים כושים וערבים בלתי חוקיים דרך הים) יקרה גם בדרום הארץ.