0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
בס''דתודה על השאלה.כעת השתייכות לימין האמיתי היא כן חברות בפורום שלנו. אנו לא רשומים בארץ ישראל. תנועתנו כן רשומה בארה''ב אבל זה לא ענייני לחברינו בארץ ישראל. במרוצת הזמן, אנו מתכוונים בע''ה להפוך למפלגה, ואז נהיה רשומים כמפלגה.אני מסכים איתך שהזמן הגיע לעשות משהו בשטח. לכן, אני מציע ליצור סניפים של התנועה ולהתחיל עם מפגשים של הסניפים. הייתי מתחיל עם מפגש של סניך אחד, ואחר כך עוד מפגשים כדי להכין לפעולות שונות.מה דעתכם?
כן,מספיק,הגיע הזמן לפעול בכיוון של סניפים וגם הפגנות לדעתי,כאילו די,אנחנו קימים כבר שנתים,מה גם בעוד 10 שנים 19 שנה ,עוד נהיה מפלגה וירטואלית? אי אפשר להמשיך ככה
צודק ב-100%, אנחנו תנועה שקיימת רק בעולם הוירטואלי...אני לא רואה שאנשים עושים פעילויות....
בס''דאנו לא תנועה שקיימת רק בעולם הוירטואלי, כי תנועתנו מממנת פעולות של גיבורים ביהודה ושומרון שזו באמת החזית העיקרית במאבק על השרדותנו בארץ ישראל.אבל החברים כאן בפורום לא חלק מהמאבק הזה בשטח. אז אני מציע שנפתח חזית שנייה בתוך ה"קו הירוק" דרך סניפים שינסו לשכנע את עם ישראל לתמוך בתנועתנו ורעיונותיה.
הבנתי...אבל הבעיה היא שאנחנו לא נלחמים מספיק...מגיע לעם ישראל יותר אבל הוא לא יוכל לקבל את זה אם נשב בחיבוק ידיים וניילל "אולמרט לך הביתה"מול המחשב.... אנחנו צריכים לעשות פעילויות בשטחים..
בס''דקודם כל, סליחה מנורה שנכנסתי בטעות להודעה שלך. במקום להפעיל "ציטוט" הפעלתי "עריכה" בטעות.לגבי מה שאתה כותב, אני מסכים איתך. אבל כדי לעשות זאת, צריך סניפים בשטח. אם נקים סניפים, בע''ה נוכל לעשות דברים בשטח.
בס''דאני מסכים איתך שהזמן הגיע לעשות משהו בשטח. לכן, אני מציע ליצור סניפים של התנועה ולהתחיל עם מפגשים של הסניפים. הייתי מתחיל עם מפגש של סניך אחד, ואחר כך עוד מפגשים כדי להכין לפעולות שונות.מה דעתכם?
אפשר לעשות מתישהו גם מפגש פורום כדי להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים יותר טוב...מצד שני אולי זה לא רעיון כ"כ טוב... יכולים לבוא גם מרגלים... (חשבתי אולי להעביר את המיקום והתאריך של המפגש בהודעות פרטיות בלבד כדי שלא יבואו מרגלים אבל עדיין זה לא הכי בטוח)