כתב נושא: תראו איזה אתר מצאתי באינטרנט  (נקרא 4506 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
תראו איזה אתר מצאתי באינטרנט
« ב- : אוקטובר 03, 2008, 13:45:01 »
מצאתי אתר של ערבים שתומכים במדינת ישראל חחחחח  http://www.arabsforisrael.com/

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 03, 2008, 13:55:23 »
חחחחח כמה מוזר
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 03, 2008, 15:27:47 »
חחחחחח

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 03, 2008, 16:11:43 »

לא חבל לעשות אתר שכולל רק 3% מאוכלוסיית ערבי ישראל? בזבוז...

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 03, 2008, 16:36:03 »
מנורה, האתר הוא בכלל לא של ערביי ישראל.
הוא באנגלית ולפי הרושם שקיבלתי מהאתר זה בכלל אתר בארצות הברית או במדינה אחרת
ואל תגזים - 3%.........אולי התכוונת 0.00000000003%
ואני לא ציני!

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 03, 2008, 16:50:23 »
החמאס כבר יותר פרו יהודי מהם.
לא כל אחד שהוא בעד ישראל הוא פרו-יהודי.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 03, 2008, 16:52:05 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק InFecT[0]r

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • אם תהיה משוחרר מין העתיד, הפחד לא יסרור בך,
    • כהנא צדק
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 05, 2008, 04:08:57 »
מי אמר שהוא של ערבים? ולא כמה גופים שמנסים לצייר משהו?
כהנא צדק!
סופרמוטו, תשחרר את החוליגן שבך

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 05, 2008, 08:13:28 »
מי אמר שהוא של ערבים? ולא כמה גופים שמנסים לצייר משהו?

זה של ערבים אפשר למצוא ביוטוב מלא סירטונים שלהם ככה גם מצאתי אותם

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 05, 2008, 08:46:39 »
זה של ערבים מארה"ב לא מהארץ,בארה"ב הכל אפשרי גם זה...

לגבי ערבי מוסלמי תושב ישראל ו\או הרשות הפלסטינאצית שיקים אתר כזה דינו יהיה זהה לדינם של 1500 ערבים שנפלו לידי ה"פרטנר לשלום" יאסר
ערפת ימ"ש וזכרו ונחשדו ששיתפו פעולה בעבר עם ישראל.

(נכון שאין צורך לפרט מה קרה איתם?)

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 05, 2008, 09:03:35 »
חחח איזה אתר חזק!

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 06, 2008, 18:57:07 »
זה הכל בלוף ושקר וזאת בדיוק הבעיה שאנחנו חייבים להבחין בין הטוב לרע ולדעת לעשות את הסוויץ בראש בקיצור להיות פחות תמימים
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק המכבי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 06, 2008, 19:24:27 »
חברה תתעוררו פה במקום לפטפט בפורום תבחרו מנהיג לא מנהיג שאף אחד לא רוצה כמו מרזל מנהיג שכול היהודים הטובים בעם רוצים תקהלו את כול האנשים פה ותבחרו דרכי פעולות גם הקמת תנועה שתקרא טרנספר וכדומה גיוס כספים בחירת מנהיג הכנת תשדירים הקמת מזכירות נאומים בבתי כנסת הקמת יחידות אימונים כושר קרב מגע וכדומה לוגו חברה כמו שהרב עשה תשתית לקבלת יהודים מלפטפט בפורום לא יצא כלום ומגאוותנות שכול אחד מנסה להיות מושיע כול אחד צועק בלי הבנה ובלי הכרה כולם צריכים להתאגד אחרי מנהיג אחד ואנשים פה צריכים להבין שהם צריכים להתגבר על הגאווה שלהם ונועם זה שנחקרת בשב"כ לא עושה אותך גיבור וחיים זה שאז היתה פעיל זה לא אומר שיש לך את הזכות לקחת איזה שהיא בעלות על הליגה או התנועה במקום להיות אגודה אחת התפצלתם לכול מיני חלקיקים מה איתכם ככה זה לא ילך הרוח היהודית ברחובות הגעיה לשפל חדש הערבים חוגגים עלינו ועל הבנות שלנו בנות יהודה מסתובבים ברחובות ברכבי פאר והיהודי המסכן נלחם על פרנסתו תתעוררו חברה אני באתי לפה כי אכפת לי מיהודים יקרים כמוכם חבל שכול מה שאתם מסוגלים לעשות זה פורום

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 06, 2008, 19:48:48 »
חברה תתעוררו פה במקום לפטפט בפורום תבחרו מנהיג לא מנהיג שאף אחד לא רוצה כמו מרזל מנהיג שכול היהודים הטובים בעם רוצים תקהלו את כול האנשים פה ותבחרו דרכי פעולות גם הקמת תנועה שתקרא טרנספר וכדומה גיוס כספים בחירת מנהיג הכנת תשדירים הקמת מזכירות נאומים בבתי כנסת הקמת יחידות אימונים כושר קרב מגע וכדומה לוגו חברה כמו שהרב עשה תשתית לקבלת יהודים מלפטפט בפורום לא יצא כלום ומגאוותנות שכול אחד מנסה להיות מושיע כול אחד צועק בלי הבנה ובלי הכרה כולם צריכים להתאגד אחרי מנהיג אחד ואנשים פה צריכים להבין שהם צריכים להתגבר על הגאווה שלהם ונועם זה שנחקרת בשב"כ לא עושה אותך גיבור וחיים זה שאז היתה פעיל זה לא אומר שיש לך את הזכות לקחת איזה שהיא בעלות על הליגה או התנועה במקום להיות אגודה אחת התפצלתם לכול מיני חלקיקים מה איתכם ככה זה לא ילך הרוח היהודית ברחובות הגעיה לשפל חדש הערבים חוגגים עלינו ועל הבנות שלנו בנות יהודה מסתובבים ברחובות ברכבי פאר והיהודי המסכן נלחם על פרנסתו תתעוררו חברה אני באתי לפה כי אכפת לי מיהודים יקרים כמוכם חבל שכול מה שאתם מסוגלים לעשות זה פורום

בס''ד

א. התנועה שלנו מממנת פעולות ביהודה ושומרון שהן פעולות חיוניות למנוע הקמת מדינה חמאסית-פת''חית שתהווה התאבדות לאומית לעם ישראל.
ב. אני הייתי היו''ר של הליגה להגנה יהודית בשיא של המסע המפורסם והניסי שלנו לשחרר מעל מיליון יהודים מברה''מ. פוצצתי עשרות פצצות נגד מטרות סובייטיות וכתוצאה מזאת, עניין היהודים הנרדפים ברוסיה היה הדיווח הראשון בכל החדשות בארה''ב והסובייטים הוכרחו לשחרר את היהודים כדי לשמור על היחסים שלהם עם אמריקה. כל זה רק פיטפוט?
ג. הפורום והאתר והסרטונים שלנו נועדים להביא את האמת לעם ישראל והיו לנו מאות אלפי צופים כבר. זה לא הכרחי?
ד. אין לנו שום קשר עם ברוך מרזל. אנו תנועה נפרדת לגמרי. אבל אנו גם לא נגדו.
ה. אתה רק מפטפט. מי אתה שאתה תוקף אותנו? מה השם שלך? מה עשית בחיים שלך לעם ישראל? למה אתה מנסה לחתור תחת התנועה שלנו? אתה לא רוצה שמאות אלפי צעירים יראו את הסרטונים שלנו? אתה לא רוצה שדור חדש יגלה את המסר של גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד? אתה לא רוצה שנבנה חזית חדשה של יהודים בתוק ה"קו הירוק" שתתמוך בגיבורי יהודה ושומרון? אתה לא רוצה שנפרסם את המסר של נעם פדרמן ותומכיו ביהודה ושומרון - גם נעם ותומכיו רק "מפטפטים"?
ו. התנועה הזאת היא התקווה לבנות ארגון ומפלגה חדשים שיצילו את עם ישראל במרוצת הזמן בעזרת השם יתברך.
« עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2008, 19:54:47 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק המכבי

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 06, 2008, 20:04:23 »
מה איתך חיים המדינה בוערת יהודים פה מושפלים בכול יום ומרוב עבודה או תרבות אירופאית אין להם כוחות להגיב הערבים חוגגים פה על חשבוננו עד מתיי נשב בפרץ ונראה את אחינו ואחיותנו סובלים אי אפשר ככה פוגעים בנו ודורסים אותנו והמתבולל אולמרט והנסיכה המואבית ליבני מוותרים על שטחים אנחנו טבוחים פה על אדמתנו והם יושבים בבתי פאר וקוראים להבלגה שמה זה יטבח יהוד ופה זה הבלגה

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 06, 2008, 20:15:17 »
בס''ד

שוב אני שואל:
מאחר שאתה מומחה כזה בפעילות ועצות, מה עשית אתה בחיים שלך לעם ישראל?
ואתה מוציא דיבה נגד ארגוננו כשאתה אומר שאנו פילגנו את התנועה הכהניסטית. מתי עשינו זאת? מתי אני פילגתי את התנועה? הוכח את ההאשמות הכוזבות שלך.
ואתה אומר שזה ביזבוז ליצור פורום גדול של כהניסטים שילמדו את העם, שיפיצו את המסר, שיהווה יסוד לתנועה המונית בע''ה, ושיהווה בית חם לבני הנוער שלנו? זה ביזבוז זמן ליצור פורום מעולה כזה?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 06, 2008, 20:26:55 »
רבותיי אי אפשר להמשיך ככה כול שבוע פיגוע דריסה אתם אנשי הפורום יהודים טובים ונאמנים אבל מה שקורה ברחובות הגיע לשפל חדש הערבים המתגוררים בערי אליקנו הולכים עם בנות יהודה מגעים ברכבי פאר בעוד ההיודי מיסד הארץ נילחם על פרנסתו אני קורא מכאן בקריאת קודש קומו עורו התעוררו מלפטפט בפורום לא יצא הרבה זה אומנם טוב אבל עלינו להכין דרכי פעולה מנהיגים שלא הצליחו או אנשים שפילגו את התנועה היהודית שיקחו צעד אחורה שירידו מגאוותם הפרטית ויבחרו מנהיג ויתאגדו אחריו אי אפשר להנהיג בכוח זה לא קיטנה פה היום בחירות מחר מסיבה מחרתיים נאום עלינו למצוא מנהיג מתאים שהיה חביב על יהודים נאמנים כמו הרב מנהיגים שלא צלחו עד עכשיו קחו צעד אחורה מהסיבה הפשוטה אולי לא לשם כך נולדתם אני לא אומר זאת מתוך כעס חס ושלום אלה מתוך דאגה אני מבין שכול כוונתכם הייתה לטובה בנתיים עלינו לעסוק בהקמת תנועה שתקרא טרנספר וכדומה אחרי זה להכין תשתית לקבלת יהודים הקמת מזכירות גיןס כספים גיוס אנשים בחירת מנהיג ולהפיח רוח חיים באומה ששפלות הרוח הגיע לשיאה יהודים טובים מה איתכם איבדתם תיקווה זה כול מה שאתם יוכלים לעשות פורום תאמינו בעצמכם אתם מסוגלים ליותר מזה בכול אופן אני מאמין בכם חיזקו ואימץ ללבכם תברכו בכול הברכות שמשה וה' בירכו את יהושע בן נון נכון שהרב כהנה משה הלך אבל חייב לבוא מישהו שהיה יהושע ואתם יהודים תמימים על ידי זה שתצליחו להפיח רוח ה' באומה על ידי זה יבאו המעשים יבוא קידוש ה' ויבוא המושיע ואתם תהיו אלה יהודים תמימים קוראי תהילים תמימים אתם אלה שתכתירו את המשיח אנה ממכם אל תבזבזו כוחם בפורום בלב שלם אני אומר שיש לכם כוחות ליותר מזה תאמינו בעצמכם
בס''ד

כל מנהיג שייבחר לקדם את המנהיגות היהודית האמונית הימנית האמיתית , יירדף על-ידי שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! וכמובן שהתשקורת תדחק אותו לשוליים !!! מכיוון שהצורררים הללו , אנשי הערב -רב הנלוז והנתעב שולטים בכלל מכשירי בההון שאותם גזלו מאחינו ומאיתנו עוד טרם קבלו את המנד''ט על ארץ-הקודש תובב''א , שתמורת זאת הלשינו על אחינו הי''ד , שהועלו לגרדום על ידי שלטון המנד''ט בהריטי יש''ו שר''י !!
לכן !! עלינו להפיץ את האמ-ת !! ואת העבודה הקדושה הזו עושים חברינו כאן בפורום ובעוד הרבה מקומות !! ברגע שכל יהודי יקר יכיר את האמ-ת ללא שום ''צנזורה '' ושטיפות-מוח תשקורתיות , וכאלה במערכת הליכלוך(חינוך) שלא בכדי היא בחינם !!שהרי אלו בסך-הכל כלים של שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי להפיל את אחינו שנופלים ברשתותיהם לשמד והתבוללות ר''ל !! והתוצאות נראות כל שעה בחדשות היומיות ר''ל !!
לא נפרט כאן את כלל האמ-ת אודות אותם אנשי ערב-רב נלוז ונתעב , מכיוון שעשינו זאת במאמרים וסרטונים רבים שאנו מאד מעוניינים שי'היו בהישג יד של כל יהודי יקר באשר הוא !!
זהו אחד המאמרים האחרונים בו הצגנו מקורות חשובים החושושפים את האמ-ת בצורה הברורה והנהירה ביותר , אודות מעללי גרעין שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב שר''י !! --ממומלץ שתקראו את המאמר , ועוד יותר מומלץ שתכנסו לקישורים שיש בתוך המאמר !! שהם הדברים ששלטון הערב-רב הנלוז איננו מעוניין שתדעו !!!

http://hayamin.org/forum/index.php?topic=16035.0

וזיכרו !!! הפצת האמ-ת היא כרגע הכלי הטוב ביותר להביא את כלל אחינו השבויים בתעמולות ושטיפות-מוח של שלטון הערב-רב הנלוז והנתעב !! אולם אין הם יכולים לעמוד בפני הציבור היהודי היקר שמחפש את האמ-ת ומסתחרר בבילבולים הקשים שניטעים בתודעתו על ידי מערכת הליכלוך (חינוך) והתשקורת !! בבחינת דברי קדשו של דוד המלך ע''ה זיע''א  '' יחוגו וינועו  כשיכור , וכל חכמתם תתבלע '' !! ר''ל !! אכן חזה דוד המלך ע''ה זיע''א ברוח קדשו את שטיפות-המוח האיומות הללו , ואת תוצאותיהן ש ' רבים חללים הפילו '' ר''ל !!

ותזכו להכתב ולהחתם בספר הרחמים והשלו-ם --אכי''ר

הגולה בארץ  :)

« עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2008, 20:38:38 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 06, 2008, 22:05:33 »
בס''ד

אב. אני הייתי היו''ר של הליגה להגנה יהודית בשיא של המסע המפורסם והניסי שלנו לשחרר מעל מיליון יהודים מברה''מ. פוצצתי עשרות פצצות נגד מטרות סובייטיות וכתוצאה מזאת, עניין היהודים הנרדפים ברוסיה היה הדיווח הראשון בכל החדשות בארה''ב והסובייטים הוכרחו לשחרר את היהודים כדי לשמור על היחסים שלהם עם אמריקה. כל זה רק פיטפוט?
מה שגרם לשחרורם של יהודי ברית המועצות זה שבריה"מ התפרקה!
מה שהליגה עשתה זה היה דבר חשוב ומבורך והעלה לסדר העדיפויות את הבעיה של היהודים בבריה"מ שאין להם אפשרות לצאת משמה.
אבל זה לא הגורם העיקרי לשחרורם...

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 07, 2008, 13:33:57 »
מה שגרם לשחרורם של יהודי ברית המועצות זה שבריה"מ התפרקה!
מה שהליגה עשתה זה היה דבר חשוב ומבורך והעלה לסדר העדיפויות את הבעיה של היהודים בבריה"מ שאין להם אפשרות לצאת משמה.
אבל זה לא הגורם העיקרי לשחרורם...
אז תסביר לי איך זה שכל שאר הפשעים של ברית המועצות נשארו על כנם עד היום במדינות ברית במועצות לשעבר,ורק נושא היהודים השתנה?
מה מנע ממ שלות ברית במועצות לשעבר שעד היום מוציאות להורג מתנגדים פולטיים במדינותיהם מלמנוע מיהודים לעלות ארצה? הרי גם אז בימי ברית המועצות
לא היה איסור רשמי לעליית יהודים,הייתה טענה שפשוט היהודים לא רוצים לעלות.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.