סקר

אחרי שאמי נפטרה ואבי היה נשוי לה 22 שנה,הוא הכניס אחרי 4 חוד' את חברתו החדשה עם ילדיה האם הוא צדק שעשה זאת?

כן
13 (54.2%)
לא
8 (33.3%)
אחר
3 (12.5%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בשנת 2001  (נקרא 14233 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אנא נמקו והסבירו את בחירתכם אשר בחרתם,
דרך אגב לפני חודש הם נישאו אחרי שבע שנים שהם ביחד
[gif[/img]

מנותק PhobetorXVII

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בשנת 2001
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 22, 2008, 18:05:52 »
כן לדעתי זה בסדר אמא שלך ז"ל נפטרה והוא ממשיך לחיות אין מה לעשות זה עדיף מאשר שישב כול היום בבית ויהיה בדיכאון

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 22, 2008, 19:59:44 »
ומה אני יגיד שאני בדיכאון מזה ש28 שנה לא חויתי יחסים רומנטיים ושנים על שנים עוברים ואני ערירי ובדכאון בגלל זה
[gif[/img]

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 22, 2008, 20:22:11 »
זה בסדר גמור שהוא מכניס את חברתו לדירה...הוא צריך להמשיך הלאה אחרי הכל..לא כך?

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 22, 2008, 20:27:24 »
והאם זה בסדר שכבר חודש אחרי שאמי נפטרה לה הוא היה נשוי 22 שנה,האם בסדר שאחרי חודש הוא כבר נפגש עם נשים אחרות ושוטט באתרי הכרויות?
זה בסדר? ישר חודש אחרי הפטירה?
[gif[/img]

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 22, 2008, 21:02:55 »
והאם זה בסדר שכבר חודש אחרי שאמי נפטרה לה הוא היה נשוי 22 שנה,האם בסדר שאחרי חודש הוא כבר נפגש עם נשים אחרות ושוטט באתרי הכרויות?
זה בסדר? ישר חודש אחרי הפטירה?

שמע אחי..ברוך השם אבא שלך מתאושש מהר מהאסון שקרה לאמך ז"ל...אתה צריך להיות שמח ולא עצוב, אני מבין שזה שובר אותך שקשה לך
למצוא בת זוג אבל היום הזה יגיע, ועד אז אתה צריך לפחות להיות מאושר בשביל אבא שלך...יהיה בסדר בע"ה...תן לאבא שלך להתקדם בחיים
ואם הוא שמח עם בת זוגתו החדשה אתה מוכרח להבין את זה במוקדם או במאוחר (עדיף במוקדם על מנת למנוע סבל)... O0..גם היום שלך יגיע.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 22, 2008, 21:08:01 »
אוי,אבל זה הורג אותי מתי כבר אני ימצא,
בכל ה28 שנות החיים שלי כמעט ולא היו לי קשרים רומנטים והתפתחויות רק ידידות היה לי,וקשה לי לצערי לראות את זה משתנה בעתיד
[gif[/img]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 23, 2008, 17:12:29 »
אנא נמקו והסבירו את בחירתכם אשר בחרתם,
דרך אגב לפני חודש הם נישאו אחרי שבע שנים שהם ביחד
אתה מכיר אותי אישית משה, ודעתי היא לא זה ברור שאביך עשה מעשה שלא ייעשה אבל הוא חילוני והוא חושב שמותר לו! ברור שאסור לו והוא עשה ההיפך מרצונך כבנו.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 23, 2008, 18:06:22 »
בטח שמותר לו, הוא ילד גדול והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אם זה טוב לו, שיהיה לו לבריאות. מזל טוב.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 24, 2008, 00:26:08 »
בטח שמותר לו, הוא ילד גדול והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. אם זה טוב לו, שיהיה לו לבריאות. מזל טוב.
דעותיך אינן נחוצות עוד באתר זה!!! GET LOST!!!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 24, 2008, 05:04:22 »
דעותיך אינן נחוצות עוד באתר זה!!! GET LOST!!!
בס"ד

בוא לא נהיה פאשיסטים בולשביקים כמו השמאלנים.  האתר אמור להוות דוגמה של סובלנות ונתינת חופש ביטוי (למעט הסתה, זימה ונאו-נאציזם).
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 24, 2008, 10:00:01 »
בס"ד

בוא לא נהיה פאשיסטים בולשביקים כמו השמאלנים.  האתר אמור להוות דוגמה של סובלנות ונתינת חופש ביטוי (למעט הסתה, זימה ונאו-נאציזם).
סליחה, אני מצטער!!!  :'(

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:29:30 »
בסדר אמך נפטרה ז"ל
אבא שלך בטוח מתעוול אבל הוא אוהב עוד אישה..
אם הוא אוהב אותה אי אפשר לעצור אותו וזה בסדר גמור מה שהוא עשה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 27, 2008, 22:42:21 »
מה שכן עוד מעט בראש השנה הולך להיות נורא,הרוסיה הזאת שהיא שמאלנית דרך אגב ומתעבת אנשי ליכוד כמו ששמעתי ממנה פעם,אין לה שום ערכים יהודיים והיא רחוקה מזה,היא אוכלת דגים ובשר באותו סכו"ם ר"ל!!
בנוסף הם עבדו עלי בחתונתם ואמרו לי שהאוכל כשר למרות שלפני שבוע רק גיליתי שהוא לא היה כשר,וזה ברור שכך יהיה במסעדה רוסית שבטוח גם פתוחה בשבת וגם אכלו שם דגים ובשר באותו סכו"ם
בקיצור בראש השנה בטח יבואו לבית של אבי ברמת ישי ההורים שלה שמדברים רק רוסית ולא יודעים מילה
מזל שברוך השם יש קהילת חבד שם,שאני כבר בטוח יאכל ויהיה אצלהם הם מזמינים אותי קבוע לביתם
[gif[/img]

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 28, 2008, 02:05:21 »
מה שכן עוד מעט בראש השנה הולך להיות נורא,הרוסיה הזאת שהיא שמאלנית דרך אגב ומתעבת אנשי ליכוד כמו ששמעתי ממנה פעם,אין לה שום ערכים יהודיים והיא רחוקה מזה,היא אוכלת דגים ובשר באותו סכו"ם ר"ל!!
בנוסף הם עבדו עלי בחתונתם ואמרו לי שהאוכל כשר למרות שלפני שבוע רק גיליתי שהוא לא היה כשר,וזה ברור שכך יהיה במסעדה רוסית שבטוח גם פתוחה בשבת וגם אכלו שם דגים ובשר באותו סכו"ם
בקיצור בראש השנה בטח יבואו לבית של אבי ברמת ישי ההורים שלה שמדברים רק רוסית ולא יודעים מילה
מזל שברוך השם יש קהילת חבד שם,שאני כבר בטוח יאכל ויהיה אצלהם הם מזמינים אותי קבוע לביתם
שנה טובה ומבורכת משה, וכתיבה וחתימה טובה אכי"ר בע"ה!

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 28, 2008, 08:59:05 »
שום דבר לא מגיע סתם משה
אתה צריך להיות בטוח שהסיבות נכונות בידי הבורא ית'
כמה שהמצב קשה בשבילך תשתדל לראות את מה שטוב ובטוח שיש כזה, אתה בריא יש לך שכל טוב,
הגעת לימין האמיתי, אתה לא איזה תינוק שנשבה, אתה יודע את האמת
מכאן כבר תוכל לצמוח ולהיבנות.
נכון שאף אחד לא היה רוצה להיות יתום ועם אשת אב רוסיה פושעת, אך מה שבידך לעשות עשה, ואל תתעצב יתר על הרצוי.
אין ייאוש, פשוט ככה, תדאג לעצמך וידאגו לך מהשמיים.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 29, 2008, 02:16:16 »
שום דבר לא מגיע סתם משה
כמה שהמצב קשה בשבילך תשתדל לראות את מה שטוב ובטוח שיש כזה, אתה בריא יש לך שכל טוב,
נכון שאף אחד לא היה רוצה להיות יתום ועם אשת אב רוסיה פושעת, אך מה שבידך לעשות עשה, ואל תתעצב יתר על הרצוי.
כל מילה בסלע - אחים באמת!  :) :dance: :) שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה לך ולמשפחתך!

מנותק Scarface

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 29, 2008, 07:29:57 »
מה גרם לאבא שלך להתאהב באותה אישה? יכול להיות שהיא באמת אישה טובה, ואתה לא רואה את זה בגלל הבדל האמונה בינכם?
לא כל רוסיה שלא שומרת כשרות חייבת להיות אישה רעה. אני חושב שכדאי לך לנסות להכיר אותה יותר, היא לא חייבת להיות דתיה בשביל שתוכלו להסתדר. פשוט תבקש שיכבדו אותך בזמן שאתה אצלהם ולא יאכלו דברים לא כשרים. אחרי הכל, משפחה זה הדבר הכי חשוב שיש, הם אלו שיתמכו בך תמיד. ומאחר שכבר איבדת את אמך ז"ל אתה חייב להסתדר עם אביך.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 29, 2008, 10:29:18 »
איזה להתאהב הוא חי איתה רק בגלל אינטרסים ,היא מבשלת לו והכל והוא בתמורה לא רוצה לכתוב פה מה הוא עושה מפאת קדושת הפורום,
ד"א פעם לפני הרבה שנים שמעתי שהציאו לו אישה דתיה,אבל ברור שהוא לא ילך על זה כי הוא איש שמאל ללא כל ערכים יהודיים
[gif[/img]

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 29, 2008, 12:24:20 »
שום דבר לא מגיע סתם משה
אל תשכח משה!
הדברים אמיתיים ממש מעומק ליבי :).

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בש&
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 29, 2008, 12:32:16 »
כל מילה בסלע - אחים באמת!  :) :dance: :) שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה לך ולמשפחתך!
וכן לך, ולכל החברים הנהדרים שלנו כאן בפורום המוצלח הזה :fist:, וכל אחינו בית ישראל! :fireworks:
שנזכה להבין את הנסתרות, להחכים לתקן את מעשינו לטובה כרצון הבורא יתעלה ויתרומם.
שנזכה לחיות עם חיים בן-פסח חברינו האהוב כאן בארצנו :israel:, ועם גלעד שליט ויהונתן פולארד וכל שאר הנדחים גם כן :love:.
יהי רצון שהקב"ה ישרה עלינו שכינתו ויגאל אותנו במהרה, ונזכה לבית גואל צדק ובנין ירושלים והארץ בבאכי"ר.

יש לזכור שזהו יום זכרון-משפט עולמי, וגם יום טוב שצריך לשמוח בו!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בש&
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 29, 2008, 16:33:03 »
וכן לך, ולכל החברים הנהדרים שלנו כאן בפורום המוצלח הזה :fist:, וכל אחינו בית ישראל! :fireworks:
שנזכה להבין את הנסתרות, להחכים לתקן את מעשינו לטובה כרצון הבורא יתעלה ויתרומם.
שנזכה לחיות עם חיים בן-פסח חברינו האהוב כאן בארצנו :israel:, ועם גלעד שליט ויהונתן פולארד וכל שאר הנדחים גם כן :love:.
יהי רצון שהקב"ה ישרה עלינו שכינתו ויגאל אותנו במהרה, ונזכה לבית גואל צדק ובנין ירושלים והארץ בבאכי"ר.

יש לזכור שזהו יום זכרון-משפט עולמי, וגם יום טוב שצריך לשמוח בו!
יישר כוח גדול!!! ;D :dance: :) :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 30, 2008, 12:08:46 »
שאלה: אסור לאכול דג ובשר באותו סכו"ם? סה"כ דג שזה לא חלבי ולא בשרי - זה פרווה.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
« להגיב #23 ב- : אוקטובר 01, 2008, 01:50:19 »
שאלה: אסור לאכול דג ובשר באותו סכו"ם? סה"כ דג שזה לא חלבי ולא בשרי - זה פרווה.
אני לא יודע מה התשובה עפ"י ההלכה אך אולי משה יודע?! נחכה עד צאת החג ובמוצאי החג אי"ה הוא ייענה לשאלה זאת.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : אוקטובר 01, 2008, 20:38:44 »
 :o :o תגידו הפורום היה פה פתוח בחג???
כאילו מה ההבדל בין שבת ליום טוב,זה לא כמעט אותו דבר
טוב אני מבין,כנראה קשה לאלה שמשועממים אחרי הכל החג הזה היה ארוך
[gif[/img]