סקר

אחרי שאמי נפטרה ואבי היה נשוי לה 22 שנה,הוא הכניס אחרי 4 חוד' את חברתו החדשה עם ילדיה האם הוא צדק שעשה זאת?

כן
13 (54.2%)
לא
8 (33.3%)
אחר
3 (12.5%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בשנת 2001  (נקרא 14231 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בשנת 2001
« להגיב #25 ב- : אוקטובר 02, 2008, 01:45:56 »
:o :o תגידו הפורום היה פה פתוח בחג???
כאילו מה ההבדל בין שבת ליום טוב,זה לא כמעט אותו דבר
טוב אני מבין,כנראה קשה לאלה שמשועממים אחרי הכל החג הזה היה ארוך
משה אתה צודק. הפורום היה פתוח כל משך ראש השנה, ואני גם גלשתי בו והגבתי רבות כיוון שאינני דתי.
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #26 ב- : אוקטובר 02, 2008, 12:19:10 »
איזה סיוט היה בחג בבית,בסלון טלויזיה 47 אינץ' שהגברת והחברה שלה שבאה לראש השנה הסתכלו שם רק תחנה רוסית,אפילו בלילות שהיתי חוזר לשם ב11 וחצי בלילה מצאתי אותם יושבים מול תחנה רוסית באמצע הסלון כל הזמן הכלב האסקי סיבירי הענק בגודל של סוס ושכל הזמן היצור השעיר הזה בין הרגלים שלך כשאתה אוכל,ובנוסף לזה כשהם החזירו אותי הביתה אז היא והבת שלה ביחד עם החברה שהגיעו דיברו רק בשפה הנוראית הזאת רוסית,עוד לא קלטו שהם חיים בארץ,נמאס כבר שהם מביאים את כל התרבות שלהם פה,אנחנו לא צריכים אותם בחיים שלנו,הם רק עושים נזק של ערב-רב,בנוסף לכל עלי לציין על אבי שכבר חודש אחרי שאמי נפטרה,הוא כבר נפגש עם נשים אחרות!!!! שזה בכלל היה נוראי,בנוסף לכך שאמי נפטרה,הוא לא הוריד אפילו דמעה אחת ולא היה עצוב בכלל!!
[gif[/img]

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #27 ב- : אוקטובר 03, 2008, 14:50:12 »
איזה סיוט היה בחג בבית,בסלון טלויזיה 47 אינץ' שהגברת והחברה שלה שבאה לראש השנה הסתכלו שם רק תחנה רוסית,אפילו בלילות שהיתי חוזר לשם ב11 וחצי בלילה מצאתי אותם יושבים מול תחנה רוסית באמצע הסלון כל הזמן הכלב האסקי סיבירי הענק בגודל של סוס ושכל הזמן היצור השעיר הזה בין הרגלים שלך כשאתה אוכל,ובנוסף לזה כשהם החזירו אותי הביתה אז היא והבת שלה ביחד עם החברה שהגיעו דיברו רק בשפה הנוראית הזאת רוסית,עוד לא קלטו שהם חיים בארץ,נמאס כבר שהם מביאים את כל התרבות שלהם פה,אנחנו לא צריכים אותם בחיים שלנו,הם רק עושים נזק של ערב-רב,בנוסף לכל עלי לציין על אבי שכבר חודש אחרי שאמי נפטרה,הוא כבר נפגש עם נשים אחרות!!!! שזה בכלל היה נוראי,בנוסף לכך שאמי נפטרה,הוא לא הוריד אפילו דמעה אחת ולא היה עצוב בכלל!!
משה, אני לא רוצה לתקוף את אבא שלך, אבל מה שהוא עשה אחרי רק חודש של אבלות זה באמת פשוט נוראי, שנה תמימה היה עליו לחכות עד שתקופת האבלות תסתיים, ואז היה עושה כחפץ לבבו, אני יכול להבין למה אתה לא מבין את דרכי אביך.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #28 ב- : אוקטובר 03, 2008, 14:52:21 »
כמובן זאת זכותו המלאה.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #29 ב- : אוקטובר 04, 2008, 20:05:37 »
משה, אני לא רוצה לתקוף את אבא שלך, אבל מה שהוא עשה אחרי רק חודש של אבלות זה באמת פשוט נוראי, שנה תמימה היה עליו לחכות עד שתקופת האבלות תסתיים, ואז היה עושה כחפץ לבבו, אני יכול להבין למה אתה לא מבין את דרכי אביך.
סוף סוף מישהו שמבין אותי
[gif[/img]

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בש&
« להגיב #30 ב- : אוקטובר 04, 2008, 20:06:47 »
וכן לך, ולכל החברים הנהדרים שלנו כאן בפורום המוצלח הזה :fist:, וכל אחינו בית ישראל! :fireworks:
שנזכה להבין את הנסתרות, להחכים לתקן את מעשינו לטובה כרצון הבורא יתעלה ויתרומם.
שנזכה לחיות עם חיים בן-פסח חברינו האהוב כאן בארצנו :israel:, ועם גלעד שליט ויהונתן פולארד וכל שאר הנדחים גם כן :love:.
יהי רצון שהקב"ה ישרה עלינו שכינתו ויגאל אותנו במהרה, ונזכה לבית גואל צדק ובנין ירושלים והארץ בבאכי"ר.

יש לזכור שזהו יום זכרון-משפט עולמי, וגם יום טוב שצריך לשמוח בו!
ברכות על החתימה החדשה שלך של האסירים היהודים,איפה השגת אותה,ואיך צרפת אותה לחתימה,בטח בעזרת פוטושופ לא?
[gif[/img]

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
סקר:אבי הכניס אישה חדשה עם שני ילדים לבית בש&
« להגיב #31 ב- : אוקטובר 04, 2008, 20:25:41 »
ברכות על החתימה החדשה שלך של האסירים היהודים,איפה השגת אותה,ואיך צרפת אותה לחתימה,בטח בעזרת פוטושופ לא?
עשיתי זאת בקלות, ובעזרת ה' אני אסביר הכל בשלמות בנושא חדש שאפתח הערב.

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #32 ב- : אוקטובר 06, 2008, 13:35:26 »
משה, אתה חתיכת אגואיסט. אם אבא שלך מאושר אתה צריך להיות מאושר בשבילו.

אמי התגרשה מאבי כשהייתי בן 14, ומאז אני נמנע מפורשות מלהתערב בקשרים הרומנטיים שהם עושים לעצמם - גם אם אני לא אוהב בן זוג כזה או אחר של אמא שלי, או חברות מחברות שונות של אבא שלי. אז אתה לא אוהב אותה, ביג פאקינ דיל! תהיה שמח בשמחתו של אביך במקום להתרכז בצער שלך על עצמך.

האהבה שלך לאביך, ובטח לאימך, היא אנוכית וילדותית. תתבגר.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #33 ב- : אוקטובר 06, 2008, 23:50:20 »
א.ק. מה אתה משוה לי בכלל בין הורים גרושים לבין אובדן של אמא שחיתי איתה 21 שנה!!!!!!

אז תפסיק לבלבל את הביצים ואל תטיף לי מוסר ותגיד לי אם להתגבר או לא
[gif[/img]

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : אוקטובר 07, 2008, 00:40:50 »
משה אני רואה  שאתה נסער, אבל יתכן שא.ק לא ידע שאמא שלך נפטרה- יהי זכרה ברוך!
אבל בכל מקרה לא טוב שהאדם הוא לבדו והוא בודד וגבר צריך אישה כדי שתשלים אותו ואם
אביך התחתן סימן שזה יותר מאשר קיום יחסי מין ויתכן שגם הוא אוהב אותה...
אז בשביל הבריאות שלו ושלך, לדעתי אתה לא צריך לעמוד בדרכו- אבל זאת רק דעתי.

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #35 ב- : אוקטובר 07, 2008, 01:16:21 »
משה אתה גר עם אבא שלך? (אני מניח שלא)
אז מה אכפת לך מה הוא עושה בבית שלו? שישכב עם חזירים אם זה עושה לו טוב זה לא אמור לעניין אותך, הוא את החשבון שלו יצטרך לשלם בעצמו, אני יודע שזה אבא שלך ויש קשר אבל תבין הוא בנאדם עצמאי והוא יכול לעשות מה שבא לו, תתאר לעצמך מצב הפוך אתה עכשיו מוצא את "אהבת חייך" אבל היא ואבא שלך מסיבות מוצדקות או שלא שונאים אחד את השני, אתה חושב שזה יהיה בסדר מבחינתו למנוע ממך להיות איתה? (נניח שהוא היה יכול...) זה אותו הדבר.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #36 ב- : אוקטובר 07, 2008, 11:39:39 »
השבוע דיברתי בטלפ' עם איזה אדם חבדניק שאני מכיר אז הוא הציע לי שיטות התקרבות לאבי,בגלל שהיחסים שלנו די "קרים",אז הוא אמר לי משהו שלדעתי הוא קצת נסחף,אמנם אני כבר בן 28,אבל כמו שהוא אומר לבוא לאבי ולחבק אותו ולהגיד לו כעצתו"אבא אני אוהב אותך,אתה חסר לי,אני רוצה שתקדיש לי שעה משלך,אני רוצה להרגיש אותך ושאתה תרגיש אותי שפעם נמצא איזה שעה להיות ביחד להסתובב ליד שפת הים או ללכת לשחק באולינג",ככה הוא ממש אמר לי במילים האלה לדבר אליו
[gif[/img]

מנותק א.ק

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • פרקליט השטן.
« להגיב #37 ב- : אוקטובר 07, 2008, 12:25:10 »
ואני חוזר ואומר, אהבתך לאביך אנוכית; אתה צריך להיות שמח בשמחתו גם אם הדרך בה הוא הולך לא נראית לך.

בלי כל קשר ליחסים שלך עם חברה שלו - חפש את קרבתו ואת עצתו. בד בבד עם זה, אל תחסוך ממנו את דעתך על מה שקורה בחייו; אבל זכות הבחירה היא שלו, ואל לך מלהתערב בה. שמח בשמחתו, נחם אותו בצערו, וכוון את מרצך לטובתו, לא לטובתך.
האדם מחפש משמעות. אני מחפש אמת.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #38 ב- : אוקטובר 07, 2008, 19:20:13 »
ואני חוזר ואומר, אהבתך לאביך אנוכית; אתה צריך להיות שמח בשמחתו גם אם הדרך בה הוא הולך לא נראית לך.

בלי כל קשר ליחסים שלך עם חברה שלו - חפש את קרבתו ואת עצתו. בד בבד עם זה, אל תחסוך ממנו את דעתך על מה שקורה בחייו; אבל זכות הבחירה היא שלו, ואל לך מלהתערב בה. שמח בשמחתו, נחם אותו בצערו, וכוון את מרצך לטובתו, לא לטובתך.
זו הבעיה של כל היהודים במדינה הזו, עושים מה שנוח להם ולא חושבים מספיק וחוקרים אם זו הדרך הנכונה, אם לשכב עם חזירים עושה למישהו פה טוב, זה סימן שהוא נמצא במקום אליו נשטפת האסלה הגדושה בכל "טוב"...

אם נפסיק ללכת בדרכים העצמאיות הללו ונחזור לאבינו שבשמיים, שבאמת זה הזמן(!!) אז אבא של משה לא היה נמשך מלכתחילה לנשים שלא הולמות את "דת יהודית" - כפי שמכונים דרכי ההתנגנות והצניעות של בת ישראל היקרה, שכבודה נרמס היום ברחובה של עיר (כשהיא הולכת כמו בחוף הים), ועד לשירותים של מועדונים (לצערי הרב, ולצער כל חברי הפורום הזה)!

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #39 ב- : אוקטובר 08, 2008, 00:37:00 »
אחי כבודה לא נרמס הוא פשוט לא קיים... אין לה כבוד עצמי אז למה שלמישהו אחר יהיה כבוד כלפיה?

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #40 ב- : אוקטובר 11, 2008, 20:43:17 »
אחי כבודה לא נרמס הוא פשוט לא קיים... אין לה כבוד עצמי אז למה שלמישהו אחר יהיה כבוד כלפיה?
אין לה כבוד עצמי, כי היא נולדה במדינת שלטון הכפירה הנוראית הזו!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #41 ב- : אוקטובר 11, 2008, 21:17:17 »
אין לה כבוד עצמי, כי היא נולדה במדינת שלטון הכפירה הנוראית הזו!
חח מה??

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #42 ב- : אוקטובר 11, 2008, 21:39:28 »
חח מה??
כי הוא חונכה במערכת הלכלוך, ועם כל השטויות של הגויים המופקרים בטמבלויזי'ה. :robot: :teach: :doctor:

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #43 ב- : אוקטובר 11, 2008, 21:59:40 »
היא חונכה במערכת הליכלוך הסוביטית ברוסיה
[gif[/img]

מנותק כח_יהודי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #44 ב- : אוקטובר 12, 2008, 08:58:36 »
כי הוא חונכה במערכת הלכלוך, ועם כל השטויות של הגויים המופקרים בטמבלויזי'ה. :robot: :teach: :doctor:
הכי קל להאשים את החינוך...

לאנשים אין מוח משל עצמם? כל מה שמחנכים אותם לעשות הם עושים?
בלי להעליב אחי (ובאמת אני מתכוון בלי להעליב לא כמו שזה נשמע... ), אבל זה תרוץ עלוב שמשתמשים בו כדי להצדיק מעשים מגעילים...

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
« להגיב #45 ב- : אוקטובר 12, 2008, 09:11:42 »
הכי קל להאשים את החינוך...

לאנשים אין מוח משל עצמם? כל מה שמחנכים אותם לעשות הם עושים?
בלי להעליב אחי (ובאמת אני מתכוון בלי להעליב לא כמו שזה נשמע... ), אבל זה תרוץ עלוב שמשתמשים בו כדי להצדיק מעשים מגעילים...
שום מעשה מופקר איננו מוצדק, אך יש חוסר ידיעה שכלית לאדם שלא חונך
ואז יש ברבריות