סקר

מה דעתכם בעניין יהודים שתומכים במסירת שטחים כי הם מתעקשים להאמין שפשרה תביא לשלום ? האם נוכל להסתדר בלעדיהם ?

כל מי שבעד מסירת שטחים תמורת שלום צריך לעזוב
9 (37.5%)
רק יהודונים שמזדהים עם הערבים. אם כל שמאלני יעזוב לא נוכל לשרוד כמדינה.
10 (41.7%)
לכל יהודי יש זכות לחיות בארץ ולהשפיע על גורלה
5 (20.8%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: האם אתם בעד עידוד הגירה יהודונית מארץ ישראל ?  (נקרא 8679 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אתם מוזמנים להצביע ולהביע דעתכם  ::)

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
האם אתם בעד עידוד הגירה יהודונית מארץ ישראל ?
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 25, 2008, 21:14:03 »
אני לא בעד לגרש אותם, אך שמאלני כגון אלו שעוזרים ממש לאוייב הערבי המוסלמי הנאצי ימ"ש וזכרו,ו\או מיידים בקבוקי תבערה ואבנים לעבר
חיילי צה"ל ו\או מגיעים למחסומים על מנת למנוע מחיילי צה"ל לערוך בדיקות בטחוניות לערבים שעוברים שם ובכך מאפשרים ביצוע של פיגועים
ר"ל ולמעשה הופכים בזאת לאוייב של ממש למדינת ישראל ולעם ישראל,יש להכניסם לכלא ולמנוע מהם את  זכות הבחירה,סיוע לאוייב בזמן מלחמה ע"פ
החוק הקיים(לא צריך לחוקק חוק חדש) הוא מאסר עולם או מוות תלוי בנסיבות.

(כמובן ללא חופשות וללא חנינה,בדיוק כמו שעצורי הימין לא זוכים לחופשות ולחנינה ויגאל עמיר לא זוכה לא לחופשות ולא לקציבת העונש כמו לכל רוצח
בארץ)

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 25, 2008, 21:18:46 »
כל השיח שלכם זה "עידוד הגירה ל-X, עידוד הגירה ל-Y..." אתם בכל מבינים כמה זה לא דמוקרטי שמדינה מחליטה שהיא שוללת את אזרחותו של כל מי שבא לה? אתם סוג של פשיסטים או מה?
« עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2008, 21:19:26 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 25, 2008, 21:29:27 »
כל השיח שלכם זה "עידוד הגירה ל-X, עידוד הגירה ל-Y..." אתם בכל מבינים כמה זה לא דמוקרטי שמדינה מחליטה שהיא שוללת את אזרחותו של כל מי שבא לה? אתם סוג של פשיסטים או מה?
אנחנו סוג של פאשיסטים ואתם סוג של נאצים...
כמה שזכור לי ממלחמת העולם השנייה שהנאצים יש"ו גירשו יהודים
אף צבא בעולם לא גירש יהודים...
ומה שהערבים לא הצליחו לעשות עשרות שנים הצבא עשה בשליחות השמאל!

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 25, 2008, 21:35:29 »
אני הצבעתי על האפשרות השנייה רק מי שמזדהה עם הערבים יעזוב אני מדבר על אנשים כגון טלי פחימה ועוץ לי גוץ לי ...
חחח סתם-  עוץ לי גוץ לי, דרך אגב רשמת "אתם לא מבינים כמה זה לא דמוקרטי שמדינה מחליטה שהיא שוללת את אזרחותו של כל מי שבא לה"
אנחנו תומכים בגדול הדור הרב כהנא זצ"ל הי"ד ואנחנו הולכים אחריו ואחרי תורתו!
ומי אמר שהרב כהנא תמך במדינה דמוקרטית?
מי אמר שאנחנו רוצים מדינה דמוקרטית?
ומי אמר שאנחנו כיום מדינה דמוקרטית?? אתה באמת חושב שאנחנו נמצאים במדינה דמוקרטית??
הינה אני יתן לך 2 הוכחות שלא...
1) חוק השבות- חוק מאוד גזעני ( שאני מאוד מאוד אוהב)
2)מה עם כל הפינויים של גוש קטים וצפון השומרון?? למה אתם השמאלנים לא זעקתם כנגד
מה שהלך שמה??
זה נקרא לך דמוקרטי??

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 25, 2008, 21:37:12 »
א. זהו כן דמוקרטי,מה לא דמוקרטי בלשכנע אדם לעזוב תמורת אדמה במקום אחר?

ב. האם הדמוקרטיה היא ערך יותר חשוב מקיומו של העם היהודי? האם למען הדמוקרטיה אתה מוכן להעביר את עם ישראל שואה נוספת ר"ל?

נ.ב. בא לא נשכח שדמוקרטיה פירושה גם קפיטלזים בסופו של דבר קרי: הפרטה,ואתה מקודם טענת שמי שמפריט הוא צורר היהודים ומרעיב ילדים...

עכשיו לשיטתי שלי:הדמוקרטיה אינה ערך כלל! לא עליון,לא תחתון ולא נעליים.הדמוקרטיה היא בסך הכל שיטת משטר!! וככזאת אינה יכולה לעמוד מול אינטרס קימוי של עם.
עם שהדמוקרטיה היא טובה בשבילו(כמו ארה"ב למשל) אזי יבחר במשטר דמוקרטי,ואילו עם שהדמוקרטיה מסכנת אותו לו יבחר בה יהיה שוטה וכסיל וכלל לא "נאור".
« עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2008, 21:39:58 על ידי גור-אריה »

מנותק עוץ לי גוץ לי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 25, 2008, 22:14:53 »
דמוקרטיה?! הצחקתם אותי... מדובר פה באתנוקראטיה או אם תירצו דיקטטורת הון במסווה של דמוקרטיה.

וגם אני לא בעד "דמוקרטיה" בכל מחיר כמו שהיא מוגדרת בימינו (פרלמנט, נשיאות וכו'), יכולה להיות מדינה ריכוזית יחסית שהיא פי 1000 יותר דמוקרטית בכך שמשרתת את צרכי העם כולו ולא עילית הון או קבוצה אתנית אחת.

דמוקרטיה במובן של שלטון הרוב - מבחינתי דיקטטורה של הפרולטריון - כזאת שמדכאת את המיעוט הנצלני של האלפיון העליון היא שיא הדמוקרטיה.

לשאלותיך יחיאל:
1)  חוק השבות - חוק אכן גזעני, אבל תראה את הצד החיובי הפרקטי - אם מדינת ישראל יכלה לקלוט כמיליון עולים - מה הבעיה שתקלוט עוד כמה פליטים שאותם גרשה בעבר? מה הבעיה? אם תיפטר בעיית הפליטים - תמו רוב צרותינו עם העולם הערבי.

2)מה עם כל הפינויים של גוש קטיף וצפון השומרון?? למה אתם השמאלנים לא זעקתם כנגד? פשוט מאוד - לא היה שם שום גירוש, אלא נהפוך הוא: "ושבו בנים לגבולם" חזרו לארץ ישראל - אל תשכח שהאנשים האלו נכנסו לשטחים אי שם לפני לא מעט שנים וידעו שהם הולכים לשבת על אדמות גזל לא להם. מה להם כי ילינו? בנו וילות על אדמות גזולות ועכשיו צריך להחזיר - אוי אוי אוי, נשבר לי הלב...
« עריכה אחרונה: אוגוסט 25, 2008, 22:18:00 על ידי עוץ לי גוץ לי »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 25, 2008, 22:25:11 »
דמוקרטיה?! הצחקתם אותי... מדובר פה באתנוקראטיה או אם תירצו דיקטטורת הון במסווה של דמוקרטיה.

וגם אני לא בעד "דמוקרטיה" בכל מחיר כמו שהיא מוגדרת בימינו (פרלמנט, נשיאות וכו'), יכולה להיות מדינה ריכוזית יחסית שהיא פי 1000 יותר דמוקרטית בכך שמשרתת את צרכי העם כולו ולא עילית הון או קבוצה אתנית אחת.

דמוקרטיה במובן של שלטון הרוב - מבחינתי דיקטטורה של הפרולטריון - כזאת שמדכאת את המיעוט הנצלני של האלפיון העליון היא שיא הדמוקרטיה.

לשאלותיך יחיאל:
1)  חוק השבות - חוק אכן גזעני, אבל תראה את הצד החיובי הפרקטי - אם מדינת ישראל יכלה לקלוט כמיליון עולים - מה הבעיה שתקלוט עוד כמה פליטים שאותם גרשה בעבר? מה הבעיה? אם תיפטר בעיית הפליטים - תמו רוב צרותינו עם העולם הערבי.

2)מה עם כל הפינויים של גוש קטיף וצפון השומרון?? למה אתם השמאלנים לא זעקתם כנגד? פשוט מאוד - לא היה שם שום גירוש, אלא נהפוך הוא: "ושבו בנים לגבולם" חזרו לארץ ישראל - אל תשכח שהאנשים האלו נכנסו לשטחים אי שם לפני לא מעט שנים וידעו שהם הולכים לשבת על אדמות גזל לא להם. מה להם כי ילינו? בנו וילות על אדמות גזולות ועכשיו צריך להחזיר - אוי אוי אוי, נשבר לי הלב...

1)ממש, אם נקלוט עוד ערבים אז ניפטר מכל הצרות שלנו... יודע מה נעשה הסכם,
אם אתה בעד לתת את הבית שלך את הבית של הדודים שלך את הבית של סבא וסבתא שלך לפליטים
אני בעד להביא אותם לארץ, אז אל תיהיה חכמולוג, כל זמן שזה לא מפריע לך וזה לא נוגע לך לא אכפת לך!!
למה שיהודים ביהודה ושומרון או ירושליים או חברון יסבלו מהערבים האלה?? סבול אתה !! אתה כל כך אוהב אותם אז תארח אותם!!!
2)אוווו אווו אוו כמה שנון " ושבו בנים לגבולם" פחחח לא היה שום גירוש עלק אז איך אתה קורא למה שצה"ל עשה?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 25, 2008, 22:36:20 »
האמת שלטלי פחימות למינהן לא התכוונתי בסקר, כי ברור שאותה צריך לתלות. ולעוץ-לי, וכל מישהו אחר, תקראו מה כתוב בשאלה- מדובר בעידוד הגירה, לא בכפייה.

אני חושב שאנשים שמחלישים את החברה שלנו, את כושר העמידה שלנו מול הערבים, מוטב שיעזבו אפילו אם בכך אנחנו מפסידים אזרחים הגונים שתורמים לכלכלה ולצבא. בעקרון אני חושב ששניים-שלושה מליון יהודים חזקים ונאמנים שלא הולכים שולל אחרי תקוות שוא לשלום עם ערבים הנאצים, עדיפים על המצב שיש לנו עכשיו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 25, 2008, 22:38:42 »

לשאלותיך יחיאל:

א.הערבים הם אלו שפלשו הנה לאחר מלחמת העולם הראשונה,ולכן אנחנו השבנו בנים לגבולם.
אני בעד להשיב את כל הערבים לגבולם הטבעי: לאחת מ22 ארצות ערב!

ב.עזה כפי שכבר הזכרתי לא הייתה כיבוש כל עיקר,מימי כבשנו אותה? הרי מצריים הייתה כובשת שם עד 67! מימי כבשנו את יו"ש? הרי ירדן הייתה כובשת
שם עד 67'. ושני המקומות ללו היו קיבוצים יהודיים גדולים שהוחרבו ע"י האוייב הערבי הנאצי בהזדמנויות שונות. וראה תשובתי ל"נעמן שפוי" באשכול
על אסד.

ג.באדמות עליהם עמד גוש קטיף לא היה כפר ערבי מעולם!! אתה יודע איפה כן היה? אני אגיד לך...בכפר שמריהו,באשדוד ובעוד מקומות,
נכון גם שם הערבים היו כובש גזלן בדיוק כמו בעזה וביו"ש,ולכן אם יש"ע לא שלנו אז גם תל אביב יפו וכפר שמריהו לא!

ד. ושבו בנים לגבולם אני בעד!! היהודים לארץ ישראל השלימה ממנה גורשו ע"י עמים שונים ביניהם האוייב הערבי הנאצי ימ"ש,ואילו הערבים
לחצי האי ערב ממנו באו.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 25, 2008, 23:53:12 »
את כל השמאלנים שהולכים להפגנות ומזדהים עם עזה צריך לגרש לעזה כדי שאז באמת תהיה להם סיבה להזדהות איתם ואת השמאלנים המתונים ניתן לשכנע
שהערבים רוצים במותנו..

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 26, 2008, 00:20:16 »

לשאלותיך יחיאל:

עוץ לי זה למה היהדות לא יכולה להכיל בתוכה ערכים זרים כמו סוצליזם(לא רק בסוצליזם יש עזרה) ודמוקרטיה או כל דבר נאור שהתפתח נגד התורה עצמה.
אם תביא לפה את הערבים שחיו פה הם יהיו פה הרוב ובכך סיימנו את המלאכה,התבוללות המונית שבסופן של דבר מביאה לשואה.
חוק השבות הוא אכן חוק גזעני גם במובן הדמוקרטי וגם הסוצליסטי.
המלחמה עם הערבים היא מלחמת דת.
אם תקרא לאורך כל ההיסטוריה היהודית מה עוללו הישמעלים ליהודים,סתם דוגמא קטנה
כשהגלו את היהודים מא"י היהודים התמימים פנו לבני דודם הישמעאלים כדי שיעזרו להם בשתיה ומזון.הישמעאלים נתנו להם בשר מלוח ונתנו להם למות מצמא.
הנוצרים הרבה יותר גרועים אבל צריך להבין שהמלחמה עם המוסלמים היא מלחמת תרבות.
גם אם תאזן את הכלכלה כפי שאתה רוצה יהיו עוד בעיות כי כיום רוב האדם עובדים על אגו וחשיבה עצמית ויש היום אידיולוגיות ודתות שאנשים לא יהיו מוכנים לוותר עליהם בשביל חתיכת נייר.
כלכלה בנויה מערכים וחינוך,זה תלוי אחד בשני.
מקורו של היהודי הוא להיו מבודד משאר העמים ולחיות ללא תלות מאף גורם אחר חוץ מהקב"ה.
סוצליזם הביא אסון על היהודים ויחד איתה הדמוקרטיה ותרבות המערב.

ודעתי על האשכול
אני נגד גירוש יהודים גם בוגדים,צריך לעשות משפט צדק לכל הבוגדים.

« עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2008, 00:30:56 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 26, 2008, 10:49:34 »
אני יותר בקטע של עונש מוות, אבל הגירה זה משהו...

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #13 ב- : אוגוסט 26, 2008, 12:22:58 »
בס''ד

כפי שאנו נברך בע''ה בליל ראש-השנה ''שיסתלקו אוייבינו ושונאינו וכל מבקשי-רעתנו '' !!!! :idiot2:

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

Aaron

• אורח
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 26, 2008, 15:05:04 »
כל מי שבעד למסור שטחים צריך לעוזב. כי אם הוא בעד מסירת שטחים, למה הוא ממשיך לחיות פה? אנחנו פה כדי לחיות באדמה שלנו, ואם זה לא נראה לו שיעזוב.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 26, 2008, 15:39:25 »
בס''ד

כפי שאנו נברך בע''ה בליל ראש-השנה ''שיסתלקו אוייבינו ושונאינו וכל מבקשי-רעתנו '' !!!! :idiot2:

הגולה בארץ  :smil037:
אמן!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : אוגוסט 26, 2008, 15:42:14 »
כל מי שבעד למסור שטחים צריך לעוזב. כי אם הוא בעד מסירת שטחים, למה הוא ממשיך לחיות פה? אנחנו פה כדי לחיות באדמה שלנו, ואם זה לא נראה לו שיעזוב.
יש כאלה שחושבים שישראל צריכה למסור שטחים כדי לפייס את הערבים והם מאמינים שבלי פשרה לא נצליח לשרוד (וזה כולל גם לא מעט דתיים כמו הרב עובדיה יוסף). יש כאלה שמתנגדים למלחמה ומוכנים לעשות הכל כדי להמנע ממלחמה ובלי שהם יודו בכך אין להם בכלל קוים אדומים. ויש את מי שמזדהים עם הערבים וחושבים שישראל היא כובשת אכזרית והערבים קורבנות תמימים.

Aaron

• אורח
« להגיב #17 ב- : אוגוסט 26, 2008, 16:18:31 »
יש כאלה שחושבים שישראל צריכה למסור שטחים כדי לפייס את הערבים והם מאמינים שבלי פשרה לא נצליח לשרוד (וזה כולל גם לא מעט דתיים כמו הרב עובדיה יוסף). יש כאלה שמתנגדים למלחמה ומוכנים לעשות הכל כדי להמנע ממלחמה ובלי שהם יודו בכך אין להם בכלל קוים אדומים. ויש את מי שמזדהים עם הערבים וחושבים שישראל היא כובשת אכזרית והערבים קורבנות תמימים.

ההסטוריה מראה שנתינת אדמות לאוייב לא מביאה שום פיוס. אז למה אני צריך לרחם על אנשים טיפשים שלא מבינים את זה. וזה גם ממש אידיוטי לדעתי להתפייס בעד אדמות. עדיף שתיהיה מלחמה תמידית העיקר לא לתת אדמות לערבים מוסלמים נאצים שיש להם פי 600 ממה שיש לנו. שהם יתנו לנו אדמות ואז אני יתפייס איתם.

מישהו מוכן להסביר לי איך הרב עובדיה תומך בנתינת שטחים לאויב, אם בתורה כתוב בפירוש שזה אסור?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : אוגוסט 26, 2008, 16:31:44 »
ההסטוריה מראה שנתינת אדמות לאוייב לא מביאה שום פיוס. אז למה אני צריך לרחם על אנשים טיפשים שלא מבינים את זה. וזה גם ממש אידיוטי לדעתי להתפייס בעד אדמות. עדיף שתיהיה מלחמה תמידית העיקר לא לתת אדמות לערבים מוסלמים נאצים שיש להם פי 600 ממה שיש לנו. שהם יתנו לנו אדמות ואז אני יתפייס איתם.

מישהו מוכן להסביר לי איך הרב עובדיה תומך בנתינת שטחים לאויב, אם בתורה כתוב בפירוש שזה אסור?

אני חושב שהוא מנמק זאת מטעמי פיקוח נפש.

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 26, 2008, 18:06:53 »
אין מוציאין יהודי מלהסתפח בנחלת ה', אפילו אם הוא שמאלני משוקץ, את הזכות הזאת לקבוע אם יהודי יכול להסתפח או לא להסתפח - ה' בעצמו קובע, והקביעה נהיית קבילה רק אם קיימת סנהדרין גדולה המורכבת מחכמים, מכיוון שאין סנהדרין גדולה ואין "חכמים" הדיוטים פשוטים לא קיימת להם הזכות לעשות זאת.

נ.ב.
מי זה השקץ שרץ הזה עוץ לי גוץ לי? עוד חוכמלוג שמאלני? דרך אגב מר. גוץ לי מה הקשר אתנוקרטיה? דיקטטורה במסווה אתה נשמע כמו איזה גמד מדבר... גמד מלפני חוכמת האנשים בפורום ומלפני חוכמת ה', אנחנו חיים בפלוטוקרטיה = שלטון הגנבים, אנחנו חיים בשלטון של גנבים.
אל תדאג, נאצי שכמוך, אני לא בעד הגירה - אני בעד מיתה לבוגדים, התהליך שלכם יהיה קצר.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק אהרון.א.

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוגוסט 26, 2008, 18:34:38 »
אני הולך עם האופציה הראשונה.. כל מי מ וכן לתת שטחים תמורת "שלום" אין לו זכות קיום בארץ ישראל
בס"ד

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : אוגוסט 26, 2008, 21:30:58 »
אני נגד גירוש השמאלנים
לכל שמאלני יכול להיוולד בן ימני ואף כהנאיסט (ואם אני לא טועה, אפילו לאולמרט יש בן נורמלי ימני)

אבל אני בעד ענישה קשה על הפעילות למען האוייבים

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : אוגוסט 26, 2008, 21:53:32 »
אני נגד גירוש השמאלנים
לכל שמאלני יכול להיוולד בן ימני ואף כהנאיסט (ואם אני לא טועה, אפילו לאולמרט יש בן נורמלי ימני)

אבל אני בעד ענישה קשה על הפעילות למען האוייבים
אבל הסקר הוא לא על גירוש, אלא על עידוד. האם לא עדיף שמי שמנסה לאלץ את עם ישראל למסור לערבים שטחי מולדת יעזוב במקום שישאר וישפיע לרעה ?

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : אוגוסט 26, 2008, 23:38:21 »
אבל הסקר הוא לא על גירוש, אלא על עידוד. האם לא עדיף שמי שמנסה לאלץ את עם ישראל למסור לערבים שטחי מולדת יעזוב במקום שישאר וישפיע לרעה ?
לא. לדעתי גם על שמאלנים להישאר בארץ מהסיבה שכתבתי - כל שמאלני יכול להביא למדינת ישראל ילדים נורמליים.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #24 ב- : אוגוסט 29, 2008, 00:09:33 »
הכוונה שלנו היא להשפיע עליו לטובה בעז"ה.
לא הצבעתי.