דמוקרטיה?! הצחקתם אותי... מדובר פה באתנוקראטיה או אם תירצו דיקטטורת הון במסווה של דמוקרטיה.
וגם אני לא בעד "דמוקרטיה" בכל מחיר כמו שהיא מוגדרת בימינו (פרלמנט, נשיאות וכו'), יכולה להיות מדינה ריכוזית יחסית שהיא פי 1000 יותר דמוקרטית בכך שמשרתת את צרכי העם כולו ולא עילית הון או קבוצה אתנית אחת.
דמוקרטיה במובן של שלטון הרוב - מבחינתי דיקטטורה של הפרולטריון - כזאת שמדכאת את המיעוט הנצלני של האלפיון העליון היא שיא הדמוקרטיה.
לשאלותיך יחיאל:
1) חוק השבות - חוק אכן גזעני, אבל תראה את הצד החיובי הפרקטי - אם מדינת ישראל יכלה לקלוט כמיליון עולים - מה הבעיה שתקלוט עוד כמה פליטים שאותם גרשה בעבר? מה הבעיה? אם תיפטר בעיית הפליטים - תמו רוב צרותינו עם העולם הערבי.
2)מה עם כל הפינויים של גוש קטיף וצפון השומרון?? למה אתם השמאלנים לא זעקתם כנגד? פשוט מאוד - לא היה שם שום גירוש, אלא נהפוך הוא: "ושבו בנים לגבולם" חזרו לארץ ישראל - אל תשכח שהאנשים האלו נכנסו לשטחים אי שם לפני לא מעט שנים וידעו שהם הולכים לשבת על אדמות גזל לא להם. מה להם כי ילינו? בנו וילות על אדמות גזולות ועכשיו צריך להחזיר - אוי אוי אוי, נשבר לי הלב...
עוץ לי זה למה היהדות לא יכולה להכיל בתוכה ערכים זרים כמו סוצליזם(לא רק בסוצליזם יש עזרה) ודמוקרטיה או כל דבר נאור שהתפתח נגד התורה עצמה.
אם תביא לפה את הערבים שחיו פה הם יהיו פה הרוב ובכך סיימנו את המלאכה,התבוללות המונית שבסופן של דבר מביאה לשואה.
חוק השבות הוא אכן חוק גזעני גם במובן הדמוקרטי וגם הסוצליסטי.
המלחמה עם הערבים היא מלחמת דת.
אם תקרא לאורך כל ההיסטוריה היהודית מה עוללו הישמעלים ליהודים,סתם דוגמא קטנה
כשהגלו את היהודים מא"י היהודים התמימים פנו לבני דודם הישמעאלים כדי שיעזרו להם בשתיה ומזון.הישמעאלים נתנו להם בשר מלוח ונתנו להם למות מצמא.
הנוצרים הרבה יותר גרועים אבל צריך להבין שהמלחמה עם המוסלמים היא מלחמת תרבות.
גם אם תאזן את הכלכלה כפי שאתה רוצה יהיו עוד בעיות כי כיום רוב האדם עובדים על אגו וחשיבה עצמית ויש היום אידיולוגיות ודתות שאנשים לא יהיו מוכנים לוותר עליהם בשביל חתיכת נייר.
כלכלה בנויה מערכים וחינוך,זה תלוי אחד בשני.
מקורו של היהודי הוא להיו מבודד משאר העמים ולחיות ללא תלות מאף גורם אחר חוץ מהקב"ה.
סוצליזם הביא אסון על היהודים ויחד איתה הדמוקרטיה ותרבות המערב.
ודעתי על האשכול
אני נגד גירוש יהודים גם בוגדים,צריך לעשות משפט צדק לכל הבוגדים.