כתב נושא: המשפיע שלי אומר לי שאני ממוקד בעצמי  (נקרא 2950 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המשפיע שלי אומר לי שאני ממוקד בעצמי
« ב- : אוגוסט 21, 2008, 21:43:58 »
דיברתי הערב בבית כנסת עם המשפיע שלי ודיברתי איתו על הדברים הטכנים שמפריעים לי שקשה לי להיות דתי בעיקר בגלל שאני כל הזמן לא מצליח שלא לפגום בברית,והוא לא נתן לי תכלס תשובה או פתרון איך להתמודד עם זה
או שאמרתי לו שלמדתי השבוע שיעור בספר התניא עם x  לדוגמא ואמרתי לו שמאז ומתמיד היה קשה לי ללמוד להבין ולהתרכז ושאני עצלן אז הוא אמר לי שאני אומר לשון הרע על עצמי ושזה אסור.
והוא אמר לי כל הזמן שאני ממוקד בעצמי ולא ממוקד באחרים לדוגמא הוא יותר רוצה שאני יעסוק באהבת ישראל ובמצוות כמו שהרבי מילובביץ(הרבי של חבד למי שלא יודע) רוצה
הוא אומר שלהיות חבדניק זה גם לתת לאחרים כמו לדוגמא רעיון שעלה לי,כמו להצטרף אליו מחר בהנחת תפילין לאנשים,
מה ששכחתי להגיד לו תכלס זה שאני לדוגמא בניגוד לחרדים מרגיש הזדהות עם דגל ישראל ומדינת ישראל,אני חושב שהמדינה שיש לנו פה היא התשובה לגלות,וכנראה שאם אני מרגיש הזדהות עם הדגל אז בסופו של דבר אהיה כמו שקורה לי בזמן האחרון שאני יותר כמו שבבניק או דתי לאומי
[gif[/img]

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 21, 2008, 22:21:10 »
שמע, אתה באמת נשמע בחור טוב, אך אני אצטט לך את הכוזרי בעניין הזה:"כוונתך רצויה אך דרכיך אינן רצויות"(כך נדמה לי זה לפחות נאמר), אני מהחב"דניקים של מילובביץ' לא תופס, אלה שאומרים שהרבי עוד חי ושהוא משיח זה בעיה, ולא סתם אלא חמורה מאוד, אבל לא נתמקד בזה, אולי הוא צודק ואולי הוא לא, אני אישית חושב שמאז שפנו לך עורף השדכניות נהיה לך קשה וקשה יותר, במיוחד גם אחרי שגילית שאותו רב נהג לסנן לך את השדכניות, אם אפשר לקרוא לאותו אדם רב בכלל! אל יהודי אסור לאסור על יהודי בשום מחיר להגיע למצוות פרו ורבו, במיוחד במצב שלנו היום! הרב כהנא שם על זה דגש חזק ילודה! ילודה! ילודה! וכמובן זה לא העיקר אלא אהבה לפעמיים יכולה גם להתערב, אז בחזרה אלייך אתה לא זקוק לרבנים האלה כי משתמע מדברייך שהם לא מדריכים אותך נכון, הם לא עונים על שאלותייך, אני מציע לך כך:"עשה לך רב!" קום, לך ומצא את ההדרכה הנכונה שבה אתה מאמין, שלא ימכרו לך זיבולי זיבולים מצא רב אמיתי! דבר יושר, ענווה וצדק בפיו, ורק כך תגיע לאשר תצליח.

"וְהָיָה כְּעֵץ שָׁתוּל עַל-פַּלְגֵי-מָיִם אֲשֶׁר פִּרְיוֹ יִתֵּן בְּעִתּוֹ וְעָלֵהוּ לֹא-יִבּוֹל וְכֹל אֲשֶׁר-יַעֲשֶׂה יַצְלִיחַ" כן תהיה כזה! כן יהי רצון!

באהבת ישראל,
רק כך!

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 21, 2008, 22:30:51 »
שמע, אתה באמת נשמע בחור טוב, אך אני אצטט לך את הכוזרי בעניין הזה:"כוונתך רצויה אך דרכיך אינן רצויות"(כך נדמה לי זה לפחות נאמר), אני מהחב"דניקים של מילובביץ' לא תופס, אלה שאומרים שהרבי עוד חי ושהוא משיח זה בעיה, ולא סתם אלא חמורה מאוד, אבל לא נתמקד בזה, אולי הוא צודק ואולי הוא לא, אני אישית חושב שמאז שפנו לך עורף השדכניות נהיה לך קשה וקשה יותר, במיוחד גם אחרי שגילית שאותו רב נהג לסנן לך את השדכניות, אם אפשר לקרוא לאותו אדם רב בכלל! אל יהודי אסור לאסור על יהודי בשום מחיר להגיע למצוות פרו ורבו, במיוחד במצב שלנו היום! הרב כהנא שם על זה דגש חזק ילודה! ילודה! ילודה! וכמובן זה לא העיקר אלא אהבה לפעמיים יכולה גם להתערב, אז בחזרה אלייך אתה לא זקוק לרבנים האלה כי משתמע מדברייך שהם לא מדריכים אותך נכון, הם לא עונים על שאלותייך, אני מציע לך כך:"עשה לך רב!" קום, לך ומצא את ההדרכה הנכונה שבה אתה מאמין, שלא ימכרו לך זיבולי זיבולים מצא רב אמיתי! דבר יושר, ענווה וצדק בפיו, ורק כך תגיע לאשר תצליח.

"וְהָיָה כְּעֵץ שָׁתוּל עַל-פַּלְגֵי-מָיִם אֲשֶׁר פִּרְיוֹ יִתֵּן בְּעִתּוֹ וְעָלֵהוּ לֹא-יִבּוֹל וְכֹל אֲשֶׁר-יַעֲשֶׂה יַצְלִיחַ" כן תהיה כזה! כן יהי רצון!

באהבת ישראל,
רק כך!
:V: :V: כל הכבוד על דבריך על הרב כהנא אני חושב שזה לענין,
היה לי משפיע קודם שהוא ראש ישיבת חב"ד ועזבתי אותו כי מאוד היה קשה לדבר איתו אמנם העצות שלו היו מועילות,אבל הוא היה בנאדם עסוק מאוד,וכל שיחה שהיתי מדבר איתו הפלאפ' שלו היה מצלצל מליון פעם והוא גם לא היה כ"כ במרכז הענינים אם מה שקורה איתי
[gif[/img]

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 21, 2008, 22:45:12 »
:V: :V: כל הכבוד על דבריך על הרב כהנא אני חושב שזה לענין,
היה לי משפיע קודם שהוא ראש ישיבת חב"ד ועזבתי אותו כי מאוד היה קשה לדבר איתו אמנם העצות שלו היו מועילות,אבל הוא היה בנאדם עסוק מאוד,וכל שיחה שהיתי מדבר איתו הפלאפ' שלו היה מצלצל מליון פעם והוא גם לא היה כ"כ במרכז הענינים אם מה שקורה איתי

אני חושב שכשרב עובר את ההסמכה, חוץ מהיכולת שלו ללמד תורה עליו גם לפתח את כישורי עם ישראל, עליו לטפח עציצים בגן שלו כי אם לא יצמחו לו רק עשבים שוטים וזה אסור שיקרה, על רב לטפח בני טיפוחים שלכל רב יהיו כמס' התלמידים שהיו לרבי העקיבא.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 21, 2008, 22:52:49 »

באהבת ישראל,
רק כך!

תרשה לי לתקן אותך,ראיתי עכשיו באתר יוטוב" ,סרטון שבו הרב כהנא מדבר על הילודה והוא התכוון לילודה של הערבים יש"ו,ככה לפחות בסרטון שאני ראיתי הוא אומר "שהבעיה איתם זה הילודה ,ילודה ילודה! הם מולידים ומולידים" ככה נשמעים דבריו בסרטון
[gif[/img]

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 21, 2008, 22:57:12 »
תרשה לי לתקן אותך,ראיתי עכשיו באתר יוטוב" ,סרטון שבו הרב כהנא מדבר על הילודה והוא התכוון לילודה של הערבים יש"ו,ככה לפחות בסרטון שאני ראיתי הוא אומר "שהבעיה איתם זה הילודה ,ילודה ילודה! הם מולידים ומולידים" ככה נשמעים דבריו בסרטון
נכון, הוא באמת אמר את זה לגבי ערבים אבל אני מאמין שהוא גם היה מסכים איתי לגבי המצב העגום של הילודה היהודית.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.