כתב נושא: אמת מוחלטת מול המציאות.  (נקרא 3822 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אמת מוחלטת מול המציאות.
« ב- : אוגוסט 11, 2008, 23:56:09 »
המתנחלים קנו בית בחברון והשמאלנים והערבים רצו להוציא אותם משם אז עתרו לבג"ץ בדרישה שהמתנחלים יפונו מבית שקנו בכסף מלא בהתאם לחוק.
אליקים העצני שהוא עורך דין במקצועו ייצג את המתנחלים וטען שקיים דו קיום בין הערבים ליהודים באיזור הבית ובחברון.
כששמע זאת חיים רתח מזעם וראה בכך בגידה:"דו קיום בחברון בין יהודים לערבים,הרי הערבים רוצחים יהודים.
מדוע אמר זאת העצני?לפי החוק הישראלי צריכה להיות סיבה לפינוי מתנחלים למשל בטחון הציבור כי שר הבטחון טען בדיון שקיימת סכנה ליהודים בחברון...
אז בא העצני וכעורך דין הפריך את הטיעון.
התוצאה היהודים נשארו בבית והשמאלנים והערבים נוצחו בבג"ץ.
מה נשאר בזכרונכם מהסיפור:"העצני:"קיים דו קיום בין ערבים ויהודים.."כלומר העצני בוגד,משת"ף,פרו ערבי,שמאלני,שטוף מוח,צבוע,שקרן,נוכל,מזויף.
האמת:העצני הגיב כעורך דין.
תאמרו מה לנו מבג"ץ השמאלני ואסור לנו לשחק לפי חוקיו.
אבל אנחנו מתנגדים לפינוי יהודים מחברון!
אז מי צודק כאן?!
האמת חיים צודק שזאת הכרזה שקרית והעצני צודק שנקט בתחבולה משפטית ובעורמה מנע את מזימת השמאל והערבים.
אם נוציא את משפט העצני מהקשרו תטענו שהעצני שמאלן,ממלכתי...
זאת הבעיה של אנשים שכותבים בפורום לעומת אנשים שצריכים לחיות עם ערבים בחברון.
זה הפער בין המציאות לבין האידאולוגיה.
זה הפוך על הפוך,תק'ייה יהודית,בתחבולות תעשה לך מלחמה.
זה ההבדל בין טוק שואו לבין החיים עצמם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק פטריוט

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 12, 2008, 01:38:44 »
אין סיבה לא להשתמש בבג"ץ נגד הערבים והשמאל. זה כמו שיש שיטות באומנויות לחימה - להשתמש בכוח האויב כדי להפיל אותו.
בבג"ץ אפשר לנצח רק בחוקים שלו עצמו.
הרי האימרה על "דו-קיום" זה שקר שנועד למטרה אחת ויחידה-לנצח במשפט

לפעמים אין בררה ויש צורך לשקר כדי להשיג דברים עם השלטון שיש לנו במדינה
« עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2008, 01:43:05 על ידי פטריוט »

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 12, 2008, 09:58:56 »
בודאי  אין  שום  דו  קיום  עם  הערבים  ימ"ש  כמו ש אמר  הרב  מאיר  כהנא  זכר  צדיק  וקדוש  לברכה  הי"ד "משנת  שיבעים  אני  זועק  אני  צועק  ואני  אומר  אין  קיום  איתם  אין  דו  קיום  עם  סרטן  הערבים  בתוכנו  הם  סרטן  המתפשט...", רק  עו"ד  אליקים  עצני  שהוא ניחשב  לימני  מאד  (והוא  דיבר  בכנס  שהיה  בביניני  האומה  לאחר  הגרוש, "אני  אינני  אוהב  את  מי  שעשה  את  הפשע  הזה  ולא אסלח  לו  לעולם.."), אמר  זאת  רק  כמובן  כדי  לנצח במשפט  ולא  ביגלל  שהוא  חושב כך!
אני מאד  שמח  שהערבים  ימ"ש  נוצחו  בדין!!

עם  ישראל  חי!!!   עם  ישראל  חי!!!   עם  ישראל  חי!!!
« עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2008, 09:59:53 על ידי morde208 »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 12, 2008, 14:59:35 »
אני לא זוכר את המקרה הזה. אני כן זוכר שכמה מראשי יהודי חברון ובהם העצני נפגשו עם ערבים מהאזור, לדעתי נועם פדרמן דיבר על כך בתוכנית שלו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 12, 2008, 15:17:54 »
בס"ד
אני לא זוכר את המקרה הזה. אני כן זוכר שכמה מראשי יהודי חברון ובהם העצני נפגשו עם ערבים מהאזור, לדעתי נועם פדרמן דיבר על כך בתוכנית שלו.
אני דוקא זוכר היטב,אפלו כתבתי מאמר תגובה בנושא:
http://hayamin.org/forum/index.php?topic=11898.0

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 13, 2008, 21:49:39 »
המתנחלים קנו בית בחברון והשמאלנים והערבים רצו להוציא אותם משם אז עתרו לבג"ץ בדרישה שהמתנחלים יפונו מבית שקנו בכסף מלא בהתאם לחוק.
אליקים העצני שהוא עורך דין במקצועו ייצג את המתנחלים וטען שקיים דו קיום בין הערבים ליהודים באיזור הבית ובחברון.
כששמע זאת חיים רתח מזעם וראה בכך בגידה:"דו קיום בחברון בין יהודים לערבים,הרי הערבים רוצחים יהודים.
מדוע אמר זאת העצני?לפי החוק הישראלי צריכה להיות סיבה לפינוי מתנחלים למשל בטחון הציבור כי שר הבטחון טען בדיון שקיימת סכנה ליהודים בחברון...
מה נשאר בזכרונכם מהסיפור:"העצני:"קיים דו קיום בין ערבים ויהודים.."כלומר העצני בוגד,משת"ף,פרו ערבי,שמאלני,שטוף מוח,צבוע,שקרן,נוכל,מזויף.
אז מי צודק כאן?!
האמת חיים צודק שזאת הכרזה שקרית והעצני צודק שנקט בתחבולה משפטית ובעורמה מנע את מזימת השמאל והערבים.
בס''ד

זהו ביזיון ל ''בית-משפט '' של רודפי זימה ותועבה , ומקבלי שוחד ושלמונים ,  עליהם נאמר  '' ראשי'ה בשוחד ושפוטו וכוהני'ה במחיר יורו.....'' , למה אתם מצפים מ'' שופטים '' שיושבים ב''בית-משפט '' שכזה עליו נאמר בגמרא '' בית ועד י'הי לזנות ...'' ( סוף מככת קידושין ,מדרש המדבר על הסימנים לדור שלפני ביאת המשיח שיגאלנו בבאכי''ר )---כאשר המשפט מושתת על שקר , והשלטון המתועב מושתת על שקר , כמובן שכלל הגוים בעולם יטענו שהכל שקר , אולם אם אנו נייצג את האמ-ת כפי רדך אבותנו הקדושים ע''ה זיע''א בדרך הימין היהודי האמוני האמיתי , הרי שכלל העולם יעריץ אותנו ואף יתמוך בנו כנגד האויב הערבי הנאצי יש''ו , השלטון הזה שמיוצג ע''י ערב-רב נלוז ומתועב , בקושי יכול לשרוד בתוך עצמו , ולכן כל-שכן שאיננו יכול להתמודד עם האויב , ולכך אמרו רבותנו ע''ה זיע''א '' אין לנו על מי לסמוך, אלא על אבינו שבשמים '' שבמהרה יסייע בעדנו לתפוס את השלטון על אדמת ארץ-הקודש ולטהרה מטומאותי'ה , ונזכה במהרה לגאולה שלמה ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 14, 2008, 00:20:38 »
בס''ד

האנטר, אתה מסלף את הכל.
א. אתה כותב שהעצני אמר שיש דו קיום עם הערבים הנאצים רק כדי לנצח במשפט. שקר!
העצני תמיד אמר שיש דו קיום עם הערבים הנאצים בלי שום קשר לאף משפט.
העצני תמיד גינה את גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כ"גזען", ו"תחייה" מפלגתו של העצני הובילה את המהלך לפסול את הרב כהנא בבחירות 1988.
העצני תמיד אמר שכל תוכנית לגרש את הערבים הנאצים מארץ ישראל היא "גיזענית". לא רק זה - העצני תמיד הבטיח להתנגד לגירוש ערבים נאצים כמו שהוא מתנגד לגירוש יהודים מא''י. כלומר, יש לערבים הנאצים אותן זכויות בא''י כמו היהודים, והעצני אומר שזה פשע להציע לגרש את הערבים הנאצים. זהו "ימני"? אולי בשבילך אבל לא בשבילי. העצני מגדיר את עצמו כ"דמוקרט חילוני".
לפי אפילו הסקר השמאלני של הכנסת, 75% מהיהודים בארץ ישראל בעד טרנספר לערבים. לפי שיטתו של העצני, ז''א ש75% מהיהודים בא''י הם "גזענים". "ימני" היה מדבר ככה?
ב. אתה כותב בזילזול על איך אני רק מדבר בפורום מול העצני שעושה דברים בשטח. ישבתי בכלא חמש וחצי שנים, הייתי בשיחרור על תנאי עוד 12 שנה, ואני מגורש מארץ ישראל 12 שנה. זה רק דיבור בעיניך? לעומת זאת, העצני עורך דין שרק פועל בבתי משפט, לא בשטח. כמה זמן פעלת אתה בשטח? ואני לא מדבר על להיות פעיל בליכוד או בהפגנות גדולות בתל אביב כי בעיני זה לא נחשב כפעילות בשטח.
ג. אתה מדבר על יהודיי חברון כאילו אתה והעצני מייצגים אותם. כשהעצני נפגש עם ערבים נאצים ואומר שהם רוצים דו קיום והם תומכים בישראל, אתה חושב שיהודיי חברון מסכימים עם זאת? כשהעצני מגדיר טרנספר ערבים נאצים כפשע, וכשהעצני מגנה את גדול דורנו ועזר לפסול אותו במהלך שהוביל לרציחתו, אתה חושב שיהודיי חברון מסכימים עם זאת?
ד. העצני הטיף התנגדות פסיבית בגוש קטיף כמו זו של מרטין לוטר קינג, והעצני גינה כל הצעה להתנגד פיזית. לעומת זאת, אני ונעם פדרמן אמרנו שצריך התנגדות פיזית. מי צדק? כשהייתה התנגדות פיזית בעמונה, האם התוצאות לא היו הרבה יותר טובות לעם ישראל?
ה. אתה כותב על "המציאות". מי שעקב אחרי התנועה שלנו במשך 40 השנים האחרונות יודע שאך ורק תנועתנו צדקה כל הדרך מין ההתחלה. ואנו צודקים גם עכשיו. זוהי המציאות.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 14, 2008, 14:18:39 »
בס''ד

האנטר, אתה מסלף את הכל.
א. אתה כותב שהעצני אמר שיש דו קיום עם הערבים הנאצים רק כדי לנצח במשפט. שקר!
העצני תמיד אמר שיש דו קיום עם הערבים הנאצים בלי שום קשר לאף משפט.
העצני תמיד גינה את גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כ"גזען", ו"תחייה" מפלגתו של העצני הובילה את המהלך לפסול את הרב כהנא בבחירות 1988.
העצני תמיד אמר שכל תוכנית לגרש את הערבים הנאצים מארץ ישראל היא "גיזענית". לא רק זה - העצני תמיד הבטיח להתנגד לגירוש ערבים נאצים כמו שהוא מתנגד לגירוש יהודים מא''י. כלומר, יש לערבים הנאצים אותן זכויות בא''י כמו היהודים, והעצני אומר שזה פשע להציע לגרש את הערבים הנאצים. זהו "ימני"? אולי בשבילך אבל לא בשבילי. העצני מגדיר את עצמו כ"דמוקרט חילוני".
לפי אפילו הסקר השמאלני של הכנסת, 75% מהיהודים בארץ ישראל בעד טרנספר לערבים. לפי שיטתו של העצני, ז''א ש75% מהיהודים בא''י הם "גזענים". "ימני" היה מדבר ככה?
ב. אתה כותב בזילזול על איך אני רק מדבר בפורום מול העצני שעושה דברים בשטח. ישבתי בכלא חמש וחצי שנים, הייתי בשיחרור על תנאי עוד 12 שנה, ואני מגורש מארץ ישראל 12 שנה. זה רק דיבור בעיניך? לעומת זאת, העצני עורך דין שרק פועל בבתי משפט, לא בשטח. כמה זמן פעלת אתה בשטח? ואני לא מדבר על להיות פעיל בליכוד או בהפגנות גדולות בתל אביב כי בעיני זה לא נחשב כפעילות בשטח.
ג. אתה מדבר על יהודיי חברון כאילו אתה והעצני מייצגים אותם. כשהעצני נפגש עם ערבים נאצים ואומר שהם רוצים דו קיום והם תומכים בישראל, אתה חושב שיהודיי חברון מסכימים עם זאת? כשהעצני מגדיר טרנספר ערבים נאצים כפשע, וכשהעצני מגנה את גדול דורנו ועזר לפסול אותו במהלך שהוביל לרציחתו, אתה חושב שיהודיי חברון מסכימים עם זאת?
ד. העצני הטיף התנגדות פסיבית בגוש קטיף כמו זו של מרטין לוטר קינג, והעצני גינה כל הצעה להתנגד פיזית. לעומת זאת, אני ונעם פדרמן אמרנו שצריך התנגדות פיזית. מי צדק? כשהייתה התנגדות פיזית בעמונה, האם התוצאות לא היו הרבה יותר טובות לעם ישראל?
ה. אתה כותב על "המציאות". מי שעקב אחרי התנועה שלנו במשך 40 השנים האחרונות יודע שאך ורק תנועתנו צדקה כל הדרך מין ההתחלה. ואנו צודקים גם עכשיו. זוהי המציאות.
בס''ד

יישר כוח על הבהרת הדברים בדרך הנהירה והבהירה ביותר !! הקב''ה יזכנו במהרה לקבל פני משיח צדקנו בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק SUSER

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אמת מוחלטת מול המציאות.
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 15, 2008, 17:58:56 »
אז מי צודק כאן?!
אני זוכר את השידור ההוא של חיים בנושא נגד העצני ומה שאתה עשית כאן זה סילוף בוטה ושקרי.