בס''ד
האנטר, אתה מסלף את הכל.
א. אתה כותב שהעצני אמר שיש דו קיום עם הערבים הנאצים רק כדי לנצח במשפט. שקר!
העצני תמיד אמר שיש דו קיום עם הערבים הנאצים בלי שום קשר לאף משפט.
העצני תמיד גינה את גדול דורנו הרב מאיר כהנא זצוק''ל הי''ד כ"גזען", ו"תחייה" מפלגתו של העצני הובילה את המהלך לפסול את הרב כהנא בבחירות 1988.
העצני תמיד אמר שכל תוכנית לגרש את הערבים הנאצים מארץ ישראל היא "גיזענית". לא רק זה - העצני תמיד הבטיח להתנגד לגירוש ערבים נאצים כמו שהוא מתנגד לגירוש יהודים מא''י. כלומר, יש לערבים הנאצים אותן זכויות בא''י כמו היהודים, והעצני אומר שזה פשע להציע לגרש את הערבים הנאצים. זהו "ימני"? אולי בשבילך אבל לא בשבילי. העצני מגדיר את עצמו כ"דמוקרט חילוני".
לפי אפילו הסקר השמאלני של הכנסת, 75% מהיהודים בארץ ישראל בעד טרנספר לערבים. לפי שיטתו של העצני, ז''א ש75% מהיהודים בא''י הם "גזענים". "ימני" היה מדבר ככה?
ב. אתה כותב בזילזול על איך אני רק מדבר בפורום מול העצני שעושה דברים בשטח. ישבתי בכלא חמש וחצי שנים, הייתי בשיחרור על תנאי עוד 12 שנה, ואני מגורש מארץ ישראל 12 שנה. זה רק דיבור בעיניך? לעומת זאת, העצני עורך דין שרק פועל בבתי משפט, לא בשטח. כמה זמן פעלת אתה בשטח? ואני לא מדבר על להיות פעיל בליכוד או בהפגנות גדולות בתל אביב כי בעיני זה לא נחשב כפעילות בשטח.
ג. אתה מדבר על יהודיי חברון כאילו אתה והעצני מייצגים אותם. כשהעצני נפגש עם ערבים נאצים ואומר שהם רוצים דו קיום והם תומכים בישראל, אתה חושב שיהודיי חברון מסכימים עם זאת? כשהעצני מגדיר טרנספר ערבים נאצים כפשע, וכשהעצני מגנה את גדול דורנו ועזר לפסול אותו במהלך שהוביל לרציחתו, אתה חושב שיהודיי חברון מסכימים עם זאת?
ד. העצני הטיף התנגדות פסיבית בגוש קטיף כמו זו של מרטין לוטר קינג, והעצני גינה כל הצעה להתנגד פיזית. לעומת זאת, אני ונעם פדרמן אמרנו שצריך התנגדות פיזית. מי צדק? כשהייתה התנגדות פיזית בעמונה, האם התוצאות לא היו הרבה יותר טובות לעם ישראל?
ה. אתה כותב על "המציאות". מי שעקב אחרי התנועה שלנו במשך 40 השנים האחרונות יודע שאך ורק תנועתנו צדקה כל הדרך מין ההתחלה. ואנו צודקים גם עכשיו. זוהי המציאות.