כתב נושא: שחרור רוצחים נאצים תמורת גופות - סרט (כ''א תמוז, 24/07)  (נקרא 4549 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2728566

אנא דרגו, המליצו לדף הראשי, הגיבו והוסיפו למועדפים.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
נכון מאוד.
לא לשחרר מחבלים תמורת גופות.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
חיים עסקת ג'יבריל היתה בממשלת ליכוד לאומי כלומר אחדות בראשות שמיר ופרס ולא ממשלת ליכוד בלבד.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים עסקת ג'יבריל היתה בממשלת ליכוד לאומי כלומר אחדות בראשות שמיר ופרס ולא ממשלת ליכוד בלבד.

בס''ד

נכון, אבל שמיר והליכוד היו אחראים לעסקה הזו כי הם תמכו בה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אמת
הבא להורגך השכם להורגו

Aaron

• אורח
תוכנית מצויינת! איזה הקלה לשמוע אמירה כזאת "אנחנו היינו מחסלים אלפי מחבלים כשהיינו מגלים שהחיילים מתים"...
איפה עוד אומרים דברי אמת כאלה? רק בימין האמיתי.

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אם אחרי כ"כ הרבה שנים שיחררו את הנאצי הזה קונטר למה לא משחררים לדוגמא את יונה אברושמי שנמק כבר בכלא משנת 83
25 שנה!!
חצי יובל!!
[gif[/img]

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ישר  כח  על  הסרט!!!

והנה  הסרט  כתוב:

בס"ד

ברוכים  הבאים  לימין  האמיתי  שמי  חיים  בן  פסח, לאחרונה  היתה  עוד  עיסקת  כניעה  עם  מחבלים  מוסלמים  נXצים  של  חיזבללה, תמורות  גופות  של  שני  חיילים  ז"ל, תמורות גופות  של חיילים  שנירצחו  בדם  קר  על ידי  האויב  הערבי  המוסלמי  הנאצי  ימח  שמו  וזיכרו, נתנו  לערבים  הנXצים, מחבלים  חיים, מחבלים  נXצים  חיים   מרצחים, כולל  רוצח  שרצח  בדם  קר  (ילדה)  בת  ארבע, ולפני  כן  הוא  רצח  את  אביה  ואחרי  שהוא  רצח את  אביה  והיא  ראתה  זאת  במו  עיניה, הוא רצח  אותה  באכזריות  נXצית  ברברית  שאי  אפשר  לתאר  אותה  אפילו, וממשלת  ישראל  אחרי  שאושר  ששני  חילינו  שניחטפו, נירצחו  על ידי  המחבלים  האלה, אמרו  למחבלים  המרצחים  האלו  שתמורת  הגופות  ממשלת  ישראל  מוכנה לתת להם  מחבלים  נXצים  מרצחים  חיים, איזה  חילול  השם! איזו  בושה! איזו  כניעה! אם  אנחנו  נהיה  בשילטון, שתידעו – אך  ורק אם  אנחנו  נהיה  בשילטון  זה  יפסק  תכף ומיד! גם  ממשלת  הליכוד  הזדונית  תחת  יצחק  שמיר  שיחררה אלפי  מחבלים  מוסלמים  נXצים  תמורת  כלום, אז  זה  לא  רק  ממשלת  קדימה  ממשלת  הזדון של  השמאלנים  האלה  מקדימה, ממפלגת, עבודה  וממפלגת  השמאל  הקיצוני  שניקראת  ש"ס, כי  ש"ס  גם  מפלגה  שמאלנית  קיצונית. ש"ס  גם  בעד  נסיגות התאבדותיות  מארץ הקודש, ש"ס  תמכה  בהסכמי  אוסלו  ש"ס  תמכה  בכל  הסכמי  הכניעה  האיומים, אבל  זה  לא  רק  הממשלה הזאת  של  ש"ס, עבודה, קדימה, אלא  גם  ממשלת  הליכוד עשתה  אותו  דבר. אם אנחנו נהיה  בשילטון  אנחנו  ניקום  את  שפיכת  דם  האחים  שלנו, החילים  שלנו, אני  מבטיח  לכם  שלא  תהינה  עיסקאות  כאלו  עם  המחבלים  המוסלמים  הנXצים, מה  אנחנו  הינו  עושים  אחרי  שהינו  יודעים  שחילינו  נירצחו  הינו  הורגים אלפי  ערבים  מוסלמים  נXצים, אלפים!!! אני  היתי  מצווה  את חיל  האויר  הישראלי  להפציץ  ללא  רחמים  את  כל  המטרות  הטרוריסטיות  הנXציות  של  חיזבללה  בכל  רחבי  לבנון, וגם  היתי  מצווה  את חיל  האויר שלנו  להשמיד  מיד  את  כל  התשתית  החשמלית, כל  תשתית  המים וכל  התשתית  ההכרחית  של  לבנון  כולה! כי  כל  הלבנונים  כולל  הנוצרים  בלבנון  ברכו  על  'קונטר'  במחבל  המרצח  הנXצי יש"ו, יחד  עם  נסראלה, חיזבללה, כולם  בלבנון  חגגו, חגגו  כשזה  קרה  היתי עושה  זאת, והיתי  אומר  לחילינו  אל – תידאגו  גם  לטיסים שלנו  וגם לחיילים  שלנו, אל  תידאגו, מתגובות  ארה"ב  ואירופה  והעולם  זו  היא  דאגתי  אני  חייב  לידאוג  לכל  זאת  תנו  לי לידאוג  אני  בתור ראש  ממשלת  ישראל, אני  אדאג  לתגובה של ארה"ב  ושל  עוד  גורמים  בעולם, אני אדאג  לכל  המצב  הזה, אני  מכיר  את  האמריקאים אני נולדתי  וגדלתי בארה"ב  ולצערי הרב בגלל  שממשלת הזדון  שמתרפסת  לפני נסראללה  לא  נותנת לי אפילו  לעלות  לא"י  אפילו  לבקר  בא"י  הרבה  שנים  אך ורק בגלל  דעותי, אבל כל  מחבל, כל  נXצי, כל  רוצח, הם מקבלים  הם  נותנים  להם  נשק  הם  נותנים  להם  אימונים  הם  נותנים להם כסף הם  נותנים  להם  אדמה יהודית  קדושה, אבל  אני לא  יכול אפילו להיכנס לא"י. "אבל  שתידעו"  שהיתי  אומר  לחילינו  ולטיסינו,  "עכשיו  מעתה  לא  רק  שאתם  לא  צריכים  לידאוג  על תגובה  מהעולם, אסור  לכם  לידאוג  לזאת, אתם חיבים  להראוג  כמה  שיותר  מהאויב, זה  הוא  התפקיד  של  חייל  יהודי"! "כי  עכשיו" היתי  אומר, "יש לנו צבא  יהודי  אמיתי  ואנחנו  נגבה  את  כל מה  שאתם  צריכים  לעשות, אתם  חיבים  להרוג  כמה שיותר מהאויבים  שלנו  יש"ו. זה  הוא  התפקיד  היחיד  שלכם  ואוי  ואבוי  לכם  אם לא  תעשו זאת, אתם  חיבים  להרוג  את  האויב  ואם  אתם  לא  תעשו  זאת  כי  אתם  ח"ו תרחמו על  האויבים  הנXצים  האכזרים  הברברים  האלה  אז  תהינה  לכם   צרות, כי  כל חייל  יהודי  חייב  להילחם  למען  העם  שלו  ולהרוג  את  האויב  של  העם  היהודי. ואני  אדאג  לתגובות  דיפלומטיות  ואחרות, אני אדאג  לזה, קודם   נהרוג  ואחר  כך  נסביר למה  עשינו  זאת, למה  היה  צורך  ביטחוני  לעשות  זאת  קודם  כל  ניפעל, קודם  כל  נהרוג, ואחר  כך  נסביר ואני יכול  לעשות  זאת באנגלית  מצוינת  באופן משכנע  ביותר"  והרוב  המכריע  של  העם  האמריקאי  היה  מריע, מריע  אם  ישראל  היתה  מתנהגת  ככה  סוף  סוף, כי  האמריקאים  גם שונאים  את  הערבים  והמוסלמים  הם שונאים אותם כי  הם  גוים  הם  נורמלים  הם לא  כמו  העם  הדפוק, שניקרא  העם  היהודי  שהוא דפוק  בראש  עכשיו  אחרי  2,000  שנות  גלות  הוא דפוק בראש, הגוים  נורמלים  הם  שונאים את  אויביהם  והערבים  והמוסלמים גם  אויבי  האמריקאים, והנוצרים, והמערב  ולמרות  שהבית  הלבן  וה***************** [מי  שיכול  לעזור  בקבשה  לאית  לי את  זה?], זאת  אומרת  משרד  החוץ  של  ארה"ב  כולם  היו מגנים  אותנו, מגנים, מגנים, מגנים, זה לא  משנה, הינו  מסבירים וקודם ניפעל קודם נהרוג  קודם  נטפל  בבעיה, ואחר כך נסביר כשזה כבר  דבר מוגמר, עובדה  מוגמרת  אחר  כך  נסביר  למה  הצטרכנו  לעשות  זאת  וזה  גם  היה  טוב  לארה"ב  לעשות  זאת  היתי  אומר  תאמינו  לי  היתי  מאד  משכנע, תאמינו  לי. הצטרפו לימין האמיתי, הצטרפו  לתנועה  שלנו, סוף  לבושה, סוף  לכניעות, סוף  לכל  מה  שהורס  את  הארץ  שלנו, המדינה שלנו, העם  שלנו  רח"ל, אם  אתם  רוצים  להיות  חלק  ממשהו  שבעתיד  אני  לא  יודע  למה  אבל  בעתיד  התנועה  שלנו  כן תהיה  תנועה  המונית  במרוצת  הזמן  בסיעתה  דישמיה  אם  אתם  רוצים  להיות   חלק  מזה  אנא  היצטרפו  אלינו, אנא  היצטרפו  למשהו  משמעותי  להיתראות  בפורום שלנו:

www.hayamin.org/forum
« עריכה אחרונה: יולי 24, 2008, 22:49:03 על ידי morde208 »

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
תוכנית מצויינת! איזה הקלה לשמוע אמירה כזאת "אנחנו היינו מחסלים אלפי מחבלים כשהיינו מגלים שהחיילים מתים"...
איפה עוד אומרים דברי אמת כאלה? רק בימין האמיתי.

נכון

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס``ד
שלטון העוולה והקלון בראשות אותם מפקירי דם אחיהם הפכו זה מכבר את דמנו ובכלל זה את דמכם להפקר וכל שכן את רכושכם !! אם אינכם חפצים ליפול בידי האויב הערבי הנאצי יש``ו , אנא הצטרפו אלינו למאבק על ארץ-הקודש השלמה עם ציביון יהודי ימני -אמיתי והגירתו של האויב הערבי הנאצי ממנה !! זיכרו זהו צו השעה !!

הגולה בארץ  :smil037:
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק בן אדם ימני

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • ערבי גבר זה ערבי בקבר
אולי התכנית הכי טובה שראיתי של חיים
תוכנית עם המון מסר ועוצמה כל הכבוד...
אני הולך לפרסם את הסרטון הזה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
שבוע טוב, ערכתי בוורד, הצעת תיקון ל-morde208.

ברוכים  הבאים  לימין  האמיתי!  שמי  חיים  בן  פסח, לאחרונה  הייתה  עוד  עסקת  כניעה  עם  מחבלים  מוסלמים  נXצים  של  חיזבאללה, תמורות  גופות  של  שני  חיילים  ז"ל, תמורות גופות  של חיילים  שנרצחו  בדם  קר  על ידי  האויב  הערבי  המוסלמי  הנאצי  יימח  שמו  וזכרו, נתנו  לערבים  הנXצים, מחבלים  חיים, מחבלים  נXצים  חיים   מרצחים, כולל  רוצח  שרצח  בדם  קר בת (ילדה)  בת-4, ולפני  כן  הוא  רצח  את  אביה  ואחרי  שהוא  רצח את  אביה  והיא  ראתה  זאת  במו  עיניה, הוא רצח  אותה  באכזריות  נXצית  ברברית  שאי  אפשר  לתאר  אותה  אפילו, וממשלת  ישראל  אחרי  שאושר  ששני  חיילינו  שנחטפו, נרצחו  על ידי  המחבלים  האלה, אמרו  למחבלים  המרצחים  האלו  שתמורת  הגופות  ממשלת  ישראל  מוכנה לתת להם  מחבלים  נXצים  מרצחים  חיים, איזה  חילול  השם! איזו  בושה! איזו  כניעה! אם  אנחנו  נהיה  בשלטון, שתדעו – אך  ורק אם  אנחנו  נהיה  בשלטון  זה  ייפסק  תכף ומיד! גם  ממשלת  הליכוד  הזדונית  תחת  יצחק  שמיר  שיחררה אלפי  מחבלים  מוסלמים  נXצים  תמורת  כלום, אז  זה  לא  רק  ממשלת  קדימה  ממשלת  הזדון של  השמאלנים  האלה  מקדימה, ממפלגת העבודה וממפלגת  השמאל  הקיצוני  שנקראת  ש"ס, כי  ש"ס  גם  מפלגה  שמאלנית  קיצונית. ש"ס  גם  בעד  נסיגות התאבדותיות  מארץ הקודש, ש"ס  תמכה  בהסכמי  אוסלו  ש"ס  תמכה  בכל  הסכמי  הכניעה  האיומים, אבל  זה  לא  רק  הממשלה הזאת  של  ש"ס, עבודה, קדימה, אלא  גם  ממשלת  הליכוד עשתה  אותו  דבר. אם אנחנו נהיה  בשלטון  אנחנו  ננקום  את  שפיכת  דם  האחים  שלנו, החיילים  שלנו, אני  מבטיח  לכם  שלא  תהיינה עסקאות  כאלו עם המחבלים המוסלמים הנXצים, מה אנחנו היינו עושים אחרי  שהיינו  יודעים  שחיילינו  נרצחו? היינו  הורגים אלפי  ערבים  מוסלמים  נXצים, אלפים!!! אני  הייתי  מצווה  את חיל  האוויר  הישראלי  להפציץ  ללא  רחמים  את  כל  המטרות  הטרוריסטיות  הנXציות  של  חיזבאללה  בכל  רחבי  לבנון, וגם  הייתי  מצווה  את חיל  האוויר שלנו  להשמיד  מיד  את  כל  התשתית  החשמלית, כל  תשתית  המים וכל  התשתית  ההכרחית  של  לבנון  כולה! כי  כל  הלבנונים  כולל  הנוצרים  בלבנון  ברכו  על  'קונטר'  במחבל  המרצח  הנXצי יש"ו, יחד  עם  נסראללה, חיזבאללה, כולם  בלבנון  חגגו, חגגו  כשזה  קרה  הייתי עושה  זאת, והייתי  אומר  לחיילינו  אל – תדאגו  גם  לטייסים שלנו  וגם לחיילים  שלנו, אל  תדאגו, מתגובות  ארה"ב  ואירופה  והעולם  זו  היא  דאגתי  אני  חייב  לדאוג  לכל  זאת  תנו  לי לדאוג  אני  בתור ראש  ממשלת  ישראל, אני  אדאג  לתגובה של ארה"ב  ושל  עוד  גורמים  בעולם, אני אדאג  לכל  המצב  הזה, אני  מכיר  את  האמריקאים אני נולדתי  וגדלתי בארה"ב  ולצערי הרב בגלל  שממשלת הזדון  שמתרפסת  לפני נסראללה  לא  נותנת לי אפילו  לעלות  לא"י  אפילו  לבקר  בא"י  הרבה  שנים  אך ורק בגלל  דעותיי, אבל כל  מחבל, כל  נXצי, כל  רוצח, הם מקבלים  הם  נותנים  להם  נשק  הם  נותנים  להם  אימונים  הם  נותנים להם כסף הם  נותנים  להם  אדמה יהודית  קדושה, אבל  אני לא  יכול אפילו להיכנס לא"י. "אבל  שתדעו"  שהיתי  אומר  לחיילינו  ולטייסינו,  "עכשיו  מעתה  לא  רק  שאתם  לא  צריכים  לדאוג  על תגובה  מהעולם, אסור  לכם  לדאוג  לזאת, אתם חייבים  להרוג  כמה  שיותר  מהאויב, זה  הוא  התפקיד  של  חייל  יהודי"! "כי  עכשיו" הייתי  אומר, "יש לנו צבא  יהודי  אמיתי  ואנחנו  נגבה  את  כל מה  שאתם  צריכים  לעשות, אתם  חייבים  להרוג  כמה שיותר מהאויבים  שלנו  יש"ו. זה  הוא  התפקיד  היחיד  שלכם  ואוי  ואבוי  לכם  אם לא  תעשו זאת, אתם  חייבים  להרוג  את  האויב  ואם  אתם  לא  תעשו  זאת  כי  אתם  ח"ו תרחמו על  האויבים  הנXצים  האכזרים  הברברים  האלה  אז  תהינה  לכם   צרות, כי  כל חייל  יהודי  חייב  להילחם  למען  העם  שלו  ולהרוג  את  האויב  של  העם  היהודי. ואני  אדאג  לתגובות  דיפלומטיות  ואחרות, אני אדאג  לזה, קודם   נהרוג  ואחר  כך  נסביר למה  עשינו  זאת, למה  היה  צורך  ביטחוני  לעשות  זאת  קודם  כל  נפעל, קודם  כל  נהרוג, ואחר  כך  נסביר ואני יכול  לעשות  זאת באנגלית  מצוינת  באופן משכנע  ביותר"  והרוב  המכריע  של  העם  האמריקאי  היה  מריע, מריע  אם  ישראל  הייתה  מתנהגת  ככה  סוף-סוף, כי  האמריקאים  גם שונאים  את  הערבים  והמוסלמים  הם שונאים אותם כי  הם  גווים  הם  נורמלים  הם לא  כמו  העם  הדפוק, שניקרא  העם  היהודי  שהוא דפוק  בראש  עכשיו  אחרי  2,000  שנות  גלות  הוא דפוק בראש, הגויים  נורמלים  הם  שונאים את  אויביהם  והערבים  והמוסלמים גם  אויבי  האמריקאים, והנוצרים, והמערב  ולמרות  שהבית  הלבן  והסטייט דיפארטמנט, זאת  אומרת  משרד  החוץ  של  ארה"ב  כולם  היו מגנים  אותנו, מגנים, מגנים, מגנים, זה לא  משנה, היינו  מסבירים וקודם נפעל קודם נהרוג  קודם  נטפל  בבעיה, ואחר כך נסביר כשזה כבר  דבר מוגמר, עובדה  מוגמרת  אחר  כך  נסביר  למה  הצטרכנו  לעשות  זאת  וזה  גם  היה  טוב  לארה"ב  לעשות  זאת  הייתי  אומר  תאמינו  לי  הייתי  מאד  משכנע, תאמינו  לי. הצטרפו לימין האמיתי, הצטרפו  לתנועה  שלנו, סוף  לבושה, סוף  לכניעות, סוף  לכל  מה  שהורס  את  הארץ  שלנו, המדינה שלנו, העם  שלנו  ר"ל, אם  אתם  רוצים  להיות  חלק  ממשהו  שבעתיד  אני  לא  יודע  למה  אבל  בעתיד  התנועה  שלנו  כן תהיה  תנועה  המונית  במרוצת  הזמן  בסייעתא  דשמיא  אם  אתם  רוצים  להיות   חלק  מזה  אנא  הצטרפו  אלינו, אנא  הצטרפו  למשהו  משמעותי  להתראות  בפורום שלנו:

www.hayamin.org/forum

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שבוע טוב, ערכתי בוורד, הצעת תיקון ל-morde208.

ברוכים  הבאים  לימין  האמיתי!  שמי  חיים  בן  פסח, לאחרונה  הייתה  עוד  עסקת  כניעה  עם  מחבלים  מוסלמים  נXצים  של  חיזבאללה, תמורות  גופות  של  שני  חיילים  ז"ל, תמורות גופות  של חיילים  שנרצחו  בדם  קר  על ידי  האויב  הערבי  המוסלמי  הנאצי  יימח  שמו  וזכרו, נתנו  לערבים  הנXצים, מחבלים  חיים, מחבלים  נXצים  חיים   מרצחים, כולל  רוצח  שרצח  בדם  קר בת (ילדה)  בת-4, ולפני  כן  הוא  רצח  את  אביה  ואחרי  שהוא  רצח את  אביה  והיא  ראתה  זאת  במו  עיניה, הוא רצח  אותה  באכזריות  נXצית  ברברית  שאי  אפשר  לתאר  אותה  אפילו, וממשלת  ישראל  אחרי  שאושר  ששני  חיילינו  שנחטפו, נרצחו  על ידי  המחבלים  האלה, אמרו  למחבלים  המרצחים  האלו  שתמורת  הגופות  ממשלת  ישראל  מוכנה לתת להם  מחבלים  נXצים  מרצחים  חיים, איזה  חילול  השם! איזו  בושה! איזו  כניעה! אם  אנחנו  נהיה  בשלטון, שתדעו – אך  ורק אם  אנחנו  נהיה  בשלטון  זה  ייפסק  תכף ומיד! גם  ממשלת  הליכוד  הזדונית  תחת  יצחק  שמיר  שיחררה אלפי  מחבלים  מוסלמים  נXצים  תמורת  כלום, אז  זה  לא  רק  ממשלת  קדימה  ממשלת  הזדון של  השמאלנים  האלה  מקדימה, ממפלגת העבודה וממפלגת  השמאל  הקיצוני  שנקראת  ש"ס, כי  ש"ס  גם  מפלגה  שמאלנית  קיצונית. ש"ס  גם  בעד  נסיגות התאבדותיות  מארץ הקודש, ש"ס  תמכה  בהסכמי  אוסלו  ש"ס  תמכה  בכל  הסכמי  הכניעה  האיומים, אבל  זה  לא  רק  הממשלה הזאת  של  ש"ס, עבודה, קדימה, אלא  גם  ממשלת  הליכוד עשתה  אותו  דבר. אם אנחנו נהיה  בשלטון  אנחנו  ננקום  את  שפיכת  דם  האחים  שלנו, החיילים  שלנו, אני  מבטיח  לכם  שלא  תהיינה עסקאות  כאלו עם המחבלים המוסלמים הנXצים, מה אנחנו היינו עושים אחרי  שהיינו  יודעים  שחיילינו  נרצחו? היינו  הורגים אלפי  ערבים  מוסלמים  נXצים, אלפים!!! אני  הייתי  מצווה  את חיל  האוויר  הישראלי  להפציץ  ללא  רחמים  את  כל  המטרות  הטרוריסטיות  הנXציות  של  חיזבאללה  בכל  רחבי  לבנון, וגם  הייתי  מצווה  את חיל  האוויר שלנו  להשמיד  מיד  את  כל  התשתית  החשמלית, כל  תשתית  המים וכל  התשתית  ההכרחית  של  לבנון  כולה! כי  כל  הלבנונים  כולל  הנוצרים  בלבנון  ברכו  על  'קונטר'  במחבל  המרצח  הנXצי יש"ו, יחד  עם  נסראללה, חיזבאללה, כולם  בלבנון  חגגו, חגגו  כשזה  קרה  הייתי עושה  זאת, והייתי  אומר  לחיילינו  אל – תדאגו  גם  לטייסים שלנו  וגם לחיילים  שלנו, אל  תדאגו, מתגובות  ארה"ב  ואירופה  והעולם  זו  היא  דאגתי  אני  חייב  לדאוג  לכל  זאת  תנו  לי לדאוג  אני  בתור ראש  ממשלת  ישראל, אני  אדאג  לתגובה של ארה"ב  ושל  עוד  גורמים  בעולם, אני אדאג  לכל  המצב  הזה, אני  מכיר  את  האמריקאים אני נולדתי  וגדלתי בארה"ב  ולצערי הרב בגלל  שממשלת הזדון  שמתרפסת  לפני נסראללה  לא  נותנת לי אפילו  לעלות  לא"י  אפילו  לבקר  בא"י  הרבה  שנים  אך ורק בגלל  דעותיי, אבל כל  מחבל, כל  נXצי, כל  רוצח, הם מקבלים  הם  נותנים  להם  נשק  הם  נותנים  להם  אימונים  הם  נותנים להם כסף הם  נותנים  להם  אדמה יהודית  קדושה, אבל  אני לא  יכול אפילו להיכנס לא"י. "אבל  שתדעו"  שהיתי  אומר  לחיילינו  ולטייסינו,  "עכשיו  מעתה  לא  רק  שאתם  לא  צריכים  לדאוג  על תגובה  מהעולם, אסור  לכם  לדאוג  לזאת, אתם חייבים  להרוג  כמה  שיותר  מהאויב, זה  הוא  התפקיד  של  חייל  יהודי"! "כי  עכשיו" הייתי  אומר, "יש לנו צבא  יהודי  אמיתי  ואנחנו  נגבה  את  כל מה  שאתם  צריכים  לעשות, אתם  חייבים  להרוג  כמה שיותר מהאויבים  שלנו  יש"ו. זה  הוא  התפקיד  היחיד  שלכם  ואוי  ואבוי  לכם  אם לא  תעשו זאת, אתם  חייבים  להרוג  את  האויב  ואם  אתם  לא  תעשו  זאת  כי  אתם  ח"ו תרחמו על  האויבים  הנXצים  האכזרים  הברברים  האלה  אז  תהינה  לכם   צרות, כי  כל חייל  יהודי  חייב  להילחם  למען  העם  שלו  ולהרוג  את  האויב  של  העם  היהודי. ואני  אדאג  לתגובות  דיפלומטיות  ואחרות, אני אדאג  לזה, קודם   נהרוג  ואחר  כך  נסביר למה  עשינו  זאת, למה  היה  צורך  ביטחוני  לעשות  זאת  קודם  כל  נפעל, קודם  כל  נהרוג, ואחר  כך  נסביר ואני יכול  לעשות  זאת באנגלית  מצוינת  באופן משכנע  ביותר"  והרוב  המכריע  של  העם  האמריקאי  היה  מריע, מריע  אם  ישראל  הייתה  מתנהגת  ככה  סוף-סוף, כי  האמריקאים  גם שונאים  את  הערבים  והמוסלמים  הם שונאים אותם כי  הם  גווים  הם  נורמלים  הם לא  כמו  העם  הדפוק, שניקרא  העם  היהודי  שהוא דפוק  בראש  עכשיו  אחרי  2,000  שנות  גלות  הוא דפוק בראש, הגויים  נורמלים  הם  שונאים את  אויביהם  והערבים  והמוסלמים גם  אויבי  האמריקאים, והנוצרים, והמערב  ולמרות  שהבית  הלבן  והסטייט דיפארטמנט, זאת  אומרת  משרד  החוץ  של  ארה"ב  כולם  היו מגנים  אותנו, מגנים, מגנים, מגנים, זה לא  משנה, היינו  מסבירים וקודם נפעל קודם נהרוג  קודם  נטפל  בבעיה, ואחר כך נסביר כשזה כבר  דבר מוגמר, עובדה  מוגמרת  אחר  כך  נסביר  למה  הצטרכנו  לעשות  זאת  וזה  גם  היה  טוב  לארה"ב  לעשות  זאת  הייתי  אומר  תאמינו  לי  הייתי  מאד  משכנע, תאמינו  לי. הצטרפו לימין האמיתי, הצטרפו  לתנועה  שלנו, סוף  לבושה, סוף  לכניעות, סוף  לכל  מה  שהורס  את  הארץ  שלנו, המדינה שלנו, העם  שלנו  ר"ל, אם  אתם  רוצים  להיות  חלק  ממשהו  שבעתיד  אני  לא  יודע  למה  אבל  בעתיד  התנועה  שלנו  כן תהיה  תנועה  המונית  במרוצת  הזמן  בסייעתא  דשמיא  אם  אתם  רוצים  להיות   חלק  מזה  אנא  הצטרפו  אלינו, אנא  הצטרפו  למשהו  משמעותי  להתראות  בפורום שלנו:

www.hayamin.org/forum

ישר  כח! תבורך  מהשמים!
שבוע  טוב  לכולם.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
נראה לי שכמה גולשים מהפורום נדבקו במחלת קדחת מקלדת חריפה.... :firstaid:
כדאי למהר ל :drink: לפני שנצטרך ל aa4

;D

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
שחרור רוצחים נאצים תמורת גופות - סרט (כ''א תמוז, 24/07)
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 10, 2008, 14:56:25 »
אהבתי אחי...

צום מועיל...
"זכור ה' מה היה לנו :'(, הביטה וראה את חרפתנו" :smil037: