ישר כח על הסרט!!!
והנה הסרט כתוב:
בס"ד
ברוכים הבאים לימין האמיתי שמי חיים בן פסח, לאחרונה היתה עוד עיסקת כניעה עם מחבלים מוסלמים נXצים של חיזבללה, תמורות גופות של שני חיילים ז"ל, תמורות גופות של חיילים שנירצחו בדם קר על ידי האויב הערבי המוסלמי הנאצי ימח שמו וזיכרו, נתנו לערבים הנXצים, מחבלים חיים, מחבלים נXצים חיים מרצחים, כולל רוצח שרצח בדם קר (ילדה) בת ארבע, ולפני כן הוא רצח את אביה ואחרי שהוא רצח את אביה והיא ראתה זאת במו עיניה, הוא רצח אותה באכזריות נXצית ברברית שאי אפשר לתאר אותה אפילו, וממשלת ישראל אחרי שאושר ששני חילינו שניחטפו, נירצחו על ידי המחבלים האלה, אמרו למחבלים המרצחים האלו שתמורת הגופות ממשלת ישראל מוכנה לתת להם מחבלים נXצים מרצחים חיים, איזה חילול השם! איזו בושה! איזו כניעה! אם אנחנו נהיה בשילטון, שתידעו – אך ורק אם אנחנו נהיה בשילטון זה יפסק תכף ומיד! גם ממשלת הליכוד הזדונית תחת יצחק שמיר שיחררה אלפי מחבלים מוסלמים נXצים תמורת כלום, אז זה לא רק ממשלת קדימה ממשלת הזדון של השמאלנים האלה מקדימה, ממפלגת, עבודה וממפלגת השמאל הקיצוני שניקראת ש"ס, כי ש"ס גם מפלגה שמאלנית קיצונית. ש"ס גם בעד נסיגות התאבדותיות מארץ הקודש, ש"ס תמכה בהסכמי אוסלו ש"ס תמכה בכל הסכמי הכניעה האיומים, אבל זה לא רק הממשלה הזאת של ש"ס, עבודה, קדימה, אלא גם ממשלת הליכוד עשתה אותו דבר. אם אנחנו נהיה בשילטון אנחנו ניקום את שפיכת דם האחים שלנו, החילים שלנו, אני מבטיח לכם שלא תהינה עיסקאות כאלו עם המחבלים המוסלמים הנXצים, מה אנחנו הינו עושים אחרי שהינו יודעים שחילינו נירצחו הינו הורגים אלפי ערבים מוסלמים נXצים, אלפים!!! אני היתי מצווה את חיל האויר הישראלי להפציץ ללא רחמים את כל המטרות הטרוריסטיות הנXציות של חיזבללה בכל רחבי לבנון, וגם היתי מצווה את חיל האויר שלנו להשמיד מיד את כל התשתית החשמלית, כל תשתית המים וכל התשתית ההכרחית של לבנון כולה! כי כל הלבנונים כולל הנוצרים בלבנון ברכו על 'קונטר' במחבל המרצח הנXצי יש"ו, יחד עם נסראלה, חיזבללה, כולם בלבנון חגגו, חגגו כשזה קרה היתי עושה זאת, והיתי אומר לחילינו אל – תידאגו גם לטיסים שלנו וגם לחיילים שלנו, אל תידאגו, מתגובות ארה"ב ואירופה והעולם זו היא דאגתי אני חייב לידאוג לכל זאת תנו לי לידאוג אני בתור ראש ממשלת ישראל, אני אדאג לתגובה של ארה"ב ושל עוד גורמים בעולם, אני אדאג לכל המצב הזה, אני מכיר את האמריקאים אני נולדתי וגדלתי בארה"ב ולצערי הרב בגלל שממשלת הזדון שמתרפסת לפני נסראללה לא נותנת לי אפילו לעלות לא"י אפילו לבקר בא"י הרבה שנים אך ורק בגלל דעותי, אבל כל מחבל, כל נXצי, כל רוצח, הם מקבלים הם נותנים להם נשק הם נותנים להם אימונים הם נותנים להם כסף הם נותנים להם אדמה יהודית קדושה, אבל אני לא יכול אפילו להיכנס לא"י. "אבל שתידעו" שהיתי אומר לחילינו ולטיסינו, "עכשיו מעתה לא רק שאתם לא צריכים לידאוג על תגובה מהעולם, אסור לכם לידאוג לזאת, אתם חיבים להראוג כמה שיותר מהאויב, זה הוא התפקיד של חייל יהודי"! "כי עכשיו" היתי אומר, "יש לנו צבא יהודי אמיתי ואנחנו נגבה את כל מה שאתם צריכים לעשות, אתם חיבים להרוג כמה שיותר מהאויבים שלנו יש"ו. זה הוא התפקיד היחיד שלכם ואוי ואבוי לכם אם לא תעשו זאת, אתם חיבים להרוג את האויב ואם אתם לא תעשו זאת כי אתם ח"ו תרחמו על האויבים הנXצים האכזרים הברברים האלה אז תהינה לכם צרות, כי כל חייל יהודי חייב להילחם למען העם שלו ולהרוג את האויב של העם היהודי. ואני אדאג לתגובות דיפלומטיות ואחרות, אני אדאג לזה, קודם נהרוג ואחר כך נסביר למה עשינו זאת, למה היה צורך ביטחוני לעשות זאת קודם כל ניפעל, קודם כל נהרוג, ואחר כך נסביר ואני יכול לעשות זאת באנגלית מצוינת באופן משכנע ביותר" והרוב המכריע של העם האמריקאי היה מריע, מריע אם ישראל היתה מתנהגת ככה סוף סוף, כי האמריקאים גם שונאים את הערבים והמוסלמים הם שונאים אותם כי הם גוים הם נורמלים הם לא כמו העם הדפוק, שניקרא העם היהודי שהוא דפוק בראש עכשיו אחרי 2,000 שנות גלות הוא דפוק בראש, הגוים נורמלים הם שונאים את אויביהם והערבים והמוסלמים גם אויבי האמריקאים, והנוצרים, והמערב ולמרות שהבית הלבן וה*****************
[מי שיכול לעזור בקבשה לאית לי את זה?], זאת אומרת משרד החוץ של ארה"ב כולם היו מגנים אותנו, מגנים, מגנים, מגנים, זה לא משנה, הינו מסבירים וקודם ניפעל קודם נהרוג קודם נטפל בבעיה, ואחר כך נסביר כשזה כבר דבר מוגמר, עובדה מוגמרת אחר כך נסביר למה הצטרכנו לעשות זאת וזה גם היה טוב לארה"ב לעשות זאת היתי אומר תאמינו לי היתי מאד משכנע, תאמינו לי. הצטרפו לימין האמיתי, הצטרפו לתנועה שלנו, סוף לבושה, סוף לכניעות, סוף לכל מה שהורס את הארץ שלנו, המדינה שלנו, העם שלנו רח"ל, אם אתם רוצים להיות חלק ממשהו שבעתיד אני לא יודע למה אבל בעתיד התנועה שלנו כן תהיה תנועה המונית במרוצת הזמן בסיעתה דישמיה אם אתם רוצים להיות חלק מזה אנא היצטרפו אלינו, אנא היצטרפו למשהו משמעותי להיתראות בפורום שלנו:
www.hayamin.org/forum