רציתי לשאול מי זה האזרח דוד רוטנשטיין נדמה לי שזה השם משפחה שלו שטוען כמו שחיים בן פסח גם אומר ששמעון פרס הוא האחראי והוא הרוצח של רבין
אני רוצה להבין מה קשור שמעון פרס לזה,מה האם הוא באמת רצה לרצוח את חברו הטוב?
ראיתי אותו בכמה אתרי אינטרנט ויש לו את התאוריה הזאת ודרך אגב התאוריה הזאת שיגאל עמיר לא רצח את רבין מזכירה גם את התאוריה של בארי חמיש,לא?
יש לך כמה טעויות יסוד:
א.רבין לא היה חברו הטוב של פרס! הם שנאו איך את השני כמו שני מגנטים על אותו צד.....
ב.רצח לא בודקים לפי מי היריב,רצח בודקים על פי למי היה מניע. כלומר:מי הרוויח הכי הרבה מרצח רבין?
בא נבדוק,על רצח ארלוזרוב שמעת? מי רצח אותו? ה' יודע, מי הזמין את הרצח? כל בר דעת יודע...
היחיד שהרוויח משהו מרצח ארלוזרוב היה דוד בן גוריון,הוא תפס שתי ציפורים במכה אחת.
1.הוא העיף את "מספר 1" שלו(בן גוריון היה רק סגן יו"ר ההסתדרות,ארלוזרוב היה יו"ר),וניהיה יושב ראש ההסתדרות ומאוחר יותר ראש ממשלת ישראל.
אם לא הרצח לא היה בן גוריון היה סתם איזה סגן ראש ממשלה נשכח..
2.הוא "העיף" את היריבים הפוליטיים שלו למדבר האופוזציוני למשך יובל שנים(!!) הרויזיוניסטים(הימין דאז) הפכו למוקצה מחמת מיאוס לאחר רצח ארלוזרוב,
איש כמעט לא תמך בהם כי כולם האשימו אותם. הרי מי כבר יכול לרצוח את מנהיג השמאל אם לא הימין? הבינות? בן גוריון הרוויח שתי ציפורים במכה אחת,
והיה היחידי שיש לו אינטרס אמיתי לרצוח את ארלוזרוב,כך קיבע את שלטון המערך עד לשנת 1977!!
ועכשיו קפיצה לעתיד... יצחק רבין היה ראש ממשלת ישראל,שמעון פרס נתן עיניו בכסא ולכן פרצה יריבות עמוקה בין רבין ופרס.
לאחר תקדים ארלוזרוב שמעון פרס סבר ששווה לחזור על התרגיל הישן והטוב(בבחינת,"לא מחליפים סוס מנצח"),וסבר שכך יוכל גם לקחת את הכסא
וגם לשריין את מקומו לכמה קדנציות טובות בדיוק כפי שעשה בן גוריון.
אלא שכאן נכנס גורם נוסף שפרס לא לקח בחשבון: הסכמי אוסלו...העם שעוד בימי חייו של רבין חזה על בשרו את דם אוסלו וכבר החל מונה את ההרוגים
אמנם זעם על הימין עד הבחירות. אך בבחירות שכבר הדם החל לכסות את הארץ החלו אנשים בלבם לברך על אבדן רבין ובודאי שלא העזו לבחור
לאיש שמתיימר ליהיות ממשיך דרכו.
זוהי התיאוריה ההגיונית היחידה! אחרת אמור לי, מי עוד הרויח מרצח רבין? מי לקח את השלטון והמאיס את מתנגדיו הפוליטיים בעקבות הרצח?
או בקיצור תאמר לי אתה: מי הזמין את הרצח רבין?
ואמת,באחת מחקירותיו הודה יגאל אמיר בפני החוקרים ש"הדרג המדיני-דהיינו רבין ופרס-החליטו לביים התנקשות ברבין ע"י איש ימין"(אני ראיתי את הוידאו
איך החוקר מקריא לו את זה בתור הודעה שהוא מסר יום לפני כן). בהתחשב בהנחה שרבין לא התנדב למות...נשאר לנו אשם אחד....