אני יודע על ה "תאקיה"...
אני לא מאמין שאנשי המטה שלו ממנים ארגוני טרור...
אין ספק שמוסלמים רבים וגם ארגוני טרור מעדיפים אותו.... אבל זה עדיין כברירת מחדל.
אבל תרשה לי לשאול אותך שאלה :
אתה באמת מאמין שאם הוא יבחר זה יהיה אסון גדול לעם ישראל?
מה הוא כבר יכול לעשות?
כל הנאומים שלו מלאים בהתחייביות והבטחות.... אתה באמת מאמין שהוא יפר את כולם?
הרי אז הוא יאבד את הפופולריות שלו בארה"ב.
אל תגיד לי שאתה התכוונת למה שאמרת...
קודם כל,הוא ממן "קרנות צדקה",שהכסף שלהם הולך מתחת לשולחן לטרור,רק לאחרונה חטיבת "כפיר" פשטה על קרן כזו מאותה הסיבה.
וכן הוא כן יכול ליהיות אסון לישראלףהוא מוסלמי! ואתה יכול לנחש באיזה צד הוא יתמוך ביהודים או בבני עמו...הוא גם הבטיחלתמוך באירן,אירן זה פצצת אטום,אירן זה חזיבאללה!
לצערי ראשי ממשלות ישראל הוכיחו לנו שהם לא עומדים בפני לחץ אמריקני,התוצאה ברורה הוא ילחץ לאדישות בנושא הגרעין ואנחנו נסכים,הוא ילחץ עלינו להירצח ולהבליג וכמובן שאנחנו
נסכים כמו בימי קלינטון. התוצאה יכולה ליהיות שישראל לא תפציץ באירן-המדינה שאובמה הבטיח לתמוך בה-ובעוד כמה שנים לאירנים תיהיה פצצת אטום ועכשיו תגיד לי אם זה לא אסון.
ועכשיו אני ניגש לקטע האחרון בתגובתך,אני חייב להתוודות בפניך שקצת גיחכתי,הכל מלא הבטחות...התחייביות..אז מה? גם שרון הבטיח "דין נצרים כדין תל אביב" והחריב את כל
גוש קטיף..גם ערפת התחייב בכל שפה אפשרית להלחם בטרור ולאחר מכן רצח 1800 יהודים. אתה לא קולט שיש לך פה עסק עם האיסלם? אתה לא שמעת על קרב חייבר?
באיסלם זה ידוע שמבטיחים הרבה...אמרתי לך בפורום השני המוסלמים עד היום לא כיבדו אף התחייבות!זאת התקייה! זאת שיטתם להתחייב ושקר. כך גם רצח מוחמד עשרות
מחכמי ישראל ע"י שהתחייב לשלום ורצח אותם במארב.
אמרתי לך,
הוא מתחייב כאן כדי לקבל את הקול היהודי מארה"ב!! אחרי הבחירות כמו כל פוליטיקאי טוב הוא ישים עליהם קצוץ...
אני חושב שבאת למקום הנכון..יש לך הרבה מה ללמוד ופה זה המקום הטוב ביותר לעשות זאת!