כתב נושא: שאול אשאל  (נקרא 8587 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאול אשאל
« ב- : פברואר 01, 2007, 19:29:48 »
שאלת טריוויה:
מי אמר את הדברים הבאים וזה לא היטלר: "יש לאחוז באמצעים כדי לשלול מהיהדות החרדית הבלתי פרודוקטיבית כל אפשרות להשתתף בבנין ארץ ישראל,איזה נסיון אזרחי או פוליטי, תרבותי או מסחרי ישנו ליהודים בעלי הזקן והפאות העומדים לפנינו."?

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #1 ב- : פברואר 01, 2007, 19:32:31 »
אם אני לא טועה ניראה לי שז'בוטינסקי
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאול אשאל
« להגיב #2 ב- : פברואר 01, 2007, 20:18:04 »
צודק בהחלט,

הס.ס רייכספירהר זאב ז'בוטינסקי אמר את הדברים הנ"ל בחדשות הארץ גליון מס' 96.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #3 ב- : פברואר 01, 2007, 20:19:51 »
צודק בהחלט,

לרגע חשבתי גם שהיטלר ימ"ש בעזרת ה' ישרף בגיהנום אמר זאת אבל אז נזכרתי במשהו שהנבלה הזה אמר.
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאול אשאל
« להגיב #4 ב- : פברואר 01, 2007, 22:50:40 »
ישנם מספיק דברים מזעזעים שנאמרו ע"י הרצל, נורדאו, חיים הזז, בן גוריון, חיים ויצמן, ברל כצנלסון, משה שרת ושאר פיגורות שאמרו דברים שלא נופלים ממה שאמרו היטלר, הימלר וגבלס
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #5 ב- : פברואר 01, 2007, 22:55:16 »
ישנם מספיק דברים מזעזעים שנאמרו ע"י הרצל, נורדאו, חיים הזז, בן גוריון, חיים ויצמן, ברל כצנלסון, משה שרת ושאר פיגורות שאמרו דברים שלא נופלים ממה שאמרו היטלר, הימלר וגבלס
הכי עצוב שהם עוד יהודים ואומרים דבר כזה איך אפשר...
יגאל=גואל

מנותק eran

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שאול אשאל
« להגיב #6 ב- : פברואר 01, 2007, 23:03:51 »
"מהריסיך ומחריביך ממך יצאו" אומר הפסוק.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #7 ב- : פברואר 01, 2007, 23:05:27 »
"מהריסיך ומחריביך ממך יצאו" אומר הפסוק.
פסוק חזק מאוד.
הכי מעציב שמהללים את האנשים הללו בבתי ספר חילונים ומציגים אותם כ"מנהגי האומה" "גדולי הדור" "מייסיד העם היהודי" ועוד כמה כינויים טיפשים.
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #8 ב- : פברואר 01, 2007, 23:42:19 »
זבוטינסקי וחירות הכניסו את המושג של עידוד הגירה,אלמלא הלגטימציה של קליינר וחירות מרזל היה מוקצה מחמת מיאוס ולא היו מאפשרים לו לרוץ לכנסת.
לדעתי אין לכנות יהודי מנהיג אס אס.
אצלנו נחסם גולש על עברה דומה.
אם אני הייתי מכנה בכינוי כזה את הרב עובדיה יוסף הייתם משתוללים ובצדק.
אגב חיים בן פסח תומך באצ"ל ובלח"י.
בגלל ההתנהגות הזאת היה תירוץ להוציא מחוץ לחוק כהניסטים.
כי מבחינה לוגית קליינר הוא תלמידו של זבוטינסקי מכאן נובע שקליינר אס אס ומאחר שמצע  החזית זהה אז מרזל אס אס.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
שאול אשאל
« להגיב #9 ב- : פברואר 02, 2007, 00:23:44 »
צודק בהחלט,

מלים קשות.  מוצדק אם היה מדובר בבן-גוריון, כצנלסון, וייצמן וחבריהם, אבל לא ז'בוטינסקי.  הוא היה תינוק שנשבה, עם הארץ, אבל תרם והקריב הרבה למען עם ישראל עד לרגע מותו בגלות שנכפתה עליו.  את הדברים המכוערים שאמר אסור להכחיש ויש לפרסם ברבים כדי שיהודים ידעו, אבל זו לא סיבה לקרוא לו בתארים של אלו שממלתעותיהם ניסה ז'בוטינסקי להציל את יהדות אירופה.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #10 ב- : פברואר 02, 2007, 09:48:14 »
מוזר מאד מה שנכתב כאן.למשל הרצל וילדיו הנוצרים אבל מה עם חזון הקמת מדינת היהודים?
זאת גישה חרדית,אגב החרדים גזרו על עצמם בידוד כוונתי לאשכנזים,הם לא משרתים בצבא חיים בקהילה נפרדת בבני ברק ובמאה שערים.אין שר חרדי אשכנזי בממשלה כי הם אינם רוצים חלק בשלטון.
הלוואי שהחרדים היו משרתים בצבא כמו מצביעי ש"ס ומעורבים!
תמיד אפשר להתפס רק לשלילי.
האם אנו תומכים בהקמת מדינת ישראל?כן!יצא שציונים חילונים הקימו אותה עם ציונים דתיים ובכך השתתפו במצווה הגדולה ביותר,הם זכו.
חיים סיפר שזבוטינסקי הקים את כל המחתרות כולל ההגנה.
זאת דוגמא לשימוש לא נכון במושגים נאצים.
כולם נאצים חוץ מהחרדים?כל העולם נאצי?צ'רצ'יל נאצי,זבוטינסקי נאצי...צורת חשיבה מעוותת.
חיים טען שהחרדים גלותיים,רוחניים...
או שאנו במחנה הדתי לאומי או שאנו חרדים.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאול אשאל
« להגיב #11 ב- : פברואר 04, 2007, 06:06:23 »
מוזר מאד מה שנכתב כאן.למשל הרצל וילדיו הנוצרים אבל מה עם חזון הקמת מדינת היהודים?
זאת גישה חרדית,אגב החרדים גזרו על עצמם בידוד כוונתי לאשכנזים,הם לא משרתים בצבא חיים בקהילה נפרדת בבני ברק ובמאה שערים.אין שר חרדי אשכנזי בממשלה כי הם אינם רוצים חלק בשלטון.
הלוואי שהחרדים היו משרתים בצבא כמו מצביעי ש"ס ומעורבים!
תמיד אפשר להתפס רק לשלילי.
האם אנו תומכים בהקמת מדינת ישראל?כן!יצא שציונים חילונים הקימו אותה עם ציונים דתיים ובכך השתתפו במצווה הגדולה ביותר,הם זכו.
חיים סיפר שזבוטינסקי הקים את כל המחתרות כולל ההגנה.
זאת דוגמא לשימוש לא נכון במושגים נאצים.
כולם נאצים חוץ מהחרדים?כל העולם נאצי?צ'רצ'יל נאצי,זבוטינסקי נאצי...צורת חשיבה מעוותת.
חיים טען שהחרדים גלותיים,רוחניים...
או שאנו במחנה הדתי לאומי או שאנו חרדים.

בייקר,

אתה טועה בצורה שבה אתה מסווג יהודים, וזו לא אשמתך מכיוון שאתה כעת מה שאני הייתי בעבר---חילוני---ואני יודע בדיוק מאיפה אתה בא, ואת צורת החשיבה הנוכחית שלך.  אין כזה דבר ציונות חילונית.  מה שנקרא כיום "ציונות חילונית" הוא עיוות וסילוף של אחד העקרונות התורניים והמצוה החשובים ביותר בתורה---ישוב וכיבוש א"י.  העקרון הזה, של שיבת ציון, נחטף, סולף וזוייף, ומוחזק כבן-ערובה בידיהם של חילונים, בין אם "לאומניים" עם כוונות טובות, ובין אם בוגדים שמאלניים, כל עוד אלו ואלו מסרבים להכיר בכך ששטר הבעלות היחיד שיש לנו, עם ה', על א"י, הוא אך ורק תורתינו הקדושה, ולא החלטות שרירותיות של איזה ארגון אומות מושתנות, או החלטות של איזה קונגרס "ציוני" של מתבוללים בבאזל.

אני לא זוכר שחיים אי פעם קרא לז'בוטינסקי "נאצי" (ולמעשה אני בטוח שזה אף פעם לא קרה ולא יקרה).  לדעתי, צ'רצ'יל היה שונא ישראל, אם לשפוט על פי מעשיו, אבל בשלב מאוחר בחייו, אפשר לומר שהיה לו רגע של חרטה.  הוא הודה בכנות בסופו של דבר שה"פרוטוקולים של זקני ציון" היה מסמך מזוייף, והוא גם הודה בכנות מפתיעה שלולא פעולות הטרור שהאצ"ל והלח"י ערכו נגד הבריטים בא"י, לא היתה קמה מדינה יהודית ריבונית (לא זוכר מקורות, מצטער).  כלומר, הוא גילה הערכה לאצ"ל וללח"י (במבט לאחור) על פעולותיהם למען עם ישראל, ובכך בעצם נתן לגיטימציה לפרשנות היסטורית של ארגונים אלו כלוחמי חופש.  לצ'רצ'יל היתה גם דעה מאוד שלילית על האיסלם והערבים (אולי אני אביא בע"ה בעתיד הקרוב ציטוט מפורסם שלו עם האיסלם), שהלכה והחריפה, במקביל להערכתו של העם היהודי.  לסיכום, צ'רצ'יל בהחלט גרם נזק לעמנו ואחראי למותם של הרבה יהודים, אבל עם הגיל הוא הלך והשתפר, ואני אישית לא הייתי קורא לו נאצי.  את האומה הבריטית בכללותה יש"ו אני כן שונא ואמשיך לשנוא כל עוד הם קיימים,בדיוק כמו הגרמנים הנאצים יש"ו.

חיים משתמש במלה "נאצים" מפני שזו המלה היחידה בלקסיקון החילוני ששווה בחומרתה למושגים זהים בלקסיקון התורני, היינו "ערב רב" ו"שונאי ישראל".  אנשים שלא לומדים תורה וגמרא (נכון להיום, לצערנו, רוב העם), לא מתרגשים במיוחד מהמושג "ערב רב", אם הם בכלל מבינים מה משמעותו...  אבל כשהם שומעים יהודי קורא ליהודים אחרים "נאצים", זה כן מפריע עד כדי תדהמה וכעס, גורם להם לחשוב, וזאת המטרה.

חיים טוען שהחרדים גלותיים, ובגדול, אם לעשות הכללות, ברור שהוא צודק.  כמובן שאם אתה בוחן כל קבוצה חרדית בנפרד, תגלה שיש הבדלים ודרגות במידת ה"גלותיות" ביניהן.  בטח ובטח שלא מוצדק לשים את חב"ד ואת סאטמר בקטיגוריה אחת!  מבין החרדים/חסידים, חב"ד הם הכי קרובים למה שאנחנו קוראים המחנה דתי-לאומי.  בכל מקרה, להגיד עליהם שהם גלותיים זה דוקא מאוד מתון, והרבה פחות חמור ממה שאמר עליהם הגאון מוילנא, דהיינו, שהם כת מסוכנת ליהדות.  חיים ונועם פדרמן רואים אותם כאחינו וחולקים להם שבחים (כשמגיע להם), בעוד שהגאון מוילנא שם אותם ואת הבעל שם-טוב זצ"ל בחרם...

מה שקשה לחילוני להבין הוא שהרעיון של "לאומניות" הוא מושג זר ומוזר ליהדות, בדיוק כמו "ימין" ו"שמאל" פוליטיים...  כל מה שאני יכול לעשות זה להמליץ לך ולהרבה יהודים טובים אחרים לקרוא ולחזור ולקרוא ושוב לחזור ולקרוא את הרעיון היהודי ואת פרוש המכבי שכתב גדול דורינו, הרב מאיר כהנא זצוק"ל הי"ד.  ללא הבנה של הרעיון היהודי וללא הנכונות למסור נפש למען עקרונות תורניים שמגדירים לא פחות מאשר את עצם קיומנו כעם, ה"ימני" או ה"לאומני" הכי פטריוטי וקיצוני במרוצת הזמן יעשה שטויות שלא יביישו כל בוגד שמאלני (ראה ז'בוטינסקי, בגין, שרון).  הנקודה שאני מנסה להדגיש (בכל כך הרבה מלים...), והנקודה שזוכה להכי הרבה התנגדות אצל תינוקות שנשבו, היא שבטווח הארוך, להיות "פטריוט" ו"ימני" לא מספיק.  אם אין נכונות למסור נפש, אז לפחות שתהיה הבנה של הרעיון היהודי, וזה מספיק בשביל יהודי ממוצע, אבל מנהיג של העם היהודי חייב לא רק להבין אלא גם להיות מוכן למסור נפש, כמו נועם פדרמן, כמו הרב כהנא הי"ד, כמו יגאל עמיר, כמו ברוך גולדשטיין הי"ד, כמו עדן נתן זדה הי"ד, כמו יהונתן פולארד, כמו חיים בן-פסח---אך ורק יהודים כאלו ראויים לשררה בעמנו.  (היינו, שכח מליברמן ודומיו.)

לדוגמא, המחלוקת הקשה שיש לי ולעוד מספר אנשים עם ערן היא שאנו טוענים שלרב עובדיה יוסף שליט"א יש הבנה, אבל אין מסירות נפש, ולכן הוא לא ראוי לתפקיד שררה רם, וערן מתייחס לביקורת זו כביזוי תלמיד חכם.  אבל זה כבר נושא אחר.

שבוע טוב לכולם.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #12 ב- : פברואר 04, 2007, 10:45:54 »
תבדיל בין שני מושגים:לאומי שזאת מילה חיובית ומשמעותה פטריוט ולאומני שזאת מילת גנאי המתקשרת לגזענות.
ציונים חילוניים:העצני,אלדד,לנדאו,סתו,לשם,שפטל.
אני חילוני ומכאן נקודת הראות שלי.
למה אנגליה שייכת לאנגלים?למה צרפת שייכת לצרפתים?
ברגע שהארץ שלנו נכבשה בידי יהושע בן נון והשנים שישבנו בה היא ארצנו.האיסלם בא בשנת 632 לספירה.
חיים מדייק בעובדות ברגע שהוא קורא לאנגלים שנלחמו בנאצים נאצים הוא לא צודק.
יש הרבה מאד יהודים טובים ציונים ולאומיים חילונים יתכן שלא יגדירו עצמם כהניסטים וזה בסדר.
מצידי אל תקרא לי כהניסט.אני מגדיר עצמי יהודי לאומי ימני ציוני.
ישראל ציון היא מדינתי.
כחילוני תהיה זאת צביעות מצידי לתמוך במה שהרב כהנא כתב ולהשאר חילוני כלומר לא לקיים מצוות כמו שבת,כשרות,טהרת המשפחה.
אבל אני מסכים עימו לגבי מצוות ישוב ארץ ישראל.
בגלל החילוניות יש יהודים טובים שלא יהיו כהניסטים.
יש יהודים טובים שאינם כהניסטים והם דתיים כמו נדיה מטר.
לכן לא רציתי לנהל כאן ולא אמרתי מפורשות שאני כהניסט כי אני חילוני.
אם כהנא צודק אז עלינו לחזור בתשובה ולשמור מצוות וכאן אני חלוק על הרב זצ"ל.
לכן ניכסתי לעצמי רק חלק מתורת הרב כהנא לגבי היחס לערבים ולא את התורה כולה:מדינת הלכה,מלחמת דת,פיצוץ כיפת הסלע.
החלק של עידוד הגירה לקוח מזבוטינסקי וקליינר.
לכן אדם כמוך וכמו כהנא צדק מתאימים לתנועה ואני למעשה אאוטסיידר,תומך,אוהד אבל לא חלק אינטגרלי.
אני באתי לעזור ולתרום ולהלחם בגירוש.
אני אשאר חילוני.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאול אשאל
« להגיב #13 ב- : פברואר 04, 2007, 21:37:34 »
אני מבין אותך, בייקר, ואני מודה לך על דבריך הכנים.  אני מאמין שרוב העם היהודי בא"י תואם את קו מחשבתך.  השורה שאני מחשיב כחשובה ביותר בדבריך היא השורה הבאה:

ציטוט
כחילוני תהיה זאת צביעות מצידי לתמוך במה שהרב כהנא כתב ולהשאר חילוני כלומר לא לקיים מצוות כמו שבת,כשרות,טהרת המשפחה.

לאחר שקראתי שורה זאת, אני השתכנעתי לחלוטין שביום מן הימים אתה כן תקבל על עצמך מרצון עול מלכות שמיים, מפני שלבך טהור, אתה דובק באמת וסולד מצביעות ושקר, וכשאתה תהיה אמוני ושומר מצוות, אתה תשרה השראה על סובביך, ותתהלך תמים את ה'.  בניגוד להרבה חילוניים, אתה מבין שאי אפשר לפסוח על שתי הסעפים וצריך לבחור!  זה חשוב מאוד, זה השלב הראשון, ואני גם עברתי אותו.  מי שמתחיל לקיים מצוות סתם כי איזה חב"דניק תפס אותו ברחוב ושכנע אותו לתת לזה הזדמנות, סופו שחוזר בשאלה באותה המהירות שבה הוא הוחזר בתשובה...

ישר כח.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #14 ב- : פברואר 04, 2007, 21:47:42 »
אכן אני לא משקר.תראה אני עברתי סמינר של ערכים,למדתי בישיבה והאזנתי למיטב המחזירים בתשובה,שמעתי קלטות ולמדתי הרבה מאד.גם הסיבה האמיתית שאני נמצא כאן היא ללמוד!
מאנשים איכותיים כמוך ומחיים בן פסח.
מצד שני יש לי השכלה גבוהה ולמדתי חומר כפירה ברמה גבוהה:פרויד,ניטשה ועוד ולכן יש לי חומר להשוואה.
למדתי פסיכולוגיה,פילוסופיה ברמה אקדמאית.
כשבא למשל הרב אמנון יצחק ליהודי ומנסה להחזירו בתשובה הוא נתקל באדם שאינו רוחני ואינו יודע מה לענות כי לא חשב על עניינים מטאפיסיים מימיו.
אני שונה ויש לי תשובות.
אני מקיים מצוות בין אדם לחברו ואני חש בנוח עם עצמי.
נכון שאינני יודע מספיק ולכן אני קורא ולומד.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #15 ב- : פברואר 04, 2007, 21:59:04 »
אכן אני לא משקר.תראה אני עברתי סמינר של ערכים,למדתי בישיבה והאזנתי למיטב המחזירים בתשובה,שמעתי קלטות ולמדתי הרבה מאד.גם הסיבה האמיתית שאני נמצא כאן היא ללמוד!
מצד שני יש לי השכלה גבוהה ולמדתי חומר כפירה ברמה גבוהה:פרויד,ניטשה ועוד ולכן יש לי חומר להשוואה.
כשבא למשל הרב אמנון יצחק ליהודי ומנסה להחזירו בתשובה הוא נתקל באדם שאינו רוחני ואינו יודע מה לענות כי לא חשב על עניינים מטאפיסיים מימיו.
אני שונה ויש לי תשובות.
בייקר בקשר לדת תשמע לא צריך להכריח כי אם זה בא אז זה בא אם לא אין מה לעשות.
אני מכיר הרבה ילדים שפשוט מכריחים אותם להיות דתיים ואתה יודע מה קורה איתם? בשבת הם יוצאים לבלות עם פלאפונים משתקרים מחללים שבת הכול בגלל הלחץ שיש עליהם אסור שיהיה לחץ על אדם ויתר על זאת בדת אם יבואו יכריחו אותך יגידו לך את חייב זה רק ירחיק אותך מנסיון אני אומר את זה...
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #16 ב- : פברואר 04, 2007, 22:00:59 »
אני גדלתי כל חי בבית חילוני,רציתי לצום ביום כיפור ולא נתנו לי ההורים.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאול אשאל
« להגיב #17 ב- : פברואר 04, 2007, 22:39:09 »
אני שונה ויש לי תשובות.
בייקר,
אתה חולק לי בנדיבותך שבחים שלהם אני לא ראוי...  ;)  אני מסכים עם זה שהפורום הזה ב"ה אחד המקומות הטובים ביותר ללמוד את מהות הרעיון היהודי מאנשים איכותיים שרבים מכדי שאוכל למנות, כן תרבו!
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #18 ב- : פברואר 04, 2007, 22:52:05 »
אתה צנוע,תראה התנאי לקוהרנטיות ורציונליות היא העקביות.חשיבתך סדורה ואתה עונה כתלמיד חכם ראשון ראשון ואחרון אחרון.
לא סתם ניהלת כאן.
תראה יש את הגרעין הקשה של הכהניסטים ואתה וכהנא צדק חלק ממנו.
עז 77 ואני חילונים,אני יכול להתחבר מאד לצורת הכתיבה של נץ וגאה בזאת.
אתה מסביר את מה שאתה אומר.
אתה נאמן לחיים בן פסח ואפשר לסמוך עליך.
לי יש טביעת עין חדה מאד לאנשים.
יש משהו מושך דווקא באנשים כמוך וכמו חיים בן פסח שדעתם מגובשת וברורה.אתם מקרינים עוצמה.
אתה שלם עם עצמך וזה חשוב מאד,למשל עז 77 מתלבט ועדיין לא הגיע להיכן שהוא צריך להגיע,הוא בתהליך חיפוש.
חיים ואתה שמחים בחלקכם.
גם ליאורסו יודע מה הוא רוצה מעצמו וזאת תכונה חשובה,הוא לא מבולבל ובימינו זה חשוב מאד.ליאורסו חושב כבר כמבוגר מגילו וזה מצויין.
כשאני קורא אתכם כולכם אני מבין מצויין למה ניהלתם פה ואתם מנהלים.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שאול אשאל
« להגיב #19 ב- : פברואר 05, 2007, 00:14:14 »
עזוב אותך, אני סתם פקה-פקה.  עז77---אולי הוא בתהליך חיפוש, אבל כמה שהצדיק הזה תרם לארגון שלנו!  הוא וחיים פועלים באופן בלתי נלאה.  וכאילו שעז לא היה טרוד מספיק בפרנסתו ובענייני התנועה, אז עכשיו הוא גם צריך לדאוג באופן מתמיד שמא הפורום שלנו מותקף על-ידי רוני.  :-\
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #20 ב- : פברואר 05, 2007, 07:12:49 »
אתה צנוע,תראה התנאי לקוהרנטיות ורציונליות היא העקביות.חשיבתך סדורה ואתה עונה כתלמיד חכם ראשון ראשון ואחרון אחרון.
לא סתם ניהלת כאן.
תראה יש את הגרעין הקשה של הכהניסטים ואתה וכהנא צדק חלק ממנו.
עז 77 ואני חילונים,אני יכול להתחבר מאד לצורת הכתיבה של נץ וגאה בזאת.
אתה מסביר את מה שאתה אומר.
אתה נאמן לחיים בן פסח ואפשר לסמוך עליך.
לי יש טביעת עין חדה מאד לאנשים.
יש משהו מושך דווקא באנשים כמוך וכמו חיים בן פסח שדעתם מגובשת וברורה.אתם מקרינים עוצמה.
אתה שלם עם עצמך וזה חשוב מאד,למשל עז 77 מתלבט ועדיין לא הגיע להיכן שהוא צריך להגיע,הוא בתהליך חיפוש.
חיים ואתה שמחים בחלקכם.
גם ליאורסו יודע מה הוא רוצה מעצמו וזאת תכונה חשובה,הוא לא מבולבל ובימינו זה חשוב מאד.ליאורסו חושב כבר כמבוגר מגילו וזה מצויין.
כשאני קורא אתכם כולכם אני מבין מצויין למה ניהלתם פה ואתם מנהלים.
עז עוד מתלבט בסוף הוא יבין מה כדי בעזרת ה' אני מקווה שהוא יראה את האור הענקי של הדת ויתחבר!
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
שאול אשאל
« להגיב #21 ב- : פברואר 05, 2007, 10:46:08 »
רוני תוקף את עצמו ולא אותנו כל התקפה שלו גורמת להפסד קולות למרזל.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
שאול אשאל
« להגיב #22 ב- : פברואר 05, 2007, 16:16:23 »
רוני תוקף את עצמו ולא אותנו כל התקפה שלו גורמת להפסד קולות למרזל.
וכל הדברים שהוא עושה ה' ירחם הוא יקבל את שלו.
יגאל=גואל