כתב נושא: חברים- בידי טענה מעולה לשמאל הבוגדני! היכנסו וראו!  (נקרא 2755 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
במהלך תגובה לסרטון של הרב מאיר כהנא זצ"ל ראיתי תגובה של ערבי נאצי יש"ו וזאת הייתה תגובה אופיינית של האוייב הבלתי מעורער שלנו.. אבל זה לא העניין.
נכנסתי להערות פרטיות של אותו משתמש:
http://youtube.com/user/shitofshitty
וראיתי כמה מאחינו שכתבו לו בהערות השמצות כלפיו, וכמובן שגם אני הוספתי השמצה, (ראו את ההשמצה של Idf0rce)
ציטוט של ההשמצה:
ציטוט
ד"ש למורנייה המת
חח אתה יודע מה מצחיק בסרטונים והתגובות שלך? הכל בא מתוך פחד, ולא מתוך שנאה, אלא מתוך פחד, אתה בעצם אוהב יהודים, אתה מת עלינו, בגלל זה אתה מתעקש לחיות איתנו באותה המדינה, אתה מלא שנאה עצמית, אתה שונא את העם שאתה אוהב לחיות איתו בשלום, אתה מוזר.
כמובן שרציתי רק לגרום לו חמת זעם, ואכן הצלחתי במשימתי, אך תראו את התגובה המעניינת שלו!!!:
ציטוט
לפני כמה דקות רשמתי למישהו תגובה בנושא הזה !! חחח שאני מת עליכם כן את האמת אני מזה לא יכול לחיות בלעדיכם חחחחחחחחחחח אגיד לך מה..??

אני אמרתי לו שהשלטון שלכם אם להגיד את האמת הוא יותר טוב מהרבה מדינות ערביות אבל הדימוקרטיה המזוייפת שלכם לא תקנה אותי חבוב היא הצליחה לקנות את הדרוזים וחלק גדול מהבדואים היא הצליחה גם לגרום לרוסי העלוב הזה שאתמול עלה לארץ להגיד על עצמו שהוא יהודי ולחגוג את הפסח ולשמור שבת ולא יודע מה היא הצליחה לגרום גם לאתיופי המסריח החולה אידס גם אותו דבר להגיד שהוא שייך לבני ישראל כאילו שיעקוב היה קושי כמוהו או שבכלל בני ישראל היו באתיופיה חחח בקיצור אתם הצלחתם לקנות בדימוקרטיה המזוייפת שלכם הרבה אנשים זולים טראכסים רעבים אבל אני לא מהסוג הזה בן דוד !!

הוא אומר בעצם שהדמוקרטיה שהשמאל הבוגדני הפחדני משליט לא קונה אותו!!! אווווו, מה זה אומר?! שהוא לא רוצה שום יהודים, הוא גם כתב את זה, "מוות לכל היהודים" וגם "מוות לציונים". עכשיו השמאל טוען הרי שערביי ישראל רובם ככולם רוצים לחיות איתנו בדו קיום וכו'.. תראו איזה איחולים הוא מביא לנו, וזה לא הערבי ישראלי היחידי, כמעט כולם אם לא כולם חושבים כך.
הראו את האשכול הזה לשמאלנים עלובי הנפש הבוגדניים האלו, שלא מבינים שמדינה דו לאומית לא באה בחשבון בשום פנים ואופן, משתי סיבות!!!:
1. ליהודים צריכה להיות מדינה אחת ויחידה, מדינה לאומית של היהודים כמו שלכל לאום מגיעה מדינה! אל לנו לוותר ולהקים מדינה לשני לאומים, בשום פנים ואופן לא!
2. לאוייב הנאצי יש 22 מדינות של הלאום שלו, ולא, לא קיים עם פלסטיני.
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2008, 19:40:49 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
קיללתי את ההומו הערבי הזה
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
הוא לא מת "עלינו",- הוא מת מקינאה!!! כלפינו.

ואתה כמובן צודק במה שאמרת.

:V:
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2008, 19:43:25 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
חחח חתיכת ערבי סמרטוט
הוא לא מת "עלינו",- הוא מת מקינאה!!! כלפינו.

ואתה כמובן צודק במה שאמרת.

:V:
זה כל כך נכון שהם מקנאים בנו חח הרי הם כל כך הרבה שנים לא הצליחו לעשות עשירית ממה שאנחנו עשינו בשנה
בארץ הזאתי !!

מנותק Polemos

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
טוב נוו..זה לא חדש....
הם ערבים...
מה שמאפיין ערבים זה שהם כמו גורילות ובבונים..
הם מחרבנים במים שהם שותים,אוכלים את הצימחיה שליד המים וממשיכים לחרבן במים...
ערבי זה אחד שאוכל מפרי אדמתו משתין עליה ואחר כך רוצה לפוצץ אותה...
הם כפויי טובה לכן הם לא התקדמו לשום מקום....
סתכל בעצמך!
300 שנה שהם יכלו לעשות מדינה....לא עשו ...האום הציע להם מדינה לא הסכימו ויצאו להלחם נגדנו...בקושי היה לנו אדמה ששטחה 140 דונם הם תקפו אותנו והפסידו....
67 תקפו אותנו והפסידו....הצענו להם שלום לא רצו ....
רבין הציע להם שלום מה עשו?
פיגועים!
נתנו להם את עזה ואת הגדה המערבית לא הסכימו לשלום...והמשיכו בפיגועים ובטרור...
ואנחנו כמו מפגרים נותנים להם כסף נותנים להם מים נותנים להם עבודה נותנים להם חשמל נותנים דלק מה לא נותנים להם???????????????????????????
שתבינו טוב כמה כפויי טובה הם!!בלעדנו הם כלום בלעדנו הם זבל בלעדנו הם לא חיים!!!ותראו!!אין אני צודק ???אין אני צודק??רק בבונים משתינים במים שהם שותים!!!!!!

מנותק זאב אמיתי

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טוב נוו..זה לא חדש....
הם ערבים...
מה שמאפיין ערבים זה שהם כמו גורילות ובבונים..
הם מחרבנים במים שהם שותים,אוכלים את הצימחיה שליד המים וממשיכים לחרבן במים...
ערבי זה אחד שאוכל מפרי אדמתו משתין עליה ואחר כך רוצה לפוצץ אותה...
הם כפויי טובה לכן הם לא התקדמו לשום מקום....
סתכל בעצמך!
300 שנה שהם יכלו לעשות מדינה....לא עשו ...האום הציע להם מדינה לא הסכימו ויצאו להלחם נגדנו...בקושי היה לנו אדמה ששטחה 140 דונם הם תקפו אותנו והפסידו....
67 תקפו אותנו והפסידו....הצענו להם שלום לא רצו ....
רבין הציע להם שלום מה עשו?
פיגועים!
נתנו להם את עזה ואת הגדה המערבית לא הסכימו לשלום...והמשיכו בפיגועים ובטרור...
ואנחנו כמו מפגרים נותנים להם כסף נותנים להם מים נותנים להם עבודה נותנים להם חשמל נותנים דלק מה לא נותנים להם???????????????????????????
שתבינו טוב כמה כפויי טובה הם!!בלעדנו הם כלום בלעדנו הם זבל בלעדנו הם לא חיים!!!ותראו!!אין אני צודק ???אין אני צודק??רק בבונים משתינים במים שהם שותים!!!!!!
ידידי היקר, בדיוק בגלל זה אני ואתה חברים בתנועה הזאת, אינך חושב כך?:) אנחנו נאבק באוייב הערבי וב"ה השם נהפוך לתנועה המונית ולמפלגה ברשות חיים בן פסח, ואז נביא את הגאולה, וכן אתם צודקים, באמת הם מתים מקנאה כלפינו.
דרך אגב כל הכבוד לך אילן, ככל שנקלל אותו יותר, ככה נעלה את חמת זעמו הנאצית עלינו.. והזעם יהפוך לתסכול והעיקר שנגרום לו בכך סבל :2funny:
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2008, 21:51:22 על ידי זאב אמיתי »