הייתי מבטל ישר את ה"רשות הפלסטינית" ומספח את עזה ויו"ש לישראל. הייתי פותח במלחמה נגד כל המחבלים המוסלמים בישראל, כולל פת"ח. לא הייתי נרגע עד שהם לא היו נמחקים טוטאלית. אחרי זה אני מאמין שהערבושים היו בורחים לירדן ולסיני. מיד הייתי מקים ישובים ובונה גדר.
אחרי זה בגלל שאני מתון, הייתי מציע לערבים תוכנית שלום. אתם תנו לנו את דמשק, סיני, כל לבנון וחלקים מירדן תמורת שקט לחצי שנה.
אסירים בולטים כמו סמיר קונטאר וברגותי הייתי מוציא להורג בצורה שבה הם רצחו יהודים. לדוגמא סמיר קונטאר היה עובר במטחנת בשר, ולברגותי היינו מחברים מטען חבלה ומפוצצים אותו בשדה פתוח.
נאצים שגרים בישראל היינו מכניסים לתנורים ומקלחות גז.
אם אני ימשיך לכתוב זה יצא מגילה שלמה...
כל כך הייתי בוחר בך לראשות הממשלה!!
רקק דבר אחד מפריע לי, בקשר לברגותי זה מוות מהיר מידי =/
אם כבר אתה רוצה מטען חבלה או משהו בסגנון אז הייתי מחבר לו נפצים קטנים
לגוף והייתי מפוצץ ואז הייתי נותן לו למות בייסורים מהכוויות!!
בכל מקרה זה לא מה שימנע ממני לבחור בך!!

כול הרעיונות פה יפים אבל אתם באמת חושבים שהייתם מצליחים לעשות את זה בחיים לא תצליחו לעשות טרנספור לערבים בגלל שכול ארצות ערב יצאו איתנו למלחמה וארצות הברית לא תאשר דבר כזה והאום יתערב בקיצור יהיה פה בלאגן שלם ולא נוכל להלחם בכול העולם דבר שני צריך גם לחשוב מה המחיר שלנו אם זה הכלכלה שתיפול והיו פה הרבה פליטים ללא עבודה ובלאגנים כמו אחרי מלחמות מלא חילים הרוגים ופצועים . צריך לעשות את זה לאט לאט לפתח קשרים עם מדינות להסיט מדינות נגד הערבים הכול לאט לאט לחכות לשעת השיא ואז לתקוף שהמחיר יהיה קטן יחסית
ביום שנסמוך על הקב"ה ונעשה את מה שאנחנו מצווים שזה להחזיר את גבולות ממלכת יהודה התנכית, אני מאמין שהקב"ה יהיה איתנו!
וזה מספיק לי ואני לא צריך לא את ארה"ב ולא אף אחד אחר !
אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים!!!!!!