כתב נושא: אילו הייתם ראש־הממשלה, מה הייתם עושים?  (נקרא 5034 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי ציוני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אני הייתי מסיר כל איום על מדינת ישראל, טרנספר לכל מי שלא יהודי, הורס את כל הכנסיות והמסגדים, בונה את בית-המקדש השלישי ומשחרר את כל ארץ ישראל השלמה.

ואתם...?
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2008, 06:37:45 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אם הייתם ראש הממשלה מה הייתם עושים?
« להגיב #1 ב- : יוני 26, 2008, 19:44:23 »
הולך בדרכו של הרב כהנא  זצוק"ל..
אחרי שהייתי מגרש את הערבים- האזרחים הכוונה
כי את המחבלים הייתי הורג, לא יכול ליהיות דבר כזה
שמחבל שפגע בריבונות של מדינת ישראל והוא עם דם
יהודי על הידיים נמצא בבית סוהר מקבל אוכל בגדים חמים
מיטה על חשבון המדינה.
את כל השמאלנים הבוגדים הייתי מעיף מהממשלה ביחד
עם החכים הערבים
ואז מבצע שינוי והופך את מדינת ישראל למדינת הלכה.

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #2 ב- : יוני 26, 2008, 21:29:53 »
מגרש את הערבים מישראל, שולח את הפלשתינXצים לסעודיה , משחרר את גבולות ששת הימים וקצת תוספות בגלל עוגמת הנפש ( :2funny:).
מצנזר כל פעילות שמאלנית מכריז על ירושלים כעיר יהודית הורס את המסגדים, בונה בית מקדש שלישי ואיתו הרבה בתי כנסת, ובונה הרבה יחידות דיור ליהודים.. :) :)

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "מי כמכה באלם יהוה מי כמכה נאדר בקדש..."
« להגיב #3 ב- : יוני 26, 2008, 22:18:25 »
חברה אני מסכים עם כל מה שאתם אומרים מלבד זה שתהרסו את המסגדים.
לא שאני חושב חלילה שאלו מקומות קדושים ר"ל.
אני פשוט חושב שכל העולם הערבי יתקוף אותנו כשהוא ישמע על דבר כזה

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : יוני 26, 2008, 22:19:11 »
הייתי מבטל ישר את ה"רשות הפלסטינית" ומספח את עזה ויו"ש לישראל. הייתי פותח במלחמה נגד כל המחבלים המוסלמים בישראל, כולל פת"ח. לא הייתי נרגע עד שהם לא היו נמחקים טוטאלית. אחרי זה אני מאמין שהערבושים היו בורחים לירדן ולסיני. מיד הייתי מקים ישובים ובונה גדר.

אחרי זה בגלל שאני מתון, הייתי מציע לערבים תוכנית שלום. אתם תנו לנו את דמשק, סיני, כל לבנון וחלקים מירדן תמורת שקט לחצי שנה.

אסירים בולטים כמו סמיר קונטאר וברגותי הייתי מוציא להורג בצורה שבה הם רצחו יהודים. לדוגמא סמיר קונטאר היה עובר במטחנת בשר, ולברגותי היינו מחברים מטען חבלה ומפוצצים אותו בשדה פתוח.

נאצים שגרים בישראל היינו מכניסים לתנורים ומקלחות גז.

אם אני ימשיך לכתוב זה יצא מגילה שלמה...

מנותק מתן92

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 26, 2008, 22:20:22 »
וואו מקים ממשלה כהניסטית דבר ראשון שורף באש את כל הערבים והשמאלנים וישר יוצא למלחמה נגד איראן וכל העולם הערבי  O0

אבל בראש ובראשונה מעלה את חיים בן פסח לארץ עם 20 שומרים מסביבו והייתי בונה בשבילו את הבית הכי טוב בישראל ושם אותו הכי קרוב לכותל
« עריכה אחרונה: יוני 26, 2008, 22:21:50 על ידי matan98 »

מנותק מכבי חיפה אימפריה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 26, 2008, 22:30:35 »
כול הרעיונות פה יפים אבל אתם באמת חושבים שהייתם מצליחים לעשות את זה בחיים לא תצליחו לעשות טרנספור לערבים בגלל שכול ארצות ערב יצאו איתנו למלחמה וארצות הברית לא תאשר דבר כזה והאום יתערב בקיצור יהיה פה בלאגן שלם ולא נוכל להלחם בכול העולם דבר שני צריך גם לחשוב מה המחיר שלנו אם זה הכלכלה שתיפול והיו פה הרבה פליטים ללא עבודה ובלאגנים כמו אחרי מלחמות מלא חילים הרוגים ופצועים . צריך לעשות את זה לאט לאט לפתח קשרים עם מדינות להסיט מדינות נגד הערבים הכול לאט לאט לחכות לשעת השיא ואז לתקוף שהמחיר יהיה קטן יחסית

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 26, 2008, 22:40:00 »
כול הרעיונות פה יפים אבל אתם באמת חושבים שהייתם מצליחים לעשות את זה בחיים לא תצליחו לעשות טרנספור לערבים בגלל שכול ארצות ערב יצאו איתנו למלחמה וארצות הברית לא תאשר דבר כזה והאום יתערב בקיצור יהיה פה בלאגן שלם ולא נוכל להלחם בכול העולם דבר שני צריך גם לחשוב מה המחיר שלנו אם זה הכלכלה שתיפול והיו פה הרבה פליטים ללא עבודה ובלאגנים כמו אחרי מלחמות מלא חילים הרוגים ופצועים . צריך לעשות את זה לאט לאט לפתח קשרים עם מדינות להסיט מדינות נגד הערבים הכול לאט לאט לחכות לשעת השיא ואז לתקוף שהמחיר יהיה קטן יחסית
:V: :V:
אני ימני אמתי אבל ימני שיודע מה תהיהנה ההשלכות של כל דבר שאנו נעשה
וואו מקים ממשלה כהניסטית דבר ראשון שורף באש את כל הערבים והשמאלנים וישר יוצא למלחמה נגד איראן וכל העולם הערבי  O0

אבל בראש ובראשונה מעלה את חיים בן פסח לארץ עם 20 שומרים מסביבו והייתי בונה בשבילו את הבית הכי טוב בישראל ושם אותו הכי קרוב לכותל
אתה מתאר לעצמך איזה בלאגן יהיה פה עם נצא למלחמה נגד העולם הערבי? מה שאני יכול לאמר לך זה שתהיה מלחמת עולם שלישית שרוב המלחמה תתנהל בשטח מדינת ישראל ר"ל

Aaron

• אורח
« להגיב #8 ב- : יוני 26, 2008, 23:41:38 »
לא נצא למלחמה עם העולם הערבי. אנחנו נשחרר אדמות במידה ויתקפו אותנו. אנחנו לא ניזום מלחמה. מי שתוקף אותנו יושמד והמקום שממנו הוא תוקף, יהפוך לשטח שלנו.

מנותק alonnn

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : יוני 26, 2008, 23:54:29 »
לא נצא למלחמה עם העולם הערבי. אנחנו נשחרר אדמות במידה ויתקפו אותנו. אנחנו לא ניזום מלחמה. מי שתוקף אותנו יושמד והמקום שממנו הוא תוקף, יהפוך לשטח שלנו.
זה כבר נשמע יותר הגיוני

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #10 ב- : יוני 27, 2008, 00:09:40 »
הייתי מבטל תשלומי ביטוח לאומי לערבים.מחוקק חוק שמוציא את המפלגות הערביות מחוץ לכנסת.שולל אזרחות לערבים.מחוקק חוק עונש מוות למחבלים.
הייתי מרכז כוחות ישראלים בגולן ונותן לסוריה אולטימטום:הוצאת מפקדות הטרור או מלחמה.
הייתי מפציץ את הכור האירני.
הייתי מפגיז את עזה בקטיושות.
הייתי פונה לארה"ב ומבקש לבטל את הסיוע הכלכלי האזרחי ובתמורה מבקש ממנה לא ללחוץ על ישראל.
לא הייתי נוגע לרעה בשום כנסייה או מסגד אבל הייתי מוציא מחוץ לחוק את המיסיון.
הייתי מעלה את חיים בן פסח לארץ.
הייתי מגייס חרדים לצבא.
הייתי מחוקק חוק פינוי פיצוי לערבים.
הייתי מנהיג בית משפט לחוקה ומונע מבג"ץ אקטיביזם שיפוטי באמצעות חקיקה בכנסת.
הייתי משנה את שיטת בחירת השופטים לבג"ץ.
הייתי מחזיר את גיל הפנסיה ל65 לגבר ול60 לאישה.
הייתי מחוקק חוק שכר מינימום,חוק פנסיה לכל עובד.(ואז חיים בן פסח היה מפגין נגדי והייתי מתפטר ונותן לו להיות ראש ממשלה...)
הבא להורגך השכם להורגו

Aaron

• אורח
« להגיב #11 ב- : יוני 27, 2008, 00:30:28 »
אה ועוד משהו ששכחתי - הייתי הורס את מסגד אל אקצא ומסגד כיפת הזהב בעקבות שריפת 21 בתי כנסת בגוש קטיף ע"י המוסלמים הנאצים מעזה.

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : יוני 27, 2008, 00:30:56 »
הייתי מוציא את הערבים
מוציא את הגיס הרוסי
ונותן למדינה להפוך מעצמה למדינת הלכה.

הייתי מחליף את משרד החינוך ונותן את התפקיד לעובדיה יוסף.
הייתי מחליף את משרד הספורט ונותן את התפקיד למוטל'ה שפיגלר.
הייתי מחליף את שר האוצר ונותן את התפקיד לאיזה פרסי.
הייתי מאחד את משרד הביטחון עם ראש הממשלה משו שהיה צריך להיות ממזמן חבל שהפסיקו את זה.
הייתי מוסיף שר דת והלכה.
וכו' וכו'...
תורה צווה לנו משה מורשה,קהלת יעקב.
קרוב אלייך הדבר מאד בפיך ובלבבך לעשותו.
יגעתי ולא מצאתי - אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי - אל תאמין, יגעתי ומצאתי - תאמין.
בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים.
בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד.

מנותק Juda-Yoda

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : יוני 27, 2008, 00:33:31 »
חברה אני מסכים עם כל מה שאתם אומרים מלבד זה שתהרסו את המסגדים.
לא שאני חושב חלילה שאלו מקומות קדושים ר"ל.
אני פשוט חושב שכל העולם הערבי יתקוף אותנו כשהוא ישמע על דבר כזה

זה לא שהם הראו איזה כבוד לקבר יוסף הצדיק.
תורה צווה לנו משה מורשה,קהלת יעקב.
קרוב אלייך הדבר מאד בפיך ובלבבך לעשותו.
יגעתי ולא מצאתי - אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי - אל תאמין, יגעתי ומצאתי - תאמין.
בכל דור ודור חייב אדם לראות עצמו כאילו הוא יצא ממצרים.
בראשית ברא ה' את השמים ואת הארץ.
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יוני 27, 2008, 01:48:24 »
הייתי מבטל ישר את ה"רשות הפלסטינית" ומספח את עזה ויו"ש לישראל. הייתי פותח במלחמה נגד כל המחבלים המוסלמים בישראל, כולל פת"ח. לא הייתי נרגע עד שהם לא היו נמחקים טוטאלית. אחרי זה אני מאמין שהערבושים היו בורחים לירדן ולסיני. מיד הייתי מקים ישובים ובונה גדר.

אחרי זה בגלל שאני מתון, הייתי מציע לערבים תוכנית שלום. אתם תנו לנו את דמשק, סיני, כל לבנון וחלקים מירדן תמורת שקט לחצי שנה.

אסירים בולטים כמו סמיר קונטאר וברגותי הייתי מוציא להורג בצורה שבה הם רצחו יהודים. לדוגמא סמיר קונטאר היה עובר במטחנת בשר, ולברגותי היינו מחברים מטען חבלה ומפוצצים אותו בשדה פתוח.

נאצים שגרים בישראל היינו מכניסים לתנורים ומקלחות גז.

אם אני ימשיך לכתוב זה יצא מגילה שלמה...
כל כך הייתי בוחר בך לראשות הממשלה!!
רקק דבר אחד מפריע לי, בקשר לברגותי זה מוות מהיר מידי =/
אם כבר אתה רוצה מטען חבלה או משהו בסגנון אז הייתי מחבר לו נפצים קטנים
לגוף והייתי מפוצץ ואז הייתי נותן לו למות בייסורים מהכוויות!!
בכל מקרה זה לא מה שימנע ממני לבחור בך!!  ;D
ביום שנסמוך על הקב"ה ונעשה את מה שאנחנו מצווים שזה להחזיר את גבולות ממלכת יהודה התנכית, אני מאמין שהקב"ה יהיה איתנו!
וזה מספיק לי ואני לא צריך לא את ארה"ב ולא אף אחד אחר !
אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים!!!!!!

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #15 ב- : יוני 27, 2008, 02:26:12 »
קודם כל הייתי מוציא לפעול את חוק פינוי פיצוי והייתי מחכה לטרנספר...
שנית הייתי בונה קשר עם רוסיה(לרוסיה לא אכפת להיות חבר של ישראל או לא) כמובן שאני לא סובל את רוסיה אבל יכול לצאת מזה דברים טובים..
לדוגמה נשק טוב וזול קטיושות,אוראגנים,רובי קלצ'ניקוב המוניים וכו'
וכשרוסיה חברים הם חברים אמיתיים לא כמו ארה"ב הם לא יגידו לנו לפנות שטחים.... אם נהיה חברים שלהם ואנחנו נעשה משהו כיביכול נגד "זכויות האדם" ויטילו עלינו סנקציות השמו"ם כמו לאיראן רוסיה תתערב ותגיד שזה לא טוב..
אני יודע כמה רע זה נשמע אבל שוב הייתי בונה איתם יחסים בשביל אינטרסים נטו.
אח"כ עם התמיכה הפוליטית של רוסיה הייתי מפתה את הערבים להתחיל איתנו מלחמה ואז להשיב להם בכל הכוח לשחרר את השטחים ששייכים לנו כמו סיני וכו' ואפילו יותר כי זה חוקי לגמרי לקחת שטח ממדינה כשהיא מתקיפה אותך.
הייתי נותן כלכלה עצמאית עם סיוע לחלשים עולים חדשים מדברי שפה זרה.. זקנים,מוגבלים מבחינות פיזיות ונפשיות..
הייתי הופך את השטחים הצבאיים ששיחררתי מהמלחמה לאט לאט לשטחים ריבוניים.. הייתי מגדל בהם בונה בהם הרבה התנחלויות ותרבות יהודית צומחת...
הייתי עושה משטחים כמו חצי האי סיני עוד שטחים מהצפון(סוריה ולבנון) לאזורי תיירות נפוצים ומשקיע בפרסומות גלובליות בשביל התיירות ככה הייתי מרוויח הרבה כסף מסיני הייתי מוכר נפט למדינות המערב כדי שלא ישלמו לטמבלים הערבים ואני יוריד מחירים בכוונה כדי שיקנו מישראל ותמיד יהיה לי מחיר יותר נמוך מהערבים.....
הייתי מעודד הגירות יהודים המוניות לישראל ומשקיע בפרסומות במדינות אחרות על ציונות ולמה כדאי לעלות לישראל...
את המפלגות הערביות הייתי מוציא מהחוק בשל הסתה וסכנה לדמוקרטיה.
לניאו נאצים הייתי שולל זכויות האזרח והיו מקבלים עונש כבד לפני שהיו עפים חזרה ללא גרוש לאחד המדינות שהם באו מהם(רוסיה,אוקראינה)
לאיראן הייתי משמיד את הכור עם תקיפות צבאיות הייתי מעודד מהפכה אנטי מוסלמית באיראן והייתי דואג להקמת ארגוני גרילה אנטי מוסלמים איראניים והייתי תומך בהם עד שהם היו מעיפים את אחמדינג'אד קיבינימט ובמקרה הם היו מצליחים הייתי מחדש את ההסכמים בין איראן לישראל כמה שהיה לפני 1979.
הייתי תומך בזכות של סרביה על קוסובו.... מפסיק את הקשר עם טורקיה,אלבאניה ואם יש לנו משהו עם קרואטיה או בוסניה בטוח הייתי מפסיק איתם את הקשר..
ירושלים הייתי משאיר אך ורק כמקום דתי למוסלמים נוצרים ויהודים שיבואו להתפלל אבל לא יהיה להם שום שליטה פה והכל יהיה שלנו.
הייתי מוציא במערכת את החינוך את הזבל מהראש של הילדים הייתי מלמד אותם על איך "פלסטין" לא קיימת מושגים חדשים שצריך ללמוד על השואה במקום "הומניות ולהתחשב בכל אדם בעולם" יותר ב"צריך למנוע שואה בכל מחיר ולעולם לא לנסות להתחבר עם אויבינו".
יום הזיכרון לרבין לא היה מבוטל(אין לי כוחות לבעיות עם שמאלנים) אבל שקרים באותו יום לא היו מוצגים כל האמת הייתה מוצגת בצורה אובייקטיבית(שלדעתי זה מספיק) אבל עדיין עם זה שמראה שאזרח לא אמור לרצוח פוליטיקאי בשום אופן ומצד שני עד איזה מצב מגעיל הממשלה שלנו הגיעה שלאזרח נמאס והוא רוצח פוליטיקאי.
הייתי עושה יום זיכרון לרב כהנא הי"ד,ולרחבעם זאבי גנדי הי"ד
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
אילו הייתם ראש־הממשלה, מה הייתם עושים?
« להגיב #16 ב- : יוני 27, 2008, 07:02:21 »
פששש.. אשכול מדהים! :smitten:
כל הכבוד לפותח האשכול.

אני מקבל בחגיגיות את כל המשאלות של כולכם! מי ייתן שיבוא יום והם יתממשו אחד לאחד, בסיעתא דישמיא! אמן, כן יהי רצון!

הרשו לי להוסיף:

א'. יהונתן פולארד, אחינו אסיר-ציון השבוי בגלות הארורה: לעשות ככל האפשר להשיבו ארצה במהרה.

ב'. "טיהור בית" – (אמרתם כמעט הכל, אני רק מוסיף:) להעיף את כל אנשי התשקורת הבולשביקית-האליטיסטית לכל השדים והרוחות, ולהביא במקומם אנשים טובים, מוסריים, בעד-יהדות, צדיקים, עם אהבת ישראל.

ג'. כינון משפט-צדק לכל חונטת הרודנים האליטיסטית באשמת: בגידה ופשעים נגד העם היהודי.
« עריכה אחרונה: יוני 27, 2008, 07:02:50 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : יוני 27, 2008, 10:19:53 »
בס''ד

כל הכבוד לכם! אזה אשכול נפלא.
האם אתם רואים אזה בית ספר למנהיגות יש לנו פה בימין האמיתי? בע''ה, אתם תהיו מנהיגי ישראל. אני באמת מאמין שהמנהיגים העתידיים של עם ישראל יבואו מתנועתנו.
תראו אזה בני נוער יש לנו כאן - נאמנים לעם ולארץ, מלאי אהבת ישראל, מלאי אמונה בבורא עולם, גם נועזים וגם נבונים לגבי מה שדרוש כדי להביא גאולה ליהודים.
בס''ד, שאתם תהיו העתיד שלנו!

מנותק יהודי ציוני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : יוני 27, 2008, 12:34:54 »
אני פותח האשכול O0 O0

תראו אני הייתי את ירושלים למקום דתי שבוא יחיו רק דתיים ולא כמו היום עם ההומאים הורס כול מסגד או כנסיה
מעיף את כול הלא יהודים מהארץ מלמד בבית הספר להיות פטריוט ולא להיות שונא ישראל כמו טלי פחימה

מנותק מנורה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • ואהבת לרעך כמוך (אלא אם כן הוא טרוריסט ערבי)...
« להגיב #19 ב- : יוני 27, 2008, 14:18:53 »
בס''ד

כל הכבוד לכם! אזה אשכול נפלא.
האם אתם רואים אזה בית ספר למנהיגות יש לנו פה בימין האמיתי? בע''ה, אתם תהיו מנהיגי ישראל. אני באמת מאמין שהמנהיגים העתידיים של עם ישראל יבואו מתנועתנו.
תראו אזה בני נוער יש לנו כאן - נאמנים לעם ולארץ, מלאי אהבת ישראל, מלאי אמונה בבורא עולם, גם נועזים וגם נבונים לגבי מה שדרוש כדי להביא גאולה ליהודים.
בס''ד, שאתם תהיו העתיד שלנו!

נכון.  O0 :V: :V: