אבל אני לא אמרתי שאני הופך לשמאלני והופה אני אוהב את כל העולם {יה איזה יופי ילדי הפרחים וכאלו..].לא ממש לא.אני דיברתי נקודתית על הבדלי דתות.לא ידעתי
וסלח לי על בורותי אבל לא ידעתי שקיים כזה מאבק בין הפלגים ובן דת לדת ובין תרבות לתרבות.ידוע לי על מאבקי תרבות ביננו לערבים זה בולט וידוע
אבל מאבק תרבותי ביננו לנוצרים ??.אני פעם ראשונה שומע.לשחרר משוגעים אנסים ורצחים והכל בשם החופש..או כן אני הייתי משחרר אותם ישר לכיסא החשמלי....
בנושא הזה אני מאד יעיל - עונש מוות -- פחות פה להאכיל -- חיסכון למדינה.[זו לפחות ההשקפה שלי].
לא אמרתי שאתה שמלאני למה היום גם הערכי השוויון(דמוקרטיה וכל מיני שטיפות מוח למינהם) הגיעו למפלגות של הימין המזויף.
מתחוללת מלחמה כבר הרבה זמן בין תרבות המערב לארצות שנמצאות באסיה,היא אולי לא ניראת אבל רק צריך ניצוץ שיביא את השריפה.
המערב ניסה ומנסה לכפות את תרבותו ע"י שוחד של כסף וטכנולוגיה(בסופו של דבר מה שקרה שהמדינות שקיבלו את המערב רק ניצלו את המערב ובסופו של דבר ישתמשו בהם נגד ארצות המערב) אם לא הוא עושה את זה בכח הזרוע.
מאבק תרבותי ביננו לנוצרים הוא מאבק הרבה יותר עמוק לפי דעתי כי הוא יותר ענין של שמד רוחני שזאת מלחמה יותר קשה משמד פיזי.
אני לא בעד לשחרר מושגעים ואנסים אבל יש אנשים שאומרים שכל אחד יחיה באמונתו אז למה שלא ניתן גם להם,אם לא נתן להם אז אנחנו חבורה של צבועים.
ארה"ב כפתה את הדמוקרטיה על עיראק,מישהו פעם שאל את האזרחים בעיראק האם הם רוצים דמוקרטיה? אחריזה עוד מתפלאים למה שונאים את ארה"ב.
ארה"ב דוחפת את האף שלה לכל מקום בסופו של דבר ידחפו לה את האף בחזרה.
ובוא אני אחדש לך.האיסלם מקבל חופש דת ולא שואל פה אף אחד.המיסגדים צצים פה כמו פטריות אחרי הגשם.
הנצרות עוד איכשהו מתונה לעומת האיסלם הרצחני אז בסדר שניהם אותו אויב אבל הנצרות לא שולחת לך מתאבדים.
הנצרות לא מטיפה להמונים לרצוח ילדים נשים ותינוקות.האיסלם לאורך כך ההיסטוריה הפיץ את עצמו בכח הזרוע
אין אצלי הבדל בין מתון לקיצוני עצם מהות ההגדרה של מתון זה שהוא פשוט פחות קיצוני ופחות קיצוני זה קיצוני.
מחלה מרפאים מהתחלה ולא בסוף.גם הנצרות אותו הדבר עשה זאת בדיוק כמו האיסלם.
זה שהם לא שולחים מתאבדים לא עושה אותם חסדי אומות העולם עצם זה שהוא רוצים להשמיד אותנו רוחנית ורק את עם ישראל לא עמים אחרים זה כבר מספיק לי.
המינסיונרים לא סופרים את בני עמם כי הם כמו "אשפה" בשבילם,הם מעדיפים יהודי אחד שימיר את דתו מאשר 1000 נוצרים אדוקים כי היהודים על פי אמונתם יביאו את הגאולה(כמובן לא הגאולה במובן היהודי)
לכן אולי אני סלחני יותר כלפי הנצרות וקיצוני יותר כלפי האיסלם.עוד לא ראיתי אירגון נוצרי שמטיף נגדנו [יש לך מוסדות אקדמאים באירופה אבל הם תוצאה של סטודנטים
ערבים - שוב איסלם...] באדיקות כזו כמו שמוסדות איסלמיים ברחבי העולם ופה במיזרח התיכון מטיפים נגדנו בייתר שאת.
אז אולי אני לא מכיר את הנצרות לעומק ואלי אני טועה אבל דעתי על האיסלם נחרצת.
אני אישית לא נכנס לענין של סלחני או לא סלחני אלא שהם בכלל לא אמורים לענין אותי כי מהם לא תבוא העזרה והישועה אלא מאיתנו ומעם שלנו וגם לא מכנסת.
אתה לא רואה נוצרי שמטיף נגדך כי הם תורמים לך כסף ושורה תחתונה הם אומרים שאם לא תכיר בישו כמשיח אתה תלך לגיהנום,פשש ממש כל הכבוד.
נצרות,איסלאם הכל אותו דבר.
האיסלם מתחיל לתהחזק אך ורק בגלל שהוא נותן לאנשים מילוי "רוחני" שהשלטונות שלהם לא נותנים להם כי הם בובותיהם של המערב.