כתב נושא: טומי לפיד הלך לעולמו!  (נקרא 13588 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #25 ב- : יוני 01, 2008, 18:31:42 »
האלקשי

בתור מנהל פורום עליך מוטלת האחריות להראות סבלנות וסובלנות גם לאדם אשר שונה ממך.חוקי הפורום [לפחות מלא מעט פורומים שאני באתי] חלים עליך בייתר שאת
ואתה יצוגי לאתר.אז לדבר על אישיות מדינית שהיא מנוגדת לדעותייך בכזו השמצה בתור מנהל פורום הייתי אומר שזו עבירה.
אני כמשתמש זוטר לא משמיץ ככה במיוחד לא אדם מנוח.כבוד מנימלי מתבקש.

דווקא פה באתר ימני אשר רואה ביוסף לפיד יריב פוליטי חברתי מן הראוי לכבד ולא רק להשמיץ.אפילו יריביו הפולטים המרים ביותר הרכינו את ראשם ולא רקדו על הדם.
אז ראוי שגם פה באתר דתי יריב זה יכובד ולא יושמץ.ולא זה לא אתר שינוי וזה לא אתר אנטי דתי זה קודם כל אתר אנושי.להיות קודם כל כל אדם ישר ואחר כך להיות
מאמין.

אני באותה מידה יכול לומר על הרב הראשי לישראל שכרגע חולה מאד "יאללה שיעבור לעולם הבא" - אבל קודם כל הוא אדם כמוני כמוך ואחר כך הוא רב.
באותה מידה יוסף לפיד יכול לקבל את הכבוד הראוי.קודם כל הוא אדם מן השורה.מה שהוא היה בפוליטיקה זה כבר נתון לדיון.אבל הוא לא צורר.

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #26 ב- : יוני 01, 2008, 18:34:51 »
אכן, היה אדם בצאתך ויהודי בביתך!

דני ימני, צר לי לבשר לך אבל גורל העם היהודי איננו משחק, אלא דבר רציני.
« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 18:36:11 על ידי oferst »

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #27 ב- : יוני 01, 2008, 18:39:20 »
גורל עמנו אכן אינו משחק ועם זאת ידידי
מה זה קשור לתגובתי להאלקשי??? :-\

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #28 ב- : יוני 01, 2008, 18:39:39 »
האלקשי

בתור מנהל פורום עליך מוטלת האחריות להראות סבלנות וסובלנות גם לאדם אשר שונה ממך.חוקי הפורום [לפחות מלא מעט פורומים שאני באתי] חלים עליך בייתר שאת
ואתה יצוגי לאתר.אז לדבר על אישיות מדינית שהיא מנוגדת לדעותייך בכזו השמצה בתור מנהל פורום הייתי אומר שזו עבירה.

דווקא פה באתר ימני אשר רואה ביוסף לפיד יריב פוליטי חברתי מן הראוי לכבד ולא רק להשמיץ.אפילו יריביו הפולטים המרים ביותר הרכינו את ראשם ולא רקדו על הדם.
אז ראוי שגם פה באתר דתי יריב זה יכובד ולא יושמץ.ולא זה לא אתר שינוי וזה לא אתר אנטי דתי זה קודם כל אתר אנושי.להיות קודם כל כל אדם ישר ואחר כך להיות
מאמין.

אני באותה מידה יכול לומר על הרב הראשי לישראל שכרגע חולה מאד "יאללה שיעבור לעולם הבא" - אבל קודם כל הוא אדם כמוני כמוך ואחר כך הוא רב.
באותה מידה יוסף לפיד יכול לקבל את הכבוד הראוי.קודם כל הוא אדם מן השורה.מה שהוא היה בפוליטיקה זה כבר נתון לדיון.אבל הוא לא צורר.

פוליטיקה היא רק הצגה יש חיים אמיתיים.
האלקשי צודק  בדבריו ואם תשים לב להודעות קודמות שלך עדיף שתשים לך לעצמך קודם איך אתה מדבר.
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #29 ב- : יוני 01, 2008, 18:41:07 »
גורל עמנו אכן אינו משחק ועם זאת ידידי
מה זה קשור לתגובתי להאלקשי??? :-\
עצם זה שאמרת שמעבר שהוא יריב פוליטי הוא בן אדם.
הוא לא יריב פוליטי היה אלא שונא ישראל ורק להזכיר שוב מלחמת רוחנית היא הרבה יותר גרועה ממלחמה פיזית ביהדות.
« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 18:42:24 על ידי אֵיתָן »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #30 ב- : יוני 01, 2008, 18:52:26 »
בכלל, עצם זה שהוא קרא לטומי לפיד "יריב פוליטי", הרי זה כמו לומר על המסיונרים הנוצרים שאינם יותר מיריבים פוליטיים! זו סה"כ פוליטיקה, לא יותר מזה :2funny:.
« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 18:54:10 על ידי oferst »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #31 ב- : יוני 01, 2008, 20:03:39 »
מאמין.

יצחק רבין היה יריב פוליטי חברתי ומן הראוי לכבד אותו?? לדעתי לא...
שמאלנים הם יריבים פוליטים ומן הראוי לכבד אותם ?? לדעתי לא...
כל מי שמזיק לעם ישראל והולך נגדו אני לא יצטער עליו...
אבל כמו שאמרתי בתחילת השיחה שהגבתי שזה לא עושה אותי שמח שהוא מת
ואני לא שופט אותו גם על מעשיו..
אני כמובן לא יבכה על מותו ויתאבל עליו.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #32 ב- : יוני 01, 2008, 20:29:10 »
אל תבלבל את דבריי.
אני לא בא להצדיק מיסיונריות מכל צורה שהיא !!!.
ואם הוא היה שונא ישראל מדוע הוא היה נערץ על ידי חלק גדול מהציבור החילוני בארץ והצליח להרים את אותה מפלגה?

ואם כבר מיסיונריות...הרי אנו מאמינים באל אחד נכון???
הנוצרים מאמינים באל אחד נכון ??
עדי יהווה מאמינים באל אחד {ויסלחו החברים על כתיבת השם }

אם כן מישהו פה מוכן להסביר לי למה כל הרדיפות ההדדיות האלה??????

ואני כחיפאי יצא לי לא פעם לראות רדיפות של חברי מועצה חרדים שלנו שפשוט הטרידו כנסים של עדי יהווה.מדוע קשה לקבל פרשנות שונה ואמונה שונה של הדת?
את הרדיפות של האיסלם בסדר...נחא אני מוכן להבין..[האיסלם הוא השורש של הרוע בכל ההיסטוריה האנושית]

אבל פלגים שונים של דתות שונות שרוצים לחיות איתנו [וזכותו של כל אדם ואדם לבחור את אמונתו ואם אדם ירצה להיות תחת חסות דת זו או אחרת כן יעשה זאת מרצונו]
למה למרר להם את החיים?.כל פלג מפרש את התנכ לפי דרכו וזו זכותו הבסיסית.אינני מבין מדוע ומה זה בעצם ענינכם אמונתו של כל אדם ואדם.הרי אלה הם חייו הפרטים
אז אם אדם בחר ללכת מעכשיו ועד עולם עם דרכי המיסיונרים וזה עושה אותו מאושר אינני חושב שלמישהו פה יש את הזכות להפוך אותו לאומלל רק בגלל שהוא כבר לא
הולך בתלם היהדות.זו בעצם הסיבה שאני מגדיר את עצמי אדם חופשי.בגלל סיבות לא הגיוניות אלה שאדם שונא אדם עקב אמונה שונה.

« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 20:30:22 על ידי דני ימני »

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #33 ב- : יוני 01, 2008, 20:35:57 »
חביבי, העניין הוא לא מסיונריות, באותו אופן יכולתי לדבר על המן כ"יריב פוליטי".

ובכן, למה אנחנו לא סובלים את הנוצרים/עדי י-ק-ו-ק?פשוט מאד:
1. יש לבער את העבודה הזרה מהארץ.
2. הם עוסקים בפעילות מסיונרית וגונבים יהודים יקרים.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #34 ב- : יוני 01, 2008, 20:46:51 »
כל צדיק באמונתו.
יודע מה אתה אומר שהחברה הדתית כופה על החילוניים דברים אז בוא אני יגיד לך דבר כזה.
אני בתור אחד שחי בסביבה חילונית לגמרייייי אני מגדיר את עצמי כמסורתי!
אני למשל מאוד הייתי רוצה ללכת עם כיפה אך אני מרגיש שאני לא יכול כי אני כבול למוסכמות החברה
החילונית וזה נחשב דבר מאוד חריג ללכת עם כיפה והינה דוגמא לכפייה חילונית...
אני מניח תפילין ברוך השם כל יום ואני הולך ימי שישי לבית כנסת אך לא יותר לצערי...אני מנסה להתחזק כמה שאפשר
אני בתור יהודי מרגיש צורך להודות לקב"ה שנתן לי מדינה ריבונית עצמאית (בערך חח ), משפחה, בריאות ברוך השם! וכל הדברים האלה...
אני לא הייתי מתנגד למדינת הלכה כי במדינה חילונית ההתבוללות בקרב העם היא גדולה מאוד וכל המנהגים הנוראיים שהביאו
מהגויים כמו קעקועים וכל החרא הזה ופתאום המצווה לאכול רק כשר זה ניהיה המלצה בלבד ואנשים לא מעניין אותם
אם הם אוכלים חזיר או שהם מערבבים בשר וחלב וסלח לי ידידי אני רואה את זה כדבר חמור מאוד !
לא נראה לי שזה מה שהקב"ה רוצה מאיתנו ולא זאת התודה שמגיעה לו על כל מה שעשה עבורינו.
אז כך שאני לא מבין אנשים כמוך איך הם כל כך רחוקים מהדת...

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #35 ב- : יוני 01, 2008, 20:56:00 »
עופר ידידי
צר על שימוש השם לשווא [לא ידעתי איך לכתוב..]

אוקיי.בוא ניישר קו לצורך הבנה קטנה - א)מה זה עבודה זרה?? ב)"גונבים יהודים יקרים" - ובכן ציינתי בפיסקה שלי שאדם רשאי וזכאי לקבוע את אמונתו.
אינך חושב שכאשר אדם רואה דרך יותר טובה זכותו לבחור בה מרצונו???.אין לרגע ספק יופייה של היהדות ויחודה מול כל דתות העולם אבל כל אדם ואדם עושים
החלטות הרות גורל לטובתם האישית ולנוחות חייהם.תסכים איתי שהמושג "גניבת יהודים" הוא קצת גלותי - להזכירך ידידי אנו כבר חיים במדינה משלנו ואנו לא נירדפים
בארצות הגולה.....

בוא נרחיב את סעיף א
עבודה זרה...בתקופת התנכ לא היו מקריבים קורבנות??
האם זה לא נחשב עבודה זרה? [לא תעשה לך פסל ותמונה] ציטוט מעשרת הדיברות.
כלומר היהדות סותרת את עצמה  :idiot2:.
מיזבח הוא סוג מסויים של מונומנט [גם עגל הזהב היה סוג מסויים מונומנט] - בתירגום חופשי - אביזר אומנותי מעוצב - בשפה פשוטה - פסל

אשמח אם תבהיר לי את דברייך.

יהודי ימני

אני יכול לומר לך רק דבר אחד
אתה צודק במאה אחוז.מדינת הלכה לא תזיק פה לכמה עשורים.ואני אומר לך את זה כחילוני גמור.אני רואה היום את הנוער ואני ניגעל.
התרבות המערבית חדרה יותר מדי לחברה שלנו ואין כבוד עצמי ואין תרבות הכל חיים לצורך רושם ומה יגידו עליי - פשוט גועל נפש !!.
לא יזיק קצת מוסר ערכים וידיעת הארץ.הבעיה ששרי החינוך שלנו פשוט כבר לא יודעים מה לעשות.
אני רואה את הדורות הנוכחים שכל חייהם סביב הסלולרי התדמית הסיגריה המכונית של אבא ואני לא גדלתי ככה.אני גדלתי על דור אחר על ערכים אחרים.
זה פשוט פשיטת רגל של מערכת החינוך שהשחיטה 3 דורות וחינכה אותם לגדול עם ראש ריק וחוסר צניעות משווא.
וזה רק יחמיר.לי יש ערכים מאד נוקשים ומוסר מאד גבוה מה שמאפשר לי להיות אדם מאד צנוע ושקט ולא להתפתות לשטויות של העולם שאני חי בו.
לא מעניין אותי הרבה דברים שרבים חיים ונושמים את זה כדרך חיים.אני רוצה לחיות בשקט בפינה שלי בלי להתבלט.

החיים החילוניים ממש לא ככה.אם אתה לא בולט אתה חריג.מצורע.אבל זה לא מעניין אותי ובהחלט לא את זוגתי.וזה מה שמאחד אותנו כל כך חזק.
והיא הצד המסורתי ביננו.
« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 21:06:03 על ידי דני ימני »

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #36 ב- : יוני 01, 2008, 20:58:17 »
ציטוט
ואם הוא היה שונא ישראל מדוע הוא היה נערץ על ידי חלק גדול מהציבור החילוני בארץ והצליח להרים את אותה מפלגה?
המון יהודים בקרב עמנו שבויים בידי תרבות המערב ולכן אין להאשים אותם בכלל.
ציטוט
ואם כבר מיסיונריות...הרי אנו מאמינים באל אחד נכון???
הנוצרים מאמינים באל אחד נכון ??
עדי יהווה מאמינים באל אחד {ויסלחו החברים על כתיבת השם }

הנוצרים הם בדיוק דת שדגולת בהשמדת עמים אחרים בדיוק כמו האיסלם.
מסעות הצלב=ג'יהאד
הנוצרים רצחו הרבה יותר יהודים ממוסלמים וממשיכים לרצוח אותנו רוחנית ופיזית בעקיפין ע"י סיוע לאויב הערבי.

ציטוט
אם כן מישהו פה מוכן להסביר לי למה כל הרדיפות ההדדיות האלה??????
הרדיפות הם בגלל שמנסים להמיר את דתנו וכופים על יהודים תרבות שהם לא רוצים.
ציטוט
ואני כחיפאי יצא לי לא פעם לראות רדיפות של חברי מועצה חרדים שלנו שפשוט הטרידו כנסים של עדי יהווה.מדוע קשה לקבל פרשנות שונה ואמונה שונה של הדת?
את הרדיפות של האיסלם בסדר...נחא אני מוכן להבין..[האיסלם הוא השורש של הרוע בכל ההיסטוריה האנושית]
עדי ה' הם חבורה של סמרטוטים שיותר גרועים מהערבים.
מטרתם היא להמיר את היהודים לנצרות כי ככה תבוא הגאולה ויש"ו יבוא.

ציטוט
אבל פלגים שונים של דתות שונות שרוצים לחיות איתנו [וזכותו של כל אדם ואדם לבחור את אמונתו ואם אדם ירצה להיות תחת חסות דת זו או אחרת כן יעשה זאת מרצונו]
האיסלם הוא גם דת למה שלא ניתן לו חופש דת תהיה אובייקטבי דני.
הנצרות היא בדיוק כמו האיסלם פשוט היא יותר יפה  חציונית ומושכת.בואו ניתן לאנסים לאנוס כי זו אמונתם,מי אתה שתחליט מה טוב ומה לא.
הטוב שלך זה לא הטוב של כולם.

ציטוט
למה למרר להם את החיים?.כל פלג מפרש את התנכ לפי דרכו וזו זכותו הבסיסית.אינני מבין מדוע ומה זה בעצם ענינכם אמונתו של כל אדם ואדם.הרי אלה הם חייו הפרטים

אם ככה אנחנו צריכים לקבל את כולם ננסה להביא את השלום ניצור קומנות,ניצור משטר קומניסטי.
ברגע שחייו פרטיים של מישהו אחר פוגע בעם שלם אני חושב שיש להכרית את אותו אדם.

ציטוט
אז אם אדם בחר ללכת מעכשיו ועד עולם עם דרכי המיסיונרים וזה עושה אותו מאושר אינני חושב שלמישהו פה יש את הזכות להפוך אותו לאומלל רק בגלל שהוא כבר לא
הולך בתלם היהדות.זו בעצם הסיבה שאני מגדיר את עצמי אדם חופשי.בגלל סיבות לא הגיוניות אלה שאדם שונא אדם עקב אמונה שונה.
אתה עצמך שונא אנשים השונים ממך.
המסיון גרוע מהאיסלם.

דני זה לא יעזור לך העולם נמצא כרגע במחלמת תרבויות וטיפשים שמנסים לעצור אותה ע"י מושגים של שוויון רק מוכיחים שהם שוטים גמורים.
מלחמת תרבויות ניתן לפתור רק ע"י מלחמה.
כל אחד יחיה באמונות אז אני בעד לתת לאנסים רוצחים להתסובב ברחוב כי זו היא אמונתם.
אני בעד לתת לחולי רוח לצאת לרוחבות ולקפוץ מהגגות כי זו היא אמונתם
המערב נתון לבני האדם "חופש"(זה לא חופש אלא יותר כלוב) וכשבן אדם מנסה להצהיר ולהפוך את אמונתו למעשית הם עוצרים אותו אז איפה החופש?
יש אנשים חולים ויש אנשים עוד יותר חולים שהם לא יודעים בכלל שהם חולים ועוד אומרים שכיף להם.

« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 21:16:35 על ידי אֵיתָן »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #37 ב- : יוני 01, 2008, 21:04:42 »
איתן, תרשה לי להוריד את הכובע!
אמרת דברים נכונים  O0

מנותק oferst

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #38 ב- : יוני 01, 2008, 21:09:32 »
עופר ידידי
צר על שימוש השם לשווא [לא ידעתי איך לכתוב..]

אוקיי.בוא ניישר קו לצורך הבנה קטנה - א)מה זה עבודה זרה?? ב)"גונבים יהודים יקרים" - ובכן ציינתי בפיסקה שלי שאדם רשאי וזכאי לקבוע את אמונתו.
אינך חושב שכאשר אדם רואה דרך יותר טובה זכותו לבחור בה מרצונו???.אין לרגע ספק יופייה של היהדות ויחודה מול כל דתות העולם אבל כל אדם ואדם עושים
החלטות הרות גורל לטובתם האישית ולנוחות חייהם.תסכים איתי שהמושג "גניבת יהודים" הוא קצת גלותי - להזכירך ידידי אנו כבר חיים במדינה משלנו ואנו לא נירדפים
בארצות הגולה.....

בוא נרחיב את סעיף א
עבודה זרה...בתקופת התנכ לא היו מקריבים קורבנות??
האם זה לא נחשב עבודה זרה? [לא תעשה לך פסל ותמונה] ציטוט מעשרת הדיברות.
כלומר היהדות סותרת את עצמה  :idiot2:.
מיזבח הוא סוג מסויים של מונומנט [גם עגל הזהב היה סוג מסויים מונומנט] - בתירגום חופשי - אביזר אומנותי מעוצב - בשפה פשוטה - פסל

אשמח אם תבהיר לי את דברייך.
מה זה עבודה זרה?להאמין שיש יותר מא-ל אחד למשל.
והרי הם מאמינים שגם יש"ו הוא א-ל, אם כן דתם נחשבת לעבודה זרה.
אני חושב שאדם כן רשאי לקבוע את אמונתו, כן, כל אדם(אינו יהודי) רשאי לקבוע את אמונתו, כל עוד הוא לא מסיונר שמסית יהודים טובים מהדרך האמיתית.
בקשר ליהודי, היהודי הוא קדוש ומאד חשוב שהוא ישאר כזה, אם הוא לא רוצה להיות יהודי - שיעשה בביתו מה שבא לו, אבל בחוץ הוא לא הולך לשכנע יהודים אחרים להמיר את דתם!

בקשר לקרבנות, אני לא רואה איפה העבודה הזרה פה.
מה שכן, אולי אתה מקשר את זה לעבודה זרה מפני שגם בפולחן שלה הקריבו קרבנות.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #39 ב- : יוני 01, 2008, 21:11:34 »
ויכוח כזה הייתי ממליץ להעביר ל"דיון הכללי"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #40 ב- : יוני 01, 2008, 21:16:18 »
יהודי ימני

אני יכול לומר לך רק דבר אחד
אתה צודק במאה אחוז.מדינת הלכה לא תזיק פה לכמה עשורים.ואני אומר לך את זה כחילוני גמור.אני רואה היום את הנוער ואני ניגעל.
התרבות המערבית חדרה יותר מדי לחברה שלנו ואין כבוד עצמי ואין תרבות הכל חיים לצורך רושם ומה יגידו עליי - פשוט גועל נפש !!.
לא יזיק קצת מוסר ערכים וידיעת הארץ.הבעיה ששרי החינוך שלנו פשוט כבר לא יודעים מה לעשות.
אני רואה את הדורות הנוכחים שכל חייהם סביב הסלולרי התדמית הסיגריה המכונית של אבא ואני לא גדלתי ככה.אני גדלתי על דור אחר על ערכים אחרים.
זה פשוט פשיטת רגל של מערכת החינוך שהשחיטה 3 דורות וחינכה אותם לגדול עם ראש ריק וחוסר צניעות משווא.
וזה רק יחמיר.לי יש ערכים מאד נוקשים ומוסר מאד גבוה מה שמאפשר לי להיות אדם מאד צנוע ושקט ולא להתפתות לשטויות של העולם שאני חי בו.
לא מעניין אותי הרבה דברים שרבים חיים ונושמים את זה כדרך חיים.אני רוצה לחיות בשקט בפינה שלי בלי להתבלט.

החיים החילוניים ממש לא ככה.אם אתה לא בולט אתה חריג.מצורע.אבל זה לא מעניין אותי ובהחלט לא את זוגתי.וזה מה שמאחד אותנו כל כך חזק.
והיא הצד המסורתי ביננו.

אני לא חולק על דעותייך בעניין החינוך החילוני שהוא פשוט בושה וחרפה וזה מתכון להתבוללות של היהודים ..
אין חינוך לאהבת הארץ ולדת בגרוש!
אני בכיתה י"א והשנה אני מסיים ללמוד תנך =/
שנה שעברה כבר סיימנו ללמוד יהדות ושל"ח שאלה מקצועות של אהבת הארץ, לא שלמדנו הרבה , הייתה לנו שעה שבועית...
וגם נכון מה שאמרת שמי שלא בולט ולא הולך לפי האופנה וכל החרטה הזה הוא נחשב כחריג, אך אני לא רואה  את עצמי קם בוקר
אחד והולך עם כיפה לבית הספר כי אנשים יחשבו שהתשתגעתי ואני לא מדבר בציניות, זה המצב ...
תשאל את עופר הוא איתי בשיכבה.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #41 ב- : יוני 01, 2008, 22:01:52 »
איתן דברייך אכן מאלפים ובהחלט נתת לי קו למחשבה  :???:

אבל אני לא אמרתי שאני הופך לשמאלני והופה אני אוהב את כל העולם {יה איזה יופי ילדי הפרחים וכאלו..].לא ממש לא.אני דיברתי נקודתית על הבדלי דתות.לא ידעתי
וסלח לי על בורותי אבל לא ידעתי שקיים כזה מאבק בין הפלגים ובן דת לדת ובין תרבות לתרבות.ידוע לי על מאבקי תרבות ביננו לערבים זה בולט וידוע
אבל מאבק תרבותי ביננו לנוצרים ??.אני פעם ראשונה שומע.לשחרר משוגעים אנסים ורצחים והכל בשם החופש..או כן אני הייתי משחרר אותם ישר לכיסא החשמלי....
בנושא הזה אני מאד יעיל - עונש מוות -- פחות פה להאכיל -- חיסכון למדינה.[זו לפחות ההשקפה שלי].

ובוא אני אחדש לך.האיסלם מקבל חופש דת ולא שואל פה אף אחד.המיסגדים צצים פה כמו פטריות אחרי הגשם.
הנצרות עוד איכשהו מתונה לעומת האיסלם הרצחני אז בסדר שניהם אותו אויב אבל הנצרות לא שולחת לך מתאבדים.
הנצרות לא מטיפה להמונים לרצוח ילדים נשים ותינוקות.האיסלם לאורך כך ההיסטוריה הפיץ את עצמו בכח הזרוע

לכן אולי אני סלחני יותר כלפי הנצרות וקיצוני יותר כלפי האיסלם.עוד לא ראיתי אירגון נוצרי שמטיף נגדנו [יש לך מוסדות אקדמאים באירופה אבל הם תוצאה של סטודנטים
ערבים - שוב איסלם...] באדיקות כזו כמו שמוסדות איסלמיים ברחבי העולם ופה במיזרח התיכון מטיפים נגדנו בייתר שאת.
אז אולי אני לא מכיר את הנצרות לעומק ואלי אני טועה אבל דעתי על האיסלם נחרצת.

מנותק אֵיתָן

• מנהל הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #42 ב- : יוני 01, 2008, 22:40:11 »
ציטוט
אבל אני לא אמרתי שאני הופך לשמאלני והופה אני אוהב את כל העולם {יה איזה יופי ילדי הפרחים וכאלו..].לא ממש לא.אני דיברתי נקודתית על הבדלי דתות.לא ידעתי
וסלח לי על בורותי אבל לא ידעתי שקיים כזה מאבק בין הפלגים ובן דת לדת ובין תרבות לתרבות.ידוע לי על מאבקי תרבות ביננו לערבים זה בולט וידוע
אבל מאבק תרבותי ביננו לנוצרים ??.אני פעם ראשונה שומע.לשחרר משוגעים אנסים ורצחים והכל בשם החופש..או כן אני הייתי משחרר אותם ישר לכיסא החשמלי....
בנושא הזה אני מאד יעיל - עונש מוות -- פחות פה להאכיל -- חיסכון למדינה.[זו לפחות ההשקפה שלי].
לא אמרתי שאתה שמלאני למה היום גם הערכי השוויון(דמוקרטיה וכל מיני שטיפות מוח למינהם) הגיעו למפלגות של הימין המזויף.
מתחוללת מלחמה כבר הרבה זמן בין תרבות המערב לארצות שנמצאות באסיה,היא אולי לא ניראת אבל רק צריך ניצוץ שיביא את השריפה.
המערב ניסה ומנסה לכפות את תרבותו ע"י שוחד של כסף וטכנולוגיה(בסופו של דבר מה שקרה שהמדינות שקיבלו את המערב רק ניצלו את המערב ובסופו של דבר ישתמשו בהם נגד ארצות המערב) אם לא הוא עושה את זה בכח הזרוע.
מאבק תרבותי ביננו לנוצרים הוא מאבק הרבה יותר  עמוק לפי דעתי כי הוא יותר ענין של שמד רוחני שזאת מלחמה יותר קשה משמד פיזי.
אני לא בעד לשחרר מושגעים ואנסים אבל יש אנשים שאומרים שכל אחד יחיה באמונתו אז למה שלא ניתן גם להם,אם לא נתן להם אז אנחנו חבורה של צבועים.
ארה"ב כפתה את הדמוקרטיה על עיראק,מישהו פעם שאל את האזרחים בעיראק האם הם רוצים דמוקרטיה?  אחריזה עוד מתפלאים למה שונאים את ארה"ב.
ארה"ב דוחפת את האף שלה לכל מקום בסופו של דבר ידחפו לה את האף בחזרה.
ציטוט
ובוא אני אחדש לך.האיסלם מקבל חופש דת ולא שואל פה אף אחד.המיסגדים צצים פה כמו פטריות אחרי הגשם.
הנצרות עוד איכשהו מתונה לעומת האיסלם הרצחני אז בסדר שניהם אותו אויב אבל הנצרות לא שולחת לך מתאבדים.
הנצרות לא מטיפה להמונים לרצוח ילדים נשים ותינוקות.האיסלם לאורך כך ההיסטוריה הפיץ את עצמו בכח הזרוע

אין אצלי הבדל בין מתון לקיצוני עצם מהות ההגדרה של מתון זה שהוא פשוט פחות קיצוני ופחות קיצוני זה קיצוני.
מחלה מרפאים מהתחלה ולא בסוף.גם הנצרות אותו הדבר  עשה זאת בדיוק כמו האיסלם.
זה שהם לא שולחים מתאבדים לא עושה אותם חסדי אומות העולם עצם זה שהוא רוצים להשמיד אותנו רוחנית ורק  את עם ישראל לא עמים אחרים זה כבר  מספיק לי.
המינסיונרים לא סופרים את בני עמם כי  הם כמו "אשפה" בשבילם,הם מעדיפים יהודי אחד שימיר את דתו מאשר 1000 נוצרים אדוקים כי היהודים על פי אמונתם יביאו את הגאולה(כמובן  לא הגאולה במובן היהודי)

ציטוט
לכן אולי אני סלחני יותר כלפי הנצרות וקיצוני יותר כלפי האיסלם.עוד לא ראיתי אירגון נוצרי שמטיף נגדנו [יש לך מוסדות אקדמאים באירופה אבל הם תוצאה של סטודנטים
ערבים - שוב איסלם...] באדיקות כזו כמו שמוסדות איסלמיים ברחבי העולם ופה במיזרח התיכון מטיפים נגדנו בייתר שאת.
אז אולי אני לא מכיר את הנצרות לעומק ואלי אני טועה אבל דעתי על האיסלם נחרצת.
אני אישית לא נכנס לענין של סלחני או לא סלחני אלא שהם בכלל לא אמורים לענין אותי כי מהם לא תבוא העזרה והישועה אלא מאיתנו ומעם שלנו וגם לא מכנסת.
אתה לא רואה נוצרי שמטיף נגדך כי הם תורמים לך כסף ושורה תחתונה הם אומרים שאם לא תכיר בישו כמשיח אתה תלך לגיהנום,פשש ממש כל הכבוד.
נצרות,איסלאם הכל אותו דבר.
האיסלם מתחיל לתהחזק אך ורק בגלל שהוא נותן לאנשים מילוי "רוחני" שהשלטונות שלהם לא נותנים להם כי הם בובותיהם של המערב.
« עריכה אחרונה: יוני 01, 2008, 22:43:13 על ידי אֵיתָן »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #43 ב- : יוני 02, 2008, 03:19:57 »
האלקשי

מאמין.

במחילה, מתוק שלי, אני חושב שזו קצת חצוף ומתנשא מצדך להכתיב מהו תפקידו של מנהל בפורום.

יוסף טומי לפיד לא היה יריב פוליטי. הוא היה אויב מר ואכזרי של עם ישראל, ומותו משמח אותי יותר
ממותם של סדאם חוסיין וערפאת. בפורום הזה לא משחקים דוקים כמו בכנסת ישראל, שם ההצגה
מחייבת את הח"כ "הימני" ביותר ללחוץ את היד לעזמי בשארה ולמוחמד ברכה. האיום שמהווה
השמאל האנטישמי הוא אמיתי בדיוק כמו האיום הערבי, ואנחנו לא מתכוונים לעצום את העיניים ולזעוק
לה-לה-לה בקול גדול כי כללי הפוליטיקלי קורקט מחייבים זאת.

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #44 ב- : יוני 02, 2008, 15:50:49 »
אני אבהיר את דבריי
לא כיוונתי את דבריי להתנשאות או להעלבה אישית.אני מתנצל אם הבנת את הנושא ככה.
אני פשוט יוצא בהנחה מסויימת שכל מי שבעל דרגה בכירה באתר [לא משנה איזה] קללות אינן אמורות להיות בלקסיקון שלו.
דווקא תפקיד זה אמור לשמור על שפה נאותה ויפה בדיונים ולא להתבהמות קללות ושאר ירקות.

ובקשר ללחיצות היד לשני הצוררים ברכה ובשא-רע
אני לא סובל אותם הרבה יותר ממך ודעותי הרבה יותר רדיקליות כלפי שני חלאות האדם האלה.מרצ חדש ובלד הן גיס חמישי מסוכן ביותר למדינת ישראל
ופה אין לי כלל ויכוח עם אף אחד.ההצגה בכנסת משולה לתצוגת אופנה שם השופטים הם הממשל האמריקקי והדוגמניות הן חברי הכנסת ואישיות ערביות ימח שמן.

וכמובן יש לך את המארגנת השנואה עלי ביותר קונדוליסה רייס - או בשמה היותר ידוע בארץ נהדרת - קונדי.שדואגת שהדוגמניות תלך לפי הסדר ושהשופטים יהיו
מרוצים.אז פה אני ניגעל מאד מהעניין עד כמה הלשון של הממשל שלנו תקוע עמוק בישבן האמריקקי.עד שלא תקום פה ממשלה ימין שתשים ז*ן על כל העולם ושתדאג
קודם כל לנו ואחר כך מה יגידו עליה\עלינו אנחנו נאכל את הח*א הזה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #45 ב- : יוני 02, 2008, 16:44:45 »
האמת שדברייך נשמעו קצת מתנשאים על האלקשי, לא רציתי להעיר לך על כך כי זה לא מתפקידי
אבל אם כבר הזכרת את זה....

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #46 ב- : יוני 02, 2008, 16:49:08 »
כמו שחלק אמרו כן אצלי מותו של טומי לפיד לא מעציב ולא משמח
לדעתי הוא היה אדם פשיסט ואנטישמי ששנא את אחיו היהודים החרדים
[gif[/img]

מנותק דני ימני

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #47 ב- : יוני 02, 2008, 16:54:01 »
האמת שדברייך נשמעו קצת מתנשאים על האלקשי, לא רציתי להעיר לך על כך כי זה לא מתפקידי
אבל אם כבר הזכרת את זה....

ולכן גם הבהרתי את דעתי שלא זו הייתה כוונתי.[אשמח אם מישהו יראה לי את תקנון האתר] אולי ניסיונות העבר שלי לא תקפים פה...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #48 ב- : יוני 02, 2008, 22:36:01 »
בס"ד

"מיתתם של רשעים טובה לעולם וטובה להם"
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק rubi65

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • ימני אמיתי וכהניסט
טומי לפיד הלך לעולמו!
« להגיב #49 ב- : יוני 04, 2008, 02:56:44 »
בס"ד

"מיתתם של רשעים טובה לעולם וטובה להם"
:V: :smil037: אגב: מאיפה זה לקוח בחז"ל?!
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מי ימלל גבורות ה' ישמיע קול תהילתו, תהילת ה' ידבר פי ויברך כל בשר שם קדשו לעולם ועד, ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה!!!
חמול על מעשיך, ותשמח במעשיך, ויודו לך חוסיך, בצדקך עמוסיך, תוקדש אדון על כל מעשיך, כי מקדישך בקדושתך קידשת, נאה לקדוש פאר מקדושים!!!