סקר

סקר: לשנות את החוקים על החזקת כלי נשק?

לא, רק לחיילים, שוטרים ואנשים ספורים נוספים יש צורך להחזיק בנשק.
3 (14.3%)
כן, יש לתת לכל אזרח יהודי שהוא בוגר ושומר חוק את הזכות להחזיק בנשק.
18 (85.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: לשנות את החוקים על החזקת כלי נשק?  (נקרא 17038 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #25 ב- : אפריל 30, 2008, 15:51:03 »
ומה לגבי קניונים, מועדונים, בתי-ספר ומקומות ציבוריים אחרים? האם צריך לתת לכל אחד להכנס אליהם עם נשק?
אפשר לעשות את מה שעושים במערת המכפלה בחברון,כל אדם לפני שנכנס למערה מפקיד את נשקו אצל האפסנאי ומקבל כרטיס עם מס' סידורי
שבעזרתו הוא מקבל את נשקו ביציאתו.

לאחר ההפקדה עוברים הנכנסים לשם בידוק מגנטי לגילוי מתכות.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #26 ב- : אפריל 30, 2008, 22:06:17 »
בס''ד

א. אתה טועה בגדול כשאתה טוען שיש יותר פשע כשיש לאזרחים שומרי חוק זכות לקנות נשק כמו שירצו. ההפך הוא הנכון: שיעור הפשע הרבה יותר גרוע דוקא במקומות כמו ניו יורק, וושינגטון ולוס אנג'לס שאוסרים על החזקת נשק לאזרחים שומרי חוק. הפשע הרבה פחות במקומות שלא אוסרים על החזקת נשק. כשיש מיליוני אזרחים שומרי חוק עם כל מיני נשק, זה כן מרתיע פושעים.

ב. בארה''ב יש הרבה רצח כי יש הרבה שחורים. השחורים הם 13% מהאוכלוסיה בארה''ב, אבל הם 68% מהרוצחים.

ג. למרות שהשחורים הם רצחניים (כי יש להם תרבות אכזרית דומה לתרבות של הערבים), בדרום ארה''ב הכפרי יש המון שחורים אבל מעט רצח. כי הרבה לבנים שם מחזיקים בנשק וזה מרתיע.

ד. לפני 50 שנה בארה''ב, כולם היו יכולים לקנות נשק כמעט ללא הגבלה. ואז שיעור הפשע היה עשירית ממה שהוא היום.

ה. שיעור הפשע גובר כעת באירופה ובקנדה כי יש הרבה מהגרים ערבים ומוסלמים. אם המדינות הללו לא יתנו לאזרחיהן להחזיק בנשק, יהיה שם ממש ג'ונגל.
א. עובדה שבקנדה הפשיעה בשימוש בנשק כמעט אפסית.

ב. ללא הנשק היו פחות רציחות.

ג. אתה טועה. ראה כאן: http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/homicide/region.htm . לפי זה: http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_cities_by_crime_rate בניו אורלינס, לואיזיאנה שהיא מדינה דרומית בארה"ב היא במקום השלישי ברמת הפשיעה בארה"ב.

ד. אשמח לקבל הוכחה כלשהי.

ה. רק אם המשטרות של המדינות האלה יפעלו כמו שצריך לא יהיה ג'ונגל. אם לכל אחד יהיה עוזי כן יהיה ג'ונגל, כי גם המוסלמים וגם אנשים מטורפים ישיגו את זה.
« עריכה אחרונה: אפריל 30, 2008, 22:06:45 על ידי למדיהו »
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #27 ב- : אפריל 30, 2008, 23:09:12 »
בלוזיאנה יש יותר מ-30% שחורים!
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #28 ב- : אפריל 30, 2008, 23:52:04 »

ג. אתה טועה. ראה כאן: http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/homicide/region.htm . לפי זה: http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_cities_by_crime_rate בניו אורלינס, לואיזיאנה שהיא מדינה דרומית בארה"ב היא במקום השלישי ברמת הפשיעה בארה"ב.

ה. רק אם המשטרות של המדינות האלה יפעלו כמו שצריך לא יהיה ג'ונגל. אם לכל אחד יהיה עוזי כן יהיה ג'ונגל, כי גם המוסלמים וגם אנשים מטורפים ישיגו את זה.
א.) תספר את זה לתושבי קוויבק.
ב.) ללא הנשק יהיו רציחות בנשק קר ואמצעים אחרים שכל אינפנטיל יכול למצוא במטבח או בחנות כל-בו.
ג.) ניו-אורלינס מוצפת שחורים, תתייחס לשאר מדינות ארה"ב שבין ניו-יורק לקאליפורניה.
ד.) ההוכחה היא טלוויזיה, אינטרנט והוליווד, אלו האמצעים שבאו הרבה אחרי היתר אחזקת הנשק שהעלו בפועל את רמות הפשיעה במאות אחוזים בארה"ב בפרט ובמערב בכלל, זה גם הסיבה למה גם פה בישראל רמת האלימות בתוספת ה-אין חינוך לערכים=אלימות ורצח ואם אין נשק חם עושים את זה עם נשק קר, עם כלי רכב, עם חומרי בערה, רעל, חומרים כימיים, ועם הגוף על ידי מכות, קרשים, סלעים וכל דבר אחר הנמצא בהישג יד.
ה.) הערבים משיגים בלאו הכי נשק, וכולם גם יודעים מאיפה, הנשק הפרטי אמור להיות אמצעי הגנה מפני הערבים לאזרח הקטן שאין לו מה לסמוך על "זרועות הבטחון" שעסוקים בלחלק נשק למוסלמים, איזה אירוניה :idiot2: :idiot2: :idiot2:
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : מאי 01, 2008, 00:03:02 »

ה"מוסלמים המטורפים" בין כה וכה משיגים נשק(ראה תגובתי לmorde  לעיל) מה שנשאר הוא האם ליהודים יהיה גם נשק להתגונן מפניהם או לא? מה דעתך? כמה דם היה נחסך,
לו אחד מבני הספרייה ב"מרכז" היה נושא עליו אקדח "טוטו" מיושן? הכל היה נראה אחרת.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #30 ב- : מאי 01, 2008, 13:20:38 »
ומה לגבי קניונים, מועדונים, בתי-ספר ומקומות ציבוריים אחרים? האם צריך לתת לכל אחד להכנס אליהם עם נשק?
למה  לא? הרי  אי  אפשר  לעשות  כמו  שעושים  במערת  המכפלה  שלוקחים  את  הנשק  כי  מה  זה  יעזור  הרי  אם  יכנס  מחבל  לשם  אז הרי  לאף  אחד  לא  יהיה  נשק  ואז...
כי  הרי  מחבל  או  פושע  שרוצה  להכניס  נשק  מכל  סיבה  שהיא  הוא  יכניס  גם  אם  לא  יסכימו, אבל  אזרח  פשוט  למה  לא?
כמובן  שצריך  להיות  תנאים להחזקת  נשק:
מגיל  מסוים, אדם  שלא היה  לא  עבר  פלילי, וכדו'.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #31 ב- : מאי 01, 2008, 14:19:22 »
א.) תספר את זה לתושבי קוויבק.
ב.) ללא הנשק יהיו רציחות בנשק קר ואמצעים אחרים שכל אינפנטיל יכול למצוא במטבח או בחנות כל-בו.
ג.) ניו-אורלינס מוצפת שחורים, תתייחס לשאר מדינות ארה"ב שבין ניו-יורק לקאליפורניה.
ד.) ההוכחה היא טלוויזיה, אינטרנט והוליווד, אלו האמצעים שבאו הרבה אחרי היתר אחזקת הנשק שהעלו בפועל את רמות הפשיעה במאות אחוזים בארה"ב בפרט ובמערב בכלל, זה גם הסיבה למה גם פה בישראל רמת האלימות בתוספת ה-אין חינוך לערכים=אלימות ורצח ואם אין נשק חם עושים את זה עם נשק קר, עם כלי רכב, עם חומרי בערה, רעל, חומרים כימיים, ועם הגוף על ידי מכות, קרשים, סלעים וכל דבר אחר הנמצא בהישג יד.
ה.) הערבים משיגים בלאו הכי נשק, וכולם גם יודעים מאיפה, הנשק הפרטי אמור להיות אמצעי הגנה מפני הערבים לאזרח הקטן שאין לו מה לסמוך על "זרועות הבטחון" שעסוקים בלחלק נשק למוסלמים, איזה אירוניה :idiot2: :idiot2: :idiot2:
א. בקנדה יש את אחוז הפשע מן הנמוכים בעולם המערבי.
ב. עדיף מאשר נשק אוטומטי.
ג. כל הדרום מוצף בשחורים. בטקסס השחורים מהווים את הרוב. אם אתה מתעקש אז בסיינט לואיס (מיזורי) רמת הפשיעה היא מס' 5 ואוקלנד שזה בקליפורניה רמת הפשיעה היא מספר 6.
ד. אז אין לך הוכחה של ממש אלא רק ספקולציות.
ה. עדיף נשקים כאלה מאשר נשק אוטומטי. 
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #32 ב- : מאי 01, 2008, 14:43:44 »
א. בקנדה יש את אחוז הפשע מן הנמוכים בעולם המערבי.
ב. עדיף מאשר נשק אוטומטי.
ג. כל הדרום מוצף בשחורים. בטקסס השחורים מהווים את הרוב. אם אתה מתעקש אז בסיינט לואיס (מיזורי) רמת הפשיעה היא מס' 5 ואוקלנד שזה בקליפורניה רמת הפשיעה היא מספר 6.
ד. אז אין לך הוכחה של ממש אלא רק ספקולציות.
ה. עדיף נשקים כאלה מאשר נשק אוטומטי. 
א.) בקנדה יש גם אכיפה רצינית, בקנדה יש גם פתרונות לנוער, בקנדה יש חינוך רציני, בקנדה יש יותר פרות מאנשים הפרוסים בדלילות על שטח השני בגודלו בעולם מבחינת מדינה.

ב.) אם זה עדיף יותר, לא בטוח, מה שכן, אי אפשר להשוות בין העם היהודי שרחמנות וגמילות חסדים זה חלק מהצופן הגנטי שלו לבין אמריקאים שגדלו על מורשת המערב הפרוע, מה שבטוח הוא, שרמות הפשיעה והרצח לא תלויים באיזה נשק זה מבוצע, אלא בהלך המחשבה והחינוך המוענקים לחברה, ומעבר לכך גם נכנס האלמנט של המיעוטיים האתניים, דבר שקיים הרבה פחות בקנדה, אם כי גם שם התופעה נמצאת במגמת עלייה, איסלמית בעיקר.

ג.) כל מקום שיש בו אחוז ניכר של שחורים (בערים הגודלות בעיקר) תמצא גם רמות פשיעה גבוהות, זה הולך בד בבד, וחיים גם היטיב להזכיר את זה.

ד.) קודם כל זה ממש לא ספקולציות, אלא מיוסד על חשבון וסטטיסטיקה בדוקה, תעשה חשבון פשוט, הרי ההיתר לנשיאת נשק בארה"ב קיים מאז קבלת העצמאות האמריקאית כשהם עוד היו 13 מדינות בלבד בחוף המזרחי, זאת אומרת, המצב היה סטטי מהבחינה הזו, עכשיו תעשה השוואה בכמויות הרצח הנעשה רק ע"י אותו הנשק שניתן לאזרחים להסתובב איתו, משנת 1776 עד שנת 1950 ועכשיו תשווה את זה לתקופת הזמן שבין 1951-2008, ותגיד לי אתה מה האשם, עצם החזקת הנשק או תרבות הוליווד, משחקי מחשב, אינטרנט, ומסרים אלימים תת-הכרתיים, שמפמפמים לאמריקאי הממוצע במשך שעות למוחו האחורי בכל יום נתון.
ה.) עדיף נשקים כאלו, לא יודע, תסתכל על כל הישובים מעבר לקו הירוק בו הרבה אנשים מסתובבים עם M-16 מקוצר וחלקם עם כוונת מאפרולייט או טריג'יקון
ותגיד לי אתה כמה רציחות נעשו על ידי הנשק הזה כלפי יהודים, אני חושב שהתשובה לשאלה הזו היא 0, או משהו מאוד קרוב לזה.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
« להגיב #33 ב- : מאי 01, 2008, 15:28:07 »
לק"י לה"ו

שלום רב!

לסקר של חיים הצבעתי כמובן בעד החוק המוצע.

לדעתי ההסבר הוא, לא לכבול את הכוח האמיתי - הוי אומר נשק חם, בידי הממסד ושפוטיו: צה"ל, שב"כ  :police:המשטרה וכולי...

אלא לתת אותו לידי העם, בדיוק כמו שנותנים לו כוח לשים פתק בקלפי בבחירות. O0

והלוואי שהממסד ייתן לצה"ל "לכסח" ולנצח כמו שראוי מוסרית, את המוסלמים הנאצים הטרוריסטים הללו, אך קודם כל את האנטישמים הבוגדים

בנו מבית, הבולשביקים הנוראים האלה, השוכנים בראש מוסדותינו עליהם הכתוב אומר :smil037: "מִהֲרוּ, בָּנָיִךְ; מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִיבַיִךְ, מִמֵּךְ

יֵצֵאוּ."(ישעיהו מ"ט,י"ז).

הם שונאי ישראל ובהם יש להלחם, ולא באחינו המתנחלים המתנגדים להם.

צריך להיות כואב לכל אחד על צער השני, כי כולנו בני מלך העולם, והוא אבינו.

הוי אומר: אנחנו אחים באמת!
]

הכותב הינו חייל[/size][/size]

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : מאי 01, 2008, 15:38:34 »
לק"י לה"ו

שלום רב!

לסקר של חיים הצבעתי כמובן בעד החוק המוצע.

לדעתי ההסבר הוא, לא לכבול את הכוח האמיתי - הוי אומר נשק חם, בידי הממסד ושפוטיו: צה"ל, שב"כ  :police:המשטרה וכולי...

אלא לתת אותו לידי העם, בדיוק כמו שנותנים לו כוח לשים פתק בקלפי בבחירות. O0

והלוואי שהממסד ייתן לצה"ל "לכסח" ולנצח כמו שראוי מוסרית, את המוסלמים הנאצים הטרוריסטים הללו, אך קודם כל את האנטישמים הבוגדים

בנו מבית, הבולשביקים הנוראים האלה, השוכנים בראש מוסדותינו עליהם הכתוב אומר :smil037: "מִהֲרוּ, בָּנָיִךְ; מְהָרְסַיִךְ וּמַחֲרִיבַיִךְ, מִמֵּךְ

יֵצֵאוּ."(ישעיהו מ"ט,י"ז).

הם שונאי ישראל ובהם יש להלחם, ולא באחינו המתנחלים המתנגדים להם.

צריך להיות כואב לכל אחד על צער השני, כי כולנו בני מלך העולם, והוא אבינו.

הוי אומר: אנחנו אחים באמת!
]

הכותב הינו חייל[/size][/size]
ברוך הבא חייל!! אנו שמחים שהגעת אלינו! וישר כח על התגובה המצויינת!
ירבו כמותך בישראל ובצה"ל :smil064:

אני מקווה שתיהנה כאן ותמצא  בתנועה שלנו בית חם.בואכם לשלום.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #35 ב- : מאי 01, 2008, 21:13:33 »

בס''ד

לא קראת נכון מה שכתבתי. כתבתי: "....בדרום ארה''ב הכפרי יש המון שחורים אבל מעט רצח...." אמרתי "הדרום הכפרי" - ז''א לא הערים הגדולות כמו ניו אורלינס אלא הפרוורים, העיירות והכפרים שבדרום. כי בפרוורים ובכפרים יש הרבה לבנים עם נשק, ושם יש הרבה פחות רצח ופשע. דוקא בערים הגדולות כמו ניו אורלינס, אין הרבה לבנים עם נשק. וכמו שכתבתי יש המון שחורים גם בפרוורים ובכפרים בדרום אבל שם הם נרתעים מלבצע הרבה פשע.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #36 ב- : מאי 01, 2008, 23:28:44 »
נץ וגאה בזה:
א. האם האכיפה בקנדה טובה יותר מאשר בארה"ב ? מסופקני.

ב. אתה לא יכול להגיד את זה לנוכח האלימות הגבוהה בארץ, הדקירות הרבות במועדונים, האלימות הרבה בבתי הספר. נכון שבציבור הדתי יש פחות אלימות, אבל יש אלימות גבוהה בקרב המוסרתיים והחילונים (כשלפי ההתנסות שלי דווקא המסורתיים יותר אלימים).

ג. ולספק להם נשק אוטומטי זה דבר טיפשי למדי.

ד. אז אשמח לראות לינקים שמספקים את הסטטיסטיקות האלה (כמו שבשנת 1950 הפשיעה הייתה עשירית מהיום).

ה. אני לא מתייחס לשימוש בנשקים כאלה בהתנחלויות ששם באמת צריך נשקים רציניים, אלא שימוש על ידי אזרחים הנמצאים נניח במרכז הארץ, בדרומה או בצפונה שרק צריכים להתגונן מפורצים או מסיגי גבול ולא נגד גלי אוכלוסייה ערביים.

בס''ד

לא קראת נכון מה שכתבתי. כתבתי: "....בדרום ארה''ב הכפרי יש המון שחורים אבל מעט רצח...." אמרתי "הדרום הכפרי" - ז''א לא הערים הגדולות כמו ניו אורלינס אלא הפרוורים, העיירות והכפרים שבדרום. כי בפרוורים ובכפרים יש הרבה לבנים עם נשק, ושם יש הרבה פחות רצח ופשע. דוקא בערים הגדולות כמו ניו אורלינס, אין הרבה לבנים עם נשק. וכמו שכתבתי יש המון שחורים גם בפרוורים ובכפרים בדרום אבל שם הם נרתעים מלבצע הרבה פשע.
אבל הדרום הכפרי הוא לא באמת דוגמה מייצגת. אני גם לא ממש מכיר יישובים מהדרום הכפרי כי לא שמעתי עליהן, אז אשמח לקבל שם של יישוב אחד.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #37 ב- : מאי 02, 2008, 01:36:26 »
נץ וגאה בזה:
א. האם האכיפה בקנדה טובה יותר מאשר בארה"ב ? מסופקני.

ב. אתה לא יכול להגיד את זה לנוכח האלימות הגבוהה בארץ, הדקירות הרבות במועדונים, האלימות הרבה בבתי הספר. נכון שבציבור הדתי יש פחות אלימות, אבל יש אלימות גבוהה בקרב המוסרתיים והחילונים (כשלפי ההתנסות שלי דווקא המסורתיים יותר אלימים).

ג. ולספק להם נשק אוטומטי זה דבר טיפשי למדי.

ד. אז אשמח לראות לינקים שמספקים את הסטטיסטיקות האלה (כמו שבשנת 1950 הפשיעה הייתה עשירית מהיום).

ה. אני לא מתייחס לשימוש בנשקים כאלה בהתנחלויות ששם באמת צריך נשקים רציניים, אלא שימוש על ידי אזרחים הנמצאים נניח במרכז הארץ, בדרומה או בצפונה שרק צריכים להתגונן מפורצים או מסיגי גבול ולא נגד גלי אוכלוסייה ערביים.
א.) אכיפה שלא צריכה להתמודד עם יותר מדי קונצים של מהגרים בעייתיים (לפחות לעת עתה) ולא עם מיעוט שחור בעייתי, ובמדד השחיתות, הקנדים לא היו צריכים להתמודד עם פשע מאורגן כמו ארה"ב, אז עם מה שיש להם, הם מסתדרים מצוין כך שבסופו של דבר הכל יחסי.

ב.) ואני עדיין לא רואה יהודי שרוצח ואוכל את קורבנו, או נכנס לבית ספר עם נשק שהוא גנב מאחיו החייל ומרסס למוות את כל כיתתו.

ג.) כשזה מגיע לישראל ולמציאות פה בישראל (שאף פעם לא הייתה כמוה בארה"ב) אני חושב שנשק אוטומטי זה דבר מאוד יעיל.

ד.) אתה לא צריך לינקים, אתה צריך הגיון בריא אבל אם אתה מתעקש, אז הנה תאכל את הלב:
http://www.disastercenter.com/crime/uscrime.htm

ה.) לגבי הדרום הכפרי (שזה לא רק הוא, עיין ערך גם "חגורת התנ"ך, עיין ערך כמעט ככל המדינות שהם לא ניו-יורק/ניו-ג'רזי/קליפורניה/פלורידה ומישיגן) תצטרך לשאול את חיים.
ולגבי נשקים רציניים בתוך קו הירוק, אני חושב שלא צריך לספק לכל אחד, אלא רק אחרי שהוא עומד בכל הקריטריונים, וגם זה רק למתנדבי משא"ז או כיתות כוננות של ישובים בתוך הקו הירוק שכרגע מסתפקים באקדחים וקרבינים, ולאזרח הפשוט אפשר פשוט להעלות דרסטית את האישורים לאקדחים.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #38 ב- : מאי 02, 2008, 02:22:54 »
א. עכשיו הבנתי למה התכוונת. זה לא שהאכיפה שלהם טובה יותר, אלא שפשוט יש פחות פשיעה וגורמי צרות.

ב. עדיין לא הן מילות המפתח.

ג. למה אתה צריך נשק אוטומטי בישראל, ונוציא את ההתנחלויות מכל העניין ?

ד. לא בדיוק. הייתה צמיחה של פשיעה בהתאם לצמיחת האוכלוסיה. אבל ראשית, זה לא עשירית מהפשיעה. שנית, מצוינים שם פשעים שלא מערבים נשקים. שלישית, לא הבנתי מה העניין של ההערה "תאכל את הלב", אבל שיהיה.

ה. קודם, יש להבהיר שאני מסכים שיש להתיר לאנשים להחזיק נשקים, אבל לא נשקים אוטומטיים.

איזה קריטריונים צריכים להתקיים לדעתך?

מנותק משה לוי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #39 ב- : מאי 02, 2008, 07:55:57 »
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.
חיים שלום מה שלומך יש לי שאלה שבכלל לא קשורה לנושא פה והיא
אמרת פעם שיגאל עמיר הוסת להרוג את רעבין ע"י שב"כ ויגאל בעצמו אמר כמה פעמים שהוא תיכנן את זה מאז הסכם אוסלו א',האם כבר אז השב"כ הסית אותו לכך?
כי עובדה שהוא כבר חשב על זה אז מאז שהמולכים רבין שמעון פרסי וקלינטון לחצו את ידו של ערפאת יש"ו שר"י
בתודה ממשה
[gif[/img]

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #40 ב- : מאי 02, 2008, 10:06:08 »
א. עכשיו הבנתי למה התכוונת. זה לא שהאכיפה שלהם טובה יותר, אלא שפשוט יש פחות פשיעה וגורמי צרות.
ב. עדיין לא הן מילות המפתח.
ג. למה אתה צריך נשק אוטומטי בישראל, ונוציא את ההתנחלויות מכל העניין ?
ד. לא בדיוק. הייתה צמיחה של פשיעה בהתאם לצמיחת האוכלוסיה. אבל ראשית, זה לא עשירית מהפשיעה. שנית, מצוינים שם פשעים שלא מערבים נשקים. שלישית, לא הבנתי מה העניין של ההערה "תאכל את הלב", אבל שיהיה.
ה. קודם, יש להבהיר שאני מסכים שיש להתיר לאנשים להחזיק נשקים, אבל לא נשקים אוטומטיים.

איזה קריטריונים צריכים להתקיים לדעתך?
א.) הבנת את הנקודה.
ב.) לא הבנתי מה אתה רוצה לומר בסעיף הזה.
ג.) הימצאות נשק אוטומטי אצל גורמי משא"ז בערים וכיתות כוננות בישובים בתוך הקו הירוק, מטרתם להציל חיים, וזה יכול להוות מענה אפקטיבי למחבל עם קלצ'ניקוב AK-47.
ד.)אני לא אמרתי בשום מקום שמה שהייה פעם זה עשירית ממה שהיה היום, אני מתפלא מאיפוא אתה בכלל מעלה את האחוז הזה??? תמהני
עקומת הפשעים שעולה בקו רציני בין השנים 1960-2006 הם הוכחה נצחת שלא גורם המצאות הנשק הוא עומד מאחורי העליה ברמות הפשיעה בארה"ב אלא פאקטורים אחרים, מה שמנפץ מיניה וביה את כל הטיעון שלך.
ולגבי הביטוי:"תאכל את הלב" אני כנראה צריך עכשיו, כל פעם להגיד מראש מתי אני משלב הומור בדבריי. 
ה.) כאן יסוד המחלוקת שלנו, אני טוען שמשא"ז וכיתות כוננות בתוך הקו הירוק חייבים להיות עם נשק אוטומטי על כל צרה שלא תבוא, בדיוק כמו בישובים מעבר לקו הירוק.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #41 ב- : מאי 02, 2008, 12:04:15 »
ב. 'עדיין לא' - כלומר לדעתי זה יקרה עוד כמה שנים.

ג. אבל אפשר גם להסתפק באקדח לדעתי.

ד. חיים אמר שלפני 50 שנים הפשע היה עשירית מאשר היום. ודווקא חיים אמר שהפשע היה קטן בגלל שהחזיקו בנשק, מעניין שאתה חולק עליו, ולא עלי.

ה. טוב.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #42 ב- : מאי 02, 2008, 14:17:31 »
ב. 'עדיין לא' - כלומר לדעתי זה יקרה עוד כמה שנים.

ג. אבל אפשר גם להסתפק באקדח לדעתי.

ד. חיים אמר שלפני 50 שנים הפשע היה עשירית מאשר היום. ודווקא חיים אמר שהפשע היה קטן בגלל שהחזיקו בנשק, מעניין שאתה חולק עליו, ולא עלי.

ה. טוב.
ב.) הזמן יעשה את שלו.
ג.) לא תמיד אקדח יכול לספק פתרונות שנשק אוטומטי מספק בשעת חירום או בשעת קלצ'ניקוב.
ד.) חיים לא התכוון עשירית בדיוק, זה היה זריקת מספר, הוא רצה להביע רעיון ולומר שהרמות הפשע היו נמוכות משמעותית, כך גם יותר אחורה עד שנת 1950 ותראה שהיו אפילו הרבה פחות מאשר 1960, אל תתפוס אותו בלשון על דברים של מה בכך, והנתונים שהבאתי כתנא דמסייע, מדברים בעד עצמם.
ה.) יופי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק SiGaR

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #43 ב- : מאי 02, 2008, 17:15:44 »
ואז יהיה מסחר בנשק ענקי.
אנשים ישראלים יקנו לערבים נשקים ויהיו פה יותר מדי פיגועים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #44 ב- : מאי 02, 2008, 17:19:47 »
ואז יהיה מסחר בנשק ענקי.
אנשים ישראלים יקנו לערבים נשקים ויהיו פה יותר מדי פיגועים.
קודם כל ברוך הבא! O0

עכשיו לעניננו,הערבים ימ"ש משיגים את הנשק הזה בכל מקרה,כפרים ערביים "ישראלים" מלאים בנשק ותחמושת,מה שנשאר הוא שליהודים אין איך להתגונן...

ב.ברוך הבא בצל פורומינו...בואכם לשלום! ושבת שלום ומבורך.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #45 ב- : מאי 03, 2008, 20:38:42 »
ב.) הזמן יעשה את שלו.
ג.) לא תמיד אקדח יכול לספק פתרונות שנשק אוטומטי מספק בשעת חירום או בשעת קלצ'ניקוב.
ד.) חיים לא התכוון עשירית בדיוק, זה היה זריקת מספר, הוא רצה להביע רעיון ולומר שהרמות הפשע היו נמוכות משמעותית, כך גם יותר אחורה עד שנת 1950 ותראה שהיו אפילו הרבה פחות מאשר 1960, אל תתפוס אותו בלשון על דברים של מה בכך, והנתונים שהבאתי כתנא דמסייע, מדברים בעד עצמם.
ה.) יופי.
ג. לא תמיד, אבל לדעתי היתר לרכוש נשק אוטומטי יגרום ליותר צרות מאשר לפתרון בעיות.