בקר טוב, כ"ה ניסן התשס"ח.
דעתי במתן נשק לכל אזרח נורמלי הוא כזה:
היום שהמצב הביטחוני די גרוע עדיף לתת נשק לכל אזרח נורמלי, וגם אם אתם מפחדים שמישהו ישיג נשק ויחליט להרוג כמה הרי זה עדיף מאשר לא לתת נשק ואז אי יהיה אפשר להתגונן מערבים שיכולים להופיע גם במרכז הארץ, אם היתם יודעים כמה פיגועים היו יכולים להימנע אילו היה נשק כימעט לכל האזרחים...
נורא כואב לי הלב שהיגענו למצב שעוד בארץ שלנו חיבים לתת לכל אזרח נשק, כי כשלא היו ערבים (לדוגמא בימי הבית הראשון והשני), אף אחד לא היה צריך כלי מלחמה.
שניזכה לביאת גואל במהרה בימינו אמן. 
קודם כל,ברוך הבא!!
אני מאד שמח שהצטרפת אלינו,ואני מקווה שתאהב את המקום.
לענייננו אני סבור שאתה צודק בהחלט!לפי מה שאני יודע,הפושעים והמחבלים למיניהם ישיגו את הנשק בכל מקרה. כך שהחוק האוסר על אזרחים לשאת נשק תקף רק כלפי
האזרחים שומרי החוק מהם לא נשקפת סכנה.
וברצוני להביא כאן משפט ששמעתי מקרוב משפחה שלי שעבד בעבר בשיתוף פעולה עם שב"כ ערבים,הוא סיפר לי שאחד מאנשי השב"כ אמר לו פעם:"אם תעבור עם מגנט חזק מספיק
מעל כפר ערבי ישראלי,הכפר יהפך מן האדמה מרוב אמצעי לחימה שקבורים שם"
ואני חושב שהדברים ברורים,המצב בארץ כיום הוא שכל ערבי רוצח ו\או כל פושע כן מחזיק נשק(אותו הוא משיג דרך עולם הפשע\טרור)והאזרח שומר החוק הוא זה שנמצא חסר הגנה.
מה באמת היה קורה אילו לתלמיד אחד מהספרייה "במרכז הרב" היה אקדח? ראינו זאת כמה שבועות קודם לכן בגוש עציון כאשר חדר מחבל לתוך ישיבה שם אך חוסל בידי צוות הישיבה(הנושא נשק)
בטרם הספיק לבצע את זממו ולהרוג אף לא יהודי אחד ברך ה'(והיו מידעים שהוא תכנןן גם להרוג וגם לחטוף ה' ירחם)כמה דם נחסך בשיבה הזאת בזכות הנשק רק ה' יודע...
וכמה דם היה נחסך לו היה גם בספריית "מרכז הרב" ולו יהודי אחד עם נשק??? שמונה משפחות שכולות רק בגלל שהמדינה (ה"נאורה ושומרת החוק" כביכול) לא מאפשרת ליהודים לשאת נשק
להגנה מפני ערבים שמשיגים נשק ללא בעיות בתוך כפריהם ה"ישראלים".