סקר

סקר: לשנות את החוקים על החזקת כלי נשק?

לא, רק לחיילים, שוטרים ואנשים ספורים נוספים יש צורך להחזיק בנשק.
3 (14.3%)
כן, יש לתת לכל אזרח יהודי שהוא בוגר ושומר חוק את הזכות להחזיק בנשק.
18 (85.7%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: לשנות את החוקים על החזקת כלי נשק?  (נקרא 17063 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
« להגיב #1 ב- : אפריל 28, 2008, 11:27:22 »
יש לשנות את החוקים אבל יש למנוע נשק מחולי נפש,ממי שיש לו עבר פלילי,ממי שלא עבר מטווח.יש למנוע מתן כלי נשק לבני מיעוטים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : אפריל 28, 2008, 14:32:26 »
יהודי נורמלי חייב לקבל הזכות להגן על עצמו ומשפחתו במפני מפגעים, יהיה זה פלילי או לאומני
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #3 ב- : אפריל 28, 2008, 14:43:06 »
צריך לתת לכול יהודי שאין לו עבר פליליתמחלות נפש או בעיה דומה את הזכות להחזק בנשק אחרי שאבור שוב כמה מבחנים הקשורים לנשק.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק eliad91

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • www.youtube.com/XeliadX
« להגיב #4 ב- : אפריל 28, 2008, 14:47:10 »
כן אבל רק לאנשים בוגרים ואחראים ואנשים שנוסעים הרבה בדרכים שערבים נאצים זורקים אבנים אבל יש לפקח על הנשק,למשל הטבח בתיכון קולומביין ב1999 בארה"ב התרחש בגלל שלא היתה שום בקרה על נשק ושתי תלמידים השיגו נשק בקלות ורצחו 13 תלמידים אחרים.
« עריכה אחרונה: אפריל 28, 2008, 14:47:54 על ידי eliad91 »
הימין האמיתי עוד ינצח!
אין שלום עם סרטן!

Aaron

• אורח
« להגיב #5 ב- : אפריל 28, 2008, 15:58:51 »
כן, ושיהיה אפשר לקנות נשקים אוטומטיים ולא רק אקדח מסכן. בקיצור כמו בארה"ב.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
« להגיב #6 ב- : אפריל 28, 2008, 20:36:53 »
בס"ד

בחרתי ב2 בגלל שהמצב-הבטחוני גרוע....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אפריל 29, 2008, 12:44:37 »
כן, ושיהיה אפשר לקנות נשקים אוטומטיים ולא רק אקדח מסכן. בקיצור כמו בארה"ב.
נשק אוטומטי צריך להיות שמור רק לצבא לדעתי, הוא יכול להיות מאוד מסוכן כאשר הוא מגיע לידיים לא אחראיות.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #8 ב- : אפריל 29, 2008, 12:55:52 »
לא הייתי מתנגד להחזיק ברובים ואקדחים בבית שלי.
מספיק לי קלשניקוב ורימונים  כדי להגן על  עצמי מערבושים נאצים יש''ו.

Aaron

• אורח
« להגיב #9 ב- : אפריל 29, 2008, 13:41:47 »
נשק אוטומטי צריך להיות שמור רק לצבא לדעתי, הוא יכול להיות מאוד מסוכן כאשר הוא מגיע לידיים לא אחראיות.
ל"ערביי ישראל" יש קלצ'ים ונשקים אוטומטים אחרים גנובים מבסיסי צה"ל. פושעים, רוצחים, חולי נפש וטרוריסטים יכולים להשיג נשק כזה בלי בעיה בשוק השחור. "ידיים לא אחראיות" תמיד יוכלו להשיג נשק כזה, גם בלי שימכרו אותו בחנויות.
מה עם אנשים שומרים חוק שרוצים להגן על עצמם?

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אפריל 29, 2008, 13:42:50 »
הבעיה היא שהכהניסטים לא נחשבים לשומרי חוק במדינת ישראל.

Aaron

• אורח
« להגיב #11 ב- : אפריל 29, 2008, 13:49:35 »
הבעיה היא שהכהניסטים לא נחשבים לשומרי חוק במדינת ישראל.
"שומרי חוק" התכוונתי ליהודים נאמנים לעם ולארץ. ולא לנאמני החוק (צחוק) הבולשביקי של הבדיחה הזאת שנקראת "מדינת ישראל".

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : אפריל 29, 2008, 14:07:23 »
ל"ערביי ישראל" יש קלצ'ים ונשקים אוטומטים אחרים גנובים מבסיסי צה"ל. פושעים, רוצחים, חולי נפש וטרוריסטים יכולים להשיג נשק כזה בלי בעיה בשוק השחור. "ידיים לא אחראיות" תמיד יוכלו להשיג נשק כזה, גם בלי שימכרו אותו בחנויות.
מה עם אנשים שומרים חוק שרוצים להגן על עצמם?
כן, אבל הנגישות תהיה הרבה יותר גבוהה. בקנדה כמעט ואין מכירת נשק, והפשיעה שם בעזרת נשק כמעט אפסית לעומת ארצות הברית שם ניתן להשיג נשקים בקלות רבה.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".

Aaron

• אורח
« להגיב #13 ב- : אפריל 29, 2008, 14:15:21 »
כן, אבל הנגישות תהיה הרבה יותר גבוהה. בקנדה כמעט ואין מכירת נשק, והפשיעה שם בעזרת נשק כמעט אפסית לעומת ארצות הברית שם ניתן להשיג נשקים בקלות רבה.
ככל שהנגישות לנשק תיהיה גבוהה יותר אנשים נורמאליים יוכלו להלחם בפשיעה וכך היא תמוגר.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אפריל 29, 2008, 14:18:25 »
ככל שהנגישות לנשק תיהיה גבוהה יותר אנשים נורמאליים יוכלו להלחם בפשיעה וכך היא תמוגר.
זה התפקיד של המשטרה להלחם בפשיעה. דווקא נגישות גבוהה יותר לנשק תקל על הפושעים, לא חושב ?

Aaron

• אורח
« להגיב #15 ב- : אפריל 29, 2008, 14:24:23 »
זה התפקיד של המשטרה להלחם בפשיעה. דווקא נגישות גבוהה יותר לנשק תקל על הפושעים, לא חושב ?
איך משטרה תגן עלי אם בא אלי פורץ חמוש הביתה? או ערבי חמוש פורץ לי לרכב? אם היה לי נשק הייתי יכול לחסל אותו, ופושעים אחרים היו מבינים שאולי זה לא כל כך משתלם לעשות פשע. לדעתי זכותו של כל אזרח להגן על עצמו.
המשטרה היא לא תחליף, היא גם אמורה לעזור, אבל צריך גם הגנה עצמית.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : אפריל 29, 2008, 14:32:08 »
איך משטרה תגן עלי אם בא אלי פורץ חמוש הביתה? או ערבי חמוש פורץ לי לרכב? אם היה לי נשק הייתי יכול לחסל אותו, ופושעים אחרים היו מבינים שאולי זה לא כל כך משתלם לעשות פשע. לדעתי זכותו של כל אזרח להגן על עצמו.
המשטרה היא לא תחליף, היא גם אמורה לעזור, אבל צריך גם הגנה עצמית.
יש הבדל. אתה דיברת בכלליות שהחזקת נשק בידי אזרחים תוריד את הפשיעה, וכעת אתה מדבר באופן ספציפי. אם אתה מדבר באופן ספציפי, מותר לך להגן על עצמך, אבל למה אתה צריך נשק אוטומטי בשביל זה ? אפשר גם להגן על עצמך עם אקדח רגיל.

Aaron

• אורח
« להגיב #17 ב- : אפריל 29, 2008, 14:43:17 »
יש הבדל. אתה דיברת בכלליות שהחזקת נשק בידי אזרחים תוריד את הפשיעה, וכעת אתה מדבר באופן ספציפי. אם אתה מדבר באופן ספציפי, מותר לך להגן על עצמך, אבל למה אתה צריך נשק אוטומטי בשביל זה ? אפשר גם להגן על עצמך עם אקדח רגיל.
אני מדבר באופן כללי - גניבות הרכב, פריצות לדירות ומעשי הרצח היו יורדים בהרבה אם לאזרחי ישראל, שרוצים לחיות בשקט בלי כל מיני ערבים שיורים צרורות בכפרים שלהם, פולשים לערים יהודיות כדי לגנוב מכוניות ולפרוץ לבתים, היה נשק.
למה נשק אוטומטי?:
כי לערבים בכפרים יש נשק אוטומטי.
כי צריך נשק יותר חזק כדי לפגוע טוב יותר בפושעים ובמי שמנסה לרצוח (זכותי לבחור לעצמי את סוג ההגנה).
כי נשק אוטומטי מייצר יותר הרתעה.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : אפריל 29, 2008, 17:46:26 »
אני מדבר באופן כללי - גניבות הרכב, פריצות לדירות ומעשי הרצח היו יורדים בהרבה אם לאזרחי ישראל, שרוצים לחיות בשקט בלי כל מיני ערבים שיורים צרורות בכפרים שלהם, פולשים לערים יהודיות כדי לגנוב מכוניות ולפרוץ לבתים, היה נשק.
למה נשק אוטומטי?:
כי לערבים בכפרים יש נשק אוטומטי.
כי צריך נשק יותר חזק כדי לפגוע טוב יותר בפושעים ובמי שמנסה לרצוח (זכותי לבחור לעצמי את סוג ההגנה).
כי נשק אוטומטי מייצר יותר הרתעה.
אבל אתה לא מבין שכנראה פושעים הם אלה שישתמשו בנשקים האלה ולא אזרחים תמימים ? אלה נשקים קטלניים, תאר לך מטורף שנכנס לבית ספר עם נשק אוטומטי כמו למשל אקדח Glock 18C ומרסס לכל עבר. או דמיין לך שודד נכנס לבנק עם כזה אקדח, ואם הוא מרגיש מאוים הוא יתחיל להשתמש בו. נשקים אוטומטיים זה לא משחק, והרבה יותר מסוכן מנשק לא אוטומטי או חצי-אוטומטי.

Aaron

• אורח
« להגיב #19 ב- : אפריל 29, 2008, 18:40:08 »
אבל אתה לא מבין שכנראה פושעים הם אלה שישתמשו בנשקים האלה ולא אזרחים תמימים ? אלה נשקים קטלניים, תאר לך מטורף שנכנס לבית ספר עם נשק אוטומטי כמו למשל אקדח Glock 18C ומרסס לכל עבר. או דמיין לך שודד נכנס לבנק עם כזה אקדח, ואם הוא מרגיש מאוים הוא יתחיל להשתמש בו. נשקים אוטומטיים זה לא משחק, והרבה יותר מסוכן מנשק לא אוטומטי או חצי-אוטומטי.
מותר לך לחלוק עלי. אני לא מבין לאן אתה מנסה להוביל את הדיון. אני חושב ככה ואתה חושב אחרת. על מה יש להתווכח?.
מעניין שבמעצמת העולם - ארה"ב יש את החוק הזה והכל בסדר. אתה צודק וארה"ב עם אולוסייה של 300 מיליון טועה... חחח

"תאר לך מטורף נכנס לבית ספר עם נשק אוטומטי ומרסס לכל עבר" - אם היה חוק שמותר להחזיק נשק אוטומטי, למנהל הבצפר, ועוד לכמה עובדים אחרים היה נשק אוטומטי להלחם במטורף הזה. ואם החוק של החזקת הנשק לא היה קיים, הבצפר היה נאלץ להתמודד מול המטורף עם אקדחים מסכנים, כשלו יש נשק אוטומטי.

אתה לא מבין שמטורפים תמיד יוכלו להשיג נשק אוטומטי כדי לרצוח אנשים? הבעיה היא שלאנשים הנורמאלים אין דרך להשיג נשק כזה כדי להתגונן מפני מטורפים כאלה.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אפריל 29, 2008, 19:06:31 »
ציטוט
מותר לך לחלוק עלי. אני לא מבין לאן אתה מנסה להוביל את הדיון. אני חושב ככה ואתה חושב אחרת. על מה יש להתווכח?.
אתה חושב שצריך להתיר שימוש בנשקים אוטומטיים, אני לא ואני מנמק למה לא ואתה למה כן. פשוט מאוד.

ציטוט
מעניין שבמעצמת העולם - ארה"ב יש את החוק הזה והכל בסדר. אתה צודק וארה"ב עם אולוסייה של 300 מיליון טועה... חחח
אני לא חושב שאתה מודע לעובדות. לחץ כאן. שם כתוב, כי ב-1999 היו בארה"ב 28,874 מוות כתוצאה מנשק, כלומר 80 מיתות כל יום. הנה הציטוט המלא תחת הסעיף "Some Statistics from the USA":

In 1999, there were 28,874 gun-related deaths in the United States - over 80 deaths every day. (Source: Hoyert DL, Arias E, Smith BL, Murphy SL, Kochanek, KD.  Deaths: Final Data for 1999. National Vital Statistics Reports. 2001;49 ().)

Between 1993-1999, gun deaths in the United States have declined 27%. (SOURCE: http://www.cdc.gov/ncipc/wisqars/default.htm, WISQARS, National Center for Injury Control and Prevention, accessed March, 2002.)

In 1999, 58% of all gun deaths were suicides, and 38% were homicides. (SOURCE: Hoyert DL, Arias E, Smith BL, Murphy SL, Kochanek, KD.  Deaths: Final Data for 1999. National Vital Statistics Reports. 2001;49 ().)

Of all suicides, 57% occurred by firearm (SOURCE: http://www.cdc.gov/ncipc/wisqars/default.htm, Web-based Injury Statistics Query and Reporting System (WISQARS), National Center for Injury Control and Prevention, accessed March, 2002.)

In 2000, 75,685 people (27/100,000) suffered non-fatal firearm gunshot injuries.  (SOURCE: Federal Bureau of Investigation. Uniform Crime Reports for the United States: Crime in the United States 2000: Uniform Crime Reports.  Washington, D.C: U.S. Department of Justice; 2001.)

הנה עוד מקור, לחץ כאן. שם נכתב:
America is losing too many children to gun violence. Between 1979 and 2001, gunfire killed 90,000 children and teens in America. (Children's Defense Fund and National Center for Health Statistics)

In one year, more children and teens died from gunfire than from cancer, pneumonia, influenza, asthma, and HIV/AIDS combined. (Children's Defense Fund)

The rate of firearm deaths among kids under age 15 is almost 12 times higher in the United States than in 25 other industrialized countries combined. (Centers for Disease Control and Prevention)

לומר שזה נכון לתת היתר רחב לנשק בגלל שזה קיים במקום בו יש אוכלוסיה של 300 מיליון איש זה טיעון שיכול לעמוד באותו משקל שהאסלאם/נצרות הם נכונות בגלל שיש להם מיליארדי או מאות מיליוני מאמינים.

ציטוט
אם היה חוק שמותר להחזיק נשק אוטומטי, למנהל הבצפר, ועוד לכמה עובדים אחרים היה נשק אוטומטי להלחם במטורף הזה.
קודם כל, יש דבר שנקרא פחד. אנשים מפחדים להשתמש בנשק ווודאי לעמוד מול מטורף שמחזיק בנשק. יש אנשים שמפחדים להרוג אנשים אחרים. שנית, עד שהדבר יקרה לא בטוח שהעובדים או המנהל יישארו בחיים. שלישית, לא כל אחד ירכוש נשק אוטומטי.

ציטוט
ואם החוק של החזקת הנשק לא היה קיים, הבצפר היה נאלץ להתמודד מול המטורף עם אקדחים מסכנים, כשלו יש נשק אוטומטי.
אקדחים מסכנים ? קודם כל, יש הרבה פחות סיכויים שהמטורף היה משיג נשק אוטומטי. שנית, גם עם אקדחים ניתן להרוג. שמעת פעם על נשר המדבר ? זה האקדח הכי חזק בעולם והוא רק חצי-אוטומטי, זה לא הופך אותו לגרוע יותר. תזכור שזה לא שדה הקרב אלא דברים שקורים ברחוב, וגם אנשים לא קשורים יכולים להיפצע ואף למות.

ציטוט
אתה לא מבין שמטורפים תמיד יוכלו להשיג נשק אוטומטי כדי לרצוח אנשים?
אני מבין, אבל מה שאתה עושה זה לעזור להם וכל זה בחסות החוק. אם הם ישיגו נשק ממקור לא חוקי, יהיה ניתן לאתר אותו ולהוציא אותו מכלל שימוש.

« עריכה אחרונה: אפריל 29, 2008, 19:13:07 על ידי למדיהו »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : אפריל 30, 2008, 06:25:44 »
אתה חושב שצריך להתיר שימוש בנשקים אוטומטיים, אני לא ואני מנמק למה לא ואתה למה כן. פשוט מאוד.
אני לא חושב שאתה מודע לעובדות. לחץ כאן. שם כתוב, כי ב-1999 היו בארה"ב 28,874 מוות כתוצאה מנשק, כלומר 80 מיתות כל יום. הנה הציטוט המלא תחת הסעיף "Some Statistics from the USA":

In 1999, there were 28,874 gun-related deaths in the United States - over 80 deaths every day. (Source: Hoyert DL, Arias E, Smith BL, Murphy SL, Kochanek, KD.  Deaths: Final Data for 1999. National Vital Statistics Reports. 2001;49 ().)

Between 1993-1999, gun deaths in the United States have declined 27%. (SOURCE: http://www.cdc.gov/ncipc/wisqars/default.htm, WISQARS, National Center for Injury Control and Prevention, accessed March, 2002.)

In 1999, 58% of all gun deaths were suicides, and 38% were homicides. (SOURCE: Hoyert DL, Arias E, Smith BL, Murphy SL, Kochanek, KD.  Deaths: Final Data for 1999. National Vital Statistics Reports. 2001;49 ().)

Of all suicides, 57% occurred by firearm (SOURCE: http://www.cdc.gov/ncipc/wisqars/default.htm, Web-based Injury Statistics Query and Reporting System (WISQARS), National Center for Injury Control and Prevention, accessed March, 2002.)

In 2000, 75,685 people (27/100,000) suffered non-fatal firearm gunshot injuries.  (SOURCE: Federal Bureau of Investigation. Uniform Crime Reports for the United States: Crime in the United States 2000: Uniform Crime Reports.  Washington, D.C: U.S. Department of Justice; 2001.)

הנה עוד מקור, לחץ כאן. שם נכתב:
America is losing too many children to gun violence. Between 1979 and 2001, gunfire killed 90,000 children and teens in America. (Children's Defense Fund and National Center for Health Statistics)

In one year, more children and teens died from gunfire than from cancer, pneumonia, influenza, asthma, and HIV/AIDS combined. (Children's Defense Fund)

The rate of firearm deaths among kids under age 15 is almost 12 times higher in the United States than in 25 other industrialized countries combined. (Centers for Disease Control and Prevention)

לומר שזה נכון לתת היתר רחב לנשק בגלל שזה קיים במקום בו יש אוכלוסיה של 300 מיליון איש זה טיעון שיכול לעמוד באותו משקל שהאסלאם/נצרות הם נכונות בגלל שיש להם מיליארדי או מאות מיליוני מאמינים.
קודם כל, יש דבר שנקרא פחד. אנשים מפחדים להשתמש בנשק ווודאי לעמוד מול מטורף שמחזיק בנשק. יש אנשים שמפחדים להרוג אנשים אחרים. שנית, עד שהדבר יקרה לא בטוח שהעובדים או המנהל יישארו בחיים. שלישית, לא כל אחד ירכוש נשק אוטומטי.
אקדחים מסכנים ? קודם כל, יש הרבה פחות סיכויים שהמטורף היה משיג נשק אוטומטי. שנית, גם עם אקדחים ניתן להרוג. שמעת פעם על נשר המדבר ? זה האקדח הכי חזק בעולם והוא רק חצי-אוטומטי, זה לא הופך אותו לגרוע יותר. תזכור שזה לא שדה הקרב אלא דברים שקורים ברחוב, וגם אנשים לא קשורים יכולים להיפצע ואף למות.
אני מבין, אבל מה שאתה עושה זה לעזור להם וכל זה בחסות החוק. אם הם ישיגו נשק ממקור לא חוקי, יהיה ניתן לאתר אותו ולהוציא אותו מכלל שימוש.

בס''ד

א. אתה טועה בגדול כשאתה טוען שיש יותר פשע כשיש לאזרחים שומרי חוק זכות לקנות נשק כמו שירצו. ההפך הוא הנכון: שיעור הפשע הרבה יותר גרוע דוקא במקומות כמו ניו יורק, וושינגטון ולוס אנג'לס שאוסרים על החזקת נשק לאזרחים שומרי חוק. הפשע הרבה פחות במקומות שלא אוסרים על החזקת נשק. כשיש מיליוני אזרחים שומרי חוק עם כל מיני נשק, זה כן מרתיע פושעים.

ב. בארה''ב יש הרבה רצח כי יש הרבה שחורים. השחורים הם 13% מהאוכלוסיה בארה''ב, אבל הם 68% מהרוצחים.

ג. למרות שהשחורים הם רצחניים (כי יש להם תרבות אכזרית דומה לתרבות של הערבים), בדרום ארה''ב הכפרי יש המון שחורים אבל מעט רצח. כי הרבה לבנים שם מחזיקים בנשק וזה מרתיע.

ד. לפני 50 שנה בארה''ב, כולם היו יכולים לקנות נשק כמעט ללא הגבלה. ואז שיעור הפשע היה עשירית ממה שהוא היום.

ה. שיעור הפשע גובר כעת באירופה ובקנדה כי יש הרבה מהגרים ערבים ומוסלמים. אם המדינות הללו לא יתנו לאזרחיהן להחזיק בנשק, יהיה שם ממש ג'ונגל.

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : אפריל 30, 2008, 07:23:49 »
בקר  טוב, כ"ה  ניסן  התשס"ח.
דעתי  במתן  נשק  לכל  אזרח  נורמלי  הוא  כזה:
היום  שהמצב  הביטחוני  די  גרוע  עדיף  לתת  נשק  לכל  אזרח  נורמלי, וגם  אם  אתם  מפחדים  שמישהו  ישיג  נשק  ויחליט להרוג  כמה  הרי  זה  עדיף  מאשר  לא  לתת נשק  ואז  אי יהיה  אפשר  להתגונן  מערבים  שיכולים  להופיע  גם  במרכז  הארץ, אם  היתם  יודעים  כמה  פיגועים  היו  יכולים  להימנע  אילו  היה  נשק כימעט  לכל  האזרחים...
נורא  כואב  לי  הלב  שהיגענו  למצב  שעוד  בארץ  שלנו  חיבים  לתת  לכל  אזרח  נשק, כי  כשלא היו  ערבים (לדוגמא  בימי  הבית  הראשון  והשני), אף  אחד  לא  היה  צריך  כלי  מלחמה.
 :smil037:   שניזכה  לביאת  גואל  במהרה  בימינו  אמן.   :smil037:

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #23 ב- : אפריל 30, 2008, 10:26:27 »
בקר  טוב, כ"ה  ניסן  התשס"ח.
דעתי  במתן  נשק  לכל  אזרח  נורמלי  הוא  כזה:
היום  שהמצב  הביטחוני  די  גרוע  עדיף  לתת  נשק  לכל  אזרח  נורמלי, וגם  אם  אתם  מפחדים  שמישהו  ישיג  נשק  ויחליט להרוג  כמה  הרי  זה  עדיף  מאשר  לא  לתת נשק  ואז  אי יהיה  אפשר  להתגונן  מערבים  שיכולים  להופיע  גם  במרכז  הארץ, אם  היתם  יודעים  כמה  פיגועים  היו  יכולים  להימנע  אילו  היה  נשק כימעט  לכל  האזרחים...
נורא  כואב  לי  הלב  שהיגענו  למצב  שעוד  בארץ  שלנו  חיבים  לתת  לכל  אזרח  נשק, כי  כשלא היו  ערבים (לדוגמא  בימי  הבית  הראשון  והשני), אף  אחד  לא  היה  צריך  כלי  מלחמה.
 :smil037:   שניזכה  לביאת  גואל  במהרה  בימינו  אמן.   :smil037:
קודם כל,ברוך הבא!!

אני מאד שמח שהצטרפת אלינו,ואני מקווה שתאהב את המקום.

לענייננו אני סבור שאתה צודק בהחלט!לפי מה שאני יודע,הפושעים והמחבלים למיניהם ישיגו את הנשק בכל מקרה. כך שהחוק האוסר על אזרחים לשאת נשק תקף רק כלפי
האזרחים שומרי החוק מהם לא נשקפת סכנה.

וברצוני להביא כאן משפט ששמעתי מקרוב משפחה שלי שעבד בעבר בשיתוף פעולה עם שב"כ ערבים,הוא סיפר לי שאחד מאנשי השב"כ אמר לו פעם:"אם תעבור עם מגנט חזק מספיק
מעל כפר ערבי ישראלי,הכפר יהפך מן האדמה מרוב אמצעי לחימה שקבורים שם"

ואני חושב שהדברים ברורים,המצב בארץ כיום הוא שכל ערבי רוצח ו\או כל פושע כן מחזיק נשק(אותו הוא משיג דרך עולם הפשע\טרור)והאזרח שומר החוק הוא זה שנמצא חסר הגנה.
מה באמת היה קורה אילו לתלמיד אחד מהספרייה "במרכז הרב" היה אקדח? ראינו זאת כמה שבועות קודם לכן בגוש עציון כאשר חדר מחבל לתוך ישיבה שם אך חוסל בידי צוות הישיבה(הנושא נשק)
בטרם הספיק לבצע את זממו ולהרוג אף לא יהודי אחד ברך ה'(והיו מידעים שהוא תכנןן גם להרוג וגם לחטוף ה' ירחם)כמה דם נחסך בשיבה הזאת בזכות הנשק רק ה' יודע...

וכמה דם היה נחסך לו היה גם בספריית "מרכז הרב" ולו יהודי אחד עם נשק??? שמונה משפחות שכולות רק בגלל שהמדינה (ה"נאורה ושומרת החוק" כביכול) לא מאפשרת ליהודים לשאת נשק
להגנה מפני ערבים שמשיגים נשק ללא בעיות בתוך כפריהם ה"ישראלים".

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק DJ Luminus

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : אפריל 30, 2008, 15:34:36 »
ומה לגבי קניונים, מועדונים, בתי-ספר ומקומות ציבוריים אחרים? האם צריך לתת לכל אחד להכנס אליהם עם נשק?