א. בקנדה יש את אחוז הפשע מן הנמוכים בעולם המערבי.
ב. עדיף מאשר נשק אוטומטי.
ג. כל הדרום מוצף בשחורים. בטקסס השחורים מהווים את הרוב. אם אתה מתעקש אז בסיינט לואיס (מיזורי) רמת הפשיעה היא מס' 5 ואוקלנד שזה בקליפורניה רמת הפשיעה היא מספר 6.
ד. אז אין לך הוכחה של ממש אלא רק ספקולציות.
ה. עדיף נשקים כאלה מאשר נשק אוטומטי.
א.) בקנדה יש גם אכיפה רצינית, בקנדה יש גם פתרונות לנוער, בקנדה יש חינוך רציני, בקנדה יש יותר פרות מאנשים הפרוסים בדלילות על שטח השני בגודלו בעולם מבחינת מדינה.
ב.) אם זה עדיף יותר, לא בטוח, מה שכן, אי אפשר להשוות בין העם היהודי שרחמנות וגמילות חסדים זה חלק מהצופן הגנטי שלו לבין אמריקאים שגדלו על מורשת המערב הפרוע, מה שבטוח הוא, שרמות הפשיעה והרצח לא תלויים באיזה נשק זה מבוצע, אלא בהלך המחשבה והחינוך המוענקים לחברה, ומעבר לכך גם נכנס האלמנט של המיעוטיים האתניים, דבר שקיים הרבה פחות בקנדה, אם כי גם שם התופעה נמצאת במגמת עלייה, איסלמית בעיקר.
ג.) כל מקום שיש בו אחוז ניכר של שחורים (בערים הגודלות בעיקר) תמצא גם רמות פשיעה גבוהות, זה הולך בד בבד, וחיים גם היטיב להזכיר את זה.
ד.) קודם כל זה ממש לא ספקולציות, אלא מיוסד על חשבון וסטטיסטיקה בדוקה, תעשה חשבון פשוט, הרי ההיתר לנשיאת נשק בארה"ב קיים מאז קבלת העצמאות האמריקאית כשהם עוד היו 13 מדינות בלבד בחוף המזרחי, זאת אומרת, המצב היה סטטי מהבחינה הזו, עכשיו תעשה השוואה בכמויות הרצח הנעשה רק ע"י אותו הנשק שניתן לאזרחים להסתובב איתו, משנת 1776 עד שנת 1950 ועכשיו תשווה את זה לתקופת הזמן שבין 1951-2008, ותגיד לי אתה מה האשם, עצם החזקת הנשק או תרבות הוליווד, משחקי מחשב, אינטרנט, ומסרים אלימים תת-הכרתיים, שמפמפמים לאמריקאי הממוצע במשך שעות למוחו האחורי בכל יום נתון.
ה.) עדיף נשקים כאלו, לא יודע, תסתכל על כל הישובים מעבר לקו הירוק בו הרבה אנשים מסתובבים עם M-16 מקוצר וחלקם עם כוונת מאפרולייט או טריג'יקון
ותגיד לי אתה כמה רציחות נעשו על ידי הנשק הזה כלפי יהודים, אני חושב שהתשובה לשאלה הזו היא 0, או משהו מאוד קרוב לזה.