חב"ד עזרה? זו עובדה נכונה! אבל איני סומך על מינים וכתות(חב"ד קיבלה על עצמה את המינות שלא בכוונתה בשנת 1994 עם מות הרבי מילובביץ' זצוק"ל)
חב"ד אותה כת ואותה מין שאוסרת על יהודים נאורים, כמו אבי למזוג אצלם יין בשבת כי הם לא יהודם מספיק!
אל נא תתפוס אותי בלשוני, איני גזען כלפי אחיי ואל לי להיות כזה פשוט כשאין נביא בישראל, דברים ומעשים קשים עוברים על היהדות ובמהרה בימינו יקום לנו יועץ ומנהיג ככהנא הי"ד זצוק"ל וינחילנו את מלכות בית דוד וינהיג ויראה לעם את התורה האמת והצדק, את כיוונה ופירושה הנכון כן יהי רצון.
אתה עכשיו מוציא לעז ולשון הרע ודיבה על תנועה וחסידות נפלאה שרק מיעוט קטן וצעקני הוא המשיחיסטי ומתנהל כמו כת.
אני לא מכיר את אבא שלך, ולא יודע על מה ולמה אסור לו למזוג יין, אם אכן אבא שלך יהודי כשר ו/או התגייר כהלכה, אינני יודע מה הבעיה, אבל אינני מכיר כך שאיני יכול לשפוט.
אתה עושה הכללה גסה ומכוערת, בא ואספר לך שסבא שלי היה אחד משלושת המועמדים להיות האדמו"ר
הבא של חב"ד!!!
הוא לא משיחיסט, הוא היה אחד העילויים הגדולים של ישיבת תומכי תמימים בפולין לפני השואה, והסיבה היחידה שלא מינו אדמו"ר חדש היא בשל העובדה שאותם
צעקנים/משיחיסטים הזויים שהם מיעוט, פשוט פעלו בכח הזרוע בכדי לטרפד כל מינוי שכזה, אני עצמי אולי לא חב"דניק, אבל אני חושב שבהחלט מגיע לרובם הגדול התנצלות כנה מצידך, אז סלח לי שאני דורש את העלבון של סבא שלי.