כתב נושא: ילדים חרדים זורקים אבנים  (נקרא 11412 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ילדים חרדים זורקים אבנים
« ב- : אפריל 30, 2008, 14:11:55 »
על מי שנוסע בשבת בשכונות שלהם או על רכב שנוסע ביום כיפור.האם אתם תומכים בזאת?נניח שלא מדובר בחולה או ביולדת.האם מי שמחלל שבת דינו סקילה?אני שואל זאת כי יוחאי מחכה לסנהדרין.
נניח שאנו חיים במדינת הלכה האם הייתם מענישים או מגנים את החרדים שעשו זאת?
מה לגבי פוסטרים של נשים חצי ערומות בתחנות אוטובוס?
ספריי שמרוסס על נשים שלבושות לא בצניעות?לרן זה מפריע ומעלה אצלו הרהורי עבירה.
האם הייתם סוגרים בתי בושת?קולנוע שמקרין פורנו?
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #1 ב- : אפריל 30, 2008, 14:27:17 »
בס"ד

צריך לסגור לצמיתות את כל חנויות הזימה-והתועבה וכמו-כן גם את בתי-הבושת(גם בגלל הזימה וגם בגלל שזה עבדות) וכנ"ל גם לגבי פרסומות-תועבה....
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק ימני_גאה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לא נשכח ולא נסלח....
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #2 ב- : אפריל 30, 2008, 15:00:55 »
החרדים ממש מגזימים בתגובותיהם, כל דבר הם עושים בצורה קיצונית וכך גם מגיבים.

Aaron

• אורח
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #3 ב- : אפריל 30, 2008, 15:02:46 »
אני נגד לזרוק אבנים על מכוניות שנוסעות בשבת!!. זכותינו להיות חילונים ולנסוע בשבת, אנחנו לא נפגע בצרכים שלהם ושהם לא יפגעו בשלנו.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #4 ב- : אפריל 30, 2008, 15:13:19 »
על מי שנוסע בשבת בשכונות שלהם או על רכב שנוסע ביום כיפור.האם אתם תומכים בזאת?נניח שלא מדובר בחולה או ביולדת.האם מי שמחלל שבת דינו סקילה?אני שואל זאת כי יוחאי מחכה לסנהדרין.
נניח שאנו חיים במדינת הלכה האם הייתם מענישים או מגנים את החרדים שעשו זאת?
מה לגבי פוסטרים של נשים חצי ערומות בתחנות אוטובוס?
ספריי שמרוסס על נשים שלבושות לא בצניעות?לרן זה מפריע ומעלה אצלו הרהורי עבירה.
האם הייתם סוגרים בתי בושת?קולנוע שמקרין פורנו?
דמוקרטיה,לא?
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

Aaron

• אורח
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #5 ב- : אפריל 30, 2008, 19:17:23 »
דמוקרטיה,לא?
מישהו אוסר עליהם לשמור שבת? למה לחייב אחרים?

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #6 ב- : אפריל 30, 2008, 19:28:01 »
מישהו אוסר עליהם לשמור שבת? למה לחייב אחרים?
אם יש רוב דתי באותו מקום אז למה ליסוע או לחלל שבת באותו מקום.
אני לא בעד לזרוק אבנים אבל הייתי אומר זה די טפשי ודי מעליב לעבור במקום שרובו שומר שבת ולחלל את השבת מול אותו ציבור.
אף אחד לא כופה על אף אחד לשמור שבת אבל גם לא צריך לכפות על אחרים לראות מחללי שבת.
לדבר כזה אין פיתרון כי דמקורטיה זאת צביעות ולכן היהדות והדמוקרטיה לא הולכות בייחד ואם יינסו לאחד בינהם יהיה עוד יותר כאוס.(מלחמת תרבויות)
ורק ראוי להזכיר שבישראל אין דמוקרטיה.
« עריכה אחרונה: אפריל 30, 2008, 19:32:43 על ידי אֵיתָן »

מנותק orel.z

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #7 ב- : אפריל 30, 2008, 21:29:32 »
ברור שאני נגד. לא כולם דתיים, והדתיים צריכים לקבל את זה.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #8 ב- : אפריל 30, 2008, 21:31:21 »
במדינת הלכה רוב של 61 חברי כנסת ואז לא יסעו בשבת.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #9 ב- : אפריל 30, 2008, 22:45:38 »
שוב איתן למה לא להרוג מי שמחלל שבת מי אמר שמבחינה הלכתית זה פלות גרוע מאשר לוותר על חלקים מא"י?
אז אני אומר אסור להרוג כי אין מי שיחליט בדיוק על מה הורגים ועל מה לו זה לא כזה פשוט, גדולי החכמים ישבו בסנהדרין ודנו הרבה זמן בכל מקרה אז מי אנחנו שנשפוט לרצח?
דרך אגב לא חסר דוגמאות של כייה חילונית במדינה ה"דוקרטית" הזאת

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #10 ב- : אפריל 30, 2008, 23:00:12 »
שוב איתן למה לא להרוג מי שמחלל שבת מי אמר שמבחינה הלכתית זה פלות גרוע מאשר לוותר על חלקים מא"י?
אז אני אומר אסור להרוג כי אין מי שיחליט בדיוק על מה הורגים ועל מה לו זה לא כזה פשוט, גדולי החכמים ישבו בסנהדרין ודנו הרבה זמן בכל מקרה אז מי אנחנו שנשפוט לרצח?
דרך אגב לא חסר דוגמאות של כייה חילונית במדינה ה"דוקרטית" הזאת
על מה אתה מדבר ?
איזה רצח?
אני לא בעד שייזרקו אבנים אבל מכתחילה אם בן אדם יודע שזאת שכונה של שומרת מצוות אז למה לחלל שם שבת בפני כולם?
אבל לגבי א"י מה זה קשור? זה לא הנושא.
דיברו פה על נושא ספציפי ולא על א"י ועמדתי לגבי א"י ידועה פה.
אני שפטתי לרצח? הלכת יותר מדי רחוק אחי.

אחי אין לי מושג למה אתה מתכוון.

« עריכה אחרונה: אפריל 30, 2008, 23:12:42 על ידי אֵיתָן »

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #11 ב- : אפריל 30, 2008, 23:03:58 »
אסור לזרוק אבנים בשבת מדיוק כמו שאסור לנסוע בכלי רכב.
זה עולי יתן רמז קטן מה אני חושב אל אום אלה שזורקים אבנים...
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #12 ב- : מאי 01, 2008, 00:34:46 »
סליחה איתן התכוונתי להאנטר שפתח את הדיון הזה בהמשך לדיון שהיה לנו קודם
« עריכה אחרונה: מאי 01, 2008, 00:36:18 על ידי יוחאי »

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #13 ב- : מאי 01, 2008, 00:42:02 »
אסור לזרוק אבנים בשבת מדיוק כמו שאסור לנסוע בכלי רכב.
זה עולי יתן רמז קטן מה אני חושב אל אום אלה שזורקים אבנים...

לא נכון ולא מדויק.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #14 ב- : מאי 01, 2008, 00:43:05 »
האלקשי, למה אתה מתכוון לא נכון ולא מדוייק?

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #15 ב- : מאי 01, 2008, 01:54:56 »
בס''ד

לכל מי שמסית נגד אחיו היהודים שומרי התורה והמצוות !!האם אינכם שמים לב שהם האחים היהודים היקרים החרדים לדבר בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו ותורתו הקדושה ? והם שעמדו עד היום בפרץ ,כנגד הבאת כלל העם-היהודי לשמד ר''ל ,כפי תכנית מנהיגי שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !! (ראה כתבי תיאודור הרצל יש''ו שר''י שהם קוראים לו '' הוזה המדינה ''-שהטיף להתנצרות המונית של כלל העם היהודי ר''ל  ) --ואם זה לא מספיק לכם --הנה מגורשת מגוש-קטיף שחוותה את מעשי הנבלה של אותם קלגסי ערב-רב נלוז ומתועב על בשרה --ושימו לב !! היא כותבת בדיוק מה שאמרו גדולי-ישראל לפני שישים שנה !!עם ה ''ירושה '' שהשאיר המנד''ט הבריטי יש''ו למנהיגי כנופיות הפשע השמאלניות ציוניות -ממלכתיות בולשביקיות שר''י  שכבר אז כרתו ברית דמים עם האויב הערבי הנאצי יש''ו ( ראו מידע על פגישות גולדה מאירסון  (מאיר) עם מי שכינו '' המלך עבדאללה '' יש''ו שר''י עוד מלפני הכרזת ה'' מדינה '' !!
הייתה לאותו ערב-רב נלוז ומתועב ''סיבה טובה'' להטיף לשנאת היהודים שומרי התורה והמצוות , ולהתגרות בהם ולשלח בהם קלגסים דרוזים יש''ו --וזאת מכיוון שלא יכלו לסבול את האמת !!ולכן רצו להשניא אותם ולדחוק אותם לשוליים כפי שעשו לגדול דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ומשפחתו זצוק''ל הי''ד , ומשלא הצליחו לרצוח להם את האופי ,שיסו בהם רוצחים מקרב בני-בריתם משכבר הימים , הלא הם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/174514

מדוע שום יהודי לא יעז לעשן סיגרי'ה בחג ה ''רמדאן'' של האויב הערבי הנאצי יש''ו בתוך אוכלוסיית אויב ערבי נאצי יש''ו ??
התשובה פשוטה , מכיוון שהאוייב הערבי הנאצי יש''ו הי'ה פושט להם את העור ועושה ממנו תופים !!אולם את האויב הערבי הנאצי יש''ו הם '' מעריצים '' ומוקירים את חגיו ר''ל !!!!!הקב''ה יקום במהרה דם עבדיו השפוך ,ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #16 ב- : מאי 01, 2008, 02:01:20 »
אההה....
רק עכשיו הבנתי שהדגל מסמל את הנפילה של גוש קטיף בידי באויב הערבי ימח שמו וזיכרו בעז"ה נשוב במהרה לכל יישוב ונבנה אותם בחזרה על אפם וחמתם של הגויים והמתיוונים מהשמאל!

מנותק morde208

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #17 ב- : מאי 01, 2008, 12:54:36 »
קודם  כל  אני  כמובן  נגד  אלו  שזורקים  אבנים  בשבת (שזה  בדרך  כלל  לא  חרדים  אלא  חסידים)!
חוץ  מזה  שאני  נגדם, הרי  אסור  בשבת  לקחת  אבן  משום  מוקצה, אז  זה  טיפשי  שהם  זורקים  אבנים  ועוברים  על  מוקצה, על  אנשים  שנוסעים  בשבת!
ואני  לא  פחות  נגד  מול אלו  שנוסעים  בשבת:
גם  אין  שום  סיבה  לעבור בשכונה  ששומרת  שבת  עם  מכונית  בשבת.
אנחנו  חיים  במדינה  יהודית, מדינה  שניתנה  לנו  על  ידי  הקב"ה  כדי  שנישמור  חוקותיו  ותורתיו, ובתורה  כתוב  שאם  לא  נשמור  את  מצוותיו  אז  "ותקיא  הארץ  אותכם".
אותנו  הערבים  שונאים  כי  אנחנו  יהודים, ואנחנו  באים  ורוצים  להידמות  לגוים???

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #18 ב- : מאי 01, 2008, 19:27:34 »
אלימות גוררת עוד אלימות!!
שזה כלפי ערבים לא אכפת לי
אבל בין יהודים זה גורם לשנאת אחים!!
ואני לא ירצה שתיהיה שנאה בין חילונים לדתיים
וגם ככה המצב די רגיש חחח...
אז בכל מקרה אני לפחות מגנה כל פעולה אלימה כזאת !!

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #19 ב- : מאי 01, 2008, 20:41:09 »
בס''ד

לכל מי שמסית נגד אחיו היהודים שומרי התורה והמצוות !!האם אינכם שמים לב שהם האחים היהודים היקרים החרדים לדבר בורא-עולם יתברך ויתעלה שמו ותורתו הקדושה ? והם שעמדו עד היום בפרץ ,כנגד הבאת כלל העם-היהודי לשמד ר''ל ,כפי תכנית מנהיגי שלטון השמאל הציוני-ממלכתי בולשביקי --יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת אכי''ר !! (ראה כתבי תיאודור הרצל יש''ו שר''י שהם קוראים לו '' הוזה המדינה ''-שהטיף להתנצרות המונית של כלל העם היהודי ר''ל  ) --ואם זה לא מספיק לכם --הנה מגורשת מגוש-קטיף שחוותה את מעשי הנבלה של אותם קלגסי ערב-רב נלוז ומתועב על בשרה --ושימו לב !! היא כותבת בדיוק מה שאמרו גדולי-ישראל לפני שישים שנה !!עם ה ''ירושה '' שהשאיר המנד''ט הבריטי יש''ו למנהיגי כנופיות הפשע השמאלניות ציוניות -ממלכתיות בולשביקיות שר''י  שכבר אז כרתו ברית דמים עם האויב הערבי הנאצי יש''ו ( ראו מידע על פגישות גולדה מאירסון  (מאיר) עם מי שכינו '' המלך עבדאללה '' יש''ו שר''י עוד מלפני הכרזת ה'' מדינה '' !!
הייתה לאותו ערב-רב נלוז ומתועב ''סיבה טובה'' להטיף לשנאת היהודים שומרי התורה והמצוות , ולהתגרות בהם ולשלח בהם קלגסים דרוזים יש''ו --וזאת מכיוון שלא יכלו לסבול את האמת !!ולכן רצו להשניא אותם ולדחוק אותם לשוליים כפי שעשו לגדול דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ומשפחתו זצוק''ל הי''ד , ומשלא הצליחו לרצוח להם את האופי ,שיסו בהם רוצחים מקרב בני-בריתם משכבר הימים , הלא הם בני האויב הערבי הנאצי יש''ו !!!

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/174514

מדוע שום יהודי לא יעז לעשן סיגרי'ה בחג ה ''רמדאן'' של האויב הערבי הנאצי יש''ו בתוך אוכלוסיית אויב ערבי נאצי יש''ו ??
התשובה פשוטה , מכיוון שהאוייב הערבי הנאצי יש''ו הי'ה פושט להם את העור ועושה ממנו תופים !!אולם את האויב הערבי הנאצי יש''ו הם '' מעריצים '' ומוקירים את חגיו ר''ל !!!!!הקב''ה יקום במהרה דם עבדיו השפוך ,ויגאלנו במהרה וישלח גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ

חולק עליך, הם גורם שמדרדר את העם היהודי, הרמב"ם מטיף לנו בספריו לא להכנע לסגפנות ולקיצוניות ולהתמיד בדרך האמצע - בעוד החרדים שואפים לקיצוניות ולסגפנות! ואתה אומר לי שהם עמדו עד היום בפרץ? איזה פרץ??? קיבינימאט?? הם דאגו לשלום הוריי שדוכאו תחת המשטר הבולשביקי בבריה"מ יש"ו? לא! הם ישבו בתחת ניגבו ת'תחת והקימו מפלגה סקטורילית כדוגמת ש"ס ויהדות התורה! רק אחד זעק אלינו, יהודי בריה"מ וזה הרב מאיר דוד כהנא הי"ד זצוק"ל! אין גדול ממנו בדורנו.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #20 ב- : מאי 01, 2008, 23:12:54 »
חולק עליך, הם גורם שמדרדר את העם היהודי, הרמב"ם מטיף לנו בספריו לא להכנע לסגפנות ולקיצוניות ולהתמיד בדרך האמצע - בעוד החרדים שואפים לקיצוניות ולסגפנות! ואתה אומר לי שהם עמדו עד היום בפרץ? איזה פרץ??? קיבינימאט?? הם דאגו לשלום הוריי שדוכאו תחת המשטר הבולשביקי בבריה"מ יש"ו? לא! הם ישבו בתחת ניגבו ת'תחת והקימו מפלגה סקטורילית כדוגמת ש"ס ויהדות התורה! רק אחד זעק אלינו, יהודי בריה"מ וזה הרב מאיר דוד כהנא הי"ד זצוק"ל! אין גדול ממנו בדורנו.
סליחה אבל מה עם חב"ד? שלא רק זעקו אליכם, אלא גם פעלו בתוככי בריה"מ כדי לשמור על הגחלת עם יהודים במחתרת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #21 ב- : מאי 02, 2008, 01:00:28 »
אם יש רוב דתי באותו מקום אז למה ליסוע או לחלל שבת באותו מקום.
אני לא בעד לזרוק אבנים אבל הייתי אומר זה די טפשי ודי מעליב לעבור במקום שרובו שומר שבת ולחלל את השבת מול אותו ציבור.
אף אחד לא כופה על אף אחד לשמור שבת אבל גם לא צריך לכפות על אחרים לראות מחללי שבת.
לדבר כזה אין פיתרון כי דמקורטיה זאת צביעות ולכן היהדות והדמוקרטיה לא הולכות בייחד ואם יינסו לאחד בינהם יהיה עוד יותר כאוס.(מלחמת תרבויות)
ורק ראוי להזכיר שבישראל אין דמוקרטיה.
כי גם למיעוט יש זכויות. זה אותו הדבר כמו שהיית מכריח דתיים לחלל שבת כי רוב האוכלוסיה באזור מחללת שבת.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #22 ב- : מאי 02, 2008, 13:12:05 »
זה אותו הדבר כמו שהיית מכריח דתיים לחלל שבת כי רוב האוכלוסיה באזור מחללת שבת.

זה היה אותו דבר רק אם החילוניות היתה דת שמחייבת חילול שבת.  ::)

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #23 ב- : מאי 02, 2008, 13:21:10 »
יש להבדיל בין פרהסיה לרשות הפרט.אני לא שומר מצוות אבל מעולם לא עשיתי להכעיס.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #24 ב- : מאי 02, 2008, 13:56:00 »
סליחה אבל מה עם חב"ד? שלא רק זעקו אליכם, אלא גם פעלו בתוככי בריה"מ כדי לשמור על הגחלת עם יהודים במחתרת.

חב"ד עזרה? זו עובדה נכונה! אבל איני סומך על מינים וכתות(חב"ד קיבלה על עצמה את המינות שלא בכוונתה בשנת 1994 עם מות הרבי מילובביץ' זצוק"ל)
חב"ד אותה כת ואותה מין שאוסרת על יהודים נאורים, כמו אבי למזוג אצלם יין בשבת כי הם לא יהודם מספיק!
אל נא תתפוס אותי בלשוני, איני גזען כלפי אחיי ואל לי להיות כזה פשוט כשאין נביא בישראל, דברים ומעשים קשים עוברים על היהדות ובמהרה בימינו יקום לנו יועץ ומנהיג ככהנא הי"ד זצוק"ל וינחילנו את מלכות בית דוד וינהיג ויראה לעם את התורה האמת והצדק, את כיוונה ופירושה הנכון כן יהי רצון.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.