כתב נושא: ילדים חרדים זורקים אבנים  (נקרא 11539 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #25 ב- : מאי 02, 2008, 14:24:11 »
חב"ד עזרה? זו עובדה נכונה! אבל איני סומך על מינים וכתות(חב"ד קיבלה על עצמה את המינות שלא בכוונתה בשנת 1994 עם מות הרבי מילובביץ' זצוק"ל)
חב"ד אותה כת ואותה מין שאוסרת על יהודים נאורים, כמו אבי למזוג אצלם יין בשבת כי הם לא יהודם מספיק!
אל נא תתפוס אותי בלשוני, איני גזען כלפי אחיי ואל לי להיות כזה פשוט כשאין נביא בישראל, דברים ומעשים קשים עוברים על היהדות ובמהרה בימינו יקום לנו יועץ ומנהיג ככהנא הי"ד זצוק"ל וינחילנו את מלכות בית דוד וינהיג ויראה לעם את התורה האמת והצדק, את כיוונה ופירושה הנכון כן יהי רצון.
אתה עכשיו מוציא לעז ולשון הרע ודיבה על תנועה וחסידות נפלאה שרק מיעוט קטן וצעקני הוא המשיחיסטי ומתנהל כמו כת.
אני לא מכיר את אבא שלך, ולא יודע על מה ולמה אסור לו למזוג יין, אם אכן אבא שלך יהודי כשר ו/או התגייר כהלכה, אינני יודע מה הבעיה, אבל אינני מכיר כך שאיני יכול לשפוט.
אתה עושה הכללה גסה ומכוערת, בא ואספר לך שסבא שלי היה אחד משלושת המועמדים להיות האדמו"ר הבא של חב"ד!!!
הוא לא משיחיסט, הוא היה אחד העילויים הגדולים של ישיבת תומכי תמימים בפולין לפני השואה, והסיבה היחידה שלא מינו אדמו"ר חדש היא בשל העובדה שאותם
צעקנים/משיחיסטים הזויים שהם מיעוט, פשוט פעלו בכח הזרוע בכדי לטרפד כל מינוי שכזה, אני עצמי אולי לא חב"דניק, אבל אני חושב שבהחלט מגיע לרובם הגדול התנצלות כנה מצידך, אז סלח לי שאני דורש את העלבון של סבא שלי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק SiGaR

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #26 ב- : מאי 02, 2008, 17:53:50 »
לפי מה שאני יודע על פי התורה אסור לפגוע בבני אדם (ערבים הם לא בני אדם אז מותר לפגוע בהם).
אז למה לזרוק אבנים על מכוניות של יהודים?
אם לזרוק על ערבים אז בכיף.
אבל למה על יהודים?
דבר שני זה שאנו צריכים לשמור את הכוחות שלנו נגד הערבים, לא כנגד אחינו היהודים וגם אם הם חילונים.

מנותק למדיהו

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #27 ב- : מאי 03, 2008, 20:35:22 »
זה היה אותו דבר רק אם החילוניות היתה דת שמחייבת חילול שבת.  ::)
יש השקפה שנקראת אנטי קלריקליות.
"לא ארץ נכריה לקחנו ולא ברכוש נכרים משלנו, כי אם נחלת אבותינו אשר בידי אויבנו בעת מן העתים בלא משפט נכבשה. ואנחנו כאשר היתה לנו עת השיבנו את נחלת אבותינו".
תשובת שמעון החשמונאי לאנטיוכוס השביעי (סידיטס)

מנותק רק כך!1

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "בדם ואש יהודה נפלה, בדם ואש יהודה תקום!"
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #28 ב- : מאי 03, 2008, 21:50:57 »
אתה עכשיו מוציא לעז ולשון הרע ודיבה על תנועה וחסידות נפלאה שרק מיעוט קטן וצעקני הוא המשיחיסטי ומתנהל כמו כת.
אני לא מכיר את אבא שלך, ולא יודע על מה ולמה אסור לו למזוג יין, אם אכן אבא שלך יהודי כשר ו/או התגייר כהלכה, אינני יודע מה הבעיה, אבל אינני מכיר כך שאיני יכול לשפוט.
אתה עושה הכללה גסה ומכוערת, בא ואספר לך שסבא שלי היה אחד משלושת המועמדים להיות האדמו"ר הבא של חב"ד!!!
הוא לא משיחיסט, הוא היה אחד העילויים הגדולים של ישיבת תומכי תמימים בפולין לפני השואה, והסיבה היחידה שלא מינו אדמו"ר חדש היא בשל העובדה שאותם
צעקנים/משיחיסטים הזויים שהם מיעוט, פשוט פעלו בכח הזרוע בכדי לטרפד כל מינוי שכזה, אני עצמי אולי לא חב"דניק, אבל אני חושב שבהחלט מגיע לרובם הגדול התנצלות כנה מצידך, אז סלח לי שאני דורש את העלבון של סבא שלי.
סליחה שהעלבתי אותך ואת זכרון אבותייך, אך לי מותר לחשוב מה שאני חושב, אבי לא גר אלא יהודי כשר ודע לך שאני זועם עליהם בזמננו ומדוע?
כי הרבי מילובביץ' לא נהג נכון ולא מנה יורש במקומו, ולכן הם הגיעו לסמטוחה ולאנדרלמוסיה ולכן אני רואה אותם ככת(האמת אי אפשר להגיד מין, להאשים ככה יהודים זה מאוד גס) כן כת! מה אפשר לעשות שכשהם עומדים ששם בברוקלין ואומרים "הנה הרבי! הנה הרבי!" הדובר גובל בעבודת אלילים! הרי בן אדם לא יכול להיות אל-מת, בן אדם הוא בן אדם יש בו חיים ויש בו מוות ואין מה לעשות הרבי מת לפני 14 שנים וצריך לקבל זאת.

קום עברי, שא הנס!
הנף את הדגל בגאון
הראה לכל קלגס רומס
שעמנו הוא עם האדון.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #29 ב- : מאי 04, 2008, 00:00:25 »
כן, גם אחרי התפילה הם אומרים שלוש פעמים "יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד"
זה גם גובל בעבודת אלילים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #30 ב- : מאי 06, 2008, 01:19:15 »
סליחה שהעלבתי אותך ואת זכרון אבותייך, אך לי מותר לחשוב מה שאני חושב, אבי לא גר אלא יהודי כשר ודע לך שאני זועם עליהם בזמננו ומדוע?
כי הרבי מילובביץ' לא נהג נכון ולא מנה יורש במקומו, ולכן הם הגיעו לסמטוחה ולאנדרלמוסיה ולכן אני רואה אותם ככת(האמת אי אפשר להגיד מין, להאשים ככה יהודים זה מאוד גס) כן כת! מה אפשר לעשות שכשהם עומדים ששם בברוקלין ואומרים "הנה הרבי! הנה הרבי!" הדובר גובל בעבודת אלילים! הרי בן אדם לא יכול להיות אל-מת, בן אדם הוא בן אדם יש בו חיים ויש בו מוות ואין מה לעשות הרבי מת לפני 14 שנים וצריך לקבל זאת.
לשפוט תנועה כל כך מדהימה על פי מיעוט קטן וצעקן זה אווילות לשמה שגובל או אפילו עובר את גבול הרוע לב ושנאת חינם.
אז הרבי לא מינה יורש, גם הרבי מסאטמער האחרון לא מינה יורש ושני בניו ניהלו מלחמת עולם ובסוף זה הסתדר, האנשים הללו חברי הכת הזו, לא מייצגים את חב"ד.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק יקיר

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ילדים חרדים זורקים אבנים
« להגיב #31 ב- : מאי 06, 2008, 05:14:31 »
לא יודע איפה שמעתה אבל אסור לזרוק אבנים בשבת

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ילדים חרדים זורקים אבנים